Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabi89
Azért nem semmi, hogy egy átlag elõfizetéses csomaggal (smarttarifa2,3) 110körül van két év rablánccal :S

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

desigo
"Május 15-én kerül sor a Google I/O fejlesztõi konferenciára, akkor majd bõvebbet is tudunk mondani az Android legújabb verziójáról a 5.0 Key Lime Pieról"

lac coo
Aha értem, köszönöm !!!

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Barnabyka
Nem kell megvenned újból, ha ugyan azt a google accountot használod.

[HUN]FaTaL
Igen le, ha azonos google fiókkal lépsz be.

http://goo.gl/gd6Zi5

lac coo
Buta kérdés: megvásárolt appot le lehet tölteni több eszközre is ?
Egy autószimulátorhoz való virtuális mûszerfalról lenne szó, ami két kijelzõt tud kezelni. Telefon és tablet van, valahogy rá lehet varázsolni a másikra is, vagy meg kell vennem újból ?

THX !

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Narxis
<#worship>

Am. vannak ingyenes Lite verziók meg persze leírásba néha beleírják de még ez sem garancia mindenre és nem is elterjedt.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

zoliii
Van egy ilyen tábla gépem: Prestigio MultiPad 8.0 PRO DUO Ezen sem indul el a Nova3 😞 GTA3, Vice City, Batman, Asphalt 7, NFS Most Wanted gond nélkül megy! 😄

Máté94
Példuál a leírásban. Minimum 2 mag és 512MB RAM kell neki.
Barnabyka
Narxis
Amikor megveszel egy appot van idõd visszakérni az árát ha nem tetszik, úgy tudom ez most 15 perc de lehet rosszul tudom.

zoliii
Mi az a refund?

Narxis
A refund-ot kellene visszaállítani normális idõre.

zoliii
Már én is olvastam, hogy sokan vettek játékot, és döcögve ment! Mobil teszteknél miért nincs játék teszt? Akkor kiderülne, hogy hardveresen jó e a mobil!

SzirmosSzisza
Mondjuk nem feltétlen kiválóan :c

Anno megvettem a TDKR-t de ~20 FPS körül mendegélt csak.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Barnabyka
Ha playben megtudod vásárolni akkor tuti megy. A virágbolti verziót meg kipróbálod és kiderül hamar.

zoliii
Hol lehet megnézni, hogy egy játékhoz milyen erõs teló kell? Nekem LG P700 van és a GTA3 kicsit akadozik! 😞 Mondjuk nem egy erõ gép! 😄
A Nova3 el sem indul! 😞

joshua
Nem tudja valaki, hogy a ZTE Blade 3 lesz-e másnál is, vagy csak a telenornál? Mert ott tök olcsó, csak épp akár függetlenül, akár a másik két szolgáltatónál lenne csak jó nekem😄

skinnyman
Falkon
Meg a mappába rendezés! Nekem ez ace-n újdonság volt! 😄

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Akkor jó,köszönöm! 😊 Egyébként nagyon tetszik ez az új "felület" 😄 oldalra fordítom akkor oldalra fordul a menü is,eddig nem volt,meg a háttérkép,widgetek,tetszenek. 😊

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

SzirmosSzisza
Maximum annyira, mint az eredeti. Nekem most Nova van fent, de Samsung esetén (szerintem) minden jobb, mint a gyári 😄 (touchwiz vagy mi a fene)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Falkon
Nem vészesen! 😊 Sõt! Nekem nem kajálta!

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

k0trapali
Köszönöm!
Már megvan,GoLauncher -t szedtem le nagyon tetszik,de nem zabálja az akksit nagyon ?

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Sziasztok! tudnátok nekem androidra olyan torrent klienst ajánlani, ami úgymond kikerüli az internet korlátozást? )tt Skóciban a szolgáltatóm lekorlátozza a p2p letöltést, de számítógépen pl. a vuze-al ki lehet ezt kerülni.....

joebacsi
Haxsync

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

davidka003
1:47-nél van a feloldás, hogy megnyomja és körbefut a cucc és feloldódik a zár. Van ilyen progi ami hasonlót csinál?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Üdv!

Marketon van ugye ez a Jelly Bean Launcher, SGS Plus,Android 2.3.3-ra fel szeretném rakni,felraktam de csak háttérkép + Widget van,menüt,stb... nem kéne lecserélni ? Vagy hogy mûködik ez ? Elõre is köszi.

k0trapali
Hogyan tudom a Facebook eseményeket berakni az androidos naptárba? Zárolt képernyõnél is van olyan opció, hogy naptár eseményeket és születésnapokat megjelenítené, de minden a Facebook-on van! Össze lehet kapcsolni valahogy a Face és Google Naptárat?
zoliii
Az elõbb néztem teszteket az LG Optimus 4x HD-ról. 4magos proci, 1gb DDR2 Ram! ??? Egy komolyabb játéknál karcsú az 1gb ram szerintem! 😄 Nekem LG P700-am van, és a GTA3-nál néha akad a játék! 😞

cody1994
Hát igen az nagyon gagyi lett 2.3ba jobb volt

gabi89
Papíron elég erõs, de idén minden zázslóshajó kb. ezzel a belsõvel jön, viszont egy jó árral a nagyokhoz képest siker lehet. 😊
Ez az UI (tudom ízlés kérdése) borzalom ezzel a zöld,fehér színösszeállítással :S és látom az alsó három gomb még mindig nem a legjobb érintés szempontjából. A videóban többször is 2x kellett rányomni, hogy érzékeljen valamit, ez tipikus ZTE,Huawei probléma. Blade3,G300,600-nál is láttam már.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

zoliii
Ez sem lenne rossz! Ironman 2 filmben volt asszem, mikor Tony Stark a Vasember páncél tárgyalásán volt! 😄

Narxis
Aztarohadt<#wow1>

zoliii
Tetszik ez a fekete-fehér összhang! 😄
13MP-es kamera, 5colos kijelzõ, 4magos proci, stb. 😄
mobil nfo telefonguru

RelakS
Performance/Quality
Galaxy S2 30/28
Xperia S 38/33

de állatul néz ki ez a demó telefonon 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

[HUN]FaTaL
Valószínû natív kód és gpu specifikus hívások.

Mali400 vs Adreno 220.

#17665: Nem figyeltem. Egyébként a Cryteknek van magyarországi része (stúdió), meg ukrajnai is, a Crysis egy részét itthon fejlesztették. 😊 Persze az anyacég német 😊

tototto
Jelen esetben a Crytek azért elég nagy cég, ha jól tudom németek, nagyot néznék ha németeknél nem lehetne fizetõs appokat feltenni playre 😊

RelakS
153MB SGS2-n, 130MB SXS-en... mivan?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Ez a legújabb verzió, a számból gondolom, hogy nem itthon árult verzió, mert nekünk kicsit más a számozása, de ennél újabb nincs.

[HUN]FaTaL
Mert mondjuk olyan országból származik, ahonnan nem lehet feltenni fizetõs appot a playre, ingyen pedig nem szeretné (példáért nem kell messzire menni, Magyarországról sem lehet fizetõs cuccot feltenni).

skinnyman
Durvan nez ki.

Nexus 7: 55.9 fps (majdnem vegig 60-on volt ami fele vsync miatt nem megy)
Galaxy Nexus: 44.2 fps

Egyebkent az se mindegy hogy High Quality vagy Performance beallitason van, nalam alapbol N7-en quality-n volt, GN-en performance-on.

Regards,

tototto
na ha visszajön szervizbõl végre a kicsi nexus7esem majd kipróbálom 😊

tototto
azt gondoltam, csak nem értem miért jó az neki hogy nem lehet megvenni a legnagyobb forgalmú boltban, és ezzel esik el egy rakás potenciális vevõtõl

Tök jó ez az epic citadel, ma jelent meg androidra.

Unreal Engine 3-at használ.
Van benne benchmark is, 1280x720, quality mode, padfone2-n 53fps.
[HUN]FaTaL
Marha egyszerû: A fejlesztõ csak az amazonra töltötte fel.

tototto
Arra van valami magyarázat miért van az hogy elérhetõ pl egy játék amazonon de a google saját play áruházában nem?
Ezt pl szivesen megvenném pláne ennyiért, de csak playrõl.. :S
Fibble

Falkon

Prody
Valaki?

(azt hozzá teszem, hogy T-s vagyok, nem tudom mennyire számít... Gugliztam, de elég sok különbözõre találtam rá, és nem kockáztatnék vmi rosszal... Ezért kérnék itt valakitõl egy guide-ot, akinek S2-je van 😊 )