Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A készülék 4,7 inches kijelzõt kapott, amely Full HD felbontású, ez 469 ppi-t jelent, amivel jelenleg világbajnok. A burkolat alatt Qualcomm Snapdragon 600-as processzor dobog, amely négymagos, magonként 1,7 GHz-en pörög, mellé jár 2 GB RAM, a grafikai gyorsítást egy Adreno 320-as GOU végzi. A szoftver Android, a legújabb Sense felülettel, a kijezõ alatt és felett egy-egy hangszóró található, amely a specifikáció szerint 93 dB erõsséggel tud megszólalni. A végleges nevén csak egyszerûen HTC One-nak hívott telefon alumínium házat kap és mindössze 9,3 mm vastag. A nem szétszedhetõ burkolat alatt 2300 mAh teljesítményû akkumulátor lakik, a kamera pedig szintén új fejlesztés, egy ultrakompakt modul, ami a hírek szerint három szenzorból áll, hogy színhûség és részletgazdagság tekintetében a konkurencia fölé nõjön a HTC csúcsmodellje.A készülék 4,7 inches kijelzõt kapott, amely Full HD felbontású, ez 469 ppi-t jelent, amivel jelenleg világbajnok. A burkolat alatt Qualcomm Snapdragon 600-as processzor dobog, amely négymagos, magonként 1,7 GHz-en pörög, mellé jár 2 GB RAM, a grafikai gyorsítást egy Adreno 320-as GOU végzi. A szoftver Android, a legújabb Sense felülettel, a kijezõ alatt és felett egy-egy hangszóró található, amely a specifikáció szerint 93 dB erõsséggel tud megszólalni. A végleges nevén csak egyszerûen HTC One-nak hívott telefon alumínium házat kap és mindössze 9,3 mm vastag. A nem szétszedhetõ burkolat alatt 2300 mAh teljesítményû akkumulátor lakik, a kamera pedig szintén új fejlesztés, egy ultrakompakt modul, ami a hírek szerint három szenzorból áll, hogy színhûség és részletgazdagság tekintetében a konkurencia fölé nõjön a HTC csúcsmodellje."

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Regards,
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Regards,
Regards,
Valami kozeleg
Regards,
4.2.2-ben az adb-hez (ami kvazi minden rootolashoz kell) betettek egy uj biztonsagi reteget (feldob egy ablakot ha egy gepen hasznalnad h engedelyezed-e) viszont ehhez frissitett adb kell, es a legtobb rootkit meg a regit tartalmazza amivel nem fog mukodni emiatt az uj biztonsagi mechanizmus miatt.
Idovel valoszinuleg frissulnek a toolkitek es igy bennuk az adb is, addig is hasznalhatod wugfresh nexus toolkitjet Link, es csinald meg az important notice reszt, ahol leirja mi a pontos teendo 4.2.2 eseten, en is igy csinaltam, es mukodik minden, N7-en es Gnex-en is.
Fatal: semmi baja csak fel eve nem frissult es nem mukodik 4.2-n 😊
Regards,
A rootkit is utóbbit javasolta, és a play-es oldalán is szidják, mint a bokrot.
Egy próba erejéig viszont leszedem, mert így egy csomó appom mûködés képtelen.
Mivel tud többet a SuperSU?
http://goo.gl/gd6Zi5
Az update-ig minden ment rendesen, most pedig egyszerûen nem kapnak superuser jogot a programok, amiknek kéne (rá se kérdez).
Regards,
superSU-m van de az összes root-os progim nem hajlandó mûködni, a superusert pedig szidják, mint a bokrot és még nem mertem feltenni.
Valaki tapasztalat?
1080p phablet, Snapdragon 600
Regards,
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Minden éjjel töltöm a telót, de használom is! Készenlétben, kis baszogatással a 2 napot bírja, és olyankor 20%!
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
A jb elvileg gyorsabb, folyamatosabb az összes animáció, kevésbé meríti az akksit és az alapértelmezett böngészõ a chrome.
Biztos van még sok más is, de ezek amik leginkább feltûnnek.
Btw, akksim eleg hamar merul, lehet ujat kene mar vennem? Persze Samu-t.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
link
Mondjuk nekem rootolva van, le vannak törölve. Nincs semmi funkciójuk, nem is értem, hogy az EU romokban minek vannak benne.
"a fejlesztési lehetõségek menüpontban van olyan, hogy áttûnési és ablakanimáció mérete. ez most 1x1, de ezt ki is lehet kapcsolni. ez mi lehet?"
Ezt passzolom, a fejlesztõi menüpontokból csak az USB Debugot használom.
ja és még 1
ahogy nézem van kinai és japán bill is, ezeket ki sem lehet kapcsolni, holott én xperia bill-t használom alapértelmezettként, szal ezek minek? gondolom csak eszik a memóriát, vagy van vmi olyan funkciójuk ami miatt elengedhetetlenek?
a fejlesztési lehetõségek menüpontban van olyan, hogy áttûnési és ablakanimáció mérete. ez most 1x1, de ezt ki is lehet kapcsolni. ez mi lehet?
köszi mindent FaTaL!
1. A gyári lockkal szerintem sehogy, valamilyen alternatív lock screent próbálj ki (pl. widgetlocker). De ha hosszan nyomod a kikapcs gombot akkor ott a némítás.
2. Szintén alternatív tárcsázó talán tudja (go contacts, exdialer stb.)
3. Szintén talán 2-es pont.
4. Nem, ez gyári android funkció.
hogy tudom beállítani azt, hogy:
1. képernyõ feloldásakor a másik irány a telefon némítása legyen, ne a fotózás?
2. a kontakt listában a kedvencek ne kis 3x3-as kockákban legyenek, hanem listában?
3. lehet-e kedvenc kontaktjaimnak kedvenc számot kijelölni, hogy ne kelljen keresgélni, hogy éppen melyiken akarom hívni az 5 számából?
4. ki lehet-e kapcsolni valahogy, hogy ne animálja a képernyõ forgatását? inkább zavar mint jópofa, és teljesen funkciótlan.
Nem ismer senki se olyan programot, amivel ütemezni tudom a Google talk állapot jelzéseit?
Olyanra gondolok, hogy pl hétfõ reggel auto. kiír olyat, hogy "munkában", majd mûszak végén törli ezt.
Rákeresve Play-en hirtelen a "Google talk status"-ra, nem igazán találtam hasonló célra semmit se.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Firefox már van de az meg leeszi szegény Gio haját, nem tudom amúgy mi történik mostanában a Mozillánál, az x86 Firefoxhoz is atomerõmû kell már manapság...
A haladni kell a korral dolog meg szemét kifogás, érdekes módon egy csomó más, jellegébõl adódóan elvileg nagyobb teljesítményigényû program (még pár új komolyabb játék is) meg gyönyörûen fut mai napig az õskövület P4-emen. Egyszerûen basznak optimalizálni az alapján amit én látok, de ezt nem engedhetnék meg maguknak ekkora név mellett.
Bazinga!
Regards,
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/