Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
MC recovery pc-n próbálkozz.
Képeket elvileg visszahozza.

1 a sok közül

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

SzirmosSzisza
Ha telefonról letörlõdnek a képek annak annyi ugye ?😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Azthiszem rájöttem mi volt a baj. A fájlokból kitöröltem az albumnevet, és szerintem ez okozhatott gondot.

SzirmosSzisza
Ha jól tudom a mappában levõ képet rendeli hozzá.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Miért van az, hogy mp3 tag programmal rakok az mp3 fájlokra borítóképet, viszont a telefon csak néhányat érézkel, és nem az összes szám borítóját? Vagy több fáljnak ugyanazt a borítót beteszi.

skinnyman
Nem dragabb annyival, netto es brutto arakat hasonlitasz ossze.

Regards,

Solten

Saor Alba

desigo
Boldog karácsonyt nektek !

Falkon
Egy 20-sal drágább németben! :/ Köszi az árakat! 😊

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

skinnyman
Elvileg €299/€349 a 8/16 gigas.
Angliaban pedig £239/£279.

Regards,

Narxis
Boldog, androidos telefonban gazdag karácsonyt kívánok mindenkinek! 😊

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Jim Morrison
Boldog karácsonyt és kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek !

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Falkon
És az mennyi, nem tudod véletlenül?

Boldog karácsonyt mindenkinek! 😊

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

[HUN]FaTaL
Skypeban ki lehet.

Boldog karácsonyt mindenkinek!

http://goo.gl/gd6Zi5

skinnyman
Jaja, kb ugyanannyi ott is, kb csak az orszag afa-ja jon ra.

Regards,

DarkSector
Én pont fordítva mindig kitörlöm a skype szinkronizálást, meg mindent és mindig magátol beledobálja valamiért a névjegyzékbe a skype-on lévõ embereket.
Kibaszott idegesítõ, ezt ki lehet véglegesen kapcsolni?<#help>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Falkon
A másik, hogy a német play-en is ennyibe kerül a telefon? Onnan egyszerûbben tudnék venni!

Falkon
Ez király oldal, köszönöm! 😊
Remélem gyártanak annyi nexust, hogy majd nekem is jusson! 😄
Kíváncsi vagyok mikor fog helyre állni!

Firerock
Visszaraktam a Cm10 helyett a Cm7-et a telefonomra,találtam is hozzá leírást:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"A gyári romot kell telepítenem, hogy visszatérhessek CM7-re vagy MIUI-ra?"
Nem kell (de lehet). Ilyenkor elég az is, hogy elõször is elvégzed a gyári recoveryben a Wipe Data/Factory Reset és a Wipe cache partition mûveletet majd újraindítás után a kék lednél belépsz a Custom Recoverybe és...
a.) visszaállítod valamelyik NANDROID mentésedet a Backup and Restore > Restore (system + data), majd a Backup and Restore > Advanced Restore almenüben a Boot majd a Devtree lehetõséget választva;
b.) Install zip from sdcard > choose zip from sdcard után a leírás elején linkelt CM7 kernelt (Defy MB525 esetén) illetve CM9 kernelt (Defy+ MB526 esetén) telepíted és utána telepíted a kiválasztott fõzött romot.

Fontos, hogy a friss (november közepe óta megjelent) CM10 és CM9 romok már az ext4 file rendszert "erõltetik" a data és a cache partíció esetén, de korábban ezek valamint a gyári és az összes többi fõzött rom is az ext3-as file rendszert használta/használja. Ha friss CM9-CM10-rõl akarsz korábbi CM9-CM10-re vagy bármilyen másik romra visszaállni, akkor vagy a gyári recoveryben való wipe-ok (Wipe data és Wipe cache) vagy a friss Bootmenu-ben megtalálható Tools > File System Tools > Format DATA and CACHE to ext3 parancs utáni rom telepítés illetveNANDROID backup visszaállítás kell, de ilyenkor ki kell hagyni a Wipe data és Wipe cache lépéseket! A rom file-jainak telepítése után illetve a NANDROID backup visszaállítása után azonnal újra kell indítani a telefont és az újrainduláskor kék lednél belépni a Custom recoverybe és akkor megcsinálni a Wipe cache és Wipe Dalvik cache lépéseket!

A google felirat után pedig kb fél percel bejön a CM7 töltõs kijelzõje,de az ismétlõdik folyamatosan tehát elkezd forogni,majd újraindul az animáció,bejön az andorid a gördeszkával. Próbáltam már többféle Cm7-et,többször megcsináltam az összes Wipe-ot. Nemtudom mi lehet a probléma...

Elolvatam egy bootloop javító cikket,ebbõl megcsináltam azt ami szerintem rám vonatkozik(1.es megoldál és a kiegészítõ javaslat) de ez sem oldotta meg a problémát.

Valaki tudna segíteni mert jelenleg használhatatlan a telefonom.

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Ez igy szép és jó,csak az Android nem látja az összekötést,a windows látja

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

kifli
összekötni? google acc = youtube acc nem?
Legalábbis emlékeim szerint, google accomal be tudok youtube-ra jelentkezni.
Firerock
Másnak nincs ilyen problémája

[HUN]FaTaL
Arra nem gondoltál még, hogy bugos a rom?

Ha valaki tudja hogy kell google accountot összekötni youtube accounttal(ami ugyanaz) androidon,akkor irja le.Köszi!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Firerock
Most kitöröltem a fiókot,megpróbáltam újat csinálni,de amikor újra csatlakoztattam megint nem szinkronizált,mostmár névjegyeim sincsenek,tehát nem tudom használni a telefonomat,mindjárt kivágom az ablakon.
Ha a névjegyeknél rámegyek hogy fiók csatlakoztatása csak ezeket adja ki:

A rendszerbeállításoknál a Fiók résznél pedig ezek vannak:

Nekem meg ezt irja ki:your youtube account not linked google account

Firerock
Viszont a Google fiók csatlakoztatva van. És így sem szinkronizál:/

theone91
Ouch.

Firerock
Most láttam meg a Google-t😄
Elnézést mindenkitõl

Firerock
Ott pedig csak ezek vannak:

Hogyan kell a Youtube accountot összekötni a Google accounttal táblagépen? DPS Dream7.Itt a számítógépen ha rámegyek a Google profilomra,akkor azt irja ki hogy össze vagyok kötve

skinnyman
Mindenhol folyamatosan el van fogyva, itt tudod csekkolni: Link
Idonkent (par hetente) jon egy adag aztan par ora alatt megint elfogy.

Regards,

lac coo
Én 4X-nél úgy azt tapasztaltam, amíg bent van a futó alkalmazások között, addig azonnal betölti, ha onnan kikerül ( gondolom egy idõ után legyilkolja ami nincs használva ...) akkor már töltöget ... Ha viszont betölt így vagy úgy onnantól kezdve persze azonnal csinál mindent, innentõl nincs gondom vele ...De azért nem 10 mp egy hívás indítás, azért annyira nem rossz 😊)

Valahogy azt kéne elérni, hogy ne zárja be egy idõ után mikor nem használom ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

aate
Akkor rendszer beállítások és fiókok ott kell hozzáadni a Google fiókot.

Firerock
Ott csak a Facebook és a Skype van,valamint egy bepipálható rész hogy "Adatok automatikus szinkronizálása",ez be van pipálva,de akkor sem jelenik meg az amit a gépen adok hozzá a címjegyzékhez,és fordítva sem.

aate
Személyek (névjegyzék )menü > Fiókok > Google fiók szinkronizálása

Firerock
???

[HUN]FaTaL
Az nem zárja be, csak jelez a rendszernek, hogy bezárhatja, ha akarja, mert már nem kell. Ha van elég ram, akkor nem csinál vele semmit. De nem is kell 😊

A Task Killer meg inkább árt, mint használ 😊

Falkon
Sziasztok!
Vannak új hírek a nexus 4-rõl? Van már készleten, vagy valami? Semmi újat nem találok! A play áruházban sehogy nem tudom megnézni a rendelési részt?

Köszi! 😊

aate
Nálam semmi baj a névjegyzékkel egybõl elõjön és tudok hívni. De lehet gyártó függõ a felesleges átszabások miatt.

k0trapali
Én ha hosszan lenyomom a Home gombot akkor elõjönnek a futó programok és egy suhintással be tudom õket zárni. Nem kell ide semmi killer cuccos. <#pias> A tárcsázós és a névjegyek rész meg hol gyors hol lassú. Nem tudok én elmenni ezen az androidon, de WP után sokkal jobb.
[HUN]FaTaL
A Task Killer minden csak nem hasznos, legalábbis GB-tõl fölfele.

Nálam gyors a tárcsázó.

skinnyman
Ha tudatosan bezarom a Phone appot, akkor is 1 masodpercen belul elindul, ha a memoriaban van akkor pedig azonnal. Szoval nem Android sajatossag 😊
Ha pedig valami nincs a memoriaban, az nem indul el azonnal, ez mindenhol igy van.

Regards,

desigo
Nem ez nem Android sajátosság.
Nekem a tárcsázóra kattintva 1 sec amíg betölti a legutóbbi hívásokat és a tárcsázót. A kezdõbetûket beütve azonnal listázza a neveket és azonnal hívja.
Nem kell telepakolni felesleges programokkal a telefont.
Persze egy megfelelõ hardware sem árt.
Egy kezdõ oldalra pedig kiraktam a leggyakrabban hívott emberek közvetlen tárcsázás parancsikonjait.Onnan még gyorsabb hívni õket.

Bárminemû lassulás lenne van 2 hasznos widget :
Advanced Task Killer
App Cache Cleaner

Rég nem használt programokat,játékokat pedig eltávolítani.
Sajnos igen, ez android sajátosság, nejemnek most lett elege és visszaváltott butatelefonra, a Galaxy S-emmel néha kicsit irigylem, hogy 2-3 másodperc alatt tud hívást kezdeményezni, és 10 naponként kell töltenie az 5 ezer Ft-os telefonját 😊.
Nálam néha 20-30 sec egy hívás indítás, de a legjobb mikor a bejövõt nem tudom felvenni, mert a képernyõ sötét marad. Erre mondaná nagyapám, hogy cifra nyomorúság...
Na igen ezaz. Köszönöm!

SzirmosSzisza
Menü / Request desktop site ?

[HUN]FaTaL
Akkor nem kompatibilisak a telefonoddal.

Csak google keresõn keresztül tudom azokat elérni, egyébként a play keresõje nem dob ki találtatokat ugyanarra a dologra.

[HUN]FaTaL
Keress user agentet a beállításokban. Ha nincs, akkor Opera tudja.

A második kérdést meg nem értem, ugyanott, mint az ingyenesek.