36194
-
Borg #20944
Valaki találkozott már olyan problémával, hogy a telefon folyton bekapcsolja a zenelejátszót, amint beülök a kocsiba?
Nyilván a bluetooth kihangosítás miatt van, mert azóta csinálja, hogy egyszer kipróbáltam, hogy zenét tudok e lejátszani rajta keresztül.
A telefonban már mindnent próbáltam, kilőttem a lejátszót, letiltottam a lejátszót, de így is, amint a kocsiba ülök, a lock screenen fent megjelenik a gplay music... -
Bal0924 #20943 Jól néz ki de nincs benne vaku. :S
A Sony Xperia J-t néztem ki, az milyen? -
#20942 Huawei Y300. -
#20941 Huawei Ascend Y300, 2 magos 1Ghz proci,512MB ram, 4,0" kijelző IPS, Jelly Bean, - Nem tökéletes telefon ahogy olvasgatom a topicot MA-n, de bestbuy még mindig.
SONY Xperia E - Most 20% kezdvezmény online rendelés esetén. 1magos 1Ghz-es proci,512MB ram, 3.5" kijelző 320x480
ZTE Blade III esetleg még, bár Y300- hoz képest drága.
Jó lenne tudni, hogy kártyás v. előfizetéses mert nem mindegy azért meg milyen csomag. Felsorolt telók mindegyike 40 alatt van kártyásan. -
#20940 Faster S4 -
#20939 ez valami Accross / Elasto Mania klón? -
Vektast #20938 A Saját fejlesztésű játékomat szeretném bemutatni a neve: Icebreaker: A Viking Voyage
Tehát ez egy ingyenes arcade autóversenyzös játék ahol a jeges vihar elöl kell menekűlnöd Vikingel egy összetákolt kis kocsival 60 pályán keresztűl. A pályák egyre nehezednek. És csillagokat kell gyűjteni hogy új szintekre lépj.
Jó játékot kívánok!
Google play link: Link
-
Bal0924 #20937 Sziasztok!
Szeretnék kinézni egy jó kis android telefont a tesómnak, de nem tudok dönteni, egy olcsó kis telefon kellene.
A Samsung kizárva, de majdnem minden fajtára benevezek.
Valami egyszerűt...
És a lista amiből választhatok az a Pannonak a telefonlistája..
Előre is köszi a válaszokat -
#20936 Megoldottam köszi! csak google pluszt kellet törölni! :) -
#20935 Sziasztok! Szeretném külön nevekről használni a gmailt és youtubot. ez megoltható valahogy? -
#20934 CPU-Z
-
#20933 Beach Buggy Blitz
Dead Trigger
Shadowgun - DeadZone
SoulCraft
Can Knockdown 3
tobbit pedig mar emlitettek... -
#20932 Tényleg ilyen, és elajándékozom inkább... :$
Lehet amúgy azért, mert valami szar ICS van rajta :D -
#20931 Internet brofist :> -
#20930 most nehany ami eszembejut: Dead Trigger, Real Boxing, Epic Citadel (tech demo), NFS: MW -
#20929 Batman TDKR-nek nincs olyan jó grafja, de S3-on akad :D -
#20928 Real Racing 3. Nagyon durva szerintem a grafikàja. -
#20927 Mondanátok pár(leginkább sokra gondolok...:)) olyan játékot aminek már-már pc közeli grafikája van. Azt mérem fel hogy miből maradtam ki a Defy miatt és miket pótolhatok az S3/S4-el:) -
#20926 Root uninstaller és had szóljon :D -
#20925 próbáltad már leszedni?
Lehet, hogy csak az upgrade-eket fogja engedni azzal a felkiáltással, hogy az egy rendszer szoftver, mint pl a facebook-ot sem lehet eltávolítani -
#20924 De ha tényleg ilyen az SGS2 akkor az egy Forintot nem ér.
Galaxy Nexuson ilyen nem fordul elő soha. -
#20923 Meh, ha Google Musiccal elérhetővé teszek zenét offline, akkor azt vhogy meg lehet jeleníteni a sima lejátszóval? :/ -
#20922 Nekem sima Google keresésénél is előjött, nem csak SG-nél ): -
#20921 Nem erre céloztam, csak sokan evvel trollkodnak a droid híreknél.
Nekem SG-n egyébként sosem fagyott a bill, viszont olvastam róla. De az valami sg bug volt.
#20917: Az durva :D Ilyennel még nem találkoztam, mondjuk nem használok foursquaret. -
#20920 Ne is mondd... ez olyankor történik általában, amikor sietek/rögtön kell valami... És földhöz sem baszhatom, mert valakinek oda fogom adni hamarosan... :) -
#20919 Szerintem arra célzott, hogy az iPhone ilyen.
Amúgy a billentyűzet fagyás kecire zavaró, itt volt SG-n anno nagyon sokat, de kiderült, hogy valami globális hiba :/ -
#20918 Szerintem ilyen sztereotipiai senkinek nincsenek egy zsir uj, felsokategorias, 200e Ftos androidos keszulekrol.
Ellenben tegnap este jol szorakoztam a haverom kalvariajan, Galaxy S2-jen probalt meg rakeresni egy kocsmara foursquareben, es a hely nevenek beutesekor rommafagyott a telefon. Kb 5 percig be volt allva, semmire nem reagalt, aztan egyszer csak magahoz tert :D
Nem akarok demagog lenni, 2-3 eves iphoneok is lassulnak, ujabb progik bugzanak rajtuk, sotetbarom tudna meselni.
Szerintem ma mar minden uj telefon jo es megbizhato, 2-3 ev hasznalat es gyari OS upgradek utan viszont garantaltan fos lesz mindegyik.
Android abbol a szempontbol talan jobb, hogy eros fejlesztoi communityje van, akik custom ROMokkal latjak el a jonepet. Ha hajlando valaki felevente ujratelepiteni a keszuleket akkor hosszu evekig gyors es jo marad a telefonja. -
#20917 Szerintem sehogy, max újratelepíted a telefont (Play-ben én nem találtam).
Amúgy nem zavarodnak össze, csak mikor akarsz valamit akkor mindig kérdezi majd, hogy melyikkel nyissa meg (vagy kiválasztasz egy alapértelmezettet). -
Bal0924 #20916 Tetszik az OfficeSuite
Ha leszedem a Polar Office-t ami alapból rajta volt, hogyan tudom visszatenni rá? Hol találom meg? -
#20915 Mitől zavarodnának össze? :) Nem vírusirtók futnak egymás mellett. -
#20914 És az Ace plus is kimaradt. -
Bal0924 #20913 Reggelt!
Ha a telefonon, több mint 2 szöveg szerkesztő van, nem fognak össze zavarodni, ugye? Polis Office 4, és az OfficeSuite 7
Amúgy melyik a jobb? -
ZsirosKenyer #20912 Best choice award for u, bro! :) -
#20911 Csomo masik is kimaradt, meg kepernyomeretek is kimaradtak, pl 4,5", 4.65". -
#20910 S Advance kimaradt, az is 4 inch. Ha már ott van az Ace, akkor hol a Gio, hol a Mini és a Mini 2? :D -
#20909 Samsung Galaxy
-
#20908 Ja kb.. :DD De kihagytad, hogy leginkább brutálisan lassú, bármit próbálsz csinálni vele ;D -
#20907 Jo is az -
#20906 Szar, lagos fos, ocsmány ikonhalmaz, pfúj :D
Vagy mégsem? :D -
#20905 Na, ma babráltam kb 3 órát eddig, sírok a gyönyörtől gyakorlatilag.. Félelmetesen geci jó ez a telefon. :>