Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
Bemutatták a Htc Onet.

"A készülék 4,7 inches kijelzõt kapott, amely Full HD felbontású, ez 469 ppi-t jelent, amivel jelenleg világbajnok. A burkolat alatt Qualcomm Snapdragon 600-as processzor dobog, amely négymagos, magonként 1,7 GHz-en pörög, mellé jár 2 GB RAM, a grafikai gyorsítást egy Adreno 320-as GOU végzi. A szoftver Android, a legújabb Sense felülettel, a kijezõ alatt és felett egy-egy hangszóró található, amely a specifikáció szerint 93 dB erõsséggel tud megszólalni. A végleges nevén csak egyszerûen HTC One-nak hívott telefon alumínium házat kap és mindössze 9,3 mm vastag. A nem szétszedhetõ burkolat alatt 2300 mAh teljesítményû akkumulátor lakik, a kamera pedig szintén új fejlesztés, egy ultrakompakt modul, ami a hírek szerint három szenzorból áll, hogy színhûség és részletgazdagság tekintetében a konkurencia fölé nõjön a HTC csúcsmodellje.A készülék 4,7 inches kijelzõt kapott, amely Full HD felbontású, ez 469 ppi-t jelent, amivel jelenleg világbajnok. A burkolat alatt Qualcomm Snapdragon 600-as processzor dobog, amely négymagos, magonként 1,7 GHz-en pörög, mellé jár 2 GB RAM, a grafikai gyorsítást egy Adreno 320-as GOU végzi. A szoftver Android, a legújabb Sense felülettel, a kijezõ alatt és felett egy-egy hangszóró található, amely a specifikáció szerint 93 dB erõsséggel tud megszólalni. A végleges nevén csak egyszerûen HTC One-nak hívott telefon alumínium házat kap és mindössze 9,3 mm vastag. A nem szétszedhetõ burkolat alatt 2300 mAh teljesítményû akkumulátor lakik, a kamera pedig szintén új fejlesztés, egy ultrakompakt modul, ami a hírek szerint három szenzorból áll, hogy színhûség és részletgazdagság tekintetében a konkurencia fölé nõjön a HTC csúcsmodellje."

matyi0323
valami tv nézõ app nincs ami ingyenes? nettel persze

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Mike
köszi

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Narxis
exDialer

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Mike
ajánljatok nekem vmi kontakt és tárcsázó app-ot, mert ami most van alapból a 4.0.4-ben egyszerûen nem tetszik

skinnyman
OTA Rootkepper-rel elvileg ki lehet cselezni, de alapvetoen igen. Viszont itt most nem azzal volt a gond sztem, ha egy (nem mostanaban frissitett) rootkittel meg akarta rootolni, azzal sem mukodott volna az uj biztonsagi mechanizmus miatt.

Regards,

GregSB
Jövõhét hétfõn indul a MWC, már kezdik elõre bejelnteni az új cuccokat úgy néz ki 😊

Mighty
Ne ugassatok le, ha nem így van, de update után nem kell újból rootolni?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

benőmenő
Köszi szépen!
skinnyman
Marcius 14-en jon az SGS4 Link

Regards,

skinnyman
Kozben meg HTC-nel is lesz valami, gyanusan ugyanakkorra szamol vissza de valszeg csak veletlen, HTC valszeg telefont fog bejelenteni, ami M7 (kod?)neven fut.

Regards,

skinnyman
Ubuntu tablakra is?
Valami kozeleg

Regards,

Sziasztok! Ismerõsöm note 2-jén a wifi a következõt mûveli: Csatlakozik a hálózathoz, majd 3 másodperc után ledobja, majd 2 másodperc után újra csatlakozik, majd 3 másodperc után újra ledobja, majd megint csatlakozik és így tovább. Gyári rom van a telón, legfrisebb szoftverrel. Erre valami megoldás?

skinnyman
Melyik toolkitet hasznalod?
4.2.2-ben az adb-hez (ami kvazi minden rootolashoz kell) betettek egy uj biztonsagi reteget (feldob egy ablakot ha egy gepen hasznalnad h engedelyezed-e) viszont ehhez frissitett adb kell, es a legtobb rootkit meg a regit tartalmazza amivel nem fog mukodni emiatt az uj biztonsagi mechanizmus miatt.
Idovel valoszinuleg frissulnek a toolkitek es igy bennuk az adb is, addig is hasznalhatod wugfresh nexus toolkitjet Link, es csinald meg az important notice reszt, ahol leirja mi a pontos teendo 4.2.2 eseten, en is igy csinaltam, es mukodik minden, N7-en es Gnex-en is.

Fatal: semmi baja csak fel eve nem frissult es nem mukodik 4.2-n 😊

Regards,

benőmenő
bár hiába rakom fel azzal sem mûködik. Ebbõl várakozás lesz, remélem gyorsan elkészülnek 😞
benőmenő
fogalmam sincs.
A rootkit is utóbbit javasolta, és a play-es oldalán is szidják, mint a bokrot.
Egy próba erejéig viszont leszedem, mert így egy csomó appom mûködés képtelen.
[HUN]FaTaL
Mi a baj a superuserrel? Nekem semmi gondom vele, bár ez 4.0.4.

Mivel tud többet a SuperSU?

http://goo.gl/gd6Zi5

benőmenő
Nexus 7, a nexus-os tool-al unlockolva és rootolva, az tette fel a superSU-t.
Az update-ig minden ment rendesen, most pedig egyszerûen nem kapnak superuser jogot a programok, amiknek kéne (rá se kérdez).
skinnyman
4.2-n superSU lesz a nyero, nalam teljesen jol megy. Hogy raktad fel, rendesen rootoltad a telot?

Regards,

benőmenő
4.2.2-n mûködnie kéne valamelyik superuser proginak?
superSU-m van de az összes root-os progim nem hajlandó mûködni, a superusert pedig szidják, mint a bokrot és még nem mertem feltenni.
Valaki tapasztalat?
skinnyman
Optimus G Pro: Link
1080p phablet, Snapdragon 600

Regards,

Prody
Ertem, koszi. Hat nekem mar nagyon gyorsan lemerul.

SzirmosSzisza
Haveroknak CM van S2 jukon de az valami kabare a gyarihoz kepest 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Falkon
ICS-m nem volt, de a haveréval összehasonlítva a JB sokkal gyorsabb! Quadrant test: 4153

Minden éjjel töltöm a telót, de használom is! Készenlétben, kis baszogatással a 2 napot bírja, és olyankor 20%!

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Vadnokedli
Keress rá a S2 átlag max töltési ciklusára, és ha úgy érzed szerinted azt betöltötted akkor vehetsz egy új Akksit.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

benőmenő
Elõször rakd fel a jb-t, esetleg csinálj egy akksi kalibrálást (utóbbira van app is).
A jb elvileg gyorsabb, folyamatosabb az összes animáció, kevésbé meríti az akksit és az alapértelmezett böngészõ a chrome.
Biztos van még sok más is, de ezek amik leginkább feltûnnek.
Prody
Miert torlodott Google Play-rol a CRYSTAL DEFENDERS jatek? Square Enix-es 😞 Par hete meg lattam, de most mar nincs ott. Gondoltam tamogatom a fejlesztoket...

Prody
Oks, koszi. Miben jobb ICS-nel amugy a JB?
Btw, akksim eleg hamar merul, lehet ujat kene mar vennem? Persze Samu-t.

Falkon
Nyugodtan rakd fel odinnal, amit küldtem! Az gyàri JB

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Mike
találtam egy ilyet, ez mennyire jó, megbízható? nem értek hozzá különösebben, az az igazság, nekem kb azt írnak amit akarnak 😊

link

[HUN]FaTaL
Nem futnak, nem zabálják a memóriát.

Mondjuk nekem rootolva van, le vannak törölve. Nincs semmi funkciójuk, nem is értem, hogy az EU romokban minek vannak benne.

"a fejlesztési lehetõségek menüpontban van olyan, hogy áttûnési és ablakanimáció mérete. ez most 1x1, de ezt ki is lehet kapcsolni. ez mi lehet?"
Ezt passzolom, a fejlesztõi menüpontokból csak az USB Debugot használom.

Prody
Mukor jon mar S2-re jb? 😞

Mike
amiket írtál, megnézem

ja és még 1

ahogy nézem van kinai és japán bill is, ezeket ki sem lehet kapcsolni, holott én xperia bill-t használom alapértelmezettként, szal ezek minek? gondolom csak eszik a memóriát, vagy van vmi olyan funkciójuk ami miatt elengedhetetlenek?

a fejlesztési lehetõségek menüpontban van olyan, hogy áttûnési és ablakanimáció mérete. ez most 1x1, de ezt ki is lehet kapcsolni. ez mi lehet?

köszi mindent FaTaL!

Mike
ezek szerint alapból semmit nem tudok csinálni, azért köszi szépen a választ

[HUN]FaTaL
4.0.4 az, a 4.1 sony verziószám.

1. A gyári lockkal szerintem sehogy, valamilyen alternatív lock screent próbálj ki (pl. widgetlocker). De ha hosszan nyomod a kikapcs gombot akkor ott a némítás.
2. Szintén alternatív tárcsázó talán tudja (go contacts, exdialer stb.)
3. Szintén talán 2-es pont.
4. Nem, ez gyári android funkció.

Mike
bár ahogy nézem ez a 4.0.4 csak a build 4.1

Mike
pár kérdésem lenne, droid 4.1:

hogy tudom beállítani azt, hogy:

1. képernyõ feloldásakor a másik irány a telefon némítása legyen, ne a fotózás?

2. a kontakt listában a kedvencek ne kis 3x3-as kockákban legyenek, hanem listában?

3. lehet-e kedvenc kontaktjaimnak kedvenc számot kijelölni, hogy ne kelljen keresgélni, hogy éppen melyiken akarom hívni az 5 számából?

4. ki lehet-e kapcsolni valahogy, hogy ne animálja a képernyõ forgatását? inkább zavar mint jópofa, és teljesen funkciótlan.

fery02
Sziasztok!

Nem ismer senki se olyan programot, amivel ütemezni tudom a Google talk állapot jelzéseit?
Olyanra gondolok, hogy pl hétfõ reggel auto. kiír olyat, hogy "munkában", majd mûszak végén törli ezt.

Rákeresve Play-en hirtelen a "Google talk status"-ra, nem igazán találtam hasonló célra semmit se.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

a kacsák nem iphone-t használnak 😄

[HUN]FaTaL
Nem is lesz armv6-ra Chrome. Nem éri meg, a telók nagyrésze armv7-es.

Tényleg ha már itt tartunk armv6-ra még mindig nincs Chrome?

Firefox már van de az meg leeszi szegény Gio haját, nem tudom amúgy mi történik mostanában a Mozillánál, az x86 Firefoxhoz is atomerõmû kell már manapság...

A haladni kell a korral dolog meg szemét kifogás, érdekes módon egy csomó más, jellegébõl adódóan elvileg nagyobb teljesítményigényû program (még pár új komolyabb játék is) meg gyönyörûen fut mai napig az õskövület P4-emen. Egyszerûen basznak optimalizálni az alapján amit én látok, de ezt nem engedhetnék meg maguknak ekkora név mellett.
aate
Keress a neten > Google Chrome apk vagy hasonló azt letöltõd és rámásolod és telepíted.

És azt hogy? Torrentrõl letölteni és azt rápakolni?

precision
nekem is ez volt az Ainol Novo 7 Aurora kínai tabletemmel... aztán felraktam egy custom fw -t amiben át volt írva a device id és name egy olyanra (talán vmi nexusra) amivel kompatibilis volt az összes program

Bazinga!

aate
Próbáljátok meg pc-n keresztül felrakni ,ne a playröl.

Egyik ismerösöm vett, egy kínai JB-s tabletot (10.1 inch), amire a google play azt írja, hogy se a firefox se a chrome nem kompatibilis. Van valami egyéb mód egy normális böngészõ feltelepítésére?

skinnyman
Valoszinuleg napokon belul megjon, ha pedig tenyleg fel akarod rakni, manualisan is meg tudod tenni update file-al (amit letoltene ha megjon) vagy factory image-el ha tiszta lappal akarsz indulni: Link

Regards,

Jim Morrison
sajnos most nem 😞 várok még pár napot hátha jó lesz.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

aate
Próbáld ki ,hogy az alkalmazások között (mind ) leállítod a "Google Szolgáltatások keretrendszert, törlöd az adatokat és újra indítod a telefont. Általában akkor elindítja a frissítést. Nexus S-nél mindig bevált.

Jim Morrison
sajnos nálam még nem írja, hogy jött frissítés :/

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/