36194
  • [HUN]FaTaL
    Az ikonok helyén a profilkép jelenik meg, ha van g+ profil, egyébként meg a feladó nevének kezdőbetűi.

"Aztán azt sem vágom hogyan lehet külön mappákat létrehozni és oda irányítani bizonyos leveleket (ezt a fícsört ígérték anno úgy emlékszem)..."

Ezt PC-n kell intézni, régóta működik a cimkézés + archiválás, használom is.

"Az se tetszik nekem igazán hogy eltűnt a képernyő aljáról a törlés gomb, most külön fel kell ugrasztani a menüt és onnan kiválasztani. :S"
    Ezt meg a beállításokban be lehet kapcsolni.
  • [HUN]FaTaL
    Legszarabb :D Buta, mint a tök.
  • [HUN]FaTaL
    Apex Pro :)
  • Clidey
    Thx, kipróbálom! ;)
  • Clidey
    Jaja közben rájöttem, köszi! :)))
  • Hecker007
    Mi lehet az oka hogy az operát akárhányszor felteszem pár nap múlva azt írja mikor indítanám hogy nincs telepítve az alkalmazást? 4.1-es droid, minden más jó egyedül ez szórakozik velem.
  • Vadnokedli
    Az igen, tegnap olyan történt mintha hipóval kimosták volna az S3 am(szín ügyileg), IPS panel mód fekete volt minden(tehát szürkésfekete), a színek is realisztikusabbak lettek Na ez miért lehet, Meg most az NFC re rá mentem; SystemUI has stopped. Újra kéne raknom. Ehehe.
  • skinnyman
    Igy van. Egyebkent beallitasokbol kikapcsolhatok az ikonok akit zavar, es a torles gomb is visszateheto. Inbox mappakat eloszor asztali bongeszorol kell engedelyezni: fogaskerek->configure inbox.
  • Dzsini
    Ahogy néztem a betűk a levelezésben részt vevők neveinek kezdőbetűi, ha nincsenek a kapcsolataid között. Ha ott vannak, akkor arckép van.
  • Clidey
    Hát én nemigazán értem mire jók ezek az okonok rajta mindenféle betűkkel, de biztos van benne logika... :D Aztán azt sem vágom hogyan lehet külön mappákat létrehozni és oda irányítani bizonyos leveleket (ezt a fícsört ígérték anno úgy emlékszem)...
    Az se tetszik nekem igazán hogy eltűnt a képernyő aljáról a törlés gomb, most külön fel kell ugrasztani a menüt és onnan kiválasztani. :S
  • skinnyman
  • fery02
    Vedd úgy, hogy ha törölsz e-mail-t, akkor az véglegesen törlődik... annyi kivétellel, hogy ha valami oknál fogva mégis szükséged lenne valamelyik 30 napnál nem régebbire, akkor azt még visszanézheted. :D
  • theone91
    Nova vagy Apex.
  • LocalPatriot
    Az igaz!
    Samsungon annó én a HOLO-t használtam. Azon imádtam.
  • SzirmosSzisza
    Samsungon borzalmas szerintem a gyári :D

Én a Novat használom, eddig az jött be.
  • LocalPatriot
    Csak a gyári Launcher.
    Legjobb!
  • SzirmosSzisza
    Árja launcher ?:D
  • PeeTeR
    adj egy sanszot "SS Launcher" -nek is, megeri
  • bakkerman
    ez a Zeam Launcher nekem van kitalálva,fasza egyszerű igényes,köszi!
  • precision
    Nova, Apex, esetleg Holo
    ha nagyon minimal kell akkor pedig Zeam Launcher
  • bakkerman
    ti használtok valamilyen launchert? keresnék valami igényes,letisztult cuccost ami nem enné meg az akksit se
  • [HUN]FaTaL
    Attól még egy beállítás lehetne rá, nem használom a kukát. :D
  • fery02
    Mert kukába bőven férsz (gondolom), ahonnan a 30 napnál régebbi e-mailek automatikusan véglegesen törlődnek.

Legalábbis így tudom.
  • [HUN]FaTaL
    Nekem is tetszik, azt viszont még mindig nem értem, hogy miért nincs végleges törlés...
  • Solten
    Qrvajo az uj gmail.
  • SzirmosSzisza
    Ehh, ott nem kerestem volna, köszi :D
  • Vadnokedli
    Belemész szépen a Telefonba a kis zöld kagylóba. Menü gomb - settings - additional settings - Caller ID voálá(nem tudom magyarul.)
  • skinnyman
    Nekem mar tegnap frissult, jah, nem rossz, mondjuk par dolog szokatlan, de pl az ikonos nezetet vissza lehet allitani a beallitasokban ha valakinek nem tetszik.
    Frissult hangouts is (meg nincs sms integracio elvileg csak kisebb frissites), chrome beta is.

kifli: igazabol lesz@rom. Egyik mobil kijelzo sem lesz soha teljesen szinhelyes, es senki nem fog soha photoshoppolni rajtuk. De a valosagban koze nincs ahhoz a zoldnek a kepehez, ahogy a kepen latszik, az biztos.
  • SzirmosSzisza
    Hol a pékbe kell belőni, hogy publikus legyen a telefonszámom? Itt keresgéltem, de semmi?
  • Vadnokedli
    Ja az szerintem is sárga(az az LCD mellette)

Amúgy nekem LED tv-hez nézve egy lófasz árnyalatnyi szürke/sárgával sárgább S3 Amoled-e.
  • kifli
    szín mintavételezzéssel (5x5 átlag) valóban nem kék, hanem inkább lila. Míg a sony képének a sárgához sokkal kevesebb köze van, mint az s4-nek a lilához. Hozzátenném, hogy sötétben fotózáskor, sokszor sárgul a kép tükörreflexes géppel is, sokszor tapasztalom, ha kevés fényben fotózok. (Bár a sárga még így is nagyon kevés kimérve is azon a képen)
  • skinnyman
    Se zold, se kek nem nagyon van benne, de biztosan nem tobb, mint a mellette levo LCD-n sarga.
  • Chris Lowe
    Egész jó a mostani gmail frissítés. Áttekinthető, logikus. Persze majd 1-2nap múlva lehet ezt biztosan állitani(mármint, hogy egész jó).
  • kifli
    kék inkább, közelről nézve zöldeskék
  • skinnyman
    Ezen se zold, inkabb szurkenek tunik a mellete levohoz kepest valszeg a fenyero miatt (ami mellesleg viszont sarga)
  • gabi89
    "Asus Nexus 7
    T-Mobile Sony Ericsson LT18i
    Ezt az elemet nem lehet telepíteni az eszköz országában."

Nekem ezt írja :D N7-re felmenni a másik meg nem telepíthető az országomban ? Mindkettő eszköz ugyanaz az account alatt van :D
  • SzirmosSzisza
    Így, hogy beleraktam az akksit is egész tűrhető már, az oldala valami fémes anyagból van. Amúgy ez a szemkövető funkció nagyon raj, félrenéz az ember egy videó alatt és szünetelteti majd utána folytatja :D
  • kifli
    GRÁTISZ
  • skinnyman
    Nemtom amugy hogy csinaltak ezt a kepet (milyen fenyeron, stb), de nagyon eltulzottnak tunik, a valosagban a telomon pl amiben tobb generacioval ezelotti panel van, alig egy arnyalatni kulonbseg van IPS-hez kepest.

#20623: Igy talan viz alatt is lehet hasznalni azokat a gombokat, az lehet erv mellette.
  • theone91
    És három kapacitív gomb, vagy on-screen gombok? Egyszerűbb lett volna. Mellesleg én úgy gondolom, hogy a fizikai gombok inkább hajlamosak beázni, mint egy teljesen homogén előlap.