36194
-
BIZ0906 #20424 Kapkodás de rovább se emgy csak egy 3szög van !-jelej meg a teló :S -
#20423 ko9-nél érdeklődj mobilarénán, azt hiszem meg lehet csinálni. De minek tettél másik kernelt?
Zárt bootloaderre csak gyári kernelt tudsz tenni, az meg benne van a romban. Ha nyitva a bootloadered akkor pedig garid már nincs. -
hugopareiros #20422 elvileg mostmár nincs baja az android usb device-val, de mégse jó :S -
hugopareiros #20421 Nem sikerült a frissítés.
Rámentem a telefonon, hogy szoftverfrissítés, letöltötte és valami hibát írt. Kiírta utána, hogy próbáljam meg KIES-sel.
Ezt meg is tenném, de ez a szutymó nem ismeri fel a telefont.
Többször újratelepítettem (tűzfal, vírusírtó kikapcsolva), de mindig hibába ütközik a samsung android usb device illesztőprogi telepítésénél.
Amikor kapcsolódna, akkor fel is ismeri, mert kiírja hogy s6500-t lát, de végül "nem lehet csatlakozni ehhez az eszközhöz: gt-s6500D..."
Mit lehet tenni? -
BIZ0906 #20420 THX :) Még azért átrágom még garis a készülék fél évig de felkészülök előre :)
Ha rossz kernelt teszek fel akkor b*szhatom? Mert véletlenül a proét tettem fel :S -
#20419 Kártyaolvasó kell hozzá.
Lemented az sd-t, MiniTool partition wizardot letöltöd, elindítod, eltörlöd a jelenlegi partíciót, létrehozol egy FAT32 elsődlegest annyival kisebb méretben, amekkorát leválasztasz a /data-nak (nekem 2 vagy 3 gigával kisebb), aztán létrehozol egy második ext2 vagy ext4, szintén elsődleges partíciót (ez lesz a /data).
Majd utána Mounts2SD
Én a cachet és a dalvik cachet hagytam a belső tárhelyen, többit mind átraktam az sdre és tökéletesen működik. -
BIZ0906 #20418 "Én a teljes /datat az sdre irányítottam"
Ezt szeretném én is megcsinálni. -
BIZ0906 #20417 Ha rootolom akkor konkrétan bármit meg tudok tenni? Törölhetek helyezhete stb? -
#20416 *Ez nem az OS verziószáma, hanem a sony szoftveré. Az OS verziója 4.0.4 :) -
#20415 Mobilarenan a mini topicban keress rá az erootra. Egy clickkel rootol. -
#20414 Lehet unrootolni (vagy romot újraflashelni).
ROOT nélkül is tudsz átpakolni, igaz nem mindent. Én a teljes /datat az sdre irányítottam, de ehhez újra kell partícionálni az SD-t. -
BIZ0906 #20413 OS verziószáma 4.1.B.0.587. -
BIZ0906 #20412 Tudok úgy rootolni, hogy később vissza állítsak mindent mintha nem csináltam volna semmit vele? És még egy ha rootolom, hogy állíthatom be, hogy a külső tárhelyre pakoljak át pár programot és töröljem azt ami teljesen felesleges ezáltal gyorsabbá téve a telót? -
Chris Lowe #20411 Ok, köszi, figyelni fogom.
...lehet hagyni kéne mégegyszer lemeríteni, hogy kiderüljön...
mondjuk nagyon megszerettem, ezen a hibán kívül egy akadása sem volt.
Mielött lejár a gari( odébb van), lemerítem, ha előjön a hiba hátha kapok bele új akksit.:-) -
#20410 Az a jelenség ha a készülék mutat töltöttséget, mégis hirtelen lemerül az tipikusan a töltőelektronika meghibásodását szokta jelenteni. Elég gyakran előforduló jelenség egyébként, nekem anno a Nokia 6230i-men, később 6233-osomon is jelentkezett.
Mondjuk az gyanús hogy egy szoftveres újratelepítés megoldotta a problémát. Ha megint jelentkezik én gariztatnám. -
#20409 Mondom, valoszinuleg nem a tenyleges aksi teljesitmeny ilyenkor a problema, hanem hogy az erzekelt/kijelzett toltottseg ellenere valojaban csontra merult az aksi, es ezt valahogy nem jol erzekelte az elektronika. Ha tolton hagytad, es mar eleg szufla van benne, valoszinu nem nagyon fog elojonni a problema (egy darabig legalabbis). Azt viszont nem tudom, hogy a hibaert felelos resz magaban az aksiban van-e, vagy talan azon kivul pl valamilyen driver-ben... -
Chris Lowe #20408 Nem merült gyorsan, sőt a mai napig csodálkozom, hogy sikerült ilyen akkut belerakni! Simán bírja az egy napot, pedig ezen netezek, hallgatok zenét, játszom, könyvet olvasok, és pl a wifi csak éjszakára van levéve amúgy egész nap megy.
Most fölösleges szervízelni, mert jó. Nem csinálnának vele semmit. Hétfőn kikapcsolom majd be megnézni, hogy mit csinál.
De most tökéletesen mükszik.
(3ó 20p akksi, 1ó 5p képernyőhasználattal szinte csak chrome ment,most 88%, szal sztem ez rendben) -
#20407 Prohardveres topicjaban olvastam mar ilyen esetrol, es pl xda-n is talalsz peldat hasonlo esetekre.
Altalanossagban elmondhato, hogy a hiba az aksi korul van, es hardver kozeli. Vagy maga az aksi fizikailag rossz, vagy annak az erzekelesevel lehet valami problema (ami szinten hardver kozeli dolog), ertsd: valami olyasmi lehet, hogy az aksi (az erzekelt kapacitas ellenere) kb teljesen csontra merul. Ezert merult le hirtelen, ezert nem kapcsol utana se be egy ideig (es mukodik hulyen), egyszeruen nincs eleg szufla benne, valszeg nem tud eleg aramot adni neki. Az ilyen csontramerulest az elektronikanak nem szabadna normal esetben hagynia. Ha a tolton hagyod jopar orara es utana bekapcsolod, valszeg megszunik a problema, es nem jon ujra elo (legalabbis jo ideig). Egyebkent elvileg az is megoldana, ha siman kivenned es ujra beraknad az aksit (csak ezt ugyebar viszonylag maceras). Ettol fuggetlenul ha gondolod gariztathatod, futar ingyen viszi-hozza a cuccot, kb 1 het alatt vissza szokott erni.
Szoval a "rossz" hir, hogy a gyari reset/torles amit csinaltal, valszeg teljesen felesleges volt, mert a hibanak semmi koze nincs sem barmilyen futo programhoz, sem az OS-hez.
Prody: te meg nem tudom hogy trollkodasnak szantad-e, vagy nalad ilyen a segitsegnyujtas, de barmelyik is allt szandekodban, egyik sem nagyon jott be. :) A hibanak semmi koze nincs az android-hoz. -
Hunor88 #20406 a
http://magyarcsajok.com
fddddddddddddddddddeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee -
Chris Lowe #20405 Bár máshol meg azt olvasom ilyenkor várni kell kb 30%-os töltöttségig mielött bekapcsolom...én meg főztem egy kávét és utána próbálkoztam. -
Chris Lowe #20404 Ezt megpróbáltam,el is kezdte így tölteni(legalábbis megjelent a kijelzőn a töltés ikon), megörültem, hogy csak ez volt a hiba, vártam kb 10 percet majd bekapcs és utána is csak nexus ikonig jutott ami után hosszú off nyomás után kapcsolt ki majd 2-3 mp után automatán bekapcsolt.:O
Konkrétan teljesen behülyült.
Egyébként valszeg tényleg full lemerült, mert a feltöltés is ritka hosszú ideig tartott (5,5 óra). -
#20403 plussz hab a tortan ahogy olvasom nem egyedi es nem is olyan random hiba.
szoval ezt azert fusd at mielobb N7 Issue -
#20402 en full reset elott azert ezt megprobaltam volna
mert javits ki ha felreertettem de a hiba ugyan ez volt nalad csak mas metodust valasztottal (N7) -
#20401 3x-os ar? Ipad mini ugyanannyi mint a Note8 itt. Iphone 5 is 170e fuggetlenul. S4 olcsobb. Itt nem burzsuj cuccok ezek mint otthon. -
Chris Lowe #20400 Nem nagyon van alternatíva....ios de akkor talán kicsit stabilabb rendszerért vállalod a kb háromszoros árat és nincs választási alternativa(ipad,iphone oszt csokolom) vagy windows de akkor meg egy kis közösségbe kerülsz, kevesebb hardever/szoftver.
Bíztam, bízom a nexusban, hogy itt nem lesz olyan rendszerfagyás mint ami samsung ace-en, de ilyen szintű fagyás ace-en még nem volt, pedig 2 éves (igaz az cserébe akad mint a fene) -
#20399 Komolyan ezek után megint meggondolom magam, hogy tényleg android-ot akarok-e :D -
#20398 Amúgy ez nekem is volt S2-nél, csak én semmit nem veszítettem el miután recovery-ztem... lol? -
Chris Lowe #20397 Mi okozhatta? Van valakinek ötlete? A futó chrome?
Azóta tölt, fut minden, de lehet beképzelem de mintha nem lenne olyan stabil mint elötte. :-[
Fut szépen, de már kidobott egyszer a soundcloudból meg a pinterestből is.(persze ez inkább apphiba) -
#20396 Android, ezért nem akarok többet.
Bár sajnos lehet Note8-at fogok venni, mert faszom akar két készüléket magánál hordani... (Valami nagyra van szükségem :D) -
Chris Lowe #20395 Nah tegnap este lemerült csutkára a nexus 7 úgy, hogy a chrome futott. Amikor észrevettem, hogy kikapcsolt, feltettem tölteni, de nem jelent meg a töltés ikon, gondoltam biztos azért mert csont lemerült. Vártam fél órát, de akkor se jelent meg, majd bekapcsoltam, bejött a zárolt képernyő de egyből ki is kapcsolt! Fasza....
Ezt még eljátszottam kétszer, de már olyat is csinált, hogy zizis lett a kijelző, majd kikapcsolt.
Aztán próbáltam bekapcs+hangerő lefele egyben, de akkor meg nem jutott túl a nexus logón. Hosszan kikapcs, de 2-3mp múlva fogta magát és bekapcsolt! Nem tudtam kikapcsolni! Fasza....
Újra on+hangerő majd recovery majd gyári adatok visszaállítása majd törlés és így helyrejött.
Jó kis esti progi, rakhatok mindent rendbe, játékállások bukó ehhhh...:-(
Viszont a 4.2.2 került vissza. -
#20394 na de latod megse volt ordongosseg es meg mukodik is rendesen. gratesz hozza :D par oraja meg azt irtad, hogy eddig meg soha semmi aaahhh dehogy. most meg ROMbolod a handy -t szepen :p
- es szepen fut rajta? -
#20393 Ne feszegessük tovább, mindketten értjük mi van :DD -
#20392 Én sem tudok írni, szóval újragenerálta :DDD
Nyílván azért ír frissítést a droid, mert optimális esetben (ha valaki nem mókol meg romolgat), akkor a dalvik cache csak frissítéskor generálódik újra. -
#20391 Tudom, de este kihagy az agyam, és fogalmazási problémák adódtak :DD -
#20390 Nem frissített, hanem újragenerált a dalvik cachet :) -
#20389 Nekem is, amikor az S2 kérdezte, végig nyomattam, és utána az összes játékot/programot is végigfrissítette, hogy okés legyen! :) -
hugopareiros #20388 zsír köszönöm :) -
#20387 Nem! -
#20386 Ezt raktam fel most próba képpen, mert ez JB alapú.
Mondjuk kicsit megszivatott mert még rá kellett tenni a Gapps-ot is :) -
#20385 minden amirol erdemes szot emliteni azt megtalalod XDA -n belul Desire S Android Dev. keresgelhetsz mas oldalak utan de 98% -ban az ott fellelheto ROM -ok is XDA -ra vezetnek vissza. ha meg kimondottan ROM -ra gondolsz akkor en PACman -nek adnek egy sanszot kapasbol a JB 4.2.2 -es alap miatt meg esetleg Venom (ezt ismerem HD2 reven). tobbirol igy leiras meg kepek alapjan felesleges nyilatkozni. az hogy kepen hogy nez ki meg mit moddoltak rajta azt ugyis csak akkor fogod erezni ha tenyleges kiprobalod. maradj az alap semanal es probalgasd. anno en is felraktam vagy 6-7 kulonbozot egy nap (hazudik - par ora volt csak) alatt :D