36194
-
#20624 Szerintem máshogy nem tudták volna vízhatlanná tenni az alsó középső gombot, csak úgy ha mind a 3 at cserélik. i guess -
#20623 Egy IP67-es szabványú cuccra (pont mint a Moto Defy), miért tesznek fizikai gombokat? -
#20622 Én ezen is komolyan elgondolkodnék ha nem aranyáron lenne,hanem a mostani S3 környékén -
#20621 Hát nekem a hátterem mindig fekete, túlnyomó részt; ez egy LWP Galaxy vagy Gray Fox, Vagy egyéb hasonló sötét témájú. De amúgy se sírok a fehér miatt mert mert nagyon nem érdekel a 2-3 fog árnyalatnyi sárgulás-szürkülés a fehérnél egy IPS hez képest. napi 80% ban sötét képernyőn van a telefon. Főleg ha inverzre állítom a színeket(szörfölésre). -
#20620 Ezt a vasat kérem, 4-4.3"-on, Nexus verzióban.
Komolyan elgondolkodnék rajta ha megcsinálnák (úgysem fogják). -
#20619 ja, csak mennyit van olyan a képernyőn, ami túlnyomó részt fekete, és mennyit olyat, amin a fehér van inkább jelen? -
#20618 Kár hogy ez is 5" lesz.
:D
Mindenkinek van valami baja vele :P -
#20617 Én leszarom milyen úgyse a gyári beállításon használom. De amúgy szürke. viszont a fekete az IPS-en milyen? Mert nem 100fekete. Tehát mind 2 oldalról elmondható ez is - az is. -
#20616 Kár hogy ez is 200 ezer lesz..:/ -
RYO21 #20615 nem TFT lesz benne? nekem mintha úgyrémlik egy korábbi hírből... -
#20614 legalább nem kék/ződ a fehér
(régebben nem kék volt a fehér amoled-en?) -
#20613 Kár hogy IPS.. -
#20612 Galaxy S4 Active
Víz és ütésálló. -
#20611 Play - Settings - Auto-update apps (pipa ki) nem értem minek engedélyezted ezt ha nem is akartad. Mert megkérdezi hogy akarod e. még az elején. -
RYO21 #20610 Automatikus frissítést kilehet a programoknál valahogy kapcsolni? Unom már, hogy pont amikor szükségem lenne a netre, akkor kezdi el az 5 böngészőt illetve a szaros gmail progit frissíteni. -
#20609 mas verzioju lehet egy-egy komponens = frissebb, altalaban up-to-date, amiben tobb ficsor, kevesebb hiba van, es visszafele kompatibilis.
Tovabba attol h kulon is frissithetok, nyilvan az alap OS-ben is benne lesz a jo reszuk, igy azzal egyutt szinten frissulnek, ergo semmi negativ hatasa nincs. -
#20608 ha leválasztanak mindenféle részkomponenseket, és külön frissíthetővé alakítják, akkor akár egyező android verziójú telefonokon, is már verziójú lehet egy-egy komponens.
Sokan nem frissítenek, hiába írja ki a telefon, hogy új frissítések érhetők el. -
#20607 Tudja, jah. Otod ilyen sebesseggel :)
kifli: nem tudom mirol beszelsz. Kozpontilag frissulo reszkomponensek = megjobban fel lesz szabdalva? wat? -
#20606 pont így lesz mégjobban felszabdalva a platform. Mindenkinek, más más verziója lesz, nemcsak androidból mostmár, de mindenféle részkomponensből is. -
#20605 Mert nincs semmi olyan játék még ami kifejezetten rá fejelsztettek volna.
Ha nem terjed el jobban akkor nem is lesz. -
#20604 Én azt elhiszem, de a videón bemutatott dolgokat egy alsó kategóriás 2.3-at futtató telefon is tudja :) -
#20603 Mert azon kivul hogy bikaeros (valoszinuleg erosebb vas van benne, mint amilyet barmilyen telefonban vagy akar 10"-os tablaban talalsz), es egy teljeserteku handheld konzol (a tapicskolos bohockodas 1-2 jatekstiluson kivul azert lassuk be: nevetsegesen szanalmas), egyben teljeserteku okos Android-os cucc is, kb full vanilla szoftverrel, amivel ha kell, teljesen ki tudod valtani az okostelefonod is. Ja es ezek melle az ara sem tobb, mint egy kozepkategorias telefonnak.
Aki komolyan gondolja a jatekot Android-on, valoszinuleg semmit nem talal a piacon ami hasonloan jo lenne. -
#20602 Nem gányolok bele, amúgy is swiftkeyt használok (meg smartot a fizikaihoz) :) -
#20601 én sem látom értelmét... -
#20600 Szerény véleményem szerint borzasztó.
Már eleve ahogy kinéz... ja, és totál felesleges. Aki meg ilyeneket vesz, hogy telefonon játszon, na azokról is van egy véleményem... -
#20599 igen ezt en is kicsit poenosnak talaltam. mert hogy vegulis jatekra van... jo vagyis hat nem kizarolag arra de elvartam volna hogy valamit mutasson ez a Júóskááá gyerek -
#20598 Kurzor mindegyik Androidon van, amint kapcsolatba kerül egy egérrel vagy hasonlóval :) -
#20597 Pontosan miért nem gyenge? Videó alapján sima Androidos telefon csak háromszor akkora és van kurzor. (igen tudom játékok, de ezen a videón nem volt semmi ...) -
#20596 magán gép- wifi- tökömpöcsöm minden szar.. :D Szar lehet gépelni rajta nem? De persze nem ez a fő cél -
#20595 Fura, en mindkettot tudtam telepiteni Nexus-okra, mondjuk sztem gyakorlatilag ugyanaz a keyboard ami stock Android-ban alapbol is benne volt, max talan frissebb verzio.
Amugy kezd korvonalazodni, hogy mit akar csinalni a Google: fuggetlenit egyre tobb dolgot a konkret Android verzio frissitesektol es mindettol fuggetlenul kulon tud igy frissiteni barmit, lasd: az I/O-n mit csinaltak, meg uj szolgaltatasokat is inditottak amit mind azonnal mennek barmilyen cuccon anelkul hogy barmit frissiteni kene. Abba az iranyba megy az egesz, hogy szinte barmit tudsz kulon frissiteni/telepiteni, barmilyen verzioju Android-on a rendszer fo komponenseit leszamitva, igy ad egyfajta egysegesseget a platformnak.
Mas: ez a Shield nem egy gyenge cucc:
-
BIZ0906 #20594 Csak kíváncsi voltam :) -
#20593 kikapcsolod, majd bekapcsolod
ugyanaz :) -
#20592 Lenyomva tartod a kikapcs gombot és lesz olyan opció. Esetleg kikapod az akksit :D -
BIZ0906 #20591 Hogy tudom újraindítani a telót pl. úgy mint egy PC-t? semmi opciót nem találok :S -
#20590 lucky patcher tudja a play-t "javítani" ha jólemlékszem -
#20589 Ezt az elemet nem lehet telepíteni az eszköz országában. -
#20588 Google Keyboard -
#20587 Ott már csak akkor fog csökkenni a százalék ha a GB tulajok telefont cserélnek amin új oprendszer lesz..
Rengeteg típus nem fog frissülni soha GBről másra. -
#20586 Nem, az ICS meg a JB együtt több. -
#20585 múltkor nem úgy volt, hogy több az ics mint a gb?