Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
Az éjjel meg is érkezett a Gnexre.
Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Ugy latom nem erzed at a pure google experience-t. 😄

Probalj ki vmi fancy launchert sok szinnel meg cukormazzal!😄

Azzal sehogy. Csak a neveben hasonlit PC-s kies-re.

Helló a kies air programmal hogy lehet szoftver frissítést csinálni?

[HUN]FaTaL
Vannak olyan telefonok, ahol a belsõ tárhely egy része is SD-nek van csatolva, ezt jelzi az "SD kártya".
Az USB alkalmazás, a külsõ SD-t (fizikai) jelzi.

#17945: Ez Sony cucc, nem a gyári android. Ilyen, nekem tetszik 😊 Mondjuk szinte semmibõl nem a gyárit használom, csak a tárcsázóból meg az üzenetküldõbõl.

http://goo.gl/gd6Zi5

Guren
használj valami launchert

Mike
Az mit fed, hogy USB alkalmazás?

pl. Adobe Reader

Össz: 13,29 mb
Alkalmazás 0,95 mb
USB alkalmazás 12,22 mb
Adatok: 128 kb
SD kártya: 0,0 b

és akkor opció, hogy telefonra másolás, holott ugye a telefonon van ez a nyomorult, és pont hogy az sd-n nics, pedig jobb szeretném ott látni 😊

szal ez az USB alkalmazás mit fed? eddig nálam ilyen nem volt

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
szürke átmenetes betöltõképernyõ

Mike
Minden szürke
szürke háttér, szürke menü, szürke csíkok

[HUN]FaTaL
Akkor most fogalmazd meg újra a kérdést.

Mi szürke? Mi van? 😄

Mike
Az Android 4 szürke meg szürke? feltettem most a telefonra (ne kérdezzétek meg mire vártam eddig) és hát a szürke szürkével vmi förtelem. Tudok ezen változtatni?

Vadnokedli
Szerintem mert véletlen rá tapicskolsz egyet és egy funkciót így bekapcsol. És azzal is de minimálisan húzza úgy az akksit. De így csak belép a beállításaiba. Talán. de who knows.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Jim Morrison
Tényleg, pont fordítva lesz mint ahogy írtam :/ kíváncsi vagyok miért így döntöttek, szerintem is az érintésre kapcsol lenne a logikus

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Garancia miatt nemakarom bántani a romot. Egyébként nagyon szépen fut rajta a gyári ICS attól függetlenül, hogy csak 800Mhz a proci.

precision
akkor a tiéd gyárilag nem tudja...
a legtöbb embernek amúgy valamilyen custom rom van a telefonján (többnyire cyanogenmod) és azokban benne van ez a lehetõség

ITT rákeresve akad pár program, de ezek nem a régi akku ikont cserélik le hanem a status barba raknak egy új ikont (és ezaláltal egy appot ami mindig fut)

szerintem nézz szét xda -n (vagy google -el) hogy van e a mirora custom rom, amúgy is érdemes lecserélni a gyári szörnyûségeket valami optimalizáltabb és funkció gazdagabb stabil romra

Bazinga!

Sajna Xperia-n még olyan sincs, hogy "kijelzõ" menüpont. Viszont helyette van "Megjelenés" de ott sincs semmi.

Shiwo
hát, nekem a beállítások - kijelzõ menüpont alatt van egy olyan, hogy "töltöttségi érték mutatása"

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Rengeteg helyen láttam már, hogy a töltöttségkijelzõ mellett ott van, hogy pontosan hány százalékos a töltöttség. Hol lehet ezt a funkciót bekapcsolni?

fery02
Na igen. Én is erre gondoltam. Szerencsére nem is használom azokat a gombokat sohasem, hanem külsõ alkalmazással rakatok ki az értesítõ sávba magamnak olyan ikonokat, amiket csak szeretnék és azokat használom.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

skinnyman
Csak pont forditva lenne logikus, hogy roviden kapcsolna, hosszan vinne oda. Az ilyenekben azert sokkal jobb egy CM, meg ott ugye testre is tudod szabni az egeszet.

Regards,

fery02
Közben 5 perce már én is frissültem. 😊

Jim Morrison
"A gyors beállítások lapon egyes gombok most már nem csak a beállítások megfelelõ lapjára navigálnak, hanem kapcsolók is lettek." Ezt akartam mondani, hogy meg kéne csinálni hogy gombnyomásra kapcsol, hosszan nyomva behozza a menüt, szerencsére gondoltak rá õk is<#eljen>

Már csak azt várom hogy Google Now rendesen mûködjön itthon (kártyákat jelenítse meg), sajnos ez még várat magára :/ rendes infót hogy mikor lesz nem találtam róla, csak ezt 😞

gabi89
Nekem Nexus7 -esen tegnap dobta fel, de van akinek már 3napja. Gondolom folyamatosan jönnek meg OTA-n a frissítések a terhelés elosztása miatt.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Doog
Igen köszi, de akkor sem tudtam kitörölni a kapcsolatok közül a névjegyeket.
Megoldottam kitöröltem a Facebook fiókomat. Újra beírtam a Facebook-os fiókomat és kitörölte a neveket.

...::::::...

fery02
Nekem nem kínált még egyelõre semmi frissítést se.

[HUN]FaTaL
Elindítod a facebook alkalmazást és letiltod a kapcsolatok szinkronizálását a beállításaiban.

Doog
Sziasztok!

Most vásároltam egy Sony Xperia J típusú telefont és olyan kérdésem lenne hogy frissítette a kapcsolatokat Facebook-ról.
Namár most ha belépek a kapcsolatokba és törölni szeretném õket nem engedi.

Hogy lehet megoldani? (ics android)

...::::::...

gabi89
Tegnap több Nexus felhasználó is jelezte, hogy a készüléke felkínálta a frissítés lehetõségét, úgy látszik a Google elkezdte az Android 4.2.2-es verziójának (build number JDQ39) kiadását OTA frissítésként. A visszajelzések alapján Nexus 10, Nexus 7 és Galaxy Nexus készülékekre érkezik most új verzió. Úgy látszik, Nexus 4-en még nem kezdték el világszerte a terjesztést, eddig csak két országban jeleztek frissülést Nexus 4-re: Brazíliában és Malajziában. A frissítés mérete ~50 MB, tehát nem egy teljes rendszert adtak ki, csak hibajavításokról van szó.

Androidportal...bõvebben

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Barnabyka
vótmá'

Solten
Foky
Nem pont egész percnél kellene, a számlázás miatt. (Mert ugye nem mp alapú). Be kellene állítanom, hogy mondjuk minden perc 50 másodpercénél jelezzen. Valaki?

Sohasem fogod beütni a fejed a képességeid plafonjába!

qetuol
ha nem mondaná, nem tudnám mennyi volt, mert nem látszik rajta

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

SzirmosSzisza
Alapbol csipog percenkent. Hivasbeallitas alatt lesd meg.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Foky
Hello! Tudtok olyan programot, ami belecsipog hívás közben a fülembe, figyelmeztetve a hívásidõre? Amit be lehet állítani mondjuk minden perc 50. másodpercére? Thanx

Sohasem fogod beütni a fejed a képességeid plafonjába!

desigo
Mondjuk laza lehet egy komoly üzleti tárgyaláson kitenni az asztalra a többi olcsó vacak mellé xD
Vadnokedli
szép ocsmány

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

precision
Egybõl kettõt veszek..legyen tartalékba is...

link

Bazinga!

[HUN]FaTaL
Ez emberfüggõ. Szerintem a smart keyboard, de van, akinek a swiftkey jön be. Megint másnak pedig a swype, amit én személy szerint rühellek 😄

kifli
gb-hez melyik a legjobb bill? Jelenleg gyári van havernak, de hiába teszem magyarra, qwerty marad qwertz helyett...
nekem az ujabb hackelt verziom van.. 3g jel van a H helyett .. XD

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

Jim Morrison
<#szomoru1>

davidka003
Gyakorikerdesek:
"Mennyibe kerül a net?
Nekem le van tiltva a netem, de találtam olyan progit ami engedi hogy netezzek (az program amikor van egy H-betû és egy felfelé meg lefelé mutató nyíl van!)
Ez a h betûs cucc kb mennyibe kerül???"
<#nyes>

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

theone91
Ha az ár nem számít, akkor miért nem a jobbat választod? Desire X, egyértelmû.

még kiegeszitenem ..jelenleg sima desirem van. meg vagyok elegedve vele.. rootolva cyanogen mod 7 hasznalva..csak lehetosegem van desire x vagy one v-re .. ja es még sony xperia P re.. de sony nelam nemjon be

theone91
Maximum az vegyen Defy-t vagy Defy+-t, akinek megteszi manapság a 2.2 vagy 2.3. Gyanítom az alanyunknak kevés fingja van az Android-hoz, így kétlem hogy fõzött romokkal kísérletezne egyáltalán.

Megjegyzem Defy és Defy+ körülbelül annyi használtan, mint egy Blade 3. Utóbbi esetén pedig out-of-box kézhez kap egy hivatalos stock ICS-t. GB és ICS közt pedig olyan decens különbségek vannak, hogy én bizony ezért is választanám a Blade 3-at.

desire x vagy one v? ár nem szamit..

[HUN]FaTaL
Nagyobb, 4".

Viszont az az adreno 200 az sokkal gyengébb. A CPU-ban lehet nincs akkora különbség.

Narxis
Nem sokkal gyengébb és nagyobb a kijelzõje is asszem.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.