Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mûködik, a héten próbáltam, a telefonon be kell jelentkezve lenni hozzá a Samsung Appsba, plusz ugye kell hozzá a net kapcsolat is.
Vaxi
samsung dive megy valakinek? (ics 4.0.4)

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

[HUN]FaTaL
Próbáld meg berakni PC-n outlookba, vagy valahogy vcardba kirakni és gmailen importálni, majd a telefonon szinkronizálni.

http://goo.gl/gd6Zi5

LocalPatriot
Akkor marad a szolgáltató...
Ott lehet olyat kérni, hogy az összes névjegyet rakják is át az új telefonunkra, esetleg jegyzeteket is?
Lelehet tiltani h ne fussanak a háttérben olyan alkalmazások, mint pl youtube, google talk stb?

Fehercsoki
Hát max bemész szolgáltatóhoz és ott megmondják a kódot ha bizonyítod hogy tiéd a sim. Jobbat nem tudok=/

LocalPatriot
Olyan gondunk van, hpogy a sim kártyáról nem lehet törölni a névjegyeket, mert kódot kér, de ezt nem tudjuk...:S 1-5-ig nem jött be. Lehet valahogy resetelni, vagy kikapcsolni a kódot?:S
LocalPatriot
Köszönöm, megpróbálom.
Fehercsoki
Hát mondjuk másold ki a nokiáról a sim kártyára a számokat, amennyit csak tudsz, HTC-n a sim kártyáról átmásolod a telefonra a számokat, majd a sim kártyáról törlöd, és végül a maradékot nokiáról átrakod a sim-re és minden meglesz a HTC-n.

SzirmosSzisza
Keresgélj olyat, hogy exportálás és ne SIM kártyára akkor. Aztán az csinál majd valami fájlt, aztán azt majd beimportálod az okos telefonnal.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

LocalPatriot
Üdv!

Segítséget szeretnék kérni. Fateromnak vettem egy HTC telefont ma, a régi telefonja egy Nokia 6303 volt. Volt vagy 600 tel száma.
Olyan kérdésem lenne, hogy a számokat hogy tudom a legegyszerûbben átvinni? BT-n keresztül nem ment. SIM kártyára meg csak 500 szám menthetõ. Mi a megoldás?
tomo05
Vice City 100% mentés: http://db.tt/HUs9oyDt (sd/Android/data/com.rockstargames.gtavc/files) Üdv

|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|

Próbáld ki ezt:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1711009

Nálam néha MTP módba nem ismeri fel a kártyát exFAT-nak és a nagyobb filmeket pl csak ezzel tudom áttenni.

[HUN]FaTaL
Tegyél MTP plugint a TC-hez, amúgy is gyorsabb, mint a mass storage és legalább nem csatolja le a kártyát, amíg gépre van dugva.

SzirmosSzisza
Passz, szerintem nem. SD kártyát talán fel tudja mountolni. De örülj, neki, hogy nem Linux alatt vagy, ott még rosszabb az egész 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Shiwo
kipróbáltam, de látszólag teljesen ugyan az, mint mikor fényképezõgép (ptp) módban indítom... olyan nincs, hogy ez a szerencsétlen windóz automatikusan bemountolja meghajtónak? symbianos telómat annó rádugtam a gépre, kiválasztottam, hogy fájlátvitel, és gond nélkül pakolásztam rá Total Commanderben... ezzel meg használhatom a sz@r windóz intézõt..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

kifli
ja, s2-nél nem a kopással van gond 😊
SzirmosSzisza
Nálam bõven megfelel az, hogy 1 év használat után is olyan, mintha most vettem volna ki a dobozból 😄

Amúgy S3-ra most már lassan tényleg lesz frissítés.

kifli
Hát igen, elvárom, hogy egy csúcskategóriás telefon minõségi anyagokból készüljön. Vagy egy középkategóriásról ne kezdjen el lepatogzani a felület, mikor plüss tokban hordja az ember 😊
SzirmosSzisza
Vagy csak mások az elvárásaid 😄

kifli
elég megfogni egy samsungot, és máris érezni a problémát. Vagy neked külön más anyagból csinálták a telefonodat? 😮
[HUN]FaTaL
In-app billing sincs benne?

Nincs fizetõs verzió, a program teljesen ingyenes.

[HUN]FaTaL
Mert a képek, vagy a fizetõs verzióból vannak, vagy értelemszerûen a fejlesztõnek nincs benne reklám. 😊

Miért van az, h leszedek pár appot, és televannak reklámokkal? Viszont google playen a képeken látom h eredetileg nincs benne reklám.

SzirmosSzisza
Naja, ezek is olyanok, hogy hallja az ember, de a saját telefonja probléma mentes évek óta 😊

lac coo
Freemailrõl csak web-re belépve tudsz levelet küldeni. Csinálj egy gmailes fiókot, freemailt irányítsd át oda és minden szépen fog mûködni. Igaz küldeni értelem szerüen csak a gmailes címedrõl tudsz majd ( vagy weben freemailrõl ha nagyon muszáj ...)

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Prody
Még garis! 😄 Pixelhiba miatt kicseréltettem egy óra alatt a képernyõt Samunál, és olyan panelra cserélték, amivel nem olyan élénkek a színek, mint voltak elõtte a régivel. 😛 Azt is bírom, hogy magától kiégett pár hónap után a pixel 😄

Prody
iPhone az lehet többszázezres 😄

"TwLauncher has stopped working." na ez az, ami tegnap elõugrott és fagyott -.-
Samsung <3 BFF

desigo
Ez minden mûszaki cikkre igaz.
Nem cél az,hogy a garancia idõ után is használj valamit.
Ajánlott videó a témában.
kifli
az csak az egyik, hogy telepakolj minden szarral, az rom cserével javítható. Inkább minõségi problémák vannak, amit annyira nem könnyû házilag orvosolni!
SzirmosSzisza
Van 200k felett Androidos teló?:o

Amúgy Samsung jó telefonokat gyárt, csak sajnos telehányja a saját szarjaival, pl twlauncher, game hub, etc :/

Prody
Amúgy az kritikán aluli, hogy ilyen többszázezres telefonok MAGUKTÓL tönkre mennek egyszercsak normális használat közepette.

A freemail amúgy tényleg nagyon szar. Pontosan olyan akar lenni, mint a Gmail. Lásd: iWiW (próbálok olyan lenni mint a) Facebook.

skinnyman
A freemail nem szarakszik, inkabb csak siman szar 😊

Regards,

k0trapali
Ennyiért kettõt is szerez az ember ha nagyon akar! <#idiota>
Falkon

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Vaxi
tablet/nagy képernyõs teló tulajdonosok, milyen widgeteket használtok a kezdõlapon?
hírolvasó idõjárás stb?
köszi 😊

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

A freemail amúgy is szaraxik nekem is ma.

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

Mighty
Nekem a freemailes leveleket a gmail-es accom tölti le. A gmail-es acc meg be van lõve a telefonra.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Narxis
Én úgy tudom nem lehet viszont böngészõben van mobilos felülete.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Köszi.

Megpróbáltam a email beállítást, de nem sikerült.
Még a freemail oldalára is felmentem, és még úgy sem sikerült beállítanom..:s
Valaki már beállította freemail-es fiókját?

SzirmosSzisza
1, van valami olyasmi, hogy Mail így simán, ott hozzá tudsz adni más fiókot is, gondolom pop3 / imap-pal kell szarakodni
2, beállítások / alkalmazások, kikeresed és vagy beállítasz egy másikat vagy a jelenleginél alapértelmezés törlése vagy valami ilyesmi, és akkor ugyanúgy rákérdez legközelebb, hogy mivel nyissa meg.

Sziasztok!

1. Hogy tudom a freemail-es email fiókot beállítani a telefonra?
2. Hogy tudom vissza állítani amit alapértelmezetté tettem? (pl. böngészõ)

Narxis
😄DD

Prody
Nem is akartam factory resetelni, de ezt a hibajelenséget ezzel lehetett csak megoldani. Majd' elélveztem, mikor megláttam a képeimet és a kontaktjaimat. Jahj, nem kellett még azzal is szarakodnom.

Prody
Lehet igazad can, de akkor nem egyértelmû. Fõleg olyannak, mint nekem, aki annyira casual szinten használja a rendszert, hogy a telefon majdnem a falon landolt.

Prody
A lényeg, hogy az applauncher nem ment, fagyott és újraindítás, akkukivétel sem oldotta meg a problémát. Konkrétan feloldottam a képernyõt és azonnal fagyott. Na ilyenkor jött az Odin mód és clear data/factory reset. Erre minden megmaradt, csak újrarakta az OS-t gyári BEÁLLÍTÁSOKKAL!

[HUN]FaTaL
Akkor nem factory reseteltél.

Valószínû újrarakta a system partíciót, a factory reset pedig pont a datat wipeolja.

Prody
De sikerült és újra is rakta az OS-t (4.0). 😊 Mostmár minden mûködik. Korábban írtam mi volt a problémám. És clear data/factory reset-et választottam az install elõtt! 😄 Ez vicc. Kies-t szerencsére nem kellett használnom, úgy tûnik nem is fogom.

Amúgy Galaxy S2

Narxis
Valószínûleg nem sikerült a factory reset, próbáld újra. Am. milyen teló ez és hanyas android van rajta?