Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Boldog karácsonyt mindenkinek! 😊
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Kibaszott idegesítõ, ezt ki lehet véglegesen kapcsolni?<#help>#help>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Remélem gyártanak annyi nexust, hogy majd nekem is jusson! 😄
Kíváncsi vagyok mikor fog helyre állni!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem kell (de lehet). Ilyenkor elég az is, hogy elõször is elvégzed a gyári recoveryben a Wipe Data/Factory Reset és a Wipe cache partition mûveletet majd újraindítás után a kék lednél belépsz a Custom Recoverybe és...
a.) visszaállítod valamelyik NANDROID mentésedet a Backup and Restore > Restore (system + data), majd a Backup and Restore > Advanced Restore almenüben a Boot majd a Devtree lehetõséget választva;
b.) Install zip from sdcard > choose zip from sdcard után a leírás elején linkelt CM7 kernelt (Defy MB525 esetén) illetve CM9 kernelt (Defy+ MB526 esetén) telepíted és utána telepíted a kiválasztott fõzött romot.
Fontos, hogy a friss (november közepe óta megjelent) CM10 és CM9 romok már az ext4 file rendszert "erõltetik" a data és a cache partíció esetén, de korábban ezek valamint a gyári és az összes többi fõzött rom is az ext3-as file rendszert használta/használja. Ha friss CM9-CM10-rõl akarsz korábbi CM9-CM10-re vagy bármilyen másik romra visszaállni, akkor vagy a gyári recoveryben való wipe-ok (Wipe data és Wipe cache) vagy a friss Bootmenu-ben megtalálható Tools > File System Tools > Format DATA and CACHE to ext3 parancs utáni rom telepítés illetveNANDROID backup visszaállítás kell, de ilyenkor ki kell hagyni a Wipe data és Wipe cache lépéseket! A rom file-jainak telepítése után illetve a NANDROID backup visszaállítása után azonnal újra kell indítani a telefont és az újrainduláskor kék lednél belépni a Custom recoverybe és akkor megcsinálni a Wipe cache és Wipe Dalvik cache lépéseket!
A google felirat után pedig kb fél percel bejön a CM7 töltõs kijelzõje,de az ismétlõdik folyamatosan tehát elkezd forogni,majd újraindul az animáció,bejön az andorid a gördeszkával. Próbáltam már többféle Cm7-et,többször megcsináltam az összes Wipe-ot. Nemtudom mi lehet a probléma...
Elolvatam egy bootloop javító cikket,ebbõl megcsináltam azt ami szerintem rám vonatkozik(1.es megoldál és a kiegészítõ javaslat) de ez sem oldotta meg a problémát.
Valaki tudna segíteni mert jelenleg használhatatlan a telefonom.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Legalábbis emlékeim szerint, google accomal be tudok youtube-ra jelentkezni.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Ha a névjegyeknél rámegyek hogy fiók csatlakoztatása csak ezeket adja ki:
A rendszerbeállításoknál a Fiók résznél pedig ezek vannak:
Elnézést mindenkitõl
Idonkent (par hetente) jon egy adag aztan par ora alatt megint elfogy.
Regards,
Valahogy azt kéne elérni, hogy ne zárja be egy idõ után mikor nem használom ....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
A Task Killer meg inkább árt, mint használ 😊
http://goo.gl/gd6Zi5
Vannak új hírek a nexus 4-rõl? Van már készleten, vagy valami? Semmi újat nem találok! A play áruházban sehogy nem tudom megnézni a rendelési részt?
Köszi! 😊
Nálam gyors a tárcsázó.
http://goo.gl/gd6Zi5
Ha pedig valami nincs a memoriaban, az nem indul el azonnal, ez mindenhol igy van.
Regards,
Nekem a tárcsázóra kattintva 1 sec amíg betölti a legutóbbi hívásokat és a tárcsázót. A kezdõbetûket beütve azonnal listázza a neveket és azonnal hívja.
Nem kell telepakolni felesleges programokkal a telefont.
Persze egy megfelelõ hardware sem árt.
Egy kezdõ oldalra pedig kiraktam a leggyakrabban hívott emberek közvetlen tárcsázás parancsikonjait.Onnan még gyorsabb hívni õket.
Bárminemû lassulás lenne van 2 hasznos widget :
Advanced Task Killer
App Cache Cleaner
Rég nem használt programokat,játékokat pedig eltávolítani.
Nálam néha 20-30 sec egy hívás indítás, de a legjobb mikor a bejövõt nem tudom felvenni, mert a képernyõ sötét marad. Erre mondaná nagyapám, hogy cifra nyomorúság...