Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Falkon
Nincs rádió a nexusban??? 😮O Akkor mit fogok hallgatni? 😄 Néztem, a nexus is nagyon szép képet csinál! Igazából egy olyan telefont szeretnék, ami 1 év múlva is használható! Ez a mostani Ace....... hagyjuk! 😄

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

skinnyman
Sok mas szempontbol is, de persze az S2 is jobb nehany dologban (microsd, jobb kamera, radio).
Kicsit necces de nemi szerencsevel talalsz annyiert sztem, max egy 5-10-el tobbert.

Regards,

Falkon
Gondolom a frissítés szempontjából jobb a nexus! Az a gond, hogy 70ezer az plafon! :/

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

skinnyman
Kb annyi vagy kicsit radobsz es ott a Galaxy Nexus.

Regards,

davidka003
Xperia U-ra nézz rá. Most 40k a T-mobile-nál.
2x1 Ghz-es, 512 MB RAM.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Falkon
Letettem a nexus 4-rõl, majd 1 év múlva! 😄

Viszont most vennék egy S2-öt! 70ezer van rá, használtan! Az lenne a kérdésem, hogy ennyiért van még más telefon, ami hasonlót tud, mint az s2?

Elõre is köszi! 😊

davidka003
De egyes fejlesztõknek most is vannak ilyen magánakcióik. 50% sok programból elõfordul de a 80% sem ritka.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

davidka003
Megterhelõ lenne az a 10x55 Ft. 😄

Vaxi
isten ments, nem bírnám anyagilag 😄

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

k0trapali
A Play-en nincs valami nagy karácsonyi hangulat... mi lelte a google-t? <#fejvakaras>
Példát vehetnének a Steam-rõl!
palinho96
ismerõs.. nekem is ez a gond.. nem a külsõ SD karir tölti le az adatokat az app.. :/

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

Üdv!!!

Érdeklõdnék, hogy miért van az, hogy letöltök egy játékot amit sd kártyára szedd le és oda is telepítem de van játék amit a világ f@száért sem akar oda leszedni csak a telefon belsõ memóriájába!!! Amin persze nincs hely!!! Miért van az, hogy egyes játékokat csak a telefon memóriájába akar leszedni? vagy hogyan tudom ezt beállítani, hogy semmit se szedjen oda csak az sd kártyára. elõre is köszi a választ.

ui: beállítások/alkalmazások ott ki van pipálva ami kell!!!!

q9400 (t3800mhz) HD7850 (t900/1300mhz) 4gb ram t950mhz) 22\' fullhd lcd logitech g500 mouse 5700dpi

palinho96
az addig okés, áthelyezem, de amikor letöltené a hozzá tartózó fájlokat nem a microSD-re (32G😎, hanem a belsõ tárhelyére töltené... de mivel ott nincs hely, ezért nem tudja letölteni...
😞

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

SzirmosSzisza
Miután telepíted Beállítások / Alkalmazások és itt van valami olyasmi, hogy Mozgatás SD kártyára.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

palinho96
Sziasztok!
Olyan gondom lenne, hogy egy SGS -es telefonomban ugye alap 8 GB mellett kapott egy 32 GB-s memo karit.. Azt szeretném kérdezni, hogy játékokat hogyan tudok AZ SD kártyára telepíteni.. mert az apk fájlt oda raktam onann telepítettem, majd felmásoltam a .com... mappákat a 32Gigás SD kártya Android/data mappájába. Futtatom és leakarja tölteni a telefon (Alap 8 GB-s) tárhelyére.
Hol lehet átállítani, hogy az adott alkalmazás a Külsõ SD kártyáról fusson?
(Cyanogenmod 10.1/Semaphore kernel)

davidka003
Valamelyiknél mûködik az, hogy simán futtatod az új APK fájlt és felfrissíti a régit de nagyon sokkal találkoztam ahol le kell törölni a régit elõször.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

ha van egy viragbolti appom es kijott belole egy ujabb verzio, akkor az adott appot megnyitva frissithetem vagy le kell torolni a mobilrol az appot es ratolteni az ujat?
Falkon
Ez ilyen! Virágbolti verzió meg simán fut rajta!

Hát hogy nemlehet kompatibilis egy adott dolog a telefonnal? Érdekes, ha nem legális úton szerzem be azt, akkor simán fut rajta.

Falkon
Ha neten keresel rá, és megtalálod, viszont ha a telefon store-ban keresed, és ott nem, akkor nem kompatibilis a telefonoddal, és nem jeleníti meg! 😊

Prémium dolgokat hol lehet megtalálni a play storeban? Mert pl beírom h need for speed, és kidob ilyen szarságokat, h hátterek, vagy valami fake játékokat stb. (a legjobb ez: NEED FOR DIRT: BURNOUT <#banplz>).

papi08
Erre rögtön ott van a:

FB Messenger
valamint a:
Hivatalos FB app

Én mind a kettõt használom, tökéletesen mûködnek! 😊

13 éve itt. Szép idő.

koszonom a bongeszos valaszokat. van olyan widget vagy valami ami pl. ha jon fb-re mailem akkor jelzi? fb statusz bar eleg fapados. (bocsbocs, kezdo androidos vagyok😊)
Állandóan azt írja. Angolul Discharging. Sõt most valamit bebuggolt, mert azt írja h a hotmail app 50%-ot használ.

Falkon
Az akksikat, elemek használt közben kisütjük! Utána töltjük töltõn. Ez így normális!

precision
Hát vagy így van fordítva a Mirodban a "lemerülés", vagy 10% alatt van az akksi és olyankor lehet már kisütést ír?

Bazinga!

Miért írja a beállítások akumlátor menüben azt, h kisütés? Ott írja a százalék mellett.

precision
Túl sok energiát használ ha ki van kapcsolva a wifi? 😊
3G ki van kapcsolva mindig... ritkán használom, általában wifi közelben vagyok.

Bazinga!

rastaman
ennél szebben senki nem fogalmazhatott volna! <#idiota><#idiota>

theone91
Te mi a ráncos, vékony szõrrel finoman borított, közepesen megereszkedett, visszeres, a normál bõrtónusnál picivel sötétebb herérõl beszélsz?

RelakS
Flém keltõ hozzászólások nem kellenek.
Ahogy elõttem is írták, amíg arról van szó, hogy droidon ki mit használ (Dolphin, Firefox, Opera, Chrome, gyári, akármi), addig ide tartozik.

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

[HUN]FaTaL
A WiFit nem érdemes altatni, mert nem túl sok energiát használ. Amit érdemes mindig kikapcsolni az az adatforgalom (mobilnet) 😊

#17018: Te mi lóf*szról beszélsz? 😊 Androidos cuccokról van szó, legalább olvasnál.

http://goo.gl/gd6Zi5

papi08
Szerintem amíg az Androidos programokról van szó, addig a témához tartozik, és véleményem szerint nyugodtan beszélhetik itt is...Elvégre Android!

13 éve itt. Szép idő.

SzirmosSzisza
Wat? Firefox imho tényleg jobb, mint a króm Androidra 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

aate
Juice defender kikapcsol minden adatforgalmat, de idõnként szinkronizál.

Már megbocsáss mindenkit aki elöttem hozzászólt,de ez a Google Android topikja.Aki más böngészõt használ mint a Chrome az ne itt villogjon,hanem húzzon el a ret...esbe! Köszönjük!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Shiwo
én speciel telón firefoxot használok, megvagyok vele elégedve, még jobban is, mint a chrome-mal, annak ellenére, hogy asztalin meg az utóbbit használom

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

precision
azt szeretném, hogy ha lockolom a telefont akkor a wifi automatikusan kapcsoljon ki

a wifi beállításoknál a speciálisnál megtaláltam a wifi alvó mód beállítást, de hiába rakom "mindig" -re "kilockolás" után egybõl ott figyel a bekapcsolt wifi

üzemidõ miatt gondoltam, hogy jobb lenne ha lelõné a wifit ha le van zárva a kijelzõ

bug v. feature hogy nem akar mûködni nálam ez a beállítás? huawei ascend g300 és infusion custom rom (4.x ICS)

Bazinga!

theone91
Szerintem igen, bár én csak a bétát próbáltam anno. Nem tudom milyen lett azóta. De mondom: Nyugodtan lehet kísérletezni különbözõ böngészõkkel, és saját véleménybõl kiindulni. A "márkahûséget" meg el kell felejteni. 😄

A böngészést én amúgy a The Verge (teljes, asztali) oldalával szoktam összehasonlítani. Az egy komplexebb, fajsúlyosabb oldal. Erre a célra remek. 😊

koszi. firefox felejtos? (asztalin csak azt hasznalok, markahuseg... 😊)
vagy rosszak a tapasztalatok?
theone91
Ha 2.3 van rajta akkor érdemes Operára vagy Dolphinra cserélni. Ha 4.0-ád van akkor tökéletes a beépített böngészõ, de kipróbálhatod a Chrome-ot is. 4.1 / 4.2-n pedig az alapértelmezett böngészõ már a Chrome, amit szerintem nem indokolt lecserélni.

Nekem ezek a meglátásaim verziókra bontva.
De nyugodtan lehet kísérletezni. 😊

[HUN]FaTaL
Ha ésszel telepítesz, akkor semmi.

Vírusírtónak mi értelme van androidon? Mert nagyon ajánlják az avastot, de félek, hogy csak belassítaná a telefont.

[HUN]FaTaL
Semmi gond nincs a beépített böngészõvel sem. De én Operát használok a funkciók miatt (asztali gépen is). Meg mintha gyorsabb is lenne, bár nem ez volt a fõ szempont nekem 😊

sziasztok

samsung galaxy s advance van, uj vagyok android temaban elnezest a lama kerdesert, de volt ios tulajdonos vagyok, de egybol lenyugozott az android 😊 minden tiszta, csak az lenne a kerdesem, hogy a beepitett bongeszo tokeletes vagy esetleg van gyorsabb/jobb is, pl. firefox, operarol mik a velemenyek?
[HUN]FaTaL
640x480-as képet használj.

davidka003
Beautiful Widgets 285 Ft

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

szabii98
megvaan, tárgytalan

I met God. She's black

szabii98
halii!
Ma kaptam egy Galaxy Ace-t, és van pár képem, de ha átállítanám háttérképnek akkor csak a kép kis részét akarja kijelölni..mit tegyek hogy az egész képet használhassam?😄

I met God. She's black

[HUN]FaTaL
GetDataBack for FAT-tal PC-n próbáld meg.