Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Guren
ez nekem kurvamód bejön

Narxis
<#wow1>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Vaxi
no fucking way

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

skinnyman
attis95
szevasztok az lenne a kerdesem hogy abban az esetben ha 2.3 van a mobilomon es ayt szeretnem elintezni hogy ne telefonmemoriaba mentse hanem sd kartyara annak mi az utja, ugyanis igy kb semmit nem enged let0lteni arra hivatkozva hogy nincs el;g t'rhely

TDU nickname:lowlama

cody1994
Hát még az alap 4+ rendszerbe is jó a HTML5 !!

Mit csináljak?

skinnyman
Pedig ezek (plane FF es Chrome) eleg jol tamogatjak mar a HTML5-t, valszeg meg sem probalja lejatszani. Esetleg probalj meg desktop oldalt igenyelni, user agent-et atallitani.

Regards,

Sziasztok!
Már 3+ az alap böngészõ van fenn a telefonon.(firefox,opera,chrome)
Egyikkel sem tudom nézni a PCTV tunner-bõl jövõ adást.
Valaki tudna tippet, tanácsot vagy esetleg segíteni mi kell még hozzá?

A következõ üzenetet kapom:
"Your browser does not support video playback.
Install flash player or use another browser with HTML5 support."

Felraktam már 2fajta flash lejátszót. De mikor felraktam az egyik után még az oldal sem jött be.

Ha számít. Egy LG Optimus 4X HD-m van.

Jim Morrison
hopp, nem is tudtam, hogy van topikja.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

fery02
Én nem, de van neki topikja is, ha jobban érdekel.
Viszont úgy tudom játékosok nem hívhatnak meg senkit se.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

cody1994
Valaki nem tud küldeni egy meg hívást? Pls

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Firerock
Ez miez? Megnéztem a videót,a play-en az oldalát,de nem tudtam rájönni

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

precision
beállítások / akkumulátor

Bazinga!

dave10000
Üdv.

Az lenne a kérdésem, hogy nem tud esetleg valaki 1 app-ot mely segítségével megnézhetném, hogy adott idõ alatt mely alkalmazás használta legjobban a telefont. A problémám onnan adódik, hogy nemrég kaptam 1 HTC One V-t, s amióta megvan ha bekapcsolom a Wifit gyakorlatilag használat nélkül lemerül(értem ez alatt, hogy pihen az asztalon). Ha a beállításoknál nézem az akkumulátort akkor ott is tisztán jelzi, hogy mikor megy a wifi (nap közben) nyíl egyenesen csökken az akku szintje, s ha anélkül van ugyan úgy gyakorlatilag semmit.

Remélem tudtok valami gyógyírt, elõre is köszönöm.

SzirmosSzisza
Én a gyárit használom 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

davidka003
Szintén azt ajánlom. Sokat próbáltam de az MxPlayer a legjobb.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

precision
mxplayer
VLC
BSPlayer

személy szerint az mxplayert ajánlom, érdemes hozzá felrakni hozzá EZT is

Bazinga!

Barnabyka
Milyen program\app kell ahhoz, hogy xvid filmet tudjak telón nézni?

Jim Morrison

desigo
Vagy a telefon vagy a sim vagy érintkezési hiba.
Mielõbb ingyen cseréltetni a simet...
SzirmosSzisza
Hm, az elsõ az valós probléma? Nekem anyám telefonja kb 2 naponta kiírja, hogy sim kártya nincs benne, de egy újraindítás megoldja. Egy csere lehet segítene ezen?

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

desigo
Bemész és reklamálsz,hogy pár napja sokszor tapasztalod,hogy nincs térerõd és ezt más készülékben is tapasztalod.
Vagy azt mondod,hogy új készüléket vásároltál websopból amibe már micro sim való.A készüléket postázták hozzád de nem tudod használni normál simmel.
Nekem az utóbbi történt és azonnal ingyen cserélték.
100 Ftért adaptert(micro/normál) is vettem náluk.
Telenornál új feltöltõ kártyás készülék vásárláskor pedig olyan simet adnak ami normál de le van könnyítve benne a micro rész és kitörhetõ.
SzirmosSzisza
Fater bement és kicserélték neki ingyen, pedig még akkor meg se volt az új telefonja 😄

Felraktam a chrome-t, de még azzal sem mûködik. :S

Fehercsoki
Tök jó, hogy minden csak attól függ, hogy mennyire szemét az, aki éppen ott van a supportnál...

davidka003
Másik fórumon azt írták pár hete, hogy ha 2 évesnél régebbi a sim kártyád akkor cserélik ingyen.
Illetve más írta, hogy ha beviszed a telefont és mondod, hogy most vetted náluk és micro-sim kéne bele akkor cserélni fogják. Állítólag nincs rá kapacitás, hogy nekiálljanak ellenõrizgetni, hogy tényleg náluk vetted-e.

Viszont van ellenpélda is:
"Nekem az elõfizetéses kártyámat sem akarták ingyen cserélni,mert nem T-nél vettem az S3-mat."

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Fehercsoki
Aztakurva, az eléggé megdobná a telefon árát. Nem náluk venném(Xperia P), mivel náluk sokkal drágább. Nincs olyan szolgáltató amelyik ad nekem ingyen microsimet ha átmegyek hozzájuk?

davidka003
7000 Ft
De ügyintézõtõl függ. Valaki kicseréli ingyen valaki meg gecizik.
De ha náluk veszel telefont is akkor persze ingyen adnak micro-sim-et.

Akkor inkább használj HTML5-ös böngit. Chrome-nak vinni kéne.

nemtom, probaltad mas bongeszovel? chrome?
Fehercsoki
T-mobilenál mennyibe kerül egy microsim csere?(tudom volt már róla szó, de mindenki mást ír róla)

Fehercsoki
Szerintetek Galaxy S Advance vagy Xperia P? Advance 58k T-mobiltól, Xperia P pedig 65k GSM boltból.

Sziasztok!

Van egy TV tunnerem és be lehet állítani hogy neten vagy belsõ hálózatban lehessen nézni tv-t a telefonon.
Mikor elindítom a telefonomon. azt írja hogy telepítsem a flash player-t vagy használjak olyan böngészõt ami tud HTML5-öt.
Telepítettem egy flash-t, de még rosszabb lett, már be sem jön az oldal ahonnan elérhetném, elõtte bejött...

Valakinek van ötlete, tud valaki segíteni?

Valaki használja a Pocket nevû programot? Weblapokat lehet vele lementeni.

Az a problémám, hogy pl egy blog.hu-s oldalnak az elsõ oldalát lementi rendesen hogy net nélkül is tudjam nézni, de ha a következõ oldalt mentem le akkor az már csak wifivel nézhetõ, bármit csinálok. Nem vágja valaki hogy kell?

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Úgy van! Külön lakcím, szerelési cím, tel.szám, ár, stb... stb! Jól müxik az asztali gépen, nem kell javítani rajta! Azt szeretném, hogy azt az adatbázist meg tudjam nyitni a tabon, amit az office accessel csináltam!! Accest és exelt használok! Az exelt tökéletesen megnyitja, úgy ahogyan megcsináltam, még a színek is passzolnak. Az access talán kicsit el van hanyagolva androidban..!!!!
[HUN]FaTaL
Miért nem rakod a településeket külön mezõbe? Adatbázisban így szokás tárolni.

http://goo.gl/gd6Zi5

Igen! Ez van most, csak az a baj vele, hogy nem tudok keresni benne, csak ha minden adatot pontosan megadok(akkor minek keresni)! A feljegyzések mezõben csak az elsõ sort adja ki..!!! Nekem az kellene pdl: "Tudom, hogy Csajáröcsögén lakik, beírom a keresõbe: Csajáröcsö..., és kiad minden Csajáröcsögeit..! Azért köszönöm!!
[HUN]FaTaL
Próbáld ki ezt.

Nem próbáltam, nem tudom mûködik-e.

Sziasztok!
Szeretném, ha valaki tudna segíteni....!!! Otthon az asztali gépen dolgozom a win access adatbázis kezelõ programmal. Átmentem a táblagépemre, 1: biztonsági mentés, 2: szeretnék hozzáférni, pdl utazás közben bizonyos információkhoz az adatbázisból! A tabon android 4.0.14 van. Napok óta keresek androidra használható progit, ami megnyitja az MDB fájlokat, de még nem találtam használhatót. Nem fontos, hogy szerkeszteni lehessen vele, elég volna, ha a keresõ funkció mûködne használhatóan! Létezik ilyen és tud valaki róla???
Solten
<#hehe>

Saor Alba

fery02
Találtam egy elsõre szimpatikusnak tûnõ használt Galaxi Nexus-t normális árral.
Múltkor láttam valaki keresett a topikban. Igazából nekem is felkeltette picit az érdeklõdésem most. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Narxis
😄DDDDDDDD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

[HUN]FaTaL
LOL, szótár rulz 😄

FZoleee
LocalPatriot
Köszönöm mindenkinek a segítséget. Végül szolgáltatónál törölték a sim számokat, és a többit is sikeresen átmásoltuk.
Prody
"Szolgáltatás"

Vaxi
sikerült megcsinálni, töröltem a samsung fiókot és újra hozzáadtam.. érdekes 😄
okos szolgáltatás!

Vaxi
megtörtént, engedélyeztem is a távoli használatot, de mégis inaktív a link :C