36194
-
#21424 Én is ezen a véleményen vagyok, ezt én se tudnám használni. Nekem valószínű, hogy max 5 colos telefonom lesz, azt még úgy-ahogy tudnám használni.
De tény, hogy eléggé odavág a Note-nak, a Z ultra. Nyilván nem örül a Samu:) -
#21423 én nem panaszkodom, simán kéne egy Note 2, de annál nagyobb már szerintem használhatatlan lenne mint phablet, az már tényleg táblagép méret -
#21422 iPad-nek is ilyen volt a fogadtatása :) -
#21421 Szinte biztos, hogy nem alaptartozék:
Link
Sok helyen 40 fontot írnak. -
#21420 Az a nem semmi, hogy 10 fórumból, 9-en mindenki panaszkodik, hogy minek ekkora telefon, meg értelmetlen. Közbe meg nagyon is van rá igény. Lsd: Note sorozat.
Pár éve még a 4,3-ra mondták, hogy mi a ***nak, ma meg mindneki azt mondja, hogy általános méret, és kell is. -
#21419 az a kis bluetoothos kieg benne van az árában? Az tök jó, nem kell fülre aggasztani, de nem is nagy, épp akkora mintha rendes telefonon lenne a kezében :) jobb mintha azt a tabletet tartaná a fejéhez :) -
#21418 Létező, és éppen pörgős piac, megpróbál harapni belőle. A közönségnek csak jobb lesz tőle :) -
#21417 na, a Sony -t is elérte a "Note láz" ? :D -
#21416 -
Borg #21415 Szerintem mindig is komolytalan dolog lesz telefonnal navigálni :) Egyrészt a lassúság, pontatlanság miatt, másrészt meg mit csinálasz ha folyton telefonálgatni is kell?
Ezért ragaszkodok régóta a tomtomhoz. Egyszer vettem egy igo-s wayteq x960bt-t is, de azt is elpasszoltam 2 hét után, mert bűn lassú és pontatlan volt. -
Zozo76 #21414 sima fuggetlen S2 a telenor halozatan. wifin szedtem le vegulis mar itthon. -
#21413 4.1.2 :)
http://androidportal.hu/2013-01-24/megerkezett-az-android-412-jelly-bean-frissites-samsung-galaxy-sii-valamint-galaxy-siii -
Zozo76 #21412 most jott egy uzenet az S2-re hogy van valami frissites ra. sajnos most a meloban vagyok de majd otthon megnezem mi az. csak nem vegre nagy nehezen tul lehet lepni a 4.0.3-on? -
RYO21 #21411 Ezaz. Köszönöm! -
#21410 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
<h1>Milyen (jó) navigációs szoftverek vannak androidra?</h1>
<div>
<dl>
<DD><a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.maps" target="_blank">Maps</a> - ingyenes (net kell a használatához, de le is lehet menteni térkép részleteket)</DD>
<DD><a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sygic.aura" target="_blank">Sygic: GPS Navigation</a> - ingyenes (7 nap triál)</DD>
<DD><a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=com.navfree.android.OSM.ALL" target="_blank">Navfree: Free GPS Navigation</a> - ingyenes (offline tértkép, DE csak aktív net mellett lehet keresni)</DD>
<DD><a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=com.navigon.navigator_checkout_eu40" target="_blank">NAVIGON Europe</a> - fizetős (14.161 Ft)</DD>
<DD><a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alk.copilot.eumarket.premiumeupan" target="_blank">CoPilot Live Premium Europe</a> - fizetős (12.361 Ft)</DD>
</dl>
</div>
Ezt? -
RYO21 #21409 Valaki elküldené nekem privátba a GYIK-ből a GPS-es részt? Mert nembirom megnyitni. -
#21408 Ismer valaki tesztet, ahol a telefonok gps-ének pontosságát mérik?
Kezd elegem lenni abból a matyó hímzésből, amit az Xperia Z csinál. Meg hogy 10km/h-val állok a pirosnál :D -
#21407 itt -
#21406 Sima akciókról szerintem nincs, mikor voltak napi rendszeres leárazások 1 hétig azoknak volt külön oldala. -
#21405 Van sok más hasonló program (ugyanezt tudják) :)
Amúgy a gyártó néha a saját twitterén, facebookján, stb. közli, hogy ő akkor most akciózza ezt meg azt a terméket. Ha követed tudsz róla. -
#21404 És ezen programon kívül hol lehet róluk értesülni? -
#21403 mindig vannak
(plusz naponta az Amazonnál egy ingyenes) -
#21402 Nem lesz mostanság valami play leárazás? -
#21401 HP Slate 7 review -
geo91 #21400 nyugi, van elég kínai az usában :D -
#21399 Vajon mennyivel lesz drágább, mert nem kínai kis kezecskék rakták össze? -
The first smartphone designed, engineered and assembled in the USA is coming.
It’s also the first smartphone that you can design yourself. Because today you should have the freedom to design the things in your life to be as unique as you are.
And this is just the beginning. By the end of the summer we expect there to be more than 2000 new employees in Ft. Worth, TX working to make all of this possible. Imagine what else you can do when you have the world's best design, engineering and manufacturing talent located here in the USA.
Link -
Chris Lowe #21397 Csak épp egy erős proci akkor ér valamit ha az android optimalizálása is remek...ezt ugyan nem de wayteq, myaudio, concorde volt kezemben és ugyan nem négymagosban hanem csak kettő de olyan szemét módon akadt mint ahogy a vacak 800mhz-es ace-em nem tud. Pedig a hardver azokban sem gyenge...
Kulcsszó: optimalizálás.
-
dregnarr1 #21396 Azért kétkedtem, mert például alkalmazások auto-frissítését is szépen beállítottam (vagyis hogy ne legyen ilyen), külön az appoknál és a Store-ban is, másnap meg azzal köszöntött a gép, hogy dobálta az "xy updated successfully" szövegeket. -
#21395 Ha Storeban beállítod, hogy csak wifiről töltsön akkor csak akkor fog. De a legtöbb sávszél igényes alkalmazás rákérdez erre (pl Dropbox is) -
dregnarr1 #21394 Én attól tartottam, hogy ha mobilnetre váltok, akkor is ez lesz. Elég sok OS-glitch megmutatta magát a napokban, és kérdéses, hogy a beállított "csak wifis töltés" valóban így is lesz végrehajtva.
Ezen felül még érdekelt valamilyen külső (app) tiltás is a Store-ra, ha esetleg nem működne megfelelően a rendszer.
Lényeg, hogy az általatok írtak szerint nem kell aggódnom emiatt:) -
#21393 Ja várj, én azt hittem, hogy mobilnetet használsz és a Google Play elkezdett veszett mód frissíteni. Ha wifiről szedi a dolgokat nem értem a problémád, had frissítsen csak :) -
#21392 Hát ha van, miért ne használja? Ha nem kell a wifi, egy gombnyomás kikapcsolni. -
dregnarr1 #21391 A wifi valóban aktív 24/7, de ez azt is eredményezi, hogy a program le sem száll róla?
-
#21390 Be lehet állítani, hogy csak wifin keresztül frissítsen, nem ez volt a probléma? -
dregnarr1 #21389 Nem értem, hogy miért csinálja, teljesen friss a rendszer.
Órákat böngészek naponta, játszom, töltök böngészőn keresztül, mégis, mikor ma megnéztem az adatforgalmat... képzelheted, mikor ledöbbentem, hogy mindezek ellenére 80%-ét a Play Store vitte el..
Csekkolom ezt a background data dolgot, köszi. -
#21388 4.0 ota be van epitve a settings/data usage-ben forgalom figyelo/szabalyozo josag, minden appnal le lehet tiltani a background data-t. Egyebkent erosen ketlem h csak ugy poenbol zabalna a netet a play, nalam soha nem csinalt ilyet. -
#21387 megjelent már az új Nexus 7? -
dregnarr1 #21386 Üdv!
Be lehet valahogy állítani (legfrissebb OS), hogy a rohadt Google Play Store ne kapcsolódjon vaktában a netre? Megnéztem a netes adatforgalmamat, és 80%-át ez a barom teszi ki úgy, hogy konkrétan alig használtam, felteszem a háttérben megy állandóan (notifications és auto-update is kilőve). Disabled-et nyomnék rá, de egyrészt nem tudom, hogy melyik alkalmazás függ tőle, másrészt vissza akarja állítani gyári verziószámra, annak meg nincs sok értelme...
Van valamilyen más megoldás, esetleg valamilyen app, amivel megadható, hogy külön net-elérési szabályokat hozhassunk minden egyes appnak, külön? -
#21385 Kikapcsoltam a gépet majd vissza és már látja!
Nem frissítette magát a lista.
Ezt hol lehet beállítani? Mert telefonomra ha bármit másolok és kihúzom az usb kábelt egyből kiírja médiafájlok frissitése és megtalálja.
Itt is ez kéne de nem tudom,hogy ez egy ki/be kapcsolható lehetőség-e.