36194
-
#21624 Ha nincs mobilnet előfizetésed, akkor simán levonja a pénzt. -
#21623 Én nem kapok a nevem mellé ilyen faszájos htc logót? -
#21622 Ahogy egyel alattad írták, már nincs túlszámlázás, mindössze lassul a mobilnet.. -
#21621 sokan az ingyen fészbukkal szopják be, mert ahhoz aktiválni kell a mobilnetet, az újabb okostelefonok, pedig egyből elkezdenek szinkronizálni és hasonlók -
#21620 A dropbox nem pakol fel semmit kérdés nélkül.
Mondjuk nekem nagy csomagom van, és 128kbitre korlátoz, ha túllépem, de az is esélytelen. Ma már egyébként nincs olyan csomag, ahol túlszámláznak, mindenhol lassítanak.
Kivéve ezt a fosadék net startot, amit érdemes tiltani a szolgáltatónál. -
#21619 Ezeknél pedig alapból van lőve, hogy csak wifin töltsenek fel. -
KaBuTo666 #21618 Nálam volt olyan eset, hogy megvettem a samsung galaxy s plust 500 MB havi internettel...csináltam egyszerre kurva sok képet aztán a mobilt ledobtam valahova. Jelez a mobil, hogy a google+ feltöltötte azt a kurva sok képet, túl is léptem az 500 mb-t, mert jött is a számla hogy perkáljak. :D
Szinte minden programban automatikusan az van beállítva hogy feltöltse...s4-nél google+nál azonnal ki is lőttem az automatikus képfeltöltést, de a dropbox meg már kezdte pakolni a képeket...azt megint külön...jól át is néztem az alap appokat a telefonon, annak viszont örülök hogy az s4-nél lehet figyelni az adatforgalmat, azt is hogy melyik app mennyi adatforgalmat generál, illetve betudom állítani mikor tiltsa le az egész netet vagy mikortól szóljon. De persze alul meg írja hogy "Ez az eszköz által mért adat. a szolgáltató azonban eltérő módon számlázhat a használatáért."
öngól?
Mobilnetet ki is lövöm ha nem használom, semmi kedvem véletlen se fizetni ezeknek. Sok a kiskapu, kihasználják, nem tudnám jogi útra vinni. Vodafonenál van olyan hogy 85%-nál szól a tulajnak hogy lassan megtölti a havi adatforgalmát amire fizetett. Elméletileg tmobilnál úgy van hogy lekorlátozza a netet, nálam ilyen nem tapasztalható. Telenornál meg nem tudom mi a helyzet.
-
#21617 Sokan, mivel a mobilnetet a kis kedvesek alapbol aktivaljak (a finom kis 1320 ft / mega tarifaval) igy az ovatlan ugyfel egy-egy veletlen gombnyomas es jopar ezer (szerencses helyzetben, szerencsetlenebben jopar 10 ezer) forint szamla utan jon csak ra a turpissagra. Jonehany ismerosomrol hallottam mar, hogy igy jart. Aztan aki igy jart, azoknak is csak egy resze nez utana hogy mi is tortent, egy masik resze csak vallat von es tejel tovabb folyamatosan. Biztos, hogy rohadtul megeri nekik. A kerdes, hogy ezt megis hogy a f@szba tudjak torvenyes keretek kozott megcsinalni 2013-ban? -
#21616 Ki az aki nem tiltja le ezeket egyből? Én konkrétan factory restet se merek csinálni SIM kártyával, mert sunyin elkezd már azelőtt adatot küldeni, hogy wifi-re egyáltalán rákérdezne ... -
#21615 Kicsit utananeztem, es ugy latom nagyon is leteznek ilyen csomagok, sot:
1 MB net:
belfold: tmobil: 1320 Ft, telenor: ~1300 Ft (?)
roaming: max 171,50 Ft
SMS:
belfold: tmobile domino nap: 46 ft (halon kivulre), telenor praktikum: 46 Ft
roaming: max 30,40 forint
Kimeno hivas:
belfold: tmobile domino7 csucsidoben mas halora: 96 Ft
roaming: max 91,40 ft
BE-SZA-RAS. -
#21614 Nekünk volt olyan, hogy az internet csekk mellé egyből berakták a késedelmi csekket is :D -
#21613 Hívd fel őket, hogy mi történt és így nem fizeted be, küldjenek új számlát. -
KaBuTo666 #21612 gg a tmobilnak...küldött egy 3 oldalas számlát, ezzel nem is lenne probléma, csak hogy 5 oldalas és az első két oldal nincs meg. :D My-tmobilet is használnám, a kód is azon a két oldal valamelyikén van. :D -
#21611 Lehet, hogy közben az adott praktikum megszűnt, vagy változtattak az áron, a hsz-t múltidőben akartam írni :D Persze minimum hónapokig úgy volt, szóval nevetséges. -
#21610 LOL, ez beszaras, nem is tudom hogy ezen sirni kell vagy nevetni.
Menni kell kifele kulfoldre mobilozni mert ugy olcsobb
Abszurdisztan ahol elunk, komolyan mondom. -
#21609 Pár éve Monte-Carloban 2 db képet feltöltöttem mobilról amit fényképeztem.
Itthon derült ki,hogy a T-nél 100 kB-onként 500 Ftba került akkor.
6 megát számláztak ki... -
#21608 Nem változott. Sajnos a roaming törvény a belföldet nem szabályozza, így lehet az, hogy van olyan praktikum csomag, ahol drágább az sms mintha külföldről küldenéd :D
Szégyen. -
#21607 Arra emlekszem h regen tenyleg ilyen dijak voltak trenel es pannonnal is csomag nelkul (vodanal korrektebb volt azert), csak nem tudom azota mennyit valtozott a helyzet. De ha nem valtozott es most is ennyibe kerul, az valami b@szott durva, tekintve hogy az uj roaming-os torvenyek alapjan is kulfoldon is csak toredekebe kerulhetne. En akkor is megmagyarazhatatlannak tartottam hogy hogy kerulhet valami ennyibe anelkul hogy aranytalansag miatt valami torvenybe utkozne vagy hogy a fogyasztovedelem hogy nem szedte szet oket eddig (barmelyik mai 3g-s teloval egy 5 masodperces oldalletoltessel 10 ezer forintokat lehet igy generalni), de ha ez azota sem valtozott, az azon kivul h nem tudom hogy lenne osszeegyeztetheto pl az uj roamingos torvennyel is, a vilag szegyene lenne. -
Unreal1942 #21606 Jártam így annó ez nagy geciség. -
#21605 Jól számoltál. -
#21604 Akkor még drágább is.. vagy nem e- -
#21603 8bit = 1 byte -
#21602 Byteban számolnak, egyébként 8bit = byte -
#21601 nem rossz, de akkor én már hajlékony kijelzővel kérném, és mondjuk 4-rét hajtva
Persze, összehajtva nagyon vastag lenne (ugye, a hajtásnál kell némi ívet hagyni), talán vastagabb, mint egy régi telefon, viszont rendesen meg lehetne fogni "telefon mód"-ban, míg "tablet mód"-ban jó nagy lehetne a cucc. :) -
#21600 Ha a Net Start-ot vesszük alapul mint minden kártyához tartozó "előfizetés" akkor 13,2 Forint minden 10kB. (Amennyiben Tré-mobilos a páciens.)
18 Mbyte, 18432 Kbyte ami 24330 forint és 24 fillér. Lehet hogy nem Byte hanem Bit, de tudja a tököm a bit hogy van. -
#21599 Mennyit szamlaztak ki erte? Amugy amig a mobilnet ki van kapcsolva, ilyennek egyaltalan nem szabadna tortennie. -
#21598 Üdv!
Ez úgy lehetséges,hogy nem volt aktív wifi kapcsolat (akár csak pár másodpercre) és bekapcsolva maradt a 3g.
Hány Forint lett? -
#21597 Csak akkor, ha valaki mellényomott és bekapcsolta az adatforgalmat (vagy valamelyik program kérdés nélkül). Ha nem fizetsz elő semmilyen mobilnetre, miért nem tiltod a szolgáltatónál? Az a legbiztosabb. -
piccolo555 #21596 Sziasztok! Adott egy androidos teló. A minap érkezett egy számla 18 mb-nyi adatforgalommal, mikor a telón csak wifivel netezek. Hogyan lehetséges, hogy egy facebookról (wifivel netezés közben) letöltött videót nem a wifivel, hanem a mobilnettel töltötte le? Ez az egy videó miatt lett a 18mb-os forgalom, és mivel egy viszonylag régi csomagban van a teló, nem kis pénzbe került. Valakinek valami tippje? Lehetséges ez egyáltalán? -
#21595 Persze és majd 100 kilométerenként megállsz wifizni :D Ne légy nevetséges. -
#21594 Na ez király :) -
#21593 100km alatt csak útba esik egy ingyen wifi. Amúgy, ha körbe körbe mész, akkor akár 1 millió km esetén se kell!!!:D -
#21592 Ez rohadt jó, meg is venném. Csak kár hogy a 2 kijelző között ilyen vastag. -
#21591 Erdekes koncepcio:
-
ZsirosKenyer #21590 elvileg működnie kell. -
#21589 Na persze hol élünk xD
Vezetés közben ott fog figyelni a tartóban és hibátlanul fog navigálni a telefonom mint ahogy azt mindig is tette évek óta az összes. -
#21588 Papírtérképpel. -
KaBuTo666 #21587 Thx. -
#21586 Én meg akkor nem lennék megelégedve ha Sense-t kéne xD Eléggé jó irányba halad ez a fostos TW de tény hogy szar, és a Sense is az.. -
#21585 Ha több 100 kmt tervezek autózni akkor,hogyan?