Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Egy autószimulátorhoz való virtuális mûszerfalról lenne szó, ami két kijelzõt tud kezelni. Telefon és tablet van, valahogy rá lehet varázsolni a másikra is, vagy meg kell vennem újból ?
THX !
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Am. vannak ingyenes Lite verziók meg persze leírásba néha beleírják de még ez sem garancia mindenre és nem is elterjedt.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Anno megvettem a TDKR-t de ~20 FPS körül mendegélt csak.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
A Nova3 el sem indul! 😞
Regards,
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Marketon van ugye ez a Jelly Bean Launcher, SGS Plus,Android 2.3.3-ra fel szeretném rakni,felraktam de csak háttérkép + Widget van,menüt,stb... nem kéne lecserélni ? Vagy hogy mûködik ez ? Elõre is köszi.
Ez az UI (tudom ízlés kérdése) borzalom ezzel a zöld,fehér színösszeállítással :S és látom az alsó három gomb még mindig nem a legjobb érintés szempontjából. A videóban többször is 2x kellett rányomni, hogy érzékeljen valamit, ez tipikus ZTE,Huawei probléma. Blade3,G300,600-nál is láttam már.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

13MP-es kamera, 5colos kijelzõ, 4magos proci, stb. 😄
mobil nfo telefonguru
Galaxy S2 30/28
Xperia S 38/33
de állatul néz ki ez a demó telefonon 😊
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Mali400 vs Adreno 220.
#17665: Nem figyeltem. Egyébként a Cryteknek van magyarországi része (stúdió), meg ukrajnai is, a Crysis egy részét itthon fejlesztették. 😊 Persze az anyacég német 😊
http://goo.gl/gd6Zi5
http://goo.gl/gd6Zi5
Nexus 7: 55.9 fps (majdnem vegig 60-on volt ami fele vsync miatt nem megy)
Galaxy Nexus: 44.2 fps
Egyebkent az se mindegy hogy High Quality vagy Performance beallitason van, nalam alapbol N7-en quality-n volt, GN-en performance-on.
Regards,
Unreal Engine 3-at használ.
Van benne benchmark is, 1280x720, quality mode, padfone2-n 53fps.
Ezt pl szivesen megvenném pláne ennyiért, de csak playrõl.. :S
Fibble
Nekem is ilyen rootom van!