36194
-
#21024 Peldaul azert, mert sok fejleszto ezeket a mitoszokat igaznak gondolja. Egyebkent jopar eve a jelentos cimek >90%-a kijon Android-ra is, es jopar olyan cim volt az utobbi idoben, ami Android exkluziv volt, szoval ezt a "még mindig több exkluzív AAA játék iOS-re" dolgot is igazabol be lehetne irni a mitoszok koze, nagyon regota mar teljesen minimalis a kulonbseg. -
#21023 Én csak azért értetlenkedem, mert ha ezek nagy része mítosz, akkor hogy lehet hogy nagy stúdiók ahol dollár milliókat költenek játékfejlesztésre, és ebből piaci elemzőket is alkalmaznak, azok hogy nem látják ezeket a tényeket?
Most itt pl az X-Com, vagy az új Deus Ex játékra gondolok. Mindkettő iOS exkluzív lesz most nyáron és nagy stúdiók fejlesztik sok pénzből. Ilyen cégeknél nem nagyon állja meg a helyét az a magyarázat, hogy "á, ők is csak biztosan hisznek ezekben a mítoszokban", mert ezeknél nem Apple fanboyok döntenek, hanem nyakkendős eüzletemberekmberek mondják meg mibe fognak belefektetni milliókat, és ha az Android legalább annyira jó üzlet lenne mint iOS, akkor arra is kiadnák ezeket most nyáron. -
#21022 De a cikk szerint ez is csak mítosz :-) -
#21021 Gondolom mert egyszerűbb rá fejleszteni. Van pár model azt csá, nem úgy mint Android esetében, ahol rengeteg telefon van, ráadásul csomón valami gány rom van ami még egy amőbát se képes futtatni. -
#21020 Ha ezek mítoszok, akkor miért van még mindig több exkluzív AAA játék iOS-re? -
#21019 Nem igeny kell ra, hanem hype. Ratennenek egy alma logot, es ha 2-szer ilyen aron adnak akkor is elotte satraznanak.
Mas: Android vs iOS Game Myths -
#21018 Valamit tud azért a Sony -
#21017 Ingyen se kéne. De komolyan.
-
#21016 kb -
#21015 Már csak igény kéne rá és sikeres is lenne :) -
#21014 Levittek a Shield arat 299 dollarra
Tenyleg nem viccel vele az Nvidia. -
#21013 Dehogy:)
Csak Sony fan:) -
#21012 Sziasztok!
Van egy alig egy éves Galaxy S2 4.1.2 Androiddal Telenoros 50K körüli összegért, ha valakit érdekel. :) -
#21011 4G kevesebbet fogyaszt mint a 3G nem? -
#21010 LOL tan csak nem sony centerben dolgozol?:D -
#21009 Igen a T is gyönyörű.
nekem egyértelműen a Sony-k a legszebbek.
Igaz, most pipa vagyok rájuk, mert az új JB-n, akadozva vesz fel full HD-ba...:S és nem nagyon látok rá esélyt, hogy mielőbb javítják:S -
#21008 Hát Sony sincs a toppon sw ügyben, tapasztalataim alapján. (se a samsung persze) -
#21007 Ezek kozul hw-ben az S3 gyengebb a masik 2-nel, amik kb ugyanolyanok (cpu+gpu+ram-ban). Viszont SXZ-nek van csak 1080p kijelzoje. Viszont Nexus 4 csak a Nexus, es ar/ertekben is valszeg az a legjobb. S3-nak a garancia resze ami uti a tobbit. -
Unreal1942 #21006 Szubjektív, de a Sony szebb. Én annó a T-t választottam s3 helyett és nem okozott csalódást.
Galaxy S3 vs Xperia T
-
#21005 Hát ez teljesen szubjektív. Én mióta először láttam a Z-t, azóta szerelmes vagyok bele.
HTC nekem nagyon nem nyerte el a tetszésemet. Egyik telefonja se. Se külsőre, se szoftverileg nem nyerték el a tetszésemet. Azt hiszem ki is jelenthetem, hogy HTC telefonom soha nem lesz. -
#21004 A Z szép? teljesen hétköznapi a formája. Hát nem tudom minél szebb. HöTöCö-nél nem -
#21003 Én egyértelműen Z-t venném a helyedbe. Asszem arra is van már gyári 4.2-es JB + kb soha nem lesz annál szebb telefon. Az meg már tényleg csak a hab, hogy por, és vízálló is. -
#21002 Alap, hogy Nexust vennék a support miatt. :) -
#21001 Nézegettem a telefonokat. A legesélyesebb még mindig az S3,de tudtok mondani egy pár pro,kontra érvet az s3mal összehasonlítva. Tehát a készülékek: Sony Xperia Z,Nexus 4 (Ha van még valami ebben a kategóriában szóljatok) -
#21000 Leírás
With the free Steam app for Android, you can participate in the Steam community wherever you go. Chat with your Steam friends, browse community groups and user profiles, read the latest gaming news and stay up to date on unbeatable Steam sales. -
#20999 A mobilos stream csak chatkliens. -
#20998 De. De Steam van már mobilra is, és pc-re is. -
ktomi22 #20997 steamen? az nem pc re van? -
#20996 van 1-2 bolt, ahol kilehet jelölni plusz pénzért a gyári garit.. hogy mennyiért, azt nem tudom... de igazság szerint kicsit félre is értettem, amit írtál, azt hittem, hogy normál gari alatt a boltit érted, manapság az az elterjedtebb, a "normál", és a gyári az extra.. -
#20995 Az olcsók igen. :) -
#20994 De ezek bolti garisok nem? -
#20993 itt szemezgess... -
#20992 Köszi szépen. Galaxy S4et nem fogok találni 150 körül normál garival? -
#20991 Szép ez a telefon... a márkát nem ismerem viszont. Megbízható? -
#20990 Ha szopni akarsz, akkor bolti garos s4. Ha nem, akkor gyári gar. -
ZsirosKenyer #20989 Gyari gari überalles.
Vip phone le fogja szarni barmi problemad van, ha szerinted beegett a kijelzo, szerintuk nem.
Gyari garival a Samu ki fogja nyalni neked, akar hazhoz is kijonnek szerelni.
-
#20988 Igen, ha csak 0.01$-t fizetsz, akkor csak párat kapsz meg, ha átlagon felül akkor az összeset. De ahogy nézem ezek vannak Steamen is, ahhoz csak 1$ felett kapsz kulcsot. -
#20987 Most mar $4.67, amugy jah -
#20986 Vip phonenál nézegetem a telefonkat és felvetődött bennem a kérdés:
Gyári garis s3 vagy vip-phone garis s4? -
#20985 Az összeset ha kifizetem a 4,62ot?