Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://goo.gl/gd6Zi5
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
23k körül kapsz Xperia Minit (esetenként 25k) vagy LwW (ez inkább 25-28).
Vagy Moto Defy is van 25 körül.
http://goo.gl/gd6Zi5
Egyébként rosszul írtam. Még nincs meg, csak a napokban kapom meg.
Köszönöm!
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
A napokban lett egy Samsung Galaxy Tab 2 7.0 tabletem. Olyan kérdésem lenne, hogy SIM kártya tehetõ-e bele, vagy hogy stick-et lehet-e rádugni, internet miatt.
Köszönöm elõre is!
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
de egyébként erre a képre gondolok:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Mondjuk jelenleg nem is nagyon akarom lecserélni, amire használom tökéletes .
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Nekem a 4 bõven elég lenne igaz arra is figyelnem kell, hogy farmerzsebben elférjen.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Logo Quiz - szintén
plusz ez a három, egyszerû kis játékok így hamar unalmassá válhatnak de egy próbát szerintem mindegyik megér
Flow Free
Basketball
Archery
ja meg a Slice Ice
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
Tudjátok mikor mész elõre a repülõvel és ömlik rád a sok ellenség. Régen játéktermi játék is volt ilyen.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Minden map és autó maxon és azon felül van vagy másfél millió coinom.
Egy idõ után baromi monoton a holdon backflippelve farmolni, de az adja a legtöbbet, a legyorsabban.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Telechips EM73_SIS_HY30_V2 - 2013. február 5. 2011. december 1.
Jelzi a Google Play hogy ez a telefon is hozzá van rendelve az fiókomhoz, de hogy?! Ezelõtt volt még egy telefon Valami Sony 22akármi. Most megint változtassak kódot?
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Én most szoptam be az elsõ játékomat emiatt, a végére jöttem rá az utolsó másodpercekben 😄