36194
-
#21544 Hát ezt is megértük! -
KaBuTo666 #21543 TPU szilikon tok, Samsung Galaxy S4 i9500, áttetsző
Samsung i9500 Galaxy S4 hátlap - Case-Mate Tough - white
Samsung i9500 Galaxy S IV gyári flipes tok - EF-FI950BWEGWW - white
O!coat Diary for Samsung Galaxy S4 (White)
Ezt a 4-et. -
#21542 Hol huztak nagyon le? A legtobb tesztben amit olvastam dicsertek, elvileg egyertelmuen a legjobb mobilos kamerak kozott van. -
#21541 Milyen tokot vettél hozzá? -
KaBuTo666 #21540 Szerintem is remek képeket és videókat csinál.
Most vettem rá védőtokot, legalább valami védi ezt a csúcsmobilt. :D -
#21539 Két jobban sikerült kép az S4-el. Jó fényviszonyok mellet elképesztően jó képeket lehet vele csinálni,pedig a tesztekben nagyon lehúzták...
(csak linkben mert nagy képek)
gyík
szöcske -
#21538 Megtörtént. Az alkalmazások között normális facebook ikon van, a főoldalon meg nem tűnik el az piros karikában az 1-es felirat. 1 éven felül látogatható, vagy mi? :)
-
#21537 Az az anomália mitől lehet,hogy a skype fogta magát és megörült?
Eddig jó volt működött most meg ha elindítom adja ugye azt a hülye bejelentkező hangját azt eltűnik magyarán el sem indul :(
-
#21536 Töröld az ikont és rakd ki újra.
#21534: Az a baj,hogy a Win8-al vannak még gondok. Egyelőre még mindig jobb választás az Android. Hiába smooth a WP8 is. -
#21535 Jo reggelt. 4.1.2 andridom van. A fokepernyon facebook ikon. Nehany napja az ikon megvaltozott egy piros korben van egy 1es szam. Nincs ertesitesem sem uzenetem az ikon megse valtozik vissza. Mi a teendo? -
#21534 Elég korrekt árak :)
Z-nél picit elírták a dolgokat :D
Android operációs rendszer
4"-es érintőkijelző
5 megapixeles kamera
520-as Nokia is csak 35ezer :) Olcsó WP8 igaz de teljesen "smooth" rajta. Android kb. 60-70 ezres telefonon fut így. -
#21533 nem valasznak akart menni -
#21532 A Jelly Bean a legelterjedtebb Android verzio -
#21531 Mától pár napig a T-nél pár készülék akciós...
link
Htc One - 135 ezer
Xperia Z- 108 ezer
Alcatel OT-995 - 40 ezer
-
#21530 "Jelenleg nem kapható, újabb készlet várható!"
Xperia SP. 1-2 órára volt aztán megint elfogyott. :D
Még jó, hogy szombaton megrendeltem. -
#21529 De. Az izlandi divízió. -
#21528 szerintem ezt nem is a samu csinálta :/ -
#21527 Nem. A reklám mindenhogyan gáz. Csak a konkurencia mocskolódására alapoz emellett semennyire sem kreatív, koncepciótlan, idegesítő, ezt megfejelve még harsány is... Egyszóval fos. A hígabbikból.
A Samsung se jobb az Apple-nél (és vice-versa), így aztán különösen röhejes ahogy mártogatja a nyálas ujját az Apple fülébe. -
#21526 azért ez a reklám szerintem is gáz -
RYO21 #21525 Szegény applefanboy cikkíró úr nemtudja feldolgozni ezt a videót. -
#21524 Haha -
#21523 Köszi
Igen, ha ma meg tudom venni, akkor egy mail-t dobok mindenképp..
Annyi hogy 10k-val drágább, de független lenne, így meg T-függő, de mind2 opció megfelel nekem... -
#21522 Én is voltam már úgy, hogy a pick pack pontban volt a cucc.
Írtam egy emailt, hogy elnézést de mégsem kérem a terméket és törölték a rendelést. Egy emailt lehet írni de amúgy nem kell vele különösen foglalkozni. 10k azért nem mindegy szvsz. -
#21521 Nem utaltam semmit, csak megrendeltem...
Köszi a válaszokat, sokat segítettetek ! -
#21520 Ha előre utalt, akkor is vissza kell, hogy utalják, ha mégsem kérem a terméket. -
#21519 Miért lenne? Nincs. Mégsem kell. Esetleg a pick-pack pontban szólsz, hogy küldjék vissza. -
#21518 Amíg nem utalsz előre semmit, meg semmi ilyesmi addig bajod nem lehet. Én kaptam egy SMS-t hogy megérkezett a pickpack-ba a cucc és ennyi. -
#21517 Köszi ! :)
Ez az élményed erőt adott, így ha ma meglátom a bolt polcán, nyugodt szívvel fogom az eladótól elkérni -
#21516 Erről pl első ránézésre meg se mondják, hogy nem Samsung :D -
#21515 Ez kb olyan mint a Concorde tabletek... 50ért megveszed ugyanazzal a specifikációkkal, amilyet mondjuk a Samsung elad 120ért... és (a Concorde tabletnál anno) nekem a kamera állandóan leállt, a hangszóró recsegett / nem szólt és egyéb dolgok... Inkább a márka, mint spec. -
#21514 Én is rendeltem már PickPack pontba cuccot. 3-4 hónapja. Nem vettem át. -
#21513 igen, köszi, sikerült ugy hogy sd-re vcf-ben lementette majd onnan usb adapterrel pc-re másoltam... valahogy ha telot usb-vel pc-re kötöttem nem látta a system mappát ahova a telokönyv mentette.. -
#21512 Nem is ütném meg a bokám, vagy semmi fizetési kötelességem nincs ?
Pick Pack pont-hoz rendeltem, de megadtam a nevem, cimem a számlához...
Azt tudom hogy 3 napig vehetem át ahova viszik ujságos... utána gondolom visszamegy... igazából senkinek sem szeretnék rosszat, de ha 10k-val olcsobb a tmobile-nál és ma lesz náluk a boltban mert web-en nincs készletük, akkor megvenném ma... -
#21511 Szinkronizáld a google fiókoddal, az a legegyszerűbb. De telefonkönyv appban van export az sdre. -
#21510 Visszaküldöd. Online rendelésnél 8 napig elállhatsz a vételtől mindenféle indok nélkül. Nem veszed át azt kész. -
#21509 köszi, félig ment mert mondom lementettem, küldés, de megjött az mail csatolás nélkül.. wtf ? na mind1 memo be gépbe és átmásoltam
köszi a segitséget, talán uj teloval már rendesen müködik, ha használni akaom a lementést :) -
#21508 Telefonkönyv, Menü gömb, Export. Kirakja egy egyszerű szöveges fájlba, aztán azt elküldöd magadnak Gmailben. Esetleg contacts.google.com, ugyanúgy Telefonkönyv, Menü aztán valamelyik, ami hasonló funkcióra utal. -
#21507 mi a baj az A7essel?
Az egyik kollegámnak van eg yzp330asa ettől a gyártól,teljesen jó, max nagyobb aksit hiányol hozzá. -
#21506 Tud valaki ajánlani egy app-ot androidra, amivel lementhetem a gépre a telóról a telefonszámokat ?
-
#21505 Kár hogy Cortex A7es