36194
-
Borg #21464 IP58, de azért ott virít a nyitott jack, meg a lyukacsos hangszórók is :D -
#21463 A szolgáltatónál sem jelenik meg számszerüen , hogy kit kapcsoltak? Ha részletes számlát kérek azon nem szerepelne? -
#21462 2 X Qualcomm Snapdragon 800
128GB on-board Storage
16GB RAM
6000mAh akksi, 120Gramm
Jó lenne de mennyibe kerülne? mostani HighEnd tízszeresébe? -
#21461 Talán, ha ismeretlen tettes ellen feljelentést teszel zaklatásért, akkor esetleg kideríti a rendőrség. Máshogy nem lehet szerintem. -
#21460 Select your OS... dafuq? -
#21459 nem tudja valaki, hogy hogyan lehetne megtudni, hogy milyen számról hívnak amikor csak annyit ir ki hogy magánszám?
Mert kezd idegesiteni, hogy álandoan csörgetnek és a felvétel után kinyomják,de nem tudom visszahivni, hogy elküldjem a halálba.
A munkám miatt viszont fel kell vennem,mert nem tudom mikor hiv olyan aki fontos eset miatt szól. -
#21458 Sok resze ritka nagy baromsag de azert belinkelem:
-
#21457 Milyen 1.8? 1.3.98-nál jár a játék verziószáma. -
#21456 Amúgy hozzátenném hogy megvettem már a Fifa 12-t,viszont nem kompatibilis az S4-el. Ezért próbáltam meg a warez verziót. Viszont az S4-el csak az 1.8-as verzió működik,ami nincs fenn sehol -
#21455 Van amúgy warez topik, ilyen kérdésekkel inkább oda :) -
#21454 Oké,köszi a segítséget(nem) -
#21453 Vedd meg a játékot eredetiben, és akkor nem kell oda másolgatni dolgokat a gépről. -
#21452 Játékok data file-jait kell oda másolni -
#21451 Android mappába miért akarsz bármit is másolni? :o -
#21450 Na az miért lehet hogy a phone/Android/obb mappába nem tudok másolni!? Telefonról sem lehet,számítógépről sem. a phone/Android/data-ba simán lehet másolni,és onnan sem engedi az obb-be.. -
#21449 De ostoba vagyok,erre nem gondoltam...:D -
#21448 Beállítások / Alkalmazások alatt van olyan, hogy Move to SD, bár sose próbálta még, S2/S3 belső memóriája eddig elég volt:) -
#21447 ROOT nélkül nem valószínű. -
#21446 Valahogy meg lehet adni hogy a játékok kiegészítő file-ait ne a telefonmemóriára töltse le? -
KaBuTo666 #21445 De gecik hogy 16GB memóriát írnak erre csak 9GB memóriával rendelkezik a samsung galaxy s4! -
#21444 Előbb sd kártyára, majd onnan a telefonra. Úgy ment nekem is. -
#21443 Valami csak nem jó... A másolás végén kiírja hogy az eszköz nincs csatlakoztatva ezért nem lehet másolni... Az obb könyvátrba akarok másolni a telefonra. -
#21442 Köszönöm,megy!:) -
#21441 Ezt próbáld ki, állítólag megy vele. -
#21440 Az a problémám hogy a Total commander így nem látja -
#21439 Valamit talán lehet hakkolni, hogy olyan legyen, de direkt váltottak MTP-re. (így miközben rá van kötve a telefon a gépre, a telefon tudja ugyanúgy használni a tárhelyet). Ha esetleg amiatt kérdezed, mert nem Windows alól vagy, akkor go-mtpfs-el faszán fel lehet csatolni. -
#21438 Fel is merült egy kérdés rögtön.
Csak két lehetőség van az USB módoknál,az egyik médiaeszköz a másik meg fényképezőgép.
Ezt nem is lehet úgy csatlakoztatni mintha pendrive lenne? -
#21437 Pont erre akartam kilyukadni hogy nem. jk. -
#21436 Igen, női gatyát hordok... sőt, néha még sminkelek is.
Ja, és keresztbe tett lábakkal ülök. Csak nem probléma? -
#21435 Ma sikereresen az "Élettársammá" vált egy Galaxy S4. Köszönöm a segítséget srácok!:) -
#21434 Az új generációnál- :D Kitudja, lehet néhány idősebb megpróbál SwagYolo lenni. You know.
By the way, míg Note-om volt nekem egyedül egy gatyámba nem fért bele; a fürdőgatyámba. (nem volt zsebe, hehe) -
#21433 "divat a férfiaknál"
A kiknél? Férfiaknál biztosan nem. -
#21432 Női gatyát hordasz? Bocsi a kérdésért, de mostanában ez a divat a férfiaknál. Nálam nem. -
#21431 Ez így van, csak az a fura, hogy a nyári farmeromba a jelenlegi 4,55-ös telefont se tudom berakni... hátitáskámba kell tennem :D
-
#21430 Az is nyilvan kozrejatszik, ha hordozhatosagrol van szo a telefon fizikai merete a mervado, a kepernyoe semmit nem szamit. -
#21429 Nem kukacoskodásból, de nem-e lehet azért elfogadottabb méret már, mert közben a káva méretek is vékonyodtak?
Pl ugye S3-S4 esete. De lehet nem annyira jellemző ez a káva vékonyodás, csak néhány telefonnál. Sok féle telefonnal azért nem volt még dolgom. -
Borg #21428 Majd ha lesz összehasonlítási alapod, visszatérünk erre a kérdésre ;) -
#21427 nekem nincs gond navigálással telefonon. Pontos, gyors. Telefonálást közben pedig fülessel oldom meg. -
#21426 Wayteq x820-szal navigálok ~5 éve, se nem pontatlan, se nem lassú. 1 perc alatt műholdat talál és stabilan tartja. -
#21425 Semmi S Pen vagy valami hasonló cucc?... Gondolom lesz egy ára, de ezért az árért elvárná az ember szerintem.