Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Guren
merev tok alatt arra a kicsapkodós izére gondolsz? az engem kurvára idegesítene egy idõ után

SzirmosSzisza
Nekem ilyen kemény izé van, de rohadt idegesítõ mindig kinyitni és kivenni belõle a telefont. Ráadásul így is sikerült 1 horpadást rá raknom 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Guren
ebay-rõl már 1000ft alatt lehet venni, annyit simán megér, hogy ne karcolódjon szanaszét a telefon. én pl. ezt vettem 600ft-ért. mondjuk lehetne egy kicsit feszesebb, de nem vészes. tesóm mini2-jére pedig ezt a fajtát rendeltük, szerintem sokkal jobb mint a sima szilikon tok. passzosabb, jobban tapad és a szélén vannak redõk, amiktõl tuti nem csúszik ki a kezedbõl. most már biztos ilyet vennék.

Vadnokedli
Igen. Sajnos. Merev tokot szabad csak venni.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

fery02
Köszi szépen! Szóval akkor kb. felesleges pénz kidobás.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Vadnokedli
Ha zsebben hordod és napi rendszerességgel elõveszed a telefont akkor bírni fog úgy max 3 hónapot a tok mert kifog nyúlni. ha hetente vagy naponta ha egyszer elõveszed a zsebedbõl akkor úgy jósolok neki fél-egy évet. Zseb szûkségétõl is függ.

fery02
Igen, azzal tisztában vagyok, hogy tokkal fele olyan erõs a rezgés.
Engem ugye konkrétan a szilikonos tokok érdekelnének, mármint vélemények és tapasztalatok velük kapcsolatban.
De úgy látom senkinek sincs itt szilikonos tokja. 😊

Falkon
Nekem hivatalos van már rajta!

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Jim Morrison
😄 az egyetlen dolog amit hiányolok az az LTE. 1-2napig volt nálam LTE képes készülék és elképesztõ volt a youtube videókat milyen gyorsan leszippantotta 😄 Speedtest 60mega letöltést mutatott, ami kétszer jobb az itthoni netemnél 😄 Meg a méret az ami gondolkodóba ejtett. SGS3 at tudom egy kézzel használni, de hogy a gatyazsebeimben elfér e azt nem tudom (farmerban igen), MediaMarktban meg nem engedik, hogy zsebre tegyem<#idiota>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

desigo
desigo
Mindenképp vedd meg 100k alatt.
Aztán ha mégse tetszik (amit nem hinnék) megveszem tõled jó áron xD
Jim Morrison
Szerintetek ha 100k alatt itthon hozzá tudok jutni nexus 4 hez, akkor mindenképp csapjak le rá ? :o nem mostanában terveztem a telefoncserét de olyan jó kis teló 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Prody
Most akkor marciusban jon hivatalosan a Jelly Bean S2-re?

Nem tudjátok véletlenül hogy oldható meg a kompatibilitási probléma? Sok alkalmazást megvettem korábban és most szeretném telepíteni õket a tabletemre, viszont nem engedi, mert nem kompatibilis. (hardver elég lenne hozzá, ráadásul van tabletre optimalizált változata is az adott programnak...)

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Prody
Ezt szepen elolvassa majd az okos apple designer es jon a kovetkezo update a "REVOLUTIONARY" szocskaval 😄

cody1994
OFF Hogy tudom elérni, hogy samsung tab 2-n webes felületen használt face-el ( nem android app-el) lássanak chat-en? Semmiféle beállítást nem találok.... Alulról is eltünt a chat sáv! :S .... Konkrétan azt szeretném elérni, hogy a nevem mellet ne a kis telefon ikon látszódjon, hanem a zöld pont! Elõre is köszönöm a segítséget!

És másik simmel megy a one touch?
korábban úgy hallottam elég gyakran kell javítani azt a típust, lehet inkább azzal van a gond
PetruZ
2.3.6-ban pedig van ilyen, csak már nem emlékszem pontosan a helyére. Valahol a beállításoknál az egyéni energiagazdálkodást kell bekapcsolni és utána lehet a két limitet is beállítani (4.0.3-ban a Power saving - Custom power saving pipa be és alatta a menüpont).
[HUN]FaTaL
Esetleg root és fagyasztod azt a szart, ami rinyál, más ötletem nincs, ha a beállításaiban nem tudod állítani.

Ez Huawei cucc egyébként.

http://goo.gl/gd6Zi5

Huawei Y200 - 2.3.6 android

Nem tudom hogy a huawei vagy az android sajátossága a dolog, de
amikor a telefon töltöttsége 29%ra ér kiírja hogy kapcsoljam be az energiatakarékosságot, illetve ~13% körül pedig kiabál hogy kevés a cucc.

Ezt ki lehet valahogy kapcsolni?

Idegesítõ, hogy netezés közben rámböki hogy kevés az akksi, bezárom a böngészõt és mégis csak 33%-on van és tudom még simán 2-3 órát használni böngészés mellet...

Vadnokedli
Pfú, azt ne is említsd a családban 2 embernek is BlackBerry-je van.

SzirmosSzisza
Nem láttad még a BlackBerry marketet !😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

precision
tényleg off, de én meg rühellem a rém gagyi google play store -t a reklámos/vírusos appokkal, az igénytelen webfordítós app leírásokkal és a temérdek hasztalan alkalmazással a top free és top new free kategóriában 😊

Bazinga!

davidka003
Nem flémkeltõ, mert ez Android topic. Senki sem fog itt az IOS védelmére kelni.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Jim Morrison
szerintem is jó kis lista, de ha megkérhetlek ne ide, legközelebbit már törölni fogom. Csinálj valami topikot neki vagy nemtom, ez az Android topik, nem pedig az ios utáló topik. Ha valaki mondjuk megkérdi, hogy iphonet vagy valamilyen androidos készüléket vegyen, belinkelheted neki, de ez így off, meg flamekeltõ csak. Köszi

Narxis
<#eljen>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

skinnyman
why the iphone is impossible for me to use
Eleg jol osszefoglalja a lenyeget.

Regards,

grebber
Nincs valami olyan program androidra amit ha felrakok akkor kézirásfelismerõként szolgál és érintõcerkával tudnák írogatni a fórumokba meg mindenhova?

Next PC upgrade: 2022

Klon
Sziasztok!
Segítsetek légyszi.
ICS-re szerettem volna telepíteni egy 4MB-os programot, de azt írja, hogy nincs elég hely. Több mint 1GB van 😊
Ezt a progit, nevezetesen Poweramp, se a Play-rõl, se a filekezelõbõl nem engedi.
Egyszer már fel folt téve, akkor nem volt ilyen gond. Most megint szeretném, de nem lehet. E miatt nem akarnám újra rakni a romot.

Amúgy LG O2X, Android 4.0.4. Rootolt.

Köszi szépen!

Ja, rákerestem a belsõ memóriában, minden Poweramp-pal kapcsolatosnak vélt maradványt kézzel kitöröltem...

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

zaki
Azt kikapcsoltam persze, meg amúgyis kártyás vagyok, nem elõfizetéses.

Nézd meg az ÁSZF-et, írja-e, hogy a kártyával nem csatlakozhatsz fel tengeren túli, vagy bármilyen hálózatra. Ha nem ír semmi ilyet, vidd bátran. Egyébként pedig mérlegeld az ott felsorolt szankciókat (szerintem ekkor is legfeljebb a SIM kártya árát kell kifizetned). Mondjuk nem látom, milyen egetrengetõ bûnt követtél el. Bár merész vagy, ha Amerikában bekapcsolod a Telenor-os kártyás telefont, kicsit "roamingolni" 😊

Prody
Bátyám is Telenoros és amikor Angliából jött haza, neki sem fogta a jelet. Szóval új SIM kártyát kellett kérnie.

[HUN]FaTaL
Elképzelhetõ. Te miért kapnál sms-t? Esetleg az elõzõ tulaj (gondolom a kártyát nem vetted meg), de õ is inkább felszólítást kapott levélben.

zaki
Kicsit off, de hátha valaki tud segíteni:

Vettem egy Telenor One Touch S telefont használtan kb 3 hónapja. 1-1.5 hónapig mûködött kifogástalanul. 1 hónapot Los Angelesben voltam. Nem telefonáltam, de a telefon az ottani hálózatra kapcsolódott (at&t meg valami másikra is). Aztán mióta visszajöttem, nem talál hálózatot, csak segélyhívás hívható. Próbáltam már a gyári beállításokat, hard resetet, repülõgép üzemmódot, aksit kivettem hosszabb ideig, más Telenoros kártyával, de semmi. Honnan tud6om, hogy le lett-e tiltva a telefonom? Érdekes módon, a hazautazásom közben Frankfurtban kaptam még 2 SMS-t (szóval hálózaton voltam), de miután megérkeztem, azóta nem lehet csatlakozni s hálózatra. Garanciajegyem van, azon 2012.10.13-i vásárlás dátuma szerepel. 2013 január 10-én jöttem haza, és azóta nem tudok telefonálni. Letilthatták-e a telefont ennyi idõ alatt? Nem lehet a neten leellenõrizni, hogy le lettem-e tiltva? Telenorhoz meg nem merem bevinni a telefont, mert lehet, hogy vissza se adják. A kártyám mûködik amúgy, most is használom másik telefonnal. Semmiféle olyan SMS-t nem kaptam a Telenortól, amiben az derült volna ki, hogy le lettem tiltva.

SzirmosSzisza
Szerintem nem. Itt van valami, de ez Firefox, szerintem valahogy Chromenál is lehet ilyesmit.

Neked megjegyzi ezt a beállítást?
Nekem ilyen elõl fixen nyitott védõtokom van.

Hangos módban nem használok rezgést, csak némán. Emiatt tok nélkül még nem nagyon fordult elõ, hogy rezgett volna, szóval úgy nem tudom milyen.

Tokkal viszont azt tudom mondani kb fele annyira érezhetõ mint egy régebbi Nokia (N73, 3230, 3310 ezek voltak nekem). Azért észre lehet venni.

Mondjuk a korábbi Nokiámhoz képest elég slim a Gio, valószínûleg tok nélkül is gyengébben rezeg.
fery02
Van valakinek tapasztalata szilikon tokkal kapcsolatban? Elsõsorban az érdekelne, hogy zsebben hordva a telót mennyire érzem a rezgést ha valaki hív pl hagyományos mûbõr tokokhoz képest.

Meg olyan létezik, hogy Gnex-on akadozik helyenként az Asphalt 6-7. Általában csak akkor, mikor nitrózok. Szóval a játék olyan 80%-ában 😄

matyi0323
Bocsi, csak gyorsan googleztam valamit, de igen, arra gondoltam.

De most csináltam egy gyárvisszaállítást, ugyanúgy bekapcsoltam a 3g-t, elõször semmi, aztán csak megjelent a "jel" és most megy.
Így kérdésem jelenleg tárgytalan, remélem most már fog menni.

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

[HUN]FaTaL
u20i az x10 Mini, nem Xperia Mini. Utóbbi az az ST15i.

Letöltötted a beállításokat?

matyi0323
Hali.
Kaptam egy xperia minit (u20i) de valamiért a net megy, nem tudom bekapcsolni. Wifivel tudok netezni, de 3g-vel nem.
Van egy miniprom, az újabbik, abba bekapsolom és jelzi is egybõl az értesítésnél, hogy a 3g be van kapcsolva, ennél viszont nem jelzi. A wifi jel megjelenik. Sim kártya engedné a netet, mert amit eddig használtam LG telefont, azzal nap mint nap neteztem, igaz az nem okos telefon volt.
Igazából szolgáltatóhoz nem tudom vinni, mert semmi papírja nins, csak így nekem adták, hogy használjam. Független teló, de kétlem, hogy így lett volna eleve véve.
Valami ötlet?

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

theone91
Azt hiszem még szidta az Androidot Twitteren pár hónapja, amiért a zseniális munkatársakkal együtt nem tudták bekapcsolni a fejlesztéshez beszerzett Androidos készülékeket.

aate
Én is használom 😄 Mutat

davidka003
tl;dr
Gondolom annyi, hogy Android sokkal jobb mindennél. Eddig is tudtuk. 😄

Felraktam most próbaképp egy Windows 8 launchert
Hát eléggé bejövõs. Teljesen testreszabható.Egyelõre marad fent.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

desigo
Hölgyek és az Android #50

"Ma Badó Andreával ismerkedhettek meg, aki iPhone 4-rõl váltott Nexus 4-re"
Ah, köszi. Ez már mindjárt egy fél megoldással jobb 😊
igen

labdarúgó manchester united,real madrid,juventus,dortmund,porto,psg fan

SzirmosSzisza
De, Menü gomb és Request desktop site.

RelakS
igen, tud ilyet a Dolphin

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

[HUN]FaTaL
Úgy tudom, hogy nem. A Dolphin tud még ilyet azt hiszem.