Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyan gondom van, hogy valamiért nem tudom a gmail fiókommal szinkronizálni a kapcsolatokat...:S
Két napja próbálgatom de semmi. Wi-fi megy, és amikor szinkronizálnám, akkor annyit ír, hogy Problémák adódtak a szinkronizálással. Hamarosan folytatódni fog. De persze semmi.
Mi lehet a gond?:S
Van olyan alkalmazás, hogy a telefont összekötõm a géppel, és a telefonnal tudnék irányítani autós játékot a telefon giroszkopjának a segítségével? 😄
Köszi! 😊)
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
http://goo.gl/gd6Zi5
Amúgy, ha jól látom van, de nem szép dolog felrakni.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Saor Alba
És igaz ez vice versa minden platformra/márkára.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Eleg szepen szimulal vele fizikat 😊
Lag csokkento cucc: Seeder, sokan irjak hogy mukodik, sokan ketelkednek, itt az xda-s topicja: xda
Regards,
Akkor már csak az új Sony-kon lévõ hátterét szeretném letölteni valahonnan...😊
Most elhatároztam, hogy Chrome-ot használom a gépen is, meg a telefonon is. Kérdésem, ha a gépen veszek fel könyjelzõket, tudom szinkronizálni a telefonra, hogy ott is meglegyenek? Ha igen, akkor hogyan tehetem meg?
Köszönöm elõre is!
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Mit is kapsz ezért egészen pontosan?
Csak szerintem olyan a menü mint az xbox-on? 😊
A kivitelezés amugy fasza praktikus hogy a stick a kontrollerbõl ki, be a tv-be és nincsen kábel.
De játékok hová települnek, hogyan miképpen stb.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Alig 24 órával a Kickstarter projekt elindítását követõen összegyûlt a 100.000 dollár egy új Androidos játékkonzolra. Az USB stick nagyságú konzol elfér a kontrollerben. Csak bedugjuk egy tévé HDMI csatlakozójába, vagy más platformba, bekapcsoljuk a bluetooth összeköttetést használó kontrollert, és már mehet is a játék, akár 1080p-s felbontásban. 75 dollárba fog kerülni.

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
WVGA felbontású igo8 apk fájlt szedtem le hozzá! Nekem LG P700-on simán elindult, csak a Samu Ace2 nem müxik! 😞 480x800-as kell elvileg Ace2-re!
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1357278876
Bazinga!
Wifi az van itthon és koliban is, csak a vonatút 3 óra 😊
Ekkor jó lenne elütni az idõt egy kis netezéssel.
App Killer appok meg feleslegesek újabb Androidokon, csak többet fogyaszt tõle a telefon. 😊
Most vásároltam meg életem elsõ okostelefonját -> androidos telefonját -> olyan telefont amivel tudok netezni.
A választásom kezdésnek egy HUAWEI ascend Y200-asra esett.
Szép meg minden, de 1-2 kérdés felmerült is bennem.
1.) Töltöttem le task killer progit, ami mindig mutogatja nekem, hogy pl a térkép mindig fut. Hiába lövöm ki, pár perc és újra fut.
Elég sok ramot eszik. Nincs rá mód, hogy csak akkor fusson ha én akarom?
Ez pl sok programnál elõjön. Elindítom, fut aztán kilépek.
Ha észreveszem a task killerben hogy még ott van akkor bezárom, de visszatérnek.
2.) Letöltöttem a facebook messengert. Ma ki is próbáltam, hogy mennyit eszik. 512 kb-t rögtön le is ment annyi alatt, hogy elindítottam betöltöttem 1 ismerõsömet és írtam neki egy üzit majd kikapcsoltam.
Tényleg ilyen sokat eszik? Vagy csak a betöltés volt sok neki?
100 mb havi keretem van ami ingyenes, és így elég gyorsan elfogyna.
#17219: keress rá arra a romra amit fel akarsz tenni és ott szokott lenni leírás.
Regards,
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Most is úgy érzem, hogy csak azért van feleslegesen túlbonyolítva a kezelõfelület és annak mechanizmusa, hogy valami újat mutassanak. Nem túl felhasználóbarát, kezdõ okostelefonosnak vagy akár az iOS-Android UI-hoz szokott usernek nem is biztos hogy ajánlanám. Én is csak úgy tudom elképzelni, hogy jelenleg csupán az önkéntes rom-fõzõk fognak belõle ígéretes és vállalható custom-rendszert faragni. De gondolom ez is volt az egyik célja az egésznek. A mag.
Egyébként én is láttam ezt a play-en, de azt hittem ez a calendar, ami alapból telepítve van.
Olyan kérdésem lenne, hogy tudtok-e ajánlani nekem egy olyan emlékeztetõ programot, ami szinkronizál a gmail-el? Google.hu oldalra belépek a gmail-es mail címemmel, és ha ott a naptárba beírok valami emlékeztetõt, akkor azt tudjam szinkronizálni a telefonnal. Ezt szeretném.
Eddig az Any.DO programot használtam, de az nem szinkronizálta....:S
Köszönöm elõre is!
a gond ott van, hogy java + eclipse + glassfish kombó sokszor okoz valami hibát, vagy nem megfelelõen mûködik. és mindenkinél más hiba jön elõ 😄
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
munkahelyi gépemen ubuntu van, még annyi vajúdást...
azért remélhetõleg jó rendszert kihoznak belõle
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
(mármint Dalvik VM nem hiszem, hogy lesz rajta, de a komolyabb játékok úgyis opengl-ben vannak csapatva, azt meg elvileg nem kéne nehéz lenni portolni)
elfér amúgy itt a téma vagy nyissunk neki egy külön topikot?
Bazinga!
http://www.theverge.com/2013/1/2/3827922/ubuntu-phone-os-announcement
engem ez érdekel a legjobban...
"...mobile version of Ubuntu, which is built around the existing Android kernel and drivers, but doesn't use a Java Virtual Machine and promises to use the full power of the phone.."
Bazinga!
Regards,