36204
-
Akkor ha már a kamera minőségénél tartunk... Note 8.0 teszt 5megapixelen:
kép1
kép2
kép3
kép4
kép5
kép6 -
Okostelefonjai húzzák le a Samsungot
Érdekes cikk... -
htc vagy nokia. De még odébb lesz a váltás, jelenleg nem tervezem cserélni.
Abból már kinőttem, hogy telefonon játszak, úgyhogy nem kell nekem 4-8 mag. Navinak jó ez is, zenét hallom rajta, netezéshez elég a képernyőméret, és elég fürge is álltalában, videózni tudok rajta bár nem gyakran teszem. Kinézetre nekem még mai napig tetszik, anyaghasználatban is hibátlan.
A képernyő talán a leggyengébb pont a fényerő miatt, és a szinek sem a legjobbak már mai viszonylatban, főleg, hogy az enyém a korábbi fajta, és a rosszabb képernyő van benne. Ez mondjuk annyira sosem zavart, nem grafikázok mobil képernyőn, hogy az élethű színek legyenek a legfontosabbak. -
KaBuTo666 #21551 Meglepően jó minőségű képet készít, elég ez. Következő okostelefonod is htc lesz? -
linkelem mert 1,4 mb :)
win mo 6.5-el talán kicsit szebb a kép, mert ugye az gyári rendszer. Ez wp7-el készült, ehhez pár lib-et sikerült átmenteniük win mo 6.5-ből. Androiddal viszont csunyácskább a kép ennél. De ott ugye a hiányzó/nem 100%-osan a telefonhoz való driverek miatt. -
Nem azt mondtam, hogy a legjobb, hanem hogy a legjobbak kozott van a normal csucstelok kozott. -
KaBuTo666 #21548 HTC HD2 kamera saját képet linkelj már napfényviszonynál, kérlek. -
"elvileg egyertelmuen a legjobb mobilos kamerak kozott van"
Erre írtam. Nekem is bőven elég a htc hd2-ben lévő kamera is. Ha fotózni akarok ott a dslr. Igaz az nincs mindig nálam, de nem szokott hirtelen olyan előfordulni velem, hogy valamiért kéne egy nagyon jó minőségű fotót csinálnom... -
KaBuTo666 #21546 De nekem nem kell windows phone rendszer, és nem is mobillal fogók fotózni ha nyaralni megyek, egy két gyors képért meg bőven jó bármelyik ilyen felső kategóriás okostelefon. :) -
nono, nokia 808 pureview még s4 zoomnál is jobb képet csinál. De ha normális telefonnál maradunk a 920, 925 is jobb.
Sötétben pedig kb majdnem mindegyik ráver az s4-re, a felsőkategóriás telefonok közül (még htc one is, pedig abban szerintem tényleg nem nagy durranás a kamera).
-
Hát ezt is megértük!
-
KaBuTo666 #21543 TPU szilikon tok, Samsung Galaxy S4 i9500, áttetsző
Samsung i9500 Galaxy S4 hátlap - Case-Mate Tough - white
Samsung i9500 Galaxy S IV gyári flipes tok - EF-FI950BWEGWW - white
O!coat Diary for Samsung Galaxy S4 (White)
Ezt a 4-et. -
Hol huztak nagyon le? A legtobb tesztben amit olvastam dicsertek, elvileg egyertelmuen a legjobb mobilos kamerak kozott van. -
Milyen tokot vettél hozzá? -
KaBuTo666 #21540 Szerintem is remek képeket és videókat csinál.
Most vettem rá védőtokot, legalább valami védi ezt a csúcsmobilt. :D -
Két jobban sikerült kép az S4-el. Jó fényviszonyok mellet elképesztően jó képeket lehet vele csinálni,pedig a tesztekben nagyon lehúzták...
(csak linkben mert nagy képek)
gyík
szöcske -
Megtörtént. Az alkalmazások között normális facebook ikon van, a főoldalon meg nem tűnik el az piros karikában az 1-es felirat. 1 éven felül látogatható, vagy mi? :)
-
Az az anomália mitől lehet,hogy a skype fogta magát és megörült?
Eddig jó volt működött most meg ha elindítom adja ugye azt a hülye bejelentkező hangját azt eltűnik magyarán el sem indul :(
-
Töröld az ikont és rakd ki újra.
#21534: Az a baj,hogy a Win8-al vannak még gondok. Egyelőre még mindig jobb választás az Android. Hiába smooth a WP8 is. -
Jo reggelt. 4.1.2 andridom van. A fokepernyon facebook ikon. Nehany napja az ikon megvaltozott egy piros korben van egy 1es szam. Nincs ertesitesem sem uzenetem az ikon megse valtozik vissza. Mi a teendo? -
Elég korrekt árak :)
Z-nél picit elírták a dolgokat :D
Android operációs rendszer
4"-es érintőkijelző
5 megapixeles kamera
520-as Nokia is csak 35ezer :) Olcsó WP8 igaz de teljesen "smooth" rajta. Android kb. 60-70 ezres telefonon fut így. -
nem valasznak akart menni -
A Jelly Bean a legelterjedtebb Android verzio -
Mától pár napig a T-nél pár készülék akciós...
link
Htc One - 135 ezer
Xperia Z- 108 ezer
Alcatel OT-995 - 40 ezer
-
"Jelenleg nem kapható, újabb készlet várható!"
Xperia SP. 1-2 órára volt aztán megint elfogyott. :D
Még jó, hogy szombaton megrendeltem. -
De. Az izlandi divízió. -
szerintem ezt nem is a samu csinálta :/ -
Nem. A reklám mindenhogyan gáz. Csak a konkurencia mocskolódására alapoz emellett semennyire sem kreatív, koncepciótlan, idegesítő, ezt megfejelve még harsány is... Egyszóval fos. A hígabbikból.
A Samsung se jobb az Apple-nél (és vice-versa), így aztán különösen röhejes ahogy mártogatja a nyálas ujját az Apple fülébe. -
azért ez a reklám szerintem is gáz
-
RYO21 #21525 Szegény applefanboy cikkíró úr nemtudja feldolgozni ezt a videót. -
Haha 
-
Köszi
Igen, ha ma meg tudom venni, akkor egy mail-t dobok mindenképp..
Annyi hogy 10k-val drágább, de független lenne, így meg T-függő, de mind2 opció megfelel nekem... -
Én is voltam már úgy, hogy a pick pack pontban volt a cucc.
Írtam egy emailt, hogy elnézést de mégsem kérem a terméket és törölték a rendelést. Egy emailt lehet írni de amúgy nem kell vele különösen foglalkozni. 10k azért nem mindegy szvsz. -
Nem utaltam semmit, csak megrendeltem...
Köszi a válaszokat, sokat segítettetek ! -
Ha előre utalt, akkor is vissza kell, hogy utalják, ha mégsem kérem a terméket. -
Miért lenne? Nincs. Mégsem kell. Esetleg a pick-pack pontban szólsz, hogy küldjék vissza. -
Amíg nem utalsz előre semmit, meg semmi ilyesmi addig bajod nem lehet. Én kaptam egy SMS-t hogy megérkezett a pickpack-ba a cucc és ennyi. -
Köszi ! :)
Ez az élményed erőt adott, így ha ma meglátom a bolt polcán, nyugodt szívvel fogom az eladótól elkérni
-
Erről pl első ránézésre meg se mondják, hogy nem Samsung :D -
Ez kb olyan mint a Concorde tabletek... 50ért megveszed ugyanazzal a specifikációkkal, amilyet mondjuk a Samsung elad 120ért... és (a Concorde tabletnál anno) nekem a kamera állandóan leállt, a hangszóró recsegett / nem szólt és egyéb dolgok... Inkább a márka, mint spec.