36194
-
Bal0924 #21664 A Rom csere azt hogy? (pontról pontra..:))
De a routert megpróbálom frissíteni, előbb. -
#21663 ROM csere, vagy frissítsd a routered FW-jét ha más eszköznél is előfordul hasonló-
Ha 5Ghz(a/n)- wifi-t használsz akkor arra rá kell látnod hogy jó jelet kapjál (akadálytalannak kell lennie a wifi-eszköz közötti térnek) -
Bal0924 #21662 Sziasztok!
Segítséget kérek, vagy inkább tanács!
Telefonom állandóan szórakozik a wifi jellel..
Az itthoni wifi-vel állandóan azt csinálj hogy jel gyenge, pedig nem kéne annak lennie!
Hogy lehet rávenni hogy mikor gyengének látja tudjon csatlakozni? Mindig kikapcsolom és vissza a wifi-t de néha még így sem hajlandó csatlakozni, gyengének írja! -
#21661 Erre a legjobb program.
Legelső androidos telefonom (Samasung Galaxy Y) óta használom. -
#21660 App lock -
#21659 Üdv.
Olyan app létezik, amivel le tudom jelszavazni az alkalmazások egy részét? -
#21658 Root sose árt. Ez a tapasztalat. Csak kövesd az utasításokat. -
1gator1 #21657 Sziasztok! Valaki rootolt mar Galaxy S4-et? tapasztalatok?! -
#21656 köszi! :) -
#21655 Tobb kep -
#21654 MP3-at nem tudsz tenni, de a többit az MX Player tudja. -
#21653 Moto X?
(ha nem latszodna: link link)
[URL=https://twitter.com/RachelAbramsDV/status/355449808221257728]"I'm not allowed to comment on the nature of this phone"[/URL] -
#21652 Szaisztok,
nekem is lenne egy app-kérésem, persze kicsit bonyolult:
video-lejátszót keresek, ami képes a feliratokat kezelni, ami vagy a video mellett vagy a videoban van, hangsávot tudjak váltani, ill ha a video mellett külön van mp3-ban az audio, a videora tudjam tenni :)
Lehet hogy androidra ilyen nincs is, windows media player classic alapbol tudja.. köszi! -
#21651 skype -
#21650 Sziasztok!
Tud valaki adni nekem egy régebbi skype telepítő filet? Ez az új frissítés nem jön be!
Előre is köszönöm szépen! -
#21649 Ez még nagyon messze van, ennek a tömeggyártása nem lehet valami olcsó, pláne jelenlegi gyártási technológiákkal.
Jelen generációban valóban nem kéne erőltetni, mert éppen elegendő példa van arra, hogy a kutyát nem érdekli a hagyományos két-képernyős felállás. Drága, nincs épkézláb helyzet, amiben tényleg elengedhetetlen lehet és kényelmi funkciónak is nyögvenyelős. Nyilván azért közrejátszik az is, hogy ezek a korábbi példák szűk réteget céloztak, harmatos marketinggel. Ha a nagyobb gyártók is meglépik, magabiztosabb kampánnyal, még akkor sem fognak vele bankot robbantani, egyszerűen nincs meg a célközönség. -
KaBuTo666 #21648 Köszi a választ, közben ezt is találtam:
"Nekem úgy lett jó, hogy rá másoltam az sd kártyára aztán onnan az Android/obb mappába ES File explorer-rel aztán instal!" -
#21647 Igy azert nem lenne rossz:
(mocskos szar minoseg, de a lenyeg latszik) -
#21646 Ilyet nekem is szokott csinálni (S2) ilyenkor általában ki-be húzom a telefont meg a fájlnál jobb klikk tulajdonságok és kiveszem azt a pipát, hogy idegen gépről van vagy mi és utána szokott működni. -
KaBuTo666 #21645 Olyan problémám van hogy nem tudok semmit felmásolni a phone\android\obb mappába.
"Az ... fájlt nem lehet áthelyezni.
Az eszköz nem válaszol, vagy nincs csatlakoztatva"
Nem értem, help me! -
#21644 Milyen lenne az élet a mobilod nélkül?
-
#21643 Tegra 2 van benne, nahát. Csak 460 Euró -
#21642 megvan, Sony Tablet P... eladtak belőle legalább 1 db -ot is? :) szerintem nem... :D
a Sprint (vagy Kyocera Echo) dualscreen telefonja sem kellet a kutyának se
nem kéne erőltetni szerintem
-
#21641 ilyennel már próbálkozott régen talán a Sony? vagy valamelyik gyártó (igaz, nem androidos volt a telefon) de akkor is csúnyán megbukott és most is meg fog bukni, szerintem
ez a koncepció max egy hajlítható kijelzővel lehetne érdekes, ahol nem lenne középen az a förtelmes vastag műanyag sáv ami elválasztja a két kijelzőt és rohadtul igénytelenné teszi az egészet -
-
#21639 Samsung patents Gear Hinge for Dual Display Devices -
#21638 A Tré oldalán hol találom hogy mire vagyok előfizetve? Melyik NET csomagra, hirtelen nem találom. Legutóbbi amire emlékszem 30Mb-os (ami nekem bőven elég mail-viber-hasonlókra.)
Ezt írja nekem.
Adatforgalmi egyenleg (RelaxNET, BussinessNET)
Mobilinternet testreszabásánál pedig:
Az Ön előfizetése nem tartalmaz mobilinternetre használható szolgáltatást.
De mégis él még az hogy 30Mb-nél lekorlátoznak. -
piccolo555 #21637 Valószínű bekapcsolva volt az adatforgalom, mivel nem én használom a telót, nem is nagyon tudom kezelni...most hogy küldték a számlát olvastam utána és tudtam meg hol kell egyáltalán kikapcsolni, mivel az én mobilomon teljesen máshogy kell(más márka is). Amúgy azthiszem 23e-t számláztak ki, abból meg lejött valami 10e kedvezmény, szóval úgy lett 13e...Talán 1,04 Ft / Kb , + a hívások meg az sms-ek. Most szerintem megtaláltam hol lehet teljesen kikapcsolni hogy véletlen se menjen föl mobilnettel, de valószínű le kéen tiltani a szolgáltatónál. -
KaBuTo666 #21636 Értem, köszi. Régebbi samsung okostelefonomnál, az előtti nokia okostelefonomnál sem volt gondom a net starttal, szerintem itt se lesz de azért jobb félni mint megijedni. :) -
#21635 Battle of the waterproof phones: Samsung Galaxy S4 Active vs. Sony Xperia Z -
#21634 Úgy tudom alapjáratból minden kártya mellé be van állítva. De ha már van egy NET előfizetésed akkor semmis a NetStart úgy tudom. De ha elküldöd SMS-be hogy -NETSTART akkor kéne kapnod egy visszaigazolót hogy kikapcsolták. Amúgy ha jól tudom ezt már megszüntették hogy így tudod állítani helyette van valami más fajta funkció valami *xxx# valami számot kell beírni -
#21633 Akar ezzel is visszaelhetnenek, de ezzel sztem mar nem nagyon mernek trukkozni, beerik a laza 1320 ft / megas szabadrablasukkal. -
KaBuTo666 #21632 Net starttal kapcsolatban...ha nem ezt a csomagot vettem meg, akkor is belövi? De mikor?
Szóval én most 1430-as számra küldjem el a -NETSTART szót sms-ben és így kikapcsolja? Legfelső hsz -
#21631 Play-en nincs véletlenül magyar nyelvű "tárgykeresős" játék?
Ha van pár címet mondjatok már! -
#21630 Micsoda öngól? Ha a szolgáltató akarja 200 felhasznált MB-odat számolhatja 400-nak. Mit tudsz tenni ez esetben? Azt mondod "de a telefon ezt meg ezt mérte"? Azt mondják erre rosszul mér. -
#21629 Ez nem csak S4-be van így, hanem ICS óta alapból benne van az androidba. -
#21628 azokra gondoltam akiknek, nincs az előfizujukban mobilnet, hanem az alap, korábban bemutatott alapból aktivált csomagjuk van. Ahol fizetős minden mb :) -
#21627 Dehogynem aktív. Máskülönben nem létezne olyan, aki beszopja az oldalletöltéseket, mert szvsz. nincs olyan idióta, aki előfizetne a net startra. -
#21626 Szerintem nem aktiválnak alapból, anno emlélszem, hogy a 3gs-sel be kellett ballagnom, és nekem aktiváltatni, hogy menjen.. (ha jól emlékszem, a navigont csak mobilnetről lehetett beröffenteni..) -
#21625 De ha nincs csak net startja (amit mindig aktiválnak alapból), akkor beszopja vele.
#21623: Felül saját készülék megadása.