Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Regards,
TDU nickname:lowlama
Regards,
Már 3+ az alap böngészõ van fenn a telefonon.(firefox,opera,chrome)
Egyikkel sem tudom nézni a PCTV tunner-bõl jövõ adást.
Valaki tudna tippet, tanácsot vagy esetleg segíteni mi kell még hozzá?
A következõ üzenetet kapom:
"Your browser does not support video playback.
Install flash player or use another browser with HTML5 support."
Felraktam már 2fajta flash lejátszót. De mikor felraktam az egyik után még az oldal sem jött be.
Ha számít. Egy LG Optimus 4X HD-m van.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Viszont úgy tudom játékosok nem hívhatnak meg senkit se.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Az lenne a kérdésem, hogy nem tud esetleg valaki 1 app-ot mely segítségével megnézhetném, hogy adott idõ alatt mely alkalmazás használta legjobban a telefont. A problémám onnan adódik, hogy nemrég kaptam 1 HTC One V-t, s amióta megvan ha bekapcsolom a Wifit gyakorlatilag használat nélkül lemerül(értem ez alatt, hogy pihen az asztalon). Ha a beállításoknál nézem az akkumulátort akkor ott is tisztán jelzi, hogy mikor megy a wifi (nap közben) nyíl egyenesen csökken az akku szintje, s ha anélkül van ugyan úgy gyakorlatilag semmit.
Remélem tudtok valami gyógyírt, elõre is köszönöm.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Vagy azt mondod,hogy új készüléket vásároltál websopból amibe már micro sim való.A készüléket postázták hozzád de nem tudod használni normál simmel.
Nekem az utóbbi történt és azonnal ingyen cserélték.
100 Ftért adaptert(micro/normál) is vettem náluk.
Telenornál új feltöltõ kártyás készülék vásárláskor pedig olyan simet adnak ami normál de le van könnyítve benne a micro rész és kitörhetõ.
Illetve más írta, hogy ha beviszed a telefont és mondod, hogy most vetted náluk és micro-sim kéne bele akkor cserélni fogják. Állítólag nincs rá kapacitás, hogy nekiálljanak ellenõrizgetni, hogy tényleg náluk vetted-e.
Viszont van ellenpélda is:
"Nekem az elõfizetéses kártyámat sem akarták ingyen cserélni,mert nem T-nél vettem az S3-mat."
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
De ügyintézõtõl függ. Valaki kicseréli ingyen valaki meg gecizik.
De ha náluk veszel telefont is akkor persze ingyen adnak micro-sim-et.
Van egy TV tunnerem és be lehet állítani hogy neten vagy belsõ hálózatban lehessen nézni tv-t a telefonon.
Mikor elindítom a telefonomon. azt írja hogy telepítsem a flash player-t vagy használjak olyan böngészõt ami tud HTML5-öt.
Telepítettem egy flash-t, de még rosszabb lett, már be sem jön az oldal ahonnan elérhetném, elõtte bejött...
Valakinek van ötlete, tud valaki segíteni?
Az a problémám, hogy pl egy blog.hu-s oldalnak az elsõ oldalát lementi rendesen hogy net nélkül is tudjam nézni, de ha a következõ oldalt mentem le akkor az már csak wifivel nézhetõ, bármit csinálok. Nem vágja valaki hogy kell?
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
http://goo.gl/gd6Zi5
http://goo.gl/gd6Zi5
Szeretném, ha valaki tudna segíteni....!!! Otthon az asztali gépen dolgozom a win access adatbázis kezelõ programmal. Átmentem a táblagépemre, 1: biztonsági mentés, 2: szeretnék hozzáférni, pdl utazás közben bizonyos információkhoz az adatbázisból! A tabon android 4.0.14 van. Napok óta keresek androidra használható progit, ami megnyitja az MDB fájlokat, de még nem találtam használhatót. Nem fontos, hogy szerkeszteni lehessen vele, elég volna, ha a keresõ funkció mûködne használhatóan! Létezik ilyen és tud valaki róla???
Múltkor láttam valaki keresett a topikban. Igazából nekem is felkeltette picit az érdeklõdésem most. 😊
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
okos szolgáltatás!
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.