Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

k0trapali
Xperia Sola? <#hehe>
Fehercsoki
1gHz cpu mostanában mire elég?(ZTE Blade III) Ezen kívül Xperia U-t néztem már meg is vettem volna csak kiderült hogy nem bõvíthetõ én viszont zenét szeretnék rajta hallgatni=/ Blade 3nál gyorsabb és bõvíthetõ telefonok viszont legközelebb csak a Blade 3 árának duplájáért vannak.(Xperia P, Galaxy S Advance, ZTE Grand X)

LocalPatriot
Üdv!

Olyan gondom van, hogy valamiért nem tudom a gmail fiókommal szinkronizálni a kapcsolatokat...:S
Két napja próbálgatom de semmi. Wi-fi megy, és amikor szinkronizálnám, akkor annyit ír, hogy Problémák adódtak a szinkronizálással. Hamarosan folytatódni fog. De persze semmi.
Mi lehet a gond?:S
Sziasztok! Olyan problémám lenne,hogy Az Alcatel od993d készülékemnél mindenhol azt írják, hogy 512 Mb ramja van, De ha összeadom a foglalt és a szabad ramot,akkor csak 384 Mb jön ki.Mit kell ilyenkor tenni?
Tudna valaki olyan APK-t, ami megnyitja a winn access mdb-t...??????
ez a cucc nekem teljesen bejön, lehet beszerzek majd egyet ha lesz
Falkon
Sziasztok!

Van olyan alkalmazás, hogy a telefont összekötõm a géppel, és a telefonnal tudnék irányítani autós játékot a telefon giroszkopjának a segítségével? 😄

Köszi! 😊)

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

[HUN]FaTaL
Az alkalmazásokból az AdAway kiüti (ROOT kell), FF-hez azt hiszem van adblock plus, Opera Mobile pedig alapból tudja, vagy szinkronizálva, vagy be lehet tallózni az asztali urlfiltert az opera:configban.

http://goo.gl/gd6Zi5

SzirmosSzisza
Most komolyan nehéz lett volna rákeresni, hogy Android adblock ? :c

Amúgy, ha jól látom van, de nem szép dolog felrakni.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Van olyan alkalmazás ami kiüti a reklámokat? Tehát az adblocknak van androidos változata?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Narxis
<#hehe>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Solten
Az o esete mas, total elvakult iFanboy, felnyitotta a szemet, a gyogyulas utjara lepett, lecsatlakozott a matrixrol.

Saor Alba

theone91
Imádom az ilyeneket. Miért kell ezeket megmagyarázni? Márkát, környezetet, platformot váltottál. Értjük. Az önérzetet tényleg tisztázni kell ilyenkor? Ha az olvasóid nem értik meg, mert fanboyok vagy platformfagek, akkor reformáld meg a kibaszott demográfiád. Ennyi.

És igaz ez vice versa minden platformra/márkára.

RelakS
miért nem használsz firefoxot a telefonon is, és szinkronizálod a könyvjelzõket? 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

skinnyman
OpenCL a Fire HD-n
Eleg szepen szimulal vele fizikat 😊

Lag csokkento cucc: Seeder, sokan irjak hogy mukodik, sokan ketelkednek, itt az xda-s topicja: xda

Regards,

LocalPatriot
Na, ez egyszerûbb volt mint hittem, sikerült.
Akkor már csak az új Sony-kon lévõ hátterét szeretném letölteni valahonnan...😊
LocalPatriot
lyan kérdésem is lenne, hogy eddig én firefoxot használtam a gépen. Telefonon meg dolphint. Sajnos sokszor formázom a telefont és idegesítõ, hogy minden könyvjelzõ ilyenkor eltûnik, és újra vehetem fel.
Most elhatároztam, hogy Chrome-ot használom a gépen is, meg a telefonon is. Kérdésem, ha a gépen veszek fel könyjelzõket, tudom szinkronizálni a telefonra, hogy ott is meglegyenek? Ha igen, akkor hogyan tehetem meg?

Köszönöm elõre is!
LocalPatriot
Üdv!

Nem tudjátok esetleg, honnan lehetne letölteni ezt a hátteret.
link
SzirmosSzisza
Ja, most akartam posztolni, hogy kb ilyen csak van hozzá kontroller. (gondolom annyi elõnye lesz, hogy kap valami szép felületet azért)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

benőmenő
Nem ez egy kínai androidos tv okosító stick, amihez adnak egy 500 ft-os kontrollert.
SzirmosSzisza
Szóval ez egy Oyua csak origi Android rendszerrel ? Nem nagyon értem 😄

DarkSector
érdekes cucc, 75 dollár, vagyis ~20ezer ft nálunk.
Mit is kapsz ezért egészen pontosan?

Csak szerintem olyan a menü mint az xbox-on? 😊

A kivitelezés amugy fasza praktikus hogy a stick a kontrollerbõl ki, be a tv-be és nincsen kábel.
De játékok hová települnek, hogyan miképpen stb.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

lac coo
GameStick......

Alig 24 órával a Kickstarter projekt elindítását követõen összegyûlt a 100.000 dollár egy új Androidos játékkonzolra. Az USB stick nagyságú konzol elfér a kontrollerben. Csak bedugjuk egy tévé HDMI csatlakozójába, vagy más platformba, bekapcsoljuk a bluetooth összeköttetést használó kontrollert, és már mehet is a játék, akár 1080p-s felbontásban. 75 dollárba fog kerülni.

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

zoliii
Samsung Galaxy Ace 2 mobilon miért nem müxik az igo8? Pedig jól raktam rá!
WVGA felbontású igo8 apk fájlt szedtem le hozzá! Nekem LG P700-on simán elindult, csak a Samu Ace2 nem müxik! 😞 480x800-as kell elvileg Ace2-re!

precision
hát én azért megnyitottam, ha nem baj... ne ide offoljunk majd ha jönnek a fejlemények 😊 (majd kitörli egy mod ha felesleges topik...)

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1357278876

Bazinga!

SzirmosSzisza
Ja arra már felesleges. Ha valami nem kell a rendszer kilövi.

2.3.6os android van rajta, szóval töröljem inkább?

Wifi az van itthon és koliban is, csak a vonatút 3 óra 😊
Ekkor jó lenne elütni az idõt egy kis netezéssel.

SzirmosSzisza
Valami wifit mindenképpen szerezzél be. Messenger meg szerintem azért evett annyit elsõ használatra, mert gyorsítótárazta az eddigi beszélgetéseid.

App Killer appok meg feleslegesek újabb Androidokon, csak többet fogyaszt tõle a telefon. 😊

sziasztok
Most vásároltam meg életem elsõ okostelefonját -> androidos telefonját -> olyan telefont amivel tudok netezni.

A választásom kezdésnek egy HUAWEI ascend Y200-asra esett.
Szép meg minden, de 1-2 kérdés felmerült is bennem.

1.) Töltöttem le task killer progit, ami mindig mutogatja nekem, hogy pl a térkép mindig fut. Hiába lövöm ki, pár perc és újra fut.
Elég sok ramot eszik. Nincs rá mód, hogy csak akkor fusson ha én akarom?
Ez pl sok programnál elõjön. Elindítom, fut aztán kilépek.
Ha észreveszem a task killerben hogy még ott van akkor bezárom, de visszatérnek.

2.) Letöltöttem a facebook messengert. Ma ki is próbáltam, hogy mennyit eszik. 512 kb-t rögtön le is ment annyi alatt, hogy elindítottam betöltöttem 1 ismerõsömet és írtam neki egy üzit majd kikapcsoltam.
Tényleg ilyen sokat eszik? Vagy csak a betöltés volt sok neki?
100 mb havi keretem van ami ingyenes, és így elég gyorsan elfogyna.

SzirmosSzisza
Mondjuk onabb mint az iphone flame 😄

#17219: keress rá arra a romra amit fel akarsz tenni és ott szokott lenni leírás.

skinnyman
Nyilvan, igazabol off is a tema, csak Android-hoz meg viszonylag hasonlo azert ide tettem be (ugyanaz a kernele, ugyanazok a driverek jok lesznek hozza, stb)

Regards,

hy. meg regebben valaki linkelt nekem 1 jo tutorialt htc desire (bravo) rootolasra es custom rom telepitesere.. (cyanogenmod-ra) .. de mar nem talalom az oldalt.. ami kerdesem lenne cyanogen mod oldalan rakerestem hogy cm7 nel nagyobb nem futna rajta jol? mert hivatalos oldalukon desirera legnagyobb a 7 verz :S

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

Jim Morrison
ha néha csak így érdekesség ként bekerül az nem gáz, de szerintem hosszútávon jobb lenne neki külön topikot nyitni, nem kis különbség van közte és az alap android rendszer között 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

en egy 2x2GHz-es MSI laptopra tettem fel itthon. eredetileg egy XP volt rajta de mar 2 eve ment vele. mivel a gepnek rossz a DVD meghajtoja igy USB kulcsrol telepittem. hat mit mondjak nem estem tole hanyatt. egyreszt erezhetoen lassu a rendszer rajta. meg ugyis hogy minden felesleges sallangot kikapcsoltam. lassan indul a firefox lassu valahogy az egesz gep reakcioja az ubuntu alatt. aztan mikor jottek a gondok hogy a boot alatt neha nem allt fel a rendszer de ez teljesen random, feltettem egy Win7-et es lass csodat az ubuntu lassu reakcioideje megszunt a win alatt. pedig aztan nem mondhatnam hogy annyira windows fan vagyok. 😊
theone91
Én utoljára 2008-2009 környékén használtam Ubuntut. Akkor nem volt a legfelhasználóbarátabb rendszer, az biztos. Hogy most milyen azt nem tudom. Annyi biztos, hogy még mindig vannak összeférhetetlenségek hardver és szoftver közt. Bátyám pl. egy régebbi Acer laptopra akarta feltenni, de minden indítás után csak öt percig bírta, mivel a rendszer nem kezelte a hûtõventilátorokat, standby-ban is pikk-pakk túlmelegedett. Ha megmaradt ez a mentalitás akkor felejtõs.

Most is úgy érzem, hogy csak azért van feleslegesen túlbonyolítva a kezelõfelület és annak mechanizmusa, hogy valami újat mutassanak. Nem túl felhasználóbarát, kezdõ okostelefonosnak vagy akár az iOS-Android UI-hoz szokott usernek nem is biztos hogy ajánlanám. Én is csak úgy tudom elképzelni, hogy jelenleg csupán az önkéntes rom-fõzõk fognak belõle ígéretes és vállalható custom-rendszert faragni. De gondolom ez is volt az egyik célja az egésznek. A mag.

LocalPatriot
Köszönöm, úgy nézem ez tökéletes lesz.
Egyébként én is láttam ezt a play-en, de azt hittem ez a calendar, ami alapból telepítve van.
SzirmosSzisza
Google Calendranak elvileg kéne emlékeztetnie + van hozzá widget is.

LocalPatriot
Üdv!
Olyan kérdésem lenne, hogy tudtok-e ajánlani nekem egy olyan emlékeztetõ programot, ami szinkronizál a gmail-el? Google.hu oldalra belépek a gmail-es mail címemmel, és ha ott a naptárba beírok valami emlékeztetõt, akkor azt tudjam szinkronizálni a telefonnal. Ezt szeretném.
Eddig az Any.DO programot használtam, de az nem szinkronizálta....:S
Köszönöm elõre is!
Vaxi
elsõ dolgunk a unity letakarítása volt, utána már használható volt a dolog.
a gond ott van, hogy java + eclipse + glassfish kombó sokszor okoz valami hibát, vagy nem megfelelõen mûködik. és mindenkinél más hiba jön elõ 😄

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

SzirmosSzisza
Miért mi a baj vele ? Szerintem neked a GNOME nem tetszik, nem az ubuntu 😊

Vaxi
az asztali rendszerbõl kiindulva inkább felkötöm magam, mint hogy a telómra tegyem 😄
munkahelyi gépemen ubuntu van, még annyi vajúdást...

azért remélhetõleg jó rendszert kihoznak belõle

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

<#eljen> Kíváncsian várom mi sül ki belõle, bár nekem így sincs baj a telómmal, de szeretek új dolgokat kipróbálni.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

SzirmosSzisza
Szerintem nem fognak, de ne legyen igazam.

(mármint Dalvik VM nem hiszem, hogy lesz rajta, de a komolyabb játékok úgyis opengl-ben vannak csapatva, azt meg elvileg nem kéne nehéz lenni portolni)

precision
itt egy hosszabb demo a dologról

elfér amúgy itt a téma vagy nyissunk neki egy külön topikot?

Bazinga!

grebber
Ha ugyanugy mennek majd rajta az androidos gameek akkor jöhet.

Next PC upgrade: 2022

precision
végre!
http://www.theverge.com/2013/1/2/3827922/ubuntu-phone-os-announcement

engem ez érdekel a legjobban...

"...mobile version of Ubuntu, which is built around the existing Android kernel and drivers, but doesn't use a Java Virtual Machine and promises to use the full power of the phone.."

Bazinga!

skinnyman

Regards,