Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak kérdés, hogy olyan imeit kap e a telefon ami egyrészt egyedi, más telefon nem használ... illetve, hogy a kapott imei nincs e már tiltva vagy lesz letiltva a késõbbiekben
de én ilyen letiltott telefont biztos nem vennék, hogy majd "kiüttetem" 😄
Bazinga!
Bazinga!
Mondjuk nekem a brightness 100%on van 😄 Es a wifi is allandoan be van kapcsolva a mobilnet melle. De a programokat bezarom, amiket nem hasznalok eppen.
IMEI-t csak akkor tilt, amikor a keszulekre van huseged, nem amikor a havidijra, nem?
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
ilyenkor nem csak a simet tiltják, hanem a telefont is, imei alapján, nem tud felcsatlakozni egyik szolgáltató hálózatára sem, szóval még a függetlenítés sem segít, csak az imei csere, ami rizikós és nem is oldható meg minden esetben
Bazinga!
Én is így gondoltam, csak gondoltam megkérdezem azért. 😊
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Vagy csak a sim kártyát tiltják le?
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Regards,
Kicsit olyan King's Bounty-s grafikája volt.
Jövõhéten tudom megkérdezni a tagtól ha addig nem mondja meg senki.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Láttam ma egy játékot és hasonló volt de talán a grafikája jobbnak tûnt. Akadályok alatt kellett átugrani. Videók alapján nem a Temple Run de akkor melyik?
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Másoltam egy 18 megás képet telefonra, amibõl valamennyi részt be szeretnék majd állítani háttérképnek.
Szerintetek érdemes elõtte lecsökkentenem a kép méretét vagy nem szükséges?
Attól félek, hogy esetleg jobban merülne az akksi, ha ekkora képbõl állítok be neki egy részt háttérnek.
Vagy persze lehet, hogy van annyira intelligens a rendszer, hogy ilyenkor létrehoz magának egy külön "háttérkép fájlt" az elkülönített részbõl, számára kényelmes méretekkel és ugye azt használja.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
587-es
de feltettem az exdialert, az alapot meg letiltottam
Regards,
http://goo.gl/gd6Zi5
letiltottam pár gyári ezt-azt, felettem azt a tárcsázót amit mondtatok, kikapcsoltam a hülye animációkat, újraindítottam és most megszûnt a nyögvenyelõsség, hogy 10 sec a kontakt lista, meg várni kell mire felhív vkit, utána felhívja 5x mert annyit nyomogattam
több szabad ram van, több tárhely, persze lassan ez is olyan lesz mint a 90-es években a pc, egyre erõsebb proci kell, egyre több memória
mondjuk nem értem minek szarakodnak ma már, bele kell rakni 8-16 gigát, aztán kész
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Szerintem azért is pontosabb mert nem csak az adott karakterek alapján ad javaslatot hanem az elõtte lévõ szó alapján is. Nem tom nálad mi van, talán sok rövidítést, szlenget vagy ilyesmit használsz, de szerintem fényévekkel jobb az összes többinél.
Megjelent. 😄
Király. Kedvenc billentyûzet progi.
és ja az 512 mb ram is kevés
de ennyi pénzért zsír új telefon, nem rossz azért, ismerkedni az androiddal megteszi... fõleg ha még rá lehet majd varázsolni egy cm -et vagy egyéb optimalizált custom romot
Bazinga!
Regards,
http://goo.gl/gd6Zi5
itt 8 megapixelt ír.
aTAB 5Phone Dual SIM
MTK 6577 Dual Core 1Ghz
512MB DDR3
4GB belsõ memória
2 beépített SIM-kártya foglalat
0,3 MP-es elülsõ és 5MP-es hátsó kamera
wifi, BT, GPS
magyar nyelv
39990Ft
<#wow1>#wow1>
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
13 éve itt. Szép idő.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
A kameraja is nagyon erdekes, ahelyett hogy a bullshit megapixel haborut folytatnak, ennek csak 4 megapixeles kameraja lesz, viszont joval komolyabb szenzor van benne mint a legtobb masik csucsteloban, szoval igy is joval jobb kepeket csinal mint mas telo ketszer annyi megapixellel.
Tetszik amit csinalnak, es biztosan jobban ossze van rakva mint a legtobb masik telo, de akkora sikere sztem nem lesz mint a Samsungnak van mostanaban sztem, egyszeruen hianyzik alola a hype.
Regards,