36194
-
#21384 Fájloknak kéne látszódnia mindenképpen, főleg, ha bedugás után is ott van. Ha fájl böngészővel keresed ki akkor sincs ott? Illetve biztos jó helyre másoltad? (pl alapból van 1 Videos mappa, úgy aköré kell) -
#21383 Olyannal találkozott már valaki ,hogy a táblagépre fájlokat másolva (jelen esetben filmeket) azok nem lesznek láthatóak a táblagépen?
Felmásoltam 2 db filmet, lehúzom usbről, indítom a filmlejátszót és ez fogad no video files.
Ok hátha nem támogatja a formátumot (ez érdekes lenne de hátha) ezért nem is mutatja ,nézek 3-4 másik lejátszót egyiken sincs ott.
Filekezelők egyik se látja a filmeket olyan mintha ott sem lennének.
Mondom nem is a tabletre másoltam őket ?Pc-re visszadug és ott vannak a fájlok. -
#21382 Újra lehet hallani a nyolcmagos MediaTek rendszerchipről
-
#21381 The Snapdragon 800 is the CPU you want in your next phone
-
#21380 - Sehonnan, csak a gyáriak vannak. Gondolom alap téma alatt launchert értettél. Lecseréled aztán témázhatod kedvedre.
- Ezt nem teljesen értem. Ha nem akarsz sorközt, akkor ne kezdj új bekezdést a dokumentum szerkesztésekor. -
Bal0924 #21379 Sziasztok!
Két kérdésem lenne.
-Az alap Témához honnan tudok jó témákat szerezni? (Nem tudom melyik jó...:S )
-Van egy OfficeSuite 7-em. Mikor új dokumentumot nyitok állandóan 1,5 sorközöket hagy, hogyan tudom beállítani hogy nem minden egyes alkalomkor állítsam át simára? (amúgy ugyan ez volt a gondom a Microsoft Office 2007el is., de ott nagy nehezen beállítottam hogy ne mindig keljen csinálni a beállításokat..)
-
#21378 A MediaTek tajvani. Az uj 28 nm-es procijaik qrvajok, szakit rajtuk az op.rendszer. -
#21377 Szvsz tuti lassabb a Nexus7-ben lévő vasnál, a gpuról nem is beszélve.
Meg a supportról úgy önmagábban (hivatalos és közösségi egyaránt). Én nem vennék kínai procis csodát az biztos. -
#21376 annyira szar azért csak nem lehet ez a 8125, 1.5 GHz quad-core... ha meg véletlenül vennék tabot tuti vennék hozzá plusz garit is :D -
#21375 Aztán élvezheted a remek MTK procit :D
#21373: Az sem mindegy, hogy mióta fejlesztik a nightlykat. Az én telómra nincs stabil CM10, de (ugyan unofficial - fxp, de a nightlyból építkezik ez is) a nightly is teljesen stabil, semmi hiba nincs, 1-2 layout bugtól eltekintve (ez is inkább a magyar nyelv miatt van, van ahol nem fér ki a szöveg csak fekve, pl. a kijelző aksi használatának részleteinél). -
#21374 N7 - 51ezerért
Belső memória: 8 GB
Bővíthető memória: Nem
MeMO Pad HD 7 - 50ért
Belső memória: 16GB
Bővíthető memória: 1x microSD max 32GB-ig :) -
#21373 nightly-t rakott fel valószínűleg. Stabillal nem szokott gond lenni, mert nem 2 emberke teszteli le... -
#21372 Sufniszervízben 4 ezer forint kb -
#21371 Lol, 20-25 lenne, inkább veszek majd vmi lumiát :DDD -
#21370 Rohadtul nem kene szaggatnia. Tippre azt mondanam, hogy vagy tulsagosan keves tarhelyet hagyott (ami a nand chip miatt benne okozhat eros lassulast), vagy telerakta olyan szemet appokkal amik folyamatosan futnak es zabaljak - ez utobbi sztem kevesbe valoszinu.
Amit CM-rol irsz, azzal pedig csak azt arulod el, hogy mennyi kozod van a temahoz: latszolag nem sok. Nightly-k automatikusan epulnek minden nap, senki nem ellenorzi oket, ez a lenyeguk. Egyreszt. Masreszt 99%-ban a nightly-kban sincs semmilyen komolyabb bug. Harmadreszt attol hogy CM fut rajta, a keszulek specifikus binarisokat, forrasokat (tipikusan drivereket) nem a jezuska hozza, ha abbol nem adnak ki rendeset (marpedig amit a Samsung az utobbi idoben muvelt az Exynos-ok (S2-S3-stb) tamogatasaval, az hirhedten csapnivalo volt), akkor az nem lesz nagyon stabil, szarra nehez varat epiteni. Ha tenyleg ilyen kritikus hiba volt benne, az 99%, hogy nem a CM hibaja, hanem a csapnivalo Samsung binarisok/forrasok eredmenye. Nem veletlen, hogy stabil valtozatot nem is adnak ki semmilyen Exynos 4 cuccra, nem akarnak senkit becsapni.
Exynos 3-nal a Nexus S miatt sokkal jobb a helyzet, Exynos 5-on pedig a Nexus 10 miatt. -
#21369 Most nekem is CM van nexus4 -en, akksi 30% után leugrik 15%-ra. 1-2 hetes stable kiadásról van szó, majd holnap felteszem a legújabbat, abban már biztos jó. Alap ROM teljesen jó volt, de feltettem CM-et, mert a quick settings panelt lehet itt személyre szabni meg pár apróság. 1-2 hét alatt párszor leállt a nav gombok folyamata, de pár másodperc múlva újraindult. Valóban jó a CM, mert jobban testre szabható a rendszer, de a stabilitásban még nem 100% (új kiadás már lehet). -
#21368 Nem nyilvánítottam volna, ha nem lett volna a kezemben.
Volt olyan is, hogy haver fel akart hívni órán, mutatni valami featuret és konkrétan 5 perc után jött be a telefonkönyv. Mondjuk abban igazad van, hogy tényleg sokan úgy vannak, hogy jaj custom rom felrakom a legújabbat, mert az menő, aztán kamillázik, hogy a fele nem működik. Másik részről meg a régi telefonokon amikre, még csak ~2.2 jött ki tényleg kellett a custom rom, mert ott a gyári használhatatlan volt, de én új telefonra biztos nem raknék saját romot, bár ez is biztos felhasználás függő. -
#21367 Talán nem a testing verziókat kéne telepíteni. Attól nightly, hogy lehetnek benne bugok, ha szar, vissza a korábbi. Persze ehhez el is kéne olvasni, hogy mit rak fel.
Te meg csak használd a gyári, gány romot, de ne nyílváníts véleményt olyanról, amit még életedben nem láttál. -
#21366 soha nem akadt meg, pedig nyúztam eleget :) -
#21365 Ezzel nem tudok mit kezdeni, ha a kezemben fogom a táblát és akad rajta a Temple Run 2 :D
Mondjuk a kedvencem az volt, mikor haver közölte, hogy felrakta S3-ra az új CM-et és nem tudják hívni, sikerült nekik bugosan kiadni. Amúgy én is azt hallottam, hogy CM azon ritka romok közé tartozik ami normális, de ha ott ez a színvonal üti meg a normálisat, akkor inkább passzolom. -
#21364 "gány rom volt rajta, cyanogen talán"
lol, ez gondolom vicc volt. -
#21363 Nem nagyon talalok semmit errol a procirol, de nem hiszem hogy a Tegra 3-nal erosebb lenne, inkabb gyengebbre tippelnem. Tovabba nem Nexus, ami nem kicsi hatrany. Hatso kamera es microSD amit pluszban felmutat, a tobbi dologban sztem vagy ugyanolyanok, vagy az N7 a jobb.
cat02: a CM minden csak nem gany ROM. Sokkal jobb, gyorsabb, es stabilabb, mint barmelyik nem-Nexus cucc barmelyik alap ROM-ja. Tovabba egy N7 legalabb egy nagysagrenddel erosebb egy S2-nel. -
#21362 Azért a Nexus 7 nem egy olyan erős ketyere. Haverét nyomkodtam és játékok rosszabbul futottak rajta, mint az S2-n :D (mondjuk valami gány rom volt rajta, cyanogen talán, lehet amiatt) -
#21361 Nade az ára háromszorosa az Asusnak.
Egy Nexus 10-től is drágább.
lol -
#21360 Ez most a jobb vagy a Nexus 7? -
#21359 N7 nem kapott hátlap kamerát, és egy másik 4(+1) magos lapka ül benne - bár a Tegra3 se rossz a saját kategóriájában. -
#21358 Note 8.0 !!! :)
sPen-t és különlegességeit imádom. -
#21357 Nem rossz, de N7 is szinte ugyanilyen arban van. -
#21356 Kár hogy csak 7 colos:/ -
#21355 "Megérkezett hazánkba az új MeMO Pad HD 7 táblagép, ami 49 900 Ft-os ajánlott végfelhasználói ártól érhető el. Ezért cserébe négymagos MTK8125 processzor, 1 GB RAM, 1280×800 felbontású IPS-kijelző, GPS és 5 MP-es hátlapi kamera jár Android 4.2-es operációs rendszerrel."
az első tábla amin kezdek elgondolkodni..... :D -
#21354 Köszönöm, otthon kipróbálom. -
#21353 Kb barmit tudsz automatizalni vele, itt is tobbszor volt mar rola szo, rengeteg video van rola youtube-on is.
greg: nem tudom ez hogy jott le ugy mint ver komoly :) -
#21352 Ne vegyél már mindent vér komolyan :D -
#21351 AÉn jövő nyárra emlékszem. Mármint hogy 2014 nyarától tervezik eltörölni a roaming díjakat, ha sikerül elfogadtatni ezt a tervezetet. Még nem tuti hogy sikerülni fog. -
#21350 A Tasker program pontosan mire jó? Rákerestem, de nem nagyon értettem. Valami profil létrehozós app?
Ám leszámítva a swype-ot, én is ezeket használom. Igaz, a Google Translate-et tegnap, a cikk olvasása óta. -
#21349 De igen, de nem most, ha jól emlékszem majd 2015-től. -
#21348 Flipboard,Shazam,ES File Explorer,Tasker,Vine,Zedge,Google Translate,OfficeSuite Pro,Cerberus,Swype,
-
#21347 Nem ugy volt h teljesen meg akartak szuntetni a roaming dijakat EU-n belul? Mert ez igy nem tul sok. -
#21346 "Egy uniós rendeletnek megfelelően július elsejétől csökkennek a roamingdíjak Európában. Egy megabájtnyi adatforgalomért ezentúl 259 forint helyett 171,50 forintot kell fizetni. A mobilról indított hanghívások percenként 106,80 forint helyett 91,40 forintba, a fogadott hívások 29,40 forint helyett 26,60 forintba kerülnek. A küldött SMS-ek darabára 33,20 forintról 30,40 forintra csökkent. Az NMHH ellenőrzi majd a mobilszolgáltatókat, hogy a gyakorlatban is érvényesítik-e az uniós rendeletet." -
#21345 Elnezve oket sok kozuluk a legnepszerubb/legjobb appok kozul van, szoval tobbet kozuluk valszeg mar hasznaltal. Ha nem erdekel, ne hasznald oket. Elkepeszto amugy amit itt folyamatosan muvelsz, ha csak ennyi megy, inkabb huzzal bort a fogadra.
greg: a nehany 10 millio Note 1 es 2 eladas onmagaban bizonyitotta a kategoria letjogosultsagat. A kerdes inkabb, hogy a miniatur telefonoknak mi ertelme, mert azok lotyognek a zsebben, egy kezre is kicsik, es ping pong utonek is katasztrofalisak :)