36194
-
#21584 Sima térképhez és belföldön, ha van mobilnet, akkor maps. Navihoz mindenhol iGO, jobb a belföldi térképe is. -
#21583 Mondjuk külföldön nagy eséllyel van offline maps :) -
#21582 Belföldön maps,külföldön,hogy ne kelljen mobilinternet iGO Primo. -
KaBuTo666 #21581 Google map vagy iGo? -
#21580 Én se lennék megelégedve ha touchwizt kellene nyomogatnom nap mint nap xD
Egyébként meg vásárlói elégedettségi felmérés kiértékelését úgy ferdítik ahogy akarják.Lásd legutóbbi Apple keynote elején a diagramok. -
#21579 Letölthető a megújult Google Maps 7.0 -
#21578 Nesze neked kamu statisztika. Miért nem olyanokat hívtak fel, akiknek ugyanolyan árkategóriás Samsungja van, mint az Apple telefonok?
Ja, mert úgy nem biztos, hogy ekkorát lehetett volna ferdíteni a statisztikán. -
#21577 Ez mobiltvhez van, ami nálunk nincs, nem dvbt-hez. -
#21576 IDTV -
#21575 Tábla Pc-re, ha veszek usb-s tv tuner kütyüt, akkor elvileg tudok tv-t nézni?
:D -
#21574 Nesze neked Samu! -
#21573 Jaj, minta a gyártókat rohadtul érdekelné, ha koppintanak. A Samsung rekordbüntetése sem fagyasztja a gyártókba a szart.
Amúgy, én is szívtam már eleget LG-vel, így én is kerülöm a termékeit. -
#21572 Kicsit gonosz lennék akkor azt mondanám azért van elől is LG logó, hogy tudd nem Samsungot fogsz éppen a kezedben.
A felület meg maga a telefon is tiszta Samu.
Sose vennék LG-t akkor már inkább Samsung, kivéve persze Nexus4 de az azért más. -
#21571 Jó-jó ez az LG, meg egyre jobb, de nincs az a pénz, hogy egyszer tőlük vegyek telefont. Ugyan ez a Huawei-nél. Hiába gyönyörű a vékony telójuk. -
#21570 Mellesleg nem értem miért lételeme a jelenlegi dizájnoknak (teljesen általánosságban), hogy rányomjuk a logót az előlapra. Bazári lesz tőle a készülék. Miért nem elég a hátlap?
Például képzeljük el jelen esetben ezt az LG telefont az LG logó nélkül. 30-40 százalékkal tűnne nekem szebbnek az összkép. -
#21569 Tipikus szamszung-műanyag. Miért? -
#21568 Mi az a kameránál? Sose vennél LG-t. Talán ezt. De 80% hogy Soha. -
#21567 clear look at LG's upcoming Optimus G2
Eleg jol nez ki, brutal kicsi a kerete. -
#21566 igen automatára állítva homálomályos. azthiszem be kell állítani fénycsöves belső térre, majd holnap csinálok úgyis, úgy lett kevésbé zöld kültéren régen :D
Nem foglalkoztam vele, mert ha eleresztek 1-2 képet nem a minőség miatt csinálom. Amit így csinál arra bőven jó nekem.
A HTC amúgy sem a kamerájáról volt híres régebben sem. Ha lenne kedvem újrarakni, csinálnék winmo-val is, de ahhoz a magloader, hogy sd-re lehessen rakni még nincs kiadva, legyalulni meg nem fogom a nand-ot. Elvileg köv verzió már tudja, legalábbis a fejlesztő szerint :)
Holnap dobok egy képet beálítva. Most elégedjetek meg EZEL
(ez vakuval készült automata modban sötétben, valószínűleg nem kültéri módba rakta magát) -
#21565 Nem tudom, hogy a fehéregyensúly volt-e rosszul beállítva, de valami rettenetes színei vannak ennek a képnek :D Ennél a buta k800i is lényegesen szebb képeket csinált.
Bát szerintem az a mostani telefonomnál is, ami elég nagy szégyen szvsz (sok mai smartphonet is leköröz, persze nem csúcskategóriást). -
#21564 Akkor nem petézett bele semmi a szemembe.
Amúgy emlékszem, még sima S-nek milyen fos volt a kamerája.. -
#21563 Lilás. -
#21562 Ez a kép is lilás- rozsaszines . Vagy csak a szemem szar? -
#21561 ahol nagyon süt a nap, ott lesz homályos valamiért. A rózsaszínű behatás, pedig a visszaverődő fény miatt van a mögöttem lévő épületről.
ITT például hogy nem süt bele a lencsébe a nap annyira sokkal jobbak a színek.
Mikor még nem volt ilyen se a kamera driver 7.5-ön, akkor zöld lett az összes kép. Ennyire tudták megcsinálni. win mo 6.5-ön jobb a színkezelés, a kép élesség hasonló. -
#21560 920 nagyon jó, apukámnak is ilyen van és eszméletlen milyen képeket készít kevés fénynél. -
#21559 2009 végén adták ki a hd2-t, nem mai darab. -
ZsirosKenyer #21558 most hitelen csak ezt találtam
koránt sem mondható minőséginek, viszont ezen nincsen olyan rózsaszín köd-szerű genny mint Kifli képén. -
ZsirosKenyer #21557 Ezeket a teszteket ott cseszik el folyton, hogy a Galaxy-kon elfelejtik bekapcsolni a "low light" módot.
Ugyanez történt anno az S3 teszteken is, egyedül a theVerge volt képes low light módban lőni..
-
#21556 Mutass már egy vele lőtt képet légyszi, szerintem azoknak a minősége borzalmas volt. -
ZsirosKenyer #21555 bocs hogy ezt mondom, de ez a kép borzasztóan rossz minőségű, pedig nem vagyok szakértő, sem "képminőségnáci".
A telód egyidős kb. a Galaxy Spica-val? Mert az szintekkel minőségibb képeket lőtt mikor még a tulajdonomat képezte. -
#21554 Akkor ha már a kamera minőségénél tartunk... Note 8.0 teszt 5megapixelen:
kép1
kép2
kép3
kép4
kép5
kép6 -
#21553 Okostelefonjai húzzák le a Samsungot
Érdekes cikk... -
#21552 htc vagy nokia. De még odébb lesz a váltás, jelenleg nem tervezem cserélni.
Abból már kinőttem, hogy telefonon játszak, úgyhogy nem kell nekem 4-8 mag. Navinak jó ez is, zenét hallom rajta, netezéshez elég a képernyőméret, és elég fürge is álltalában, videózni tudok rajta bár nem gyakran teszem. Kinézetre nekem még mai napig tetszik, anyaghasználatban is hibátlan.
A képernyő talán a leggyengébb pont a fényerő miatt, és a szinek sem a legjobbak már mai viszonylatban, főleg, hogy az enyém a korábbi fajta, és a rosszabb képernyő van benne. Ez mondjuk annyira sosem zavart, nem grafikázok mobil képernyőn, hogy az élethű színek legyenek a legfontosabbak. -
KaBuTo666 #21551 Meglepően jó minőségű képet készít, elég ez. Következő okostelefonod is htc lesz? -
#21550 linkelem mert 1,4 mb :)
win mo 6.5-el talán kicsit szebb a kép, mert ugye az gyári rendszer. Ez wp7-el készült, ehhez pár lib-et sikerült átmenteniük win mo 6.5-ből. Androiddal viszont csunyácskább a kép ennél. De ott ugye a hiányzó/nem 100%-osan a telefonhoz való driverek miatt. -
#21549 Nem azt mondtam, hogy a legjobb, hanem hogy a legjobbak kozott van a normal csucstelok kozott. -
KaBuTo666 #21548 HTC HD2 kamera saját képet linkelj már napfényviszonynál, kérlek. -
#21547 "elvileg egyertelmuen a legjobb mobilos kamerak kozott van"
Erre írtam. Nekem is bőven elég a htc hd2-ben lévő kamera is. Ha fotózni akarok ott a dslr. Igaz az nincs mindig nálam, de nem szokott hirtelen olyan előfordulni velem, hogy valamiért kéne egy nagyon jó minőségű fotót csinálnom... -
KaBuTo666 #21546 De nekem nem kell windows phone rendszer, és nem is mobillal fogók fotózni ha nyaralni megyek, egy két gyors képért meg bőven jó bármelyik ilyen felső kategóriás okostelefon. :) -
#21545 nono, nokia 808 pureview még s4 zoomnál is jobb képet csinál. De ha normális telefonnál maradunk a 920, 925 is jobb.
Sötétben pedig kb majdnem mindegyik ráver az s4-re, a felsőkategóriás telefonok közül (még htc one is, pedig abban szerintem tényleg nem nagy durranás a kamera).