Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha már ilyen nagyok a telefonok miért ne lehetnének valamennyire rugalmasak? Sokkal kényelmesebb lenne zsebben hordani.
(Az autóiparban is van fûthetõ kormánykerék a hideg kezednek sõt rezeg is ha autópályán elhagyod a sávodat de van sebességfüggõ hidraulikus kormány is.)
Huszonéve az éritõképernyõ is csak egy futurisztikus vízió volt kb.
vagy ebben nem láttok reációt ?
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Legyen valami innovatív, még akkor is ha nincs rá szükség? Ezen analógiát meglovagolva, úgy érzem a kormánykerékbe integrált muskátlitartó nagy durr lesz az elkövetkezendõ autókiállításokon... 😄
Szerintem egyvalamiben biztosak lehetünk: Nem a hajtogatható kijelzõvel fog tovább élezõdni a piaci verseny. 😄
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Segítséget szeretnék kérni.
- Egy magyar program van, ami a profilt tudja kezelni? (halk, normál, hangos)
- Nem tudom mitõl, de nem csinálok semmit a telefonnal és gyorsan merül, mint kellene... Hol tudom megnézni mi eszi? És ha nem kell akkor letudom állítani..
- Lenne még csak most nem jut az eszembe..:S
Ez a SoLux Display is mi a franc?
Saját proci sem lesz bele és saját Amoled se?
wtf
Mire is jó a hajlékony kijelzõ? Mert a bemutatott promok alapján a jelenlegiek semmire.
http://goo.gl/gd6Zi5
2-nem te vagy akkor a célcsoport attól még sok 10 milliót el fognak belõle adni
Tehát mi lesz benne ami a többi felé emeli?
hajlékony FullHD Amoled kijelzõvel ütne
Ez már egy kiesebb tablet. <#idiota>#idiota>
Nemtom nekem a 4col feletti készülékek a méretük miatt vállalhatatlanok (ha meg netezni vagy játszani kell, ott a tablet)
4.99-inch Full-HD SoLux display
Snapdragon 600 1.9 GHz
2GB of RAM
16, 32 and 64GB variants
13-megapixel camera
140.1 x 71.8 x 7.7 mm
138 gram
kiszivárgott bootscreen (nem megerõsített)

Bazinga!
PDA:LB2 / PHONE:LB1 / CSC:KL1 (TMH)
Valakinek ez biztos mondd valamit, nekem sajnos nem.
És erre a verzióra szeretné frissíteni:
PDA:LK3 / PHONE:LK1 / CSC:LI1 (TMH)
Nemtudom lényeges-e
Egy kis segítséget szeretnék kérni (Mivel a FAQ nálam nem mûködik, ugyan így a fórumot dobja be, így nemtudom, hogy volt-e már hasonló problémája valakinek)
Szeretném frissíteni a telefonom firmware verzióját, mivel valami gond van a telefonnal, az okos T-Mobilos "üzlettársak" nem voltak hajlandóak segíteni, azt mondták frissítsem magamnak az interneten, mert valószínûleg szoftverhibás.
Na mármost nem is ez a probléma, hanem hogy a KIES-el nem sikerül. Elindítom a szoftver frissítést, letölti, aztán meg fogja magát és kilép. Ha 20 000 000x próbálom akkor is.
A telefonban levõ automatikus frissítés funkció sem mûködik, mivel a letöltött frissítés után, újraindul a telefon, elkezdené telepíteni, de 1%-nál megáll, majd csak simán bebootol a telefon, és azt írja, hogy a "szoftverfrissítés nem sikerült, próbálja meg számítógéprõl a készülékre juttatni"
A telefon problémája egyébként nem tudom mennyire elterjedt, nem vagyok elérhetõ, nem tudok hívni, nincs térerõ, nem talál hálózatot, folyamatosan kidobálja a memóriakártyát, és még egyéb kis apróságok, amik így hirtelen nem jutnak eszembe.
A telefon egyébként Galaxi S5830i (Ace)
Tudnátok valami tanácsot adni, hogy esetleg mivel tudnám frissíteni? Már úgymond mindent próbáltam amit a tapasztalataim korlátai megengedtek. Esetleg valami oldalt, ahonnan .apk-ban esetleg lelehet tölteni? (márha van ilyen, vagy nem tudom annyira nem értek hozzá hogy mûködik ez)😊
Nagyon köszönöm elõre is!!!
Lehet szûrni opengl verzióra, android verzióra, meg 1-2 dologra (képpontsûrûség (felbontásra nem), van-e gps meg ilyesmi) aztán ennyi.
Meg kizárni lehet eszközöket.
#18088: GTA3-nál pl. be van állítva, hogy csak HDPI-tõl felfele mûködjön ezért a többi eszközt kiszûri. De ha elindítod simán leskálázza kisebbre is.
De sorolhatnám.
Modern Combat 3, meg Guardian is ilyen.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
De mondjuk egy olyan gombot tenyleg odatehetnenek h "install anyway", es akkor sajat felelossegre ki lehetne probalni h hogy megy rajta.
Regards,
Én is már nem egy alkalmazást szedtem le a Legendre, ami már finom szólva sem egy erõbajnok, azért, hogy utána átküldjem az apk-t a tabletre, aminek viszont nem sok program kellene problémát jelentsen...
Ilyenkor el tudom fogadni az IOS melletti érvet, tény, hogy az Android nagyon nem egységes...
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Pedig nem valoszinu h ne futna rajta tokeletesen, talan erdemes a fejlesztojetol megkerdezni mi van vele. APK-bol meg igy is ra lehet tenni gondolom.
Regards,
készíteni(remélem így érthetõ) mint pl Iphone-knál..összekell nyomni két gombot hosszan..köszi elõre is😉
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
de gondolom nem 1000 usd
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
azt szeretném megkérdezni hogy a hívás átirányítás hogy mûködik?
Én úgy gondolom hogyha valaki hív engem, akkor az általam kiválasztott számot fogja kapcsolni nem?
Egy hímivarsejt telefon betyár ma este háromszor felhívott, és szívesen átirányítanám valami szexvonalra vagy vöröskereszt adományozó számra ahol a kapcsolási díj legalább 1K 😄
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
A sim kártyán tárolt adatokat simán rá lehetne tölteni az új készülékekre a szolgáltatónál vagy akár már a gyártás végén.
Gondolom ennél a készüléknél a felhasználó által nem lehet cserélgetni a simet,szervizben kell szétszedni hozzá.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Ezért lehet az (konkrétan elõfordult eset amirõl hallottam), hogy pl olaszországból hozott be vki független telefont, használta 2 hónapig, utána meg nem volt hajlandó fellépni hálózatra elször T-mobillal, pár hétre rá már Vodafone-al sem. Kiderült hogy a telefont már kb akkor letilthatták amikor a srác vette, csak lassan került fel az itthoni szolgáltatók tiltólistáira.
Ezért mondtam hogy rizikós ez az IMEI csere, mert soha nem lehet tudni honnan szerzik be hozzá a "donort". Én tuti nem szórakoznék ilyen olcsó lopott telefonokkal, túl nagy a rizikó hogy megszívod velük.
Barátnõm S2-esére állítólag kijött valami jó kis frissítés, egy ismerõsöm Vodafoneos és õ már meg is kapta, azt mondta, hogy szolgáltató függõ hogy mikor adja ki a telenor is...ilyen létezik? Oo
Hivatalosan kb. mikor számítható rá a frissítés?
Regards,