Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
biztos meg lehet változtatni az imeit, illegálisan persze
csak kérdés, hogy olyan imeit kap e a telefon ami egyrészt egyedi, más telefon nem használ... illetve, hogy a kapott imei nincs e már tiltva vagy lesz letiltva a késõbbiekben

de én ilyen letiltott telefont biztos nem vennék, hogy majd "kiüttetem" 😄

Bazinga!

Prody
Igen, na akkor ha az a reszlet nincs kifizetve, akkor IMEI-t tiltanak. De azt ki lehet uttetni persze illegalisan a sarki GSM-ben, nem?

precision
a legtöbben úgy vesznek telefont elõfizetésre, hogy a készüléket is részletben fizetik, szóval ilyen 1 Ft -os és társai kezdõrészlettel

Bazinga!

Prody
Az okes, ha (100%on) a battery calibration 1 masodperc utan successful-t irt ki es utana lemeritettem, majd feltoltottem a telefont egyhuzamba? Nem nagyon tapasztalok javulast :\.
Mondjuk nekem a brightness 100%on van 😄 Es a wifi is allandoan be van kapcsolva a mobilnet melle. De a programokat bezarom, amiket nem hasznalok eppen.

Prody
Ki kell uttetni nem? Illegalis ja.
IMEI-t csak akkor tilt, amikor a keszulekre van huseged, nem amikor a havidijra, nem?

Narxis
El kell vinni Pesten valamilyen arabhoz, azt írták erre PH!-n és 3000Ft-ért megcsinálja. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

precision
ha elõfizetésre lett vásárolva, és huzamosabb ideig (3 hónap v. több) nem fizeti a telefonszámláját az eladó akkor a szolgáltató letilthatja a mobilt, ha van még rá hûség/törlesztõrészlet

ilyenkor nem csak a simet tiltják, hanem a telefont is, imei alapján, nem tud felcsatlakozni egyik szolgáltató hálózatára sem, szóval még a függetlenítés sem segít, csak az imei csere, ami rizikós és nem is oldható meg minden esetben

Bazinga!

fery02
Köszi!
Én is így gondoltam, csak gondoltam megkérdezem azért. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

JaSoN HuNTeR
Olyan történhet hogyha veszek használtan egy hálózatfüggõ mobilt de átvert az eladó mert hálózat függõ a teló és a telot letiltják?
Vagy csak a sim kártyát tiltják le?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

skinnyman

Regards,

davidka003
Egyik se az. :\
Kicsit olyan King's Bounty-s grafikája volt.
Jövõhéten tudom megkérdezni a tagtól ha addig nem mondja meg senki.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

benőmenő
[HUN]FaTaL
Lecsökkenti.

http://goo.gl/gd6Zi5

Narxis
Subway Surfers

Gyakorlatilag ezzel és a Ski Safari-val játszom.

davidka003
Milyen Temple Run-hoz hasonló játék van még?
Láttam ma egy játékot és hasonló volt de talán a grafikája jobbnak tûnt. Akadályok alatt kellett átugrani. Videók alapján nem a Temple Run de akkor melyik?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

fery02
Sziasztok!
Másoltam egy 18 megás képet telefonra, amibõl valamennyi részt be szeretnék majd állítani háttérképnek.
Szerintetek érdemes elõtte lecsökkentenem a kép méretét vagy nem szükséges?

Attól félek, hogy esetleg jobban merülne az akksi, ha ekkora képbõl állítok be neki egy részt háttérnek.
Vagy persze lehet, hogy van annyira intelligens a rendszer, hogy ilyenkor létrehoz magának egy külön "háttérkép fájlt" az elkülönített részbõl, számára kényelmes méretekkel és ugye azt használja.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Vadnokedli
Fasza jól fel lesz húzva a proci és még többet fog enni mint a HTC 😄

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Vadnokedli
nem hiszem hogy az OMG az befolyásolná vagy hasonlók. <#gonosz1>

qetuol
én is úgy vettem észre, hogy a ragozott szavak hiányoznak a szótárból. pl. ismeri azt, hogy mentek, de az már nem, hogy elmehetünk, elmehettünk, elmehetnének, stb..

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Mike
jó, akkor legyen csak 4 giga, ezen nem veszünk össze 😊

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
nem
587-es

de feltettem az exdialert, az alapot meg letiltottam

skinnyman
A mostani osszes ARM proci 32 bites tudtommal, meg a Cortex A15 is, igy 4 giga RAM fole jelenleg eleg nehezen lehet menni 😊

Regards,

[HUN]FaTaL
Nem a 431-es ICS van fent neked? Mert az 587-ben sokat javítottak a tárcsázó sebességén Sonyék 😊

Mike
azért a Sonynak a Z-je sem lesz rossz, meg ugye ott a V amivel simán kiegyeznék most

Mike
persze akkor nem lehetne eladni a következõ generációkat

Mike
hm... jó ez a 4-es android
letiltottam pár gyári ezt-azt, felettem azt a tárcsázót amit mondtatok, kikapcsoltam a hülye animációkat, újraindítottam és most megszûnt a nyögvenyelõsség, hogy 10 sec a kontakt lista, meg várni kell mire felhív vkit, utána felhívja 5x mert annyit nyomogattam
több szabad ram van, több tárhely, persze lassan ez is olyan lesz mint a 90-es években a pc, egyre erõsebb proci kell, egyre több memória
mondjuk nem értem minek szarakodnak ma már, bele kell rakni 8-16 gigát, aztán kész

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Narxis
Nálam mindenhonnan tanulhat, gmail, rss, sms. Mindet engedélyeztem.

Szerintem azért is pontosabb mert nem csak az adott karakterek alapján ad javaslatot hanem az elõtte lévõ szó alapján is. Nem tom nálad mi van, talán sok rövidítést, szlenget vagy ilyesmit használsz, de szerintem fényévekkel jobb az összes többinél.

Vadnokedli
Szerintem egyáltalán nem pontosabb, de gyorsabb az biztos. Gyér a magyar szókincse még mindig sajnos. Ti mit állítottatok be honnan tanuljon?

Narxis
Én úgy éreztem, hogy pontosabb, jobban megtalálja a magyar szavakat, kevesebbszer kell javítanom.

Miben jobb mint a swype?
davidka003
SwiftKey Keyboard v4.0.0.105
Megjelent. 😄
Király. Kedvenc billentyûzet progi.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Narxis
Állítólag több generáció van ebbõl a modellbõl és az elsõben volt 8 MP-es kamera meg még analóg jelû tv-t is lehetett nézni vele.

LocalPatriot
Szerény véleméynem szerint, a Sony Xperia Z simán jobb. Az a telefon maga a csúcs. Belegondolva, hogy milyen finom mûszerek vannak benne, és dobálhatod, vízbe ejtheted... anyaghasznált, külsõ, hardver... nincs ellenfele, és jódarabig nem is lesz. Szerintem.
Prody
Enyhén S2 😄

precision
az hogy MTK processzor 😊 ezek a kínai csoda mtk -s kínai telefonok mindig elmaradnak teljesítményben egy nevesebb gyártó chipjeitõl
és ja az 512 mb ram is kevés

de ennyi pénzért zsír új telefon, nem rossz azért, ismerkedni az androiddal megteszi... fõleg ha még rá lehet majd varázsolni egy cm -et vagy egyéb optimalizált custom romot

Bazinga!

skinnyman
Jaja. Meg hogy azert nincs nagy neve a gyartonak tudtommal. Ennyi penzert persze ha valakinek ilyen kell siman jo lehet, mondjuk nehany tizezerrel tobbert (hasznaltan legalabbis) mar ott vannak olyan cuccok mint pl S2.

Regards,

[HUN]FaTaL
Ott, hogy a fél giga ram, meg az 5"/480x800 nem túl acélos. Inkább egy Xperia U 50-ért 😊

Guren
mondjuk az a 800*480 5 colon nem lehet valami szép. de ha attól eltekintünk, nem tûnik olyan szarnak

Vadnokedli
12345
itt 8 megapixelt ír.

joshua
ebben mi az átverés? hol a hiba? mert ha sehol akkor megyek megvenni😄

Narxis
ja és 5" a kijelzõ!!!

Narxis
40ezer Ft-ért elég jó kis telót árulnak kártyafüggetlenül tesco-ban.

aTAB 5Phone Dual SIM
MTK 6577 Dual Core 1Ghz
512MB DDR3
4GB belsõ memória
2 beépített SIM-kártya foglalat
0,3 MP-es elülsõ és 5MP-es hátsó kamera
wifi, BT, GPS
magyar nyelv

39990Ft

<#wow1>

Nézd meg az S szériát, a hardver mindig ott van, de a minõségérzet sehol...Persze mindig meg lehet indokolni a súlycsökkentéssel, még véletlenül sem költségcsökkentés, szerintem az S4 sem lesz különb, ez a HTC egészen más dimenzió 😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

papi08
És azt hiszem a HTC visszanyerte régi önmagát. Minõségi, felsõ-kategóriás okostelefont raktak össze, ami az S4-ig biztosan mindent a porba aláz. De én azért még kíváncsian várom a Samsung lépését is. 😊

13 éve itt. Szép idő.

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

skinnyman
Abba a 468 ppi-be belegondolni is felelmetes, tobb mint ketszer elesebb kijelzo, mint amit mashol retinanak hivnak <#idiota>
A kameraja is nagyon erdekes, ahelyett hogy a bullshit megapixel haborut folytatnak, ennek csak 4 megapixeles kameraja lesz, viszont joval komolyabb szenzor van benne mint a legtobb masik csucsteloban, szoval igy is joval jobb kepeket csinal mint mas telo ketszer annyi megapixellel.
Tetszik amit csinalnak, es biztosan jobban ossze van rakva mint a legtobb masik telo, de akkora sikere sztem nem lesz mint a Samsungnak van mostanaban sztem, egyszeruen hianyzik alola a hype.

Regards,

skinnyman
Azt a mocskos qrva mindenit, ezek sem szarral gurigaznak 😊
Az S4 legkomolyabb ellenfelenek nez ki.

Regards,