36194
  • Borg
    IP58, de azért ott virít a nyitott jack, meg a lyukacsos hangszórók is :D
  • repvez
    A szolgáltatónál sem jelenik meg számszerüen , hogy kit kapcsoltak? Ha részletes számlát kérek azon nem szerepelne?
  • Vadnokedli
    2 X Qualcomm Snapdragon 800

128GB on-board Storage

16GB RAM

6000mAh akksi, 120Gramm

Jó lenne de mennyibe kerülne? mostani HighEnd tízszeresébe?
  • [HUN]FaTaL
    Talán, ha ismeretlen tettes ellen feljelentést teszel zaklatásért, akkor esetleg kideríti a rendőrség. Máshogy nem lehet szerintem.
  • szucsy89
    Select your OS... dafuq?
  • repvez
    nem tudja valaki, hogy hogyan lehetne megtudni, hogy milyen számról hívnak amikor csak annyit ir ki hogy magánszám?
    Mert kezd idegesiteni, hogy álandoan csörgetnek és a felvétel után kinyomják,de nem tudom visszahivni, hogy elküldjem a halálba.
    A munkám miatt viszont fel kell vennem,mert nem tudom mikor hiv olyan aki fontos eset miatt szól.
  • skinnyman
    Sok resze ritka nagy baromsag de azert belinkelem:
  • [HUN]FaTaL
    Milyen 1.8? 1.3.98-nál jár a játék verziószáma.
  • Firerock
    Amúgy hozzátenném hogy megvettem már a Fifa 12-t,viszont nem kompatibilis az S4-el. Ezért próbáltam meg a warez verziót. Viszont az S4-el csak az 1.8-as verzió működik,ami nincs fenn sehol
  • SzirmosSzisza
    Van amúgy warez topik, ilyen kérdésekkel inkább oda :)
  • Firerock
    Oké,köszi a segítséget(nem)
  • Dzsini
    Vedd meg a játékot eredetiben, és akkor nem kell oda másolgatni dolgokat a gépről.
  • Firerock
    Játékok data file-jait kell oda másolni
  • SzirmosSzisza
    Android mappába miért akarsz bármit is másolni? :o
  • Firerock
    Na az miért lehet hogy a phone/Android/obb mappába nem tudok másolni!? Telefonról sem lehet,számítógépről sem. a phone/Android/data-ba simán lehet másolni,és onnan sem engedi az obb-be..
  • Firerock
    De ostoba vagyok,erre nem gondoltam...:D
  • SzirmosSzisza
    Beállítások / Alkalmazások alatt van olyan, hogy Move to SD, bár sose próbálta még, S2/S3 belső memóriája eddig elég volt:)
  • [HUN]FaTaL
    ROOT nélkül nem valószínű.
  • Firerock
    Valahogy meg lehet adni hogy a játékok kiegészítő file-ait ne a telefonmemóriára töltse le?
  • KaBuTo666
    De gecik hogy 16GB memóriát írnak erre csak 9GB memóriával rendelkezik a samsung galaxy s4!
  • rage
    Előbb sd kártyára, majd onnan a telefonra. Úgy ment nekem is.
  • Firerock
    Valami csak nem jó... A másolás végén kiírja hogy az eszköz nincs csatlakoztatva ezért nem lehet másolni... Az obb könyvátrba akarok másolni a telefonra.
  • Firerock
    Köszönöm,megy!:)
  • SzirmosSzisza
    Ezt próbáld ki, állítólag megy vele.
  • Firerock
    Az a problémám hogy a Total commander így nem látja
  • SzirmosSzisza
    Valamit talán lehet hakkolni, hogy olyan legyen, de direkt váltottak MTP-re. (így miközben rá van kötve a telefon a gépre, a telefon tudja ugyanúgy használni a tárhelyet). Ha esetleg amiatt kérdezed, mert nem Windows alól vagy, akkor go-mtpfs-el faszán fel lehet csatolni.
  • Firerock
    Fel is merült egy kérdés rögtön.
    Csak két lehetőség van az USB módoknál,az egyik médiaeszköz a másik meg fényképezőgép.
    Ezt nem is lehet úgy csatlakoztatni mintha pendrive lenne?
  • Vadnokedli
    Pont erre akartam kilyukadni hogy nem. jk.
  • LocalPatriot
    Igen, női gatyát hordok... sőt, néha még sminkelek is.
    Ja, és keresztbe tett lábakkal ülök. Csak nem probléma?
  • Firerock
    Ma sikereresen az "Élettársammá" vált egy Galaxy S4. Köszönöm a segítséget srácok!:)
  • Vadnokedli
    Az új generációnál- :D Kitudja, lehet néhány idősebb megpróbál SwagYolo lenni. You know.

By the way, míg Note-om volt nekem egyedül egy gatyámba nem fért bele; a fürdőgatyámba. (nem volt zsebe, hehe)
  • bardocz
    "divat a férfiaknál"
    A kiknél? Férfiaknál biztosan nem.
  • Vadnokedli
    Női gatyát hordasz? Bocsi a kérdésért, de mostanában ez a divat a férfiaknál. Nálam nem.
  • LocalPatriot
    Ez így van, csak az a fura, hogy a nyári farmeromba a jelenlegi 4,55-ös telefont se tudom berakni... hátitáskámba kell tennem :D
  • skinnyman
    Az is nyilvan kozrejatszik, ha hordozhatosagrol van szo a telefon fizikai merete a mervado, a kepernyoe semmit nem szamit.
  • fery02
    Nem kukacoskodásból, de nem-e lehet azért elfogadottabb méret már, mert közben a káva méretek is vékonyodtak?

Pl ugye S3-S4 esete. De lehet nem annyira jellemző ez a káva vékonyodás, csak néhány telefonnál. Sok féle telefonnal azért nem volt még dolgom.
  • Borg
    Majd ha lesz összehasonlítási alapod, visszatérünk erre a kérdésre ;)
  • kifli
    nekem nincs gond navigálással telefonon. Pontos, gyors. Telefonálást közben pedig fülessel oldom meg.
  • [HUN]FaTaL
    Wayteq x820-szal navigálok ~5 éve, se nem pontatlan, se nem lassú. 1 perc alatt műholdat talál és stabilan tartja.
  • Vadnokedli
    Semmi S Pen vagy valami hasonló cucc?... Gondolom lesz egy ára, de ezért az árért elvárná az ember szerintem.