Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Kicsit necces de nemi szerencsevel talalsz annyiert sztem, max egy 5-10-el tobbert.
Regards,
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
2x1 Ghz-es, 512 MB RAM.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Viszont most vennék egy S2-öt! 70ezer van rá, használtan! Az lenne a kérdésem, hogy ennyiért van még más telefon, ami hasonlót tud, mint az s2?
Elõre is köszi! 😊
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Példát vehetnének a Steam-rõl!
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
Érdeklõdnék, hogy miért van az, hogy letöltök egy játékot amit sd kártyára szedd le és oda is telepítem de van játék amit a világ f@száért sem akar oda leszedni csak a telefon belsõ memóriájába!!! Amin persze nincs hely!!! Miért van az, hogy egyes játékokat csak a telefon memóriájába akar leszedni? vagy hogyan tudom ezt beállítani, hogy semmit se szedjen oda csak az sd kártyára. elõre is köszi a választ.
ui: beállítások/alkalmazások ott ki van pipálva ami kell!!!!
q9400 (t3800mhz) HD7850 (t900/1300mhz) 4gb ram t950mhz) 22\' fullhd lcd logitech g500 mouse 5700dpi
😞
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Olyan gondom lenne, hogy egy SGS -es telefonomban ugye alap 8 GB mellett kapott egy 32 GB-s memo karit.. Azt szeretném kérdezni, hogy játékokat hogyan tudok AZ SD kártyára telepíteni.. mert az apk fájlt oda raktam onann telepítettem, majd felmásoltam a .com... mappákat a 32Gigás SD kártya Android/data mappájába. Futtatom és leakarja tölteni a telefon (Alap 8 GB-s) tárhelyére.
Hol lehet átállítani, hogy az adott alkalmazás a Külsõ SD kártyáról fusson?
(Cyanogenmod 10.1/Semaphore kernel)
FB Messenger
valamint a:
Hivatalos FB app
Én mind a kettõt használom, tökéletesen mûködnek! 😊
13 éve itt. Szép idő.
Bazinga!
3G ki van kapcsolva mindig... ritkán használom, általában wifi közelben vagyok.
Bazinga!
Ahogy elõttem is írták, amíg arról van szó, hogy droidon ki mit használ (Dolphin, Firefox, Opera, Chrome, gyári, akármi), addig ide tartozik.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
#17018: Te mi lóf*szról beszélsz? 😊 Androidos cuccokról van szó, legalább olvasnál.
http://goo.gl/gd6Zi5
13 éve itt. Szép idő.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
a wifi beállításoknál a speciálisnál megtaláltam a wifi alvó mód beállítást, de hiába rakom "mindig" -re "kilockolás" után egybõl ott figyel a bekapcsolt wifi
üzemidõ miatt gondoltam, hogy jobb lenne ha lelõné a wifit ha le van zárva a kijelzõ
bug v. feature hogy nem akar mûködni nálam ez a beállítás? huawei ascend g300 és infusion custom rom (4.x ICS)
Bazinga!
A böngészést én amúgy a The Verge (teljes, asztali) oldalával szoktam összehasonlítani. Az egy komplexebb, fajsúlyosabb oldal. Erre a célra remek. 😊
vagy rosszak a tapasztalatok?
Nekem ezek a meglátásaim verziókra bontva.
De nyugodtan lehet kísérletezni. 😊
http://goo.gl/gd6Zi5
samsung galaxy s advance van, uj vagyok android temaban elnezest a lama kerdesert, de volt ios tulajdonos vagyok, de egybol lenyugozott az android 😊 minden tiszta, csak az lenne a kerdesem, hogy a beepitett bongeszo tokeletes vagy esetleg van gyorsabb/jobb is, pl. firefox, operarol mik a velemenyek?
Ma kaptam egy Galaxy Ace-t, és van pár képem, de ha átállítanám háttérképnek akkor csak a kép kis részét akarja kijelölni..mit tegyek hogy az egész képet használhassam?😄
I met God. She's black