Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
Tetszett ebben a videóban,hogy pl értesítési sávnak lehet használni az élét és nem kell bekapcsolni az energiazabáló teljes kijelzõt.
Ha már ilyen nagyok a telefonok miért ne lehetnének valamennyire rugalmasak? Sokkal kényelmesebb lenne zsebben hordani.

(Az autóiparban is van fûthetõ kormánykerék a hideg kezednek sõt rezeg is ha autópályán elhagyod a sávodat de van sebességfüggõ hidraulikus kormány is.)

Huszonéve az éritõképernyõ is csak egy futurisztikus vízió volt kb.
Shiwo
mondjuk ha az egész teló hajlékony valamilyen szinten, akkor lehet elfér a zsebben úgy, hogy nem törik el, mert teszem azt megfeszül az egész.. én legalább is félnék szûk farmer zsebbe tenni a telómat és úgy leülni, lehet egy rossz mozdulat után roppanna a kijelzõ...

vagy ebben nem láttok reációt ?

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

theone91
Tehát, miért is lenne a jó a hajlékony kijelzõ? Hogy alkalmaznád és minek?
Legyen valami innovatív, még akkor is ha nincs rá szükség? Ezen analógiát meglovagolva, úgy érzem a kormánykerékbe integrált muskátlitartó nagy durr lesz az elkövetkezendõ autókiállításokon... 😄

Szerintem egyvalamiben biztosak lehetünk: Nem a hajtogatható kijelzõvel fog tovább élezõdni a piaci verseny. 😄

Bucser
A sony telojaban az lcd kijelzo egy rakas szar. A solus meg ugyanaz mint ami a HTC One-ban van. Tehat nem amoled lesz hanem LCD3

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni.
- Egy magyar program van, ami a profilt tudja kezelni? (halk, normál, hangos)
- Nem tudom mitõl, de nem csinálok semmit a telefonnal és gyorsan merül, mint kellene... Hol tudom megnézni mi eszi? És ha nem kell akkor letudom állítani..
- Lenne még csak most nem jut az eszembe..:S

desigo
Jó lenne ha lenne valami elõremutató,innovatív...

Ez a SoLux Display is mi a franc?
Saját proci sem lesz bele és saját Amoled se?
wtf
Maxtreme
Nyilván, éppen ezért mondtam hogy SZÁMOMRA vállalhatatlan, ettõl természetesen másnak még tökéletes választás lehet.

[HUN]FaTaL
"hajlékony"
Mire is jó a hajlékony kijelzõ? Mert a bemutatott promok alapján a jelenlegiek semmire.

http://goo.gl/gd6Zi5

desigo
1-ma elmehetek a boltba és megvehetem a hibátlan 5 colos fullHD telót (Sony)
2-nem te vagy akkor a célcsoport attól még sok 10 milliót el fognak belõle adni

Tehát mi lesz benne ami a többi felé emeli?
hajlékony FullHD Amoled kijelzõvel ütne
Maxtreme
5 colos kijelzõ.
Ez már egy kiesebb tablet. <#idiota>

Nemtom nekem a 4col feletti készülékek a méretük miatt vállalhatatlanok (ha meg netezni vagy játszani kell, ott a tablet)

desigo
De miben lesz kimagaslóbb a konkurenciától?
precision
állítólagos S4 specifikációk:

4.99-inch Full-HD SoLux display
Snapdragon 600 1.9 GHz
2GB of RAM
16, 32 and 64GB variants
13-megapixel camera
140.1 x 71.8 x 7.7 mm
138 gram

kiszivárgott bootscreen (nem megerõsített)

Bazinga!

Boconadi
És a telefon nem Root-olt
Boconadi
A KIES szerint az aktuális verzió:
PDA:LB2 / PHONE:LB1 / CSC:KL1 (TMH)

Valakinek ez biztos mondd valamit, nekem sajnos nem.

És erre a verzióra szeretné frissíteni:
PDA:LK3 / PHONE:LK1 / CSC:LI1 (TMH)

Nemtudom lényeges-e
Boconadi
Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni (Mivel a FAQ nálam nem mûködik, ugyan így a fórumot dobja be, így nemtudom, hogy volt-e már hasonló problémája valakinek)

Szeretném frissíteni a telefonom firmware verzióját, mivel valami gond van a telefonnal, az okos T-Mobilos "üzlettársak" nem voltak hajlandóak segíteni, azt mondták frissítsem magamnak az interneten, mert valószínûleg szoftverhibás.

Na mármost nem is ez a probléma, hanem hogy a KIES-el nem sikerül. Elindítom a szoftver frissítést, letölti, aztán meg fogja magát és kilép. Ha 20 000 000x próbálom akkor is.

A telefonban levõ automatikus frissítés funkció sem mûködik, mivel a letöltött frissítés után, újraindul a telefon, elkezdené telepíteni, de 1%-nál megáll, majd csak simán bebootol a telefon, és azt írja, hogy a "szoftverfrissítés nem sikerült, próbálja meg számítógéprõl a készülékre juttatni"

A telefon problémája egyébként nem tudom mennyire elterjedt, nem vagyok elérhetõ, nem tudok hívni, nincs térerõ, nem talál hálózatot, folyamatosan kidobálja a memóriakártyát, és még egyéb kis apróságok, amik így hirtelen nem jutnak eszembe.

A telefon egyébként Galaxi S5830i (Ace)

Tudnátok valami tanácsot adni, hogy esetleg mivel tudnám frissíteni? Már úgymond mindent próbáltam amit a tapasztalataim korlátai megengedtek. Esetleg valami oldalt, ahonnan .apk-ban esetleg lelehet tölteni? (márha van ilyen, vagy nem tudom annyira nem értek hozzá hogy mûködik ez)😊

Nagyon köszönöm elõre is!!!
[HUN]FaTaL
Dehogy állíthatják be.

Lehet szûrni opengl verzióra, android verzióra, meg 1-2 dologra (képpontsûrûség (felbontásra nem), van-e gps meg ilyesmi) aztán ennyi.

Meg kizárni lehet eszközöket.

#18088: GTA3-nál pl. be van állítva, hogy csak HDPI-tõl felfele mûködjön ezért a többi eszközt kiszûri. De ha elindítod simán leskálázza kisebbre is.

DarkSector
Igen poénos, már csak azért is mert nekem a GTA3 megy a telefonomon de Google Play-en incompatible...érted a warez meg megy.
De sorolhatnám.

Modern Combat 3, meg Guardian is ilyen.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

skinnyman
A fejlesztok allithatjak be minden cuccra h melyikkel legyen kompatibilis, naluk lehet reklamalni. Ha meg nem korlatozzak le, kapjak a sok negativ kritikat ha valahol nem indul.
De mondjuk egy olyan gombot tenyleg odatehetnenek h "install anyway", es akkor sajat felelossegre ki lehetne probalni h hogy megy rajta.

Regards,

Ezen még nagyon sokat kellene fejleszteni a google-nek, hihetetlen, hogy sokszor mennyire ellentmondásos ez az egész kompatibilitási rendszer.
Én is már nem egy alkalmazást szedtem le a Legendre, ami már finom szólva sem egy erõbajnok, azért, hogy utána átküldjem az apk-t a tabletre, aminek viszont nem sok program kellene problémát jelentsen...

Ilyenkor el tudom fogadni az IOS melletti érvet, tény, hogy az Android nagyon nem egységes...

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

skinnyman
Ez tenyleg az, referencia modellt azert kicsit meresz nem tamogatni.
Pedig nem valoszinu h ne futna rajta tokeletesen, talan erdemes a fejlesztojetol megkerdezni mi van vele. APK-bol meg igy is ra lehet tenni gondolom.

Regards,

Guren
vicces

aate
ugyan úgy ,két gombot egyszerre lenyomni :-) Power és a hangerõ le.

Srácok! Vki akinek Xperia U van megtudja nekem mondani h h lehet a képernyõrõl fotót
készíteni(remélem így érthetõ) mint pl Iphone-knál..összekell nyomni két gombot hosszan..köszi elõre is😉

Vadnokedli
Valami csillag kereszt muniszkettõskereszt bizbaszt kell beírni egyszerüen a telefonba és letíltja, hozzá adja egy listához. (nem tudom pontosan.)

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Mike
ez ugyanolyan mint a Sony Z
de gondolom nem 1000 usd

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Prody
Nem rolam van szo! Isten orizz, hogy ilyeneket kelljen csinalnom 😄

Prody
Minap ismet fogdostam egy Note2-t es rajottem, hogy nekem az az idealis meret 😄

Narxis
De nagyon! Ez már okostelefon.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

tototto
Ezt hol lehet?

Prody
Mike
azt az 1k-t te fizeted, szal akkor hirdesd meg, hogy a számod zöld szám

Mike
odaadod vmilyen közelben fellelhetõ hímnek aki közli a hímivarsejttel, hogy na gyerünk, kezdj belelihegni a telefonba

Vadnokedli
Egyszerüen betudja írni a telefonba is ha Tmobileos, hozzá tudja adni egy listához. ami tiltja alapból.

Falkon
Tölts le playrõl olyan progit, ami tiltja azt a hìvàst!

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Akkor ez a trükk nem jó 😞

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

[HUN]FaTaL
Igen, ellenben a hivásátirányításért azt hiszem te is fizetsz (ha jól emlékszem talán pont a különbözetet, mivel õ nem tudhatja, hogy nem téged hív, hasonlóan a külföldi telefonhívásokhoz).

Hi,
azt szeretném megkérdezni hogy a hívás átirányítás hogy mûködik?
Én úgy gondolom hogyha valaki hív engem, akkor az általam kiválasztott számot fogja kapcsolni nem?

Egy hímivarsejt telefon betyár ma este háromszor felhívott, és szívesen átirányítanám valami szexvonalra vagy vöröskereszt adományozó számra ahol a kapcsolási díj legalább 1K 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

desigo
Rég elavult technika a sim kártya csak a szolgáltatók ragaszkodnak hozzá,hogy jól magához kössék az ügyfeleket.
A sim kártyán tárolt adatokat simán rá lehetne tölteni az új készülékekre a szolgáltatónál vagy akár már a gyártás végén.

Gondolom ennél a készüléknél a felhasználó által nem lehet cserélgetni a simet,szervizben kell szétszedni hozzá.
Vadnokedli
Kúúl, csak rohadt csúnya a telefon. 😄

Eltávolíthatatlan SIM kártya, az hogy van?

SzirmosSzisza
Yopp, össze vissza adják ki. Pl S3-nál több hónapot késett a T-s frissítés, és mire kijött addigra Telenornál már eggyel újabb verzió volt 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Kezd gyanús lenni a Chrome, nagyon gyorsan megeszi a tabletemet a böngészés, még a Youtube se meríti annyira, pedig az inkább logikusnak tûnne. Arról nem is beszélve, hogy nagyon fel is tud forrósodni tõle. Valaki tapasztalt hasonlót, illetve melyik böngészõt ajánlanátok helyette?

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

kifli
aokp romoknál a swagger kapcsoló mire jó? Valahol azt olvastam, hogy tulajdonképpen semmire 😄
GregSB
Igen én is arról hallottam, hogy van egy nemzetközi tiltólista, de meglehetõsen döcögõsen frissítik ezeket a helyi szolgáltatók. Elvileg ha szolgáltató letilt egy telefont, akkor fel kéne ezt tenniük azonnal a nemzetközi listára, meg folyamatosan frissíteniük kéne a saját adatbáziasikat is róla, de mindkét irányba vannak hetes, hónapos elcsúszások.

Ezért lehet az (konkrétan elõfordult eset amirõl hallottam), hogy pl olaszországból hozott be vki független telefont, használta 2 hónapig, utána meg nem volt hajlandó fellépni hálózatra elször T-mobillal, pár hétre rá már Vodafone-al sem. Kiderült hogy a telefont már kb akkor letilthatták amikor a srác vette, csak lassan került fel az itthoni szolgáltatók tiltólistáira.

Ezért mondtam hogy rizikós ez az IMEI csere, mert soha nem lehet tudni honnan szerzik be hozzá a "donort". Én tuti nem szórakoznék ilyen olcsó lopott telefonokkal, túl nagy a rizikó hogy megszívod velük.

Master91
Hali!

Barátnõm S2-esére állítólag kijött valami jó kis frissítés, egy ismerõsöm Vodafoneos és õ már meg is kapta, azt mondta, hogy szolgáltató függõ hogy mikor adja ki a telenor is...ilyen létezik? Oo

Hivatalosan kb. mikor számítható rá a frissítés?
skinnyman
"Kiuttetni" nyilvan nem fogod tudni, mert nem a telefonodon van a tiltas, hanem a szolgaltato adatbazisaban van az imei-d egy fekete listan, es azt az imei-t egyszeruen nem fogja felengedni a halozatba. Ez persze altalaban nem globalis tiltas, mas halozatokon valszeg ugy is menne, de sztem vannak nemzetkozi tiltasok is, szoval ilyesmire sem alapoznek. IMEI cserevel meg persze lehet trukkozni de ezek mind full illegalis dolgok.

Regards,

GregSB
De ebben is van rizikó. Sarki török szerez bele neked új alaplapot, és ki is cseréli, de ki tudja milyen telefonból származik, lehet fél év után azt is letiltják.

GregSB
Tiltott IMEI-s telefont nem lehet "kiüttetni" legjobb tudásom szerint, alaplapot szoktak ilyenkor cserélni, amivel kvázi egy másik telefon IMEI-jég kapod meg. Szóval én úgy tudom csak IMEI csere segít ilyenkor.

Vadnokedli
btw; jó lenne ha ezt a google glass-t valahogy szemüvegre is lehetne majd rögzíteni.

Vadnokedli
Nincs egy ilyen cucc ahova ha bediktálod az IMEI-t vagy leírod emailben az adott szolgáltatónak hogy mi az IMEI akkor elmondja hogy tartozik e hozzá valami?

Mike
ne vegyél lopott, vagy nem fizetett szart

egyébként meg ha legálisan vetted szerintem meg is lehet tudni mennyit kell érte még fizetni, akár