36194
-
#20824 -
#20823 Óhh ez az:)
Ez jópofa, köszi a gyors infót! -
#20822 Készülékinformációkban az Android verziójára böksz sokszor egymás után gyorsan, akkor előjön egy kis easter-egg. :)
Szerintem erre gondolsz. :) -
#20821 Végre valahára megjött a JB a telefonomra. Nem hiába írtak sok jót róla, az egész rendszer valahogy simábban működik. Remélem az aksi teljesítménye is javul.
Ám hallottam valami egyszerű, kis pixeles animációt, amit valahol meglehet nézni. Mindig az adott android verzióhoz kötődik. Ezt hol találom? -
#20820 az egy érintésre az Apexen is meg lehet mondani. Én a nyomva tartásról beszélek, ami nekem google cuccnak tűnik -
Bal0924 #20819 Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy az LG P880 wifi fogóját lehet erősíteni? Mert tudom hogy pár méterre feltudna menni rá, de nem akarja, és nem tudok arrébb menni... valami program tipp? -
#20818 Lövésem sincs, nem használok FB-t mobilon. Ezt ajánlotta még régen valaki, nem tudom milyen. -
RYO21 #20817 és milyen alternativák vannak? -
#20816 Régen rossz volt, azóta talán jobb. Sokan azóta alternatívát használnak és szidják az eredetit, hogy szar :) -
1gator1 #20815 Bugos facebook app? Mii?
Galaxy s4.
-
#20814 root uninstallerel tudsz törölni bármit, szóval óvatosan...
illetve greenify -al tudsz fagyasztani appokat hogy ne zabálják az akksit feleslegesen... pl mint a bugos facebook app :) -
#20813 Milyen telefon? -
1gator1 #20812 Melyik az a program amivel majd le tudom torolni,mert iszonyat idegesito h olyan alkalmazasokkal van tele amire nincs szuksegem de folyamatosan elindul es szivja a memoriat.
Illetve milyen rootot ajanlotok?
-
#20811 Hja, pont ezt a konfigolhatosagot hianyolom :) -
#20810 Mobilaréna alkalmazásbemutató: Daddy Was A Thief
Próbáljátok ki, jó game. :)
-
#20809 Ugyanaz a lockscreen a CM-ben is, csak a gyűrűt lehet configolni, ennyi a különbség (meg van ez a cLock, de ahelyett meg szvsz inkább Dash Clock a playről). -
#20808 Koszi mindenkinek, maradok a vanilla Jelly Bean-nel a nexuson, bar nem kedvelem a lockscreen-t, leginkabb a kamera inditas nem tetszik, de jo lenne ha konfigolhato lenne (widgetek meg egyaltalan nem erdekelnek) -
#20807 CM cLock -
#20806 Le lehet szedni mindent! -
#20805 CyanogenMod lockscreen, gyárira áttenni szerintem nem lehet. -
#20804 Samsungos szarokat nem hinném, hogy le lehet szedni (T-mobilos izéket viszont igen, root nélkül is). -
1gator1 #20803 Sziasztok ismet!A lockscreen meg mindig nem a legtokeletesebb,de kezdem megszokni...Rootolashoz tudtuk mondani egy ket hasznos programot,amivel le tudom torolni a szamomra nem fontos rendszeralkalmazasokat? Illetve vissza tudom allitani a telefont a gyari allapotaba root utan?
-
#20802 Főzött romokban van, nem tudom a Google miért nem oldja meg hivatalosan, rendszerszinten. -
#20801 szerintem cyanogenmod rom része külön appként nincs -
#20800 Szia,
Ezt a lock screen-t hogyan lehet kiprobalni, melyik app ez? -
#20799 Ezt én meg se hallottam(olvastam). -
RYO21 #20798 Elég szépen lekoppintották a sony lockscreenjét... -
#20797 Onnan is egyertelmuen meritettek, de konkretan ezt es a legtobb dolgot sztem egyertelmuen Android-bol loptak -
#20796 A jobbtol lopni nem szegyen, Sztiv is megaszonta... :)) -
#20795 (most wp7-et másolták inkább de pssszt)
najó a háttér az kicsit hasonlít a droidra... -
#20794 revolutionary! -
#20793 Halkan becsúsztatom ide, de psssszt. :D -
#20792 Az csak a launcherre vonatkozik, alkalmazásban nem működik. Csak launcher definiálhatja felül a home gombot. -
RYO21 #20791 Nova Launcherben azthiszem belehet állítani, hogy a home gombra milyen művelet történjen. -
#20790 Szoftveres billentyűzet esetén ha nyomva tartom a home "gombot", akkor feljön egy kör, amiben kiválaszthatom a google keresést.
Ezt a részt nem lehet beállítani, hogy esetleg mást csináljon? -
#20789 Annál azért erősebb :) -
#20788 Valahogy ki kell üríteni a készleteket. -
#20787 Szerk.: [...], sokadik alkalommal. -
#20786 Avagy hogyan adjunk el egy Galaxy S-t ujra:) -
#20785 Nálunk alsó hangon 80-ról fog indulni, míg ugyanez a hardver más gyártótól 30-40 ezres árlépcsőről indul.