Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://goo.gl/gd6Zi5
Ki lehet kapcsolni egyáltalán? Nem használom amúgy se
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Regards,
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
csinálnék egy kis közvélemény kutatást, ha nem gond <#bohoc>#bohoc> a három telefon közül melyiket választanátok?
ZTE Grand X IN - ~58000Ft
Motorola Atrix 2 - ~64000Ft
LG Optimus L9 - ~72000Ft
ezeket találtam, amik ár/érték arányban jónak tûnnek, de ha tudtok ajánlani valami mást, akkor jöhet. ahogy nézelõdtem, a Samsungok és HTC-k eléggé túlárazottak, a Nokiák kilõve a wp miatt, Sonyk közül meg talán az Xperia P, de 4 colnál nagyobb kijelzõt szeretnék. árban a ~70k a határ, de már annyit se fizetnék szívesen.
esetleg ha tudtok 70k körül jó állapotú használt Galaxy Nexust, az érdekelne :3
elõre is kösz a segítséget
Unokaöcsémnek Motorola Defy Mini-je van és elég kevés a belsõ tárhely.
A Facebook és a Go Laucher nem másolható át az SD-re. Van valami megoldás erre? Vagy hogy a gyári alkalmazásokat átmásoljam az SD-re?
Rootal megoldható lenne ezt? Defy Mini-t mivel rootolunk?
Amúgy kész minden, volt reset a gombkombinációval és mindenem megmaradt... Lol.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Kies-t rakom fel, gondolom nagyszerû program ez is. Meglátjuk, hogy a frissítés elég e neki.
Még az a szerencsém, hogy nekem nincs sok telefonszámom, illetve fontos SMS vagy dokumentum/bejegyzés rajta. Egyszerû casual userként ezt kapom...
Utálom a 4.0-t, amióta frissítettem, csak a probléma van vele. Wifi nem kapcsol be, csak fél óra és több próbálkozás után. Telefon magától kikapcsolódik és a többi. Ezelõtt semmi gondom nem volt vele, 4.0 SUCKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Regards,
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
mit csináljak????????????????? fekete képernyõ, semmit nem csinál!
megoldható valami beállítással v application-nal, hogy "pendrive"-ként lássa?
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|
Regards,
|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|
Regards,
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Ha idotallosag a lenyeg, egyertelmuen a Nexus a nyero, ami mar most 4.2-n van es varhatoan meg legalabb 1 evig minden kiadast megkap azonnal, mig S2 4.0-nal jar, es lehet h soha nem is kapja meg a 4.2-t.
Regards,