36194
-
hugopareiros #20384 Ha frissítem a telefont 2.3.6ról 4.0ra (felajánlotta a szoftverfrissítést a samsung galaxy mini 2) akkor törlődnek a játékok elmentései? -
#20383 Igen, le is cserélem mert ez csak Gingerbread alapú. Nem tudsz valami jó ICS vagy JB alapút amit így fel tudok tenni? -
#20382 Ma voltam a vodefone-nál és megkérdeztem, hogy a tábla pc-re hogyan tudok mobil internetet varázsolni. Kérdezte, hogy androidos, mondtam hogy igen, erre ő, azt nem lehet megoldani. Otthon youtube, és mégis megoldható :D
Csak kicsit még drága a mobilinternet :( -
#20381 igen annal amit utoljara linkeltem ez volt a lenyeg :o
nem kell szopni a HBOOT downgrade -el ergo megtarthattad a v2.02.0002 plussz van root de megse kellett a NAND (s-on/off) baszkuralni. innentol kezdve azt a custom rom -ot rakod amelyiket szeretned. reaper 4 csak a "tutorial" kedveert volt kivalasztva, lehet ott barmi mas amit szeretnel :) -
Chris Lowe #20380 Így se dobja ki, akkor nem kompatibilis. Thx! -
#20379 Uj erdekes billentyuzet: Fleksy Beta -
#20378 Genius Scan a neve, lehet h nem kompatibilis vele, passz.
KovyZoly: ezek alapjan az S3 es Optimus G maradt. Supportban az S3 jobb (HA gyari gari van ra - mindenkepp olyat nezzel, bolti gari altalaban szart sem er). Vasban G a jobb kicsit. Kijelzoben egyik LCD/IPS, a masik SAMOLED, ez izles kerdese. Ezek kb a fo szempontok.
A boltot nem ismerem. -
Chris Lowe #20377 Valaki nézzen már rá az amazon appstore mai ingyenes cuccára. Nekem nem dobja ki nexus7-en. -
#20376 Kész, felraktam a guide szerint a Reaper V4.0-át, gond nélkül megy is a telóm.
Unlocked lett, bár S-On még mindig. -
#20375 A short but effective guide for people who want to root their Desire S while keeping HBOOT 2.00.0002 and S-ON.
Nem az lenne a cél, hogy S-OFF legyen a CM-hez?
-
#20374 jo megsem, nezd el nekem is hogy elosszor olvasom at ezt az egesz kavalkadot 10percben es elkerulte a figyelmem. ja meg hat Desire S -el meg nem butykoltem. na de itt van ez: jajj -
#20373 Igen, gondoltam, hogy nem lesz egyszerű :D -
#20372 ilyenkor az hogy nem lesz olyan egyszeru mint ahogy az ezt megelozo hozzaszolasodban azt bemasoltad.
ilyenkor jon ez mint elso lepes:
"How to: Downgrade to old HBOOT from HBOOT version 2.00.2002" -
#20371 Hmm, megnéztem a HBoot verziómat, a revolutionary.io szerint vagy 0.98.0000 vagy 0.98.0002-nak kéne lennie.
A készülék szerint viszont HBoot-2.02.0002.
Ilyenkor mi van? -
#20370 hirtelen atnyalazas utan azt mondanam hogy elosszor is HBOOT verziot nezd meg mert ugye S-OFF mellett fel van tuntetve ket verzio amihez ez a modszer mukodik. ha mas verziod van akkor HBOOT ver csere es mehet a "S-OFF your phone using Windows:" -
#20369 Kösz :D
Igazából ennyit kell tennem először?
11. It'll provide a key. Go back to the browser window where you downloaded Revolutionary tool - there's a form to fill out. Type in the key. It'll generate a second key. Type that key into the Terminal.
12. Make sure it says that everything is successful. It'll ask if you want to flash Clockwork. Type in "Y".
13. Once it shows success, reboot phone.
S-OFF your phone using Windows:
1. Download Revolutionary tool for Windows from http://revolutionary.io/ (Keep the browser open)
2. Extract the zip file to a new folder.
3. Connect phone to your computer and make sure that Debugging Mode is enabled on your phone.
4. Open the new folder and right click on "revolutionary.exe" and select run as administrator.
5. Follow steps from Step 11 above. -
#20368 akkor ajanlok olvasni valot XDA (ja hat persze hogy XDA link mi mast vartal )
aztan ha ezen sikeresen atragtad magad akkor szepen pontrol pontra begyujtod azokat a progikat/elemeket amik linkben szerepelnek (csak hogy elkeruld a 'dead link' kibaxottul nyomaszto erzeset)
ha ez is meg van akkor meg ugrasz egy fejest es szepen pontrol pontra vegigcsinalod a leirtakat. ja meg hat ott a video is szoval ilyen FAQ es video help mellett szerintem lehetetlen elcseszkuralni
lehet hogy nem ezt a valaszt vartad de ha most idemasolgatom amit ott irnak akkor is ugyan ott vagy. figyelj oda mindenre amire felhivjak a figyelmed a leirtakban. nincs olyan hogy felesleges meg ja ezt mar korabban mintha mar lattam/megcsinaltam volna.
oszennyi semmi ordongosseg. ha meg para van itt azSGmegXDA -
#20367 Cyanogenmod-ot szeretnék feltenni a HTC Desire S-emre, valaki le tudná írni, hogy pontosan miket kell csinálni? Most teljesen gyári rom van rajta, soha nem volt feltörve.
Ismerem az xda-developers oldalt, de ennyire soha nem mentem még bele, hogy ilyennek neki álljak. -
#20366 Fateromnak Nexus 4-e van. Próbáltam már, az én kezemnek az már nagy sajnos. -
KovyZoly #20365 Ja és a sebesség nagyon fontos, az Ace ebben egy hulladék szerintem. -
#20364 Kb. 4.45"-re jön ki a Nexus 4 valós képernyőátmérője, ha nem számoljuk az onscreen gombokat. Ami csak picivel nagyobb mint a 4,3". Az még nálam az elviselhető kategória, és ráadásul videótartalmak fogyasztásánál pedig megugrik a teljes 4,7-re, ami viszont jól tud jönni (de csakis ez esetben). -
KovyZoly #20363 Az Ace kijelzőjét azért mondom jónak, mert igazán mást nem láttam még, de drágább telefonnál nem ilyen szemmel nézném.
Én ezzel nem azt akartam mondani, hogy ez lenne a sorrend, hanem a felsorolt 3 készülék közül ezt tudom felállítani.
HTC a külső miatt nem az igazi (a sima One istencsászár, de az X valahogy nem ok), de amúgy teljesen jó. Nokia-fan voltam világ életemben, de a Symbian egyre jobban elvette a kedvem tőle, az új csempés megoldástól pedig borsódzik a hátam. Sony-Motorola: istenigazából nem tudom őket hová tenni, annyi tesztet olvastam már, hogy besokalltam tőlük. Ezért kérdeztem, hogy az általam írt 3-on kívül is szívesen fogadok tanácsot.
Jelen pillanatban az S3-at venném, mert hát ugye nagyon szép a kijelzője, nagy a beépített tárhely (de lehet bővíteni is), tetszik (szubjektív dolog), van benne rádió, egész jó a kamerája.
Tehát ezek alapján kizáró tényező a rádió és talán a bővíthetőség hiánya. A frissítések különösebben nem érdekelnek, tehát ez nem kizáró szempont. Legyen benne egy használható kamera, és lehessen routerként használni (Ace tudja).
Kb. 110 e Ft-ot szánnék rá, akörül van mind3 a Vip-Phone-nál. Jó bolt egyébként, vagy tartózkodni kell tőlük? Ennyiért ajánlotok Sony-t vagy Motorolát, akkor azokat is megnézném.
Párom magának egyébként egy Xperia L-t nézett ki. -
#20362 Azért Samsung odafigyelt arra, hogy ezt is gyengébbre csinálja mint az S4-et.
Proci, RAM, kijelzőfelbontás, kamera, akksi kapacitás, mindenben gyengébb.
Továbbra is szánalmasnak tartom, hogy az Androidos gyártók nem csinálnak 4-4.3" méretben készülékeket csúcs hardverrel. -
#20361 Lájkolom a méretet. Ha ebből adnának ki Nexus verziót az még jobb lenne :) -
#20360 Szerintem ez csak valamiféle Jobs-hagyaték lehet. Még ha nem is beszélhet semmiről, akkor is látni akarjak az Apple CEO-t. :D -
#20359 Ez nem Tim miatt van, hanem azért mert teljesen más a két cég kommunikáció szempontjából. Apple akkor jelent be valamit, ha már majdnem kész vannak vele, Google meg akár évekkel azelőtt, hogy a felhasználók kezébe kerülne (lásd Glass).
Mondjuk nem értem minek megy el ilyen kofenreciákra Tim, amikro úgysem beszélhet semmiről :D -
#20358 Sundar egy szimpatikus figura. Mossberg mennyivel könnyebben tud vele társalogni, mint Tim Cookkal, aki túlságosan indirekt válaszokat ad. -
#20357 Kedvenc ratyi-gyanus tesztelonktol :)
-
#20356 Itt a teljes videó az interjúról -
#20355 Itt a FAQ, majd Jim megjavítja a linket :) -
#20354 akkor mondjuk lehetne egy linkcsere mert hol ezzel hol azzal mukodik, nem? :o csak hogy el legyen kerulve a felesleges anyazas azok ellen akik felteszik azt a kerdes sokadszor ami amugy is szerepel a GYIK -ben de pl. neki pont nem jon be -
#20353 Chrome nálam!
Click-re Home esemény jön. -
#20352 Opera alatt ok.
Chrome alatt viszont nem csinál semmit a linkre kattintva. -
#20351 Operában sincs gond (12.15, régi Prestos, nem az új, fosadék Next). -
#20350 firefox legfrissebb stable kiadás, minden gond nélkül lenyílik nálam a Gy.I.K. :) -
#20349 Nálam sem működik -
#20348 nálam működik -
#20347 Elromlott a GYIK link, pedig átnéztem volna, mielőtt lámaságokat kérdezek. -
#20346 hogy véletlen kinyílt majd vissza zárult? -
#20345 azaz egyik problema a masik meg hogy nyitasnal/zarasnal boot elott van egy info kepernyo ami jelzi HTC -nel a status -t. ennek a kernyonek a tetejen lehet latni, hogy "LOCKED" (nagyon szep magenta alapon feher szoveg - kb. kiszurja az ember szemet") ertelemszeruen ha nyitod "UNLOCKED" amde ha vissza szeretned allitani ami lehetseges nem azt fogja irni a gecie hogy "LOCKED" hanem hogy "RELOCKED" amibol eleg konnyu kovetkeztetni valamireeeee :D