Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Engem ugye konkrétan a szilikonos tokok érdekelnének, mármint vélemények és tapasztalatok velük kapcsolatban.
De úgy látom senkinek sincs itt szilikonos tokja. 😊
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Aztán ha mégse tetszik (amit nem hinnék) megveszem tõled jó áron xD
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
korábban úgy hallottam elég gyakran kell javítani azt a típust, lehet inkább azzal van a gond
Ez Huawei cucc egyébként.
http://goo.gl/gd6Zi5
Nem tudom hogy a huawei vagy az android sajátossága a dolog, de
amikor a telefon töltöttsége 29%ra ér kiírja hogy kapcsoljam be az energiatakarékosságot, illetve ~13% körül pedig kiabál hogy kevés a cucc.
Ezt ki lehet valahogy kapcsolni?
Idegesítõ, hogy netezés közben rámböki hogy kevés az akksi, bezárom a böngészõt és mégis csak 33%-on van és tudom még simán 2-3 órát használni böngészés mellet...
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Bazinga!
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Eleg jol osszefoglalja a lenyeget.
Regards,
Next PC upgrade: 2022
Segítsetek légyszi.
ICS-re szerettem volna telepíteni egy 4MB-os programot, de azt írja, hogy nincs elég hely. Több mint 1GB van 😊
Ezt a progit, nevezetesen Poweramp, se a Play-rõl, se a filekezelõbõl nem engedi.
Egyszer már fel folt téve, akkor nem volt ilyen gond. Most megint szeretném, de nem lehet. E miatt nem akarnám újra rakni a romot.
Amúgy LG O2X, Android 4.0.4. Rootolt.
Köszi szépen!
Ja, rákerestem a belsõ memóriában, minden Poweramp-pal kapcsolatosnak vélt maradványt kézzel kitöröltem...
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Vettem egy Telenor One Touch S telefont használtan kb 3 hónapja. 1-1.5 hónapig mûködött kifogástalanul. 1 hónapot Los Angelesben voltam. Nem telefonáltam, de a telefon az ottani hálózatra kapcsolódott (at&t meg valami másikra is). Aztán mióta visszajöttem, nem talál hálózatot, csak segélyhívás hívható. Próbáltam már a gyári beállításokat, hard resetet, repülõgép üzemmódot, aksit kivettem hosszabb ideig, más Telenoros kártyával, de semmi. Honnan tud6om, hogy le lett-e tiltva a telefonom? Érdekes módon, a hazautazásom közben Frankfurtban kaptam még 2 SMS-t (szóval hálózaton voltam), de miután megérkeztem, azóta nem lehet csatlakozni s hálózatra. Garanciajegyem van, azon 2012.10.13-i vásárlás dátuma szerepel. 2013 január 10-én jöttem haza, és azóta nem tudok telefonálni. Letilthatták-e a telefont ennyi idõ alatt? Nem lehet a neten leellenõrizni, hogy le lettem-e tiltva? Telenorhoz meg nem merem bevinni a telefont, mert lehet, hogy vissza se adják. A kártyám mûködik amúgy, most is használom másik telefonnal. Semmiféle olyan SMS-t nem kaptam a Telenortól, amiben az derült volna ki, hogy le lettem tiltva.
Hangos módban nem használok rezgést, csak némán. Emiatt tok nélkül még nem nagyon fordult elõ, hogy rezgett volna, szóval úgy nem tudom milyen.
Tokkal viszont azt tudom mondani kb fele annyira érezhetõ mint egy régebbi Nokia (N73, 3230, 3310 ezek voltak nekem). Azért észre lehet venni.
Mondjuk a korábbi Nokiámhoz képest elég slim a Gio, valószínûleg tok nélkül is gyengébben rezeg.
Meg olyan létezik, hogy Gnex-on akadozik helyenként az Asphalt 6-7. Általában csak akkor, mikor nitrózok. Szóval a játék olyan 80%-ában 😄
De most csináltam egy gyárvisszaállítást, ugyanúgy bekapcsoltam a 3g-t, elõször semmi, aztán csak megjelent a "jel" és most megy.
Így kérdésem jelenleg tárgytalan, remélem most már fog menni.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Letöltötted a beállításokat?
Kaptam egy xperia minit (u20i) de valamiért a net megy, nem tudom bekapcsolni. Wifivel tudok netezni, de 3g-vel nem.
Van egy miniprom, az újabbik, abba bekapsolom és jelzi is egybõl az értesítésnél, hogy a 3g be van kapcsolva, ennél viszont nem jelzi. A wifi jel megjelenik. Sim kártya engedné a netet, mert amit eddig használtam LG telefont, azzal nap mint nap neteztem, igaz az nem okos telefon volt.
Igazából szolgáltatóhoz nem tudom vinni, mert semmi papírja nins, csak így nekem adták, hogy használjam. Független teló, de kétlem, hogy így lett volna eleve véve.
Valami ötlet?
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Gondolom annyi, hogy Android sokkal jobb mindennél. Eddig is tudtuk. 😄
Felraktam most próbaképp egy Windows 8 launchert
Hát eléggé bejövõs. Teljesen testreszabható.Egyelõre marad fent.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
"Ma Badó Andreával ismerkedhettek meg, aki iPhone 4-rõl váltott Nexus 4-re"
labdarúgó manchester united,real madrid,juventus,dortmund,porto,psg fan