Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Probalj ki vmi fancy launchert sok szinnel meg cukormazzal!😄
Az USB alkalmazás, a külsõ SD-t (fizikai) jelzi.
#17945: Ez Sony cucc, nem a gyári android. Ilyen, nekem tetszik 😊 Mondjuk szinte semmibõl nem a gyárit használom, csak a tárcsázóból meg az üzenetküldõbõl.
http://goo.gl/gd6Zi5
pl. Adobe Reader
Össz: 13,29 mb
Alkalmazás 0,95 mb
USB alkalmazás 12,22 mb
Adatok: 128 kb
SD kártya: 0,0 b
és akkor opció, hogy telefonra másolás, holott ugye a telefonon van ez a nyomorult, és pont hogy az sd-n nics, pedig jobb szeretném ott látni 😊
szal ez az USB alkalmazás mit fed? eddig nálam ilyen nem volt
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
szürke háttér, szürke menü, szürke csíkok
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
a legtöbb embernek amúgy valamilyen custom rom van a telefonján (többnyire cyanogenmod) és azokban benne van ez a lehetõség
ITT rákeresve akad pár program, de ezek nem a régi akku ikont cserélik le hanem a status barba raknak egy új ikont (és ezaláltal egy appot ami mindig fut)
szerintem nézz szét xda -n (vagy google -el) hogy van e a mirora custom rom, amúgy is érdemes lecserélni a gyári szörnyûségeket valami optimalizáltabb és funkció gazdagabb stabil romra
Bazinga!
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Regards,
Már csak azt várom hogy Google Now rendesen mûködjön itthon (kártyákat jelenítse meg), sajnos ez még várat magára :/ rendes infót hogy mikor lesz nem találtam róla, csak ezt 😞
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Megoldottam kitöröltem a Facebook fiókomat. Újra beírtam a Facebook-os fiókomat és kitörölte a neveket.
...::::::...
Most vásároltam egy Sony Xperia J típusú telefont és olyan kérdésem lenne hogy frissítette a kapcsolatokat Facebook-ról.
Namár most ha belépek a kapcsolatokba és törölni szeretném õket nem engedi.
Hogy lehet megoldani? (ics android)
...::::::...
Androidportal...bõvebben
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Saor Alba
Sohasem fogod beütni a fejed a képességeid plafonjába!
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Sohasem fogod beütni a fejed a képességeid plafonjába!
Bazinga!
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
"Mennyibe kerül a net?
Nekem le van tiltva a netem, de találtam olyan progit ami engedi hogy netezzek (az program amikor van egy H-betû és egy felfelé meg lefelé mutató nyíl van!)
Ez a h betûs cucc kb mennyibe kerül???"
<#nyes>#nyes>
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Megjegyzem Defy és Defy+ körülbelül annyi használtan, mint egy Blade 3. Utóbbi esetén pedig out-of-box kézhez kap egy hivatalos stock ICS-t. GB és ICS közt pedig olyan decens különbségek vannak, hogy én bizony ezért is választanám a Blade 3-at.
Viszont az az adreno 200 az sokkal gyengébb. A CPU-ban lehet nincs akkora különbség.