36194
  • LocalPatriot
    Hát ezt is megértük!
  • KaBuTo666
    TPU szilikon tok, Samsung Galaxy S4 i9500, áttetsző
    Samsung i9500 Galaxy S4 hátlap - Case-Mate Tough - white
    Samsung i9500 Galaxy S IV gyári flipes tok - EF-FI950BWEGWW - white
    O!coat Diary for Samsung Galaxy S4 (White)

Ezt a 4-et.
  • skinnyman
    Hol huztak nagyon le? A legtobb tesztben amit olvastam dicsertek, elvileg egyertelmuen a legjobb mobilos kamerak kozott van.
  • Firerock
    Milyen tokot vettél hozzá?
  • KaBuTo666
    Szerintem is remek képeket és videókat csinál.
    Most vettem rá védőtokot, legalább valami védi ezt a csúcsmobilt. :D
  • Firerock
    Két jobban sikerült kép az S4-el. Jó fényviszonyok mellet elképesztően jó képeket lehet vele csinálni,pedig a tesztekben nagyon lehúzták...
    (csak linkben mert nagy képek)
    gyík
    szöcske
  • MuchACHO79
    Megtörtént. Az alkalmazások között normális facebook ikon van, a főoldalon meg nem tűnik el az piros karikában az 1-es felirat. 1 éven felül látogatható, vagy mi? :)
  • grebber
    Az az anomália mitől lehet,hogy a skype fogta magát és megörült?
    Eddig jó volt működött most meg ha elindítom adja ugye azt a hülye bejelentkező hangját azt eltűnik magyarán el sem indul :(
  • davidka003
    Töröld az ikont és rakd ki újra.

#21534: Az a baj,hogy a Win8-al vannak még gondok. Egyelőre még mindig jobb választás az Android. Hiába smooth a WP8 is.
  • MuchACHO79
    Jo reggelt. 4.1.2 andridom van. A fokepernyon facebook ikon. Nehany napja az ikon megvaltozott egy piros korben van egy 1es szam. Nincs ertesitesem sem uzenetem az ikon megse valtozik vissza. Mi a teendo?
  • gabi89
    Elég korrekt árak :)

Z-nél picit elírták a dolgokat :D
    Android operációs rendszer
    4"-es érintőkijelző
    5 megapixeles kamera

520-as Nokia is csak 35ezer :) Olcsó WP8 igaz de teljesen "smooth" rajta. Android kb. 60-70 ezres telefonon fut így.
  • skinnyman
    nem valasznak akart menni
  • skinnyman
    A Jelly Bean a legelterjedtebb Android verzio
  • desigo
    Mától pár napig a T-nél pár készülék akciós...
    link

Htc One - 135 ezer
    Xperia Z- 108 ezer
    Alcatel OT-995 - 40 ezer
  • davidka003
    "Jelenleg nem kapható, újabb készlet várható!"

Xperia SP. 1-2 órára volt aztán megint elfogyott. :D
    Még jó, hogy szombaton megrendeltem.
  • theone91
    De. Az izlandi divízió.
  • Jim Morrison
    szerintem ezt nem is a samu csinálta :/
  • theone91
    Nem. A reklám mindenhogyan gáz. Csak a konkurencia mocskolódására alapoz emellett semennyire sem kreatív, koncepciótlan, idegesítő, ezt megfejelve még harsány is... Egyszóval fos. A hígabbikból.

A Samsung se jobb az Apple-nél (és vice-versa), így aztán különösen röhejes ahogy mártogatja a nyálas ujját az Apple fülébe.
  • RelakS
    azért ez a reklám szerintem is gáz
  • RYO21
    Szegény applefanboy cikkíró úr nemtudja feldolgozni ezt a videót.
  • LocalPatriot
    Haha
  • tonyr #21523
    Köszi
    Igen, ha ma meg tudom venni, akkor egy mail-t dobok mindenképp..
    Annyi hogy 10k-val drágább, de független lenne, így meg T-függő, de mind2 opció megfelel nekem...
  • davidka003
    Én is voltam már úgy, hogy a pick pack pontban volt a cucc.
    Írtam egy emailt, hogy elnézést de mégsem kérem a terméket és törölték a rendelést. Egy emailt lehet írni de amúgy nem kell vele különösen foglalkozni. 10k azért nem mindegy szvsz.
  • tonyr #21521
    Nem utaltam semmit, csak megrendeltem...
    Köszi a válaszokat, sokat segítettetek !
  • [HUN]FaTaL
    Ha előre utalt, akkor is vissza kell, hogy utalják, ha mégsem kérem a terméket.
  • [HUN]FaTaL
    Miért lenne? Nincs. Mégsem kell. Esetleg a pick-pack pontban szólsz, hogy küldjék vissza.
  • Vadnokedli
    Amíg nem utalsz előre semmit, meg semmi ilyesmi addig bajod nem lehet. Én kaptam egy SMS-t hogy megérkezett a pickpack-ba a cucc és ennyi.
  • tonyr #21517
    Köszi ! :)
    Ez az élményed erőt adott, így ha ma meglátom a bolt polcán, nyugodt szívvel fogom az eladótól elkérni
  • SzirmosSzisza
    Erről pl első ránézésre meg se mondják, hogy nem Samsung :D
  • Prody
    Ez kb olyan mint a Concorde tabletek... 50ért megveszed ugyanazzal a specifikációkkal, amilyet mondjuk a Samsung elad 120ért... és (a Concorde tabletnál anno) nekem a kamera állandóan leállt, a hangszóró recsegett / nem szólt és egyéb dolgok... Inkább a márka, mint spec.
  • Vadnokedli
    Én is rendeltem már PickPack pontba cuccot. 3-4 hónapja. Nem vettem át.
  • tonyr #21513
    igen, köszi, sikerült ugy hogy sd-re vcf-ben lementette majd onnan usb adapterrel pc-re másoltam... valahogy ha telot usb-vel pc-re kötöttem nem látta a system mappát ahova a telokönyv mentette..
  • tonyr #21512
    Nem is ütném meg a bokám, vagy semmi fizetési kötelességem nincs ?
    Pick Pack pont-hoz rendeltem, de megadtam a nevem, cimem a számlához...
    Azt tudom hogy 3 napig vehetem át ahova viszik ujságos... utána gondolom visszamegy... igazából senkinek sem szeretnék rosszat, de ha 10k-val olcsobb a tmobile-nál és ma lesz náluk a boltban mert web-en nincs készletük, akkor megvenném ma...
  • [HUN]FaTaL
    Szinkronizáld a google fiókoddal, az a legegyszerűbb. De telefonkönyv appban van export az sdre.
  • [HUN]FaTaL
    Visszaküldöd. Online rendelésnél 8 napig elállhatsz a vételtől mindenféle indok nélkül. Nem veszed át azt kész.
  • tonyr #21509
    köszi, félig ment mert mondom lementettem, küldés, de megjött az mail csatolás nélkül.. wtf ? na mind1 memo be gépbe és átmásoltam
    köszi a segitséget, talán uj teloval már rendesen müködik, ha használni akaom a lementést :)
  • SzirmosSzisza
    Telefonkönyv, Menü gömb, Export. Kirakja egy egyszerű szöveges fájlba, aztán azt elküldöd magadnak Gmailben. Esetleg contacts.google.com, ugyanúgy Telefonkönyv, Menü aztán valamelyik, ami hasonló funkcióra utal.
  • repvez
    mi a baj az A7essel?

Az egyik kollegámnak van eg yzp330asa ettől a gyártól,teljesen jó, max nagyobb aksit hiányol hozzá.
  • tonyr #21506
    Tud valaki ajánlani egy app-ot androidra, amivel lementhetem a gépre a telóról a telefonszámokat ?
  • Vadnokedli
    Kár hogy Cortex A7es