Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
Itt lesz majd az élõ videó.
"24,565 felhasználó nézi jelenleg" a semmit xD
skinnyman
1-kor nem?

Regards,

skinnyman
Jo szemmel lehet latni a kulonbseget, az az ertelme. A retina tudomanyosan elfogadott felbontasa szerint 12"-rol (30 cm) kb 477 ppi-t tud erzekelni, ami nagyjabol pont ezeknek az uj 1080p-s telefonoknak a ppi-jevel egyezik meg. Hogy 318 ppi is eleg legyen, 18"-re (45 cm) kellene tartani a telefont.
8"-rol (ami meg mindig 20 centi) pedig 716 ppi-t is erzekelhet, igy a jovoben az sem kizart, hogy mennek majd meg feljebb kicsit. De 1080p azert egy jopar evig biztosan eleg lesz telefonokban, ez utan a klasszikus pixelhaborusdinak nagyjabol vege lesz.

Regards,

desigo
Éjfélkor bemutató...
Guren
mi ez az s4 hájp D:

desigo
GregSB
Csodálatos, mindg is arra vágytam hogy egy 5" készüléken nézzem a 8 Gigás 1080p mkv-imat. Noooot.
Azon kívül hogy leírva jól néz ki ez a felbontás meg tudod mondani mi a gyakorlati elõnye? Mintha az S3 kijelzõje annyira pixeles vacak lett volna 😄

GregSB
5-ös szifontól sem esett le az állam, úgyhogy tévedsz.

skinnyman
A kijelzo ha 1080p lesz (es minden jel erre utal), a felbontas tobb mint duplaja lesz az eddiginek, ami mar onmagaban olyan szintu ujitas, amire az iPhone 6 generacioja alatt eddig osszesen egyszer kerult sor 😊

Regards,

Solten
Nem fog leesni az allad, nincs rajta alma logo.

Saor Alba

Vadnokedli
Tök jó, eltörik/megrepesztik a hátlapját aztán lefotózzák. but why <#idiota>

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

GregSB
Ez eddig egy tisztességes inkrementális updatenek tûnik az S3-hoz képest, de semmi olyan nincs benne amitõl leesne az állam. Meglátjuk a bemutatón villantanak e még valamit.

Leestek a kamionról? <#nyes>

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Vadnokedli
Van itt olyan ember aki tartani igényt egy LG Optimus 2X P990 re? 50-55 ezerért? Kb 10 darab van

[HUN]FaTaL
Gondolom úgy, ahogy az Xperia Solan.

http://goo.gl/gd6Zi5

És ez most nagyobb lett mint az S3? Mert nekem hosszabbnak tûnik.

precision
Azért kíváncsi lennék, hogy ez a floating touch hogyan mûködik? 😊 A noteoknál láttunk ilyet de ott a stylust kellett a kijelzõ felé helyezni és így érzékelte, hogy hol van a ceruzánk. De az ujjunkat hogy érzékeli? 😊

Bazinga!

[HUN]FaTaL
Gõzöm sincs.

link

GregSB
Leaked videos show Galaxy S 4 SmartPause, eye tracking, and new lock screen

Rizszabálók kb mindent kiszivárogtattak. Mostmár nem éri meg fennmaradni este mert kb mindent tudni 😄

GregSB
iPhone 5

SzirmosSzisza
Endomondo megy net nélkül is elvileg.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Nike+ Running én ezt használtam régen, ingyenes volt akkoriban.

kifli
Szerintem neked step counter kell 😊

EZ esetleg
skinnyman
Ujabb S4 Duos prototipus kepek

LG geciskedik 😊

Phil Schiller meg kozben kapalozik, eleg eroltetett szaga van, biztos erzik hogy szorul a hurok.

Regards,

hy.. valami run trackert tudnatok ajalnalni? .. nem fontos.. sot felesleges a google maps bele hogy mutassa merre futottam mivel mobilnet nicns a mobilon, .. csak ugye a gps, ..tehat kaloria sebesseg, idotartam mérése, .. ezek viszont fontosak hogy legyenek, .. ha baj ha nem ingyenes, csak jo legyen es hasznalhato, ne gagyi vacak, .. ennel a 3 nal tobb funkcio nem kell, viszont azt a 3 funkciot tudja.. (szal nem kell minden marhasag bele ezeken kivul feleslegesen).. valaki tudna ajalnani? neztem már nike+ t meg runkeepert de nem jottek be..

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

Blasta
Sziasztok!
Csinalt mar vki olyat, hogy Maps-ben megtervezett egy utvonalat a gepen, elmentette a My Maps-be es kesobb a telefonon sikeresen vegignavigalt rajta?
Mert nekem sehogy sem akar osszejonni, a telefonos app nem jeleniti meg, illetve ha meg is jeleniti mindig az aktualis informaciok alapjan tervezi meg az utat A es B kozott, ami nekem nagyon nem jo.
Valaki?

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Narxis
Na neeeeeeeeeeeeeeeee

Mé??

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Solten

Saor Alba

Solten
😞

Saor Alba

LocalPatriot
Igen, más fórumon is azt ajánlották, és 70k-ért meg lehet venni függetlenül, újonnan. Ja, és van gyári JB is rá.
Sztem az lesz. Kösz szépen!
[HUN]FaTaL
Megszûnik a Google Reader.

Nem normális, idióta banda.

Vadnokedli
akkor az 5" környéke lett volna <#banplz><#banplz>

[HUN]FaTaL
Az neked 4" környéke? Egyébként 4,8".

Ennyi erõvel írhattál volna valami 7" tabletet is 😄

[HUN]FaTaL
Nem nagyon. Középkat. modellek vannak (S Advance, Xperia P, Ace 2 nagyjából ennyi).

De lejjebb linkelt egy készülõ Motorolát skinnyman, egész korrektnek tûnik. De gondolom EU-ban vagy nem fogják árulni, vagy a support a szokásos motorola fos.

Vadnokedli
Galaxy S3 4,7" 😄 relatíve környékén. nagyon nagyon felsõ határa <#idiota><#idiota>

kemszi2
nem rossz ketyere 😄
létezik most top telefon 4" képernyõ környékén ?
desigo
Barnabyka
Ilyen kijelentés után minden bizonnyal így viselkedtél
-->

😄

Csinos!

desigo
ez nagyon bejövõs
Hmm hát új ilyen árban nem is tudom, galaxy s advance talán.. Nem nagyon veszek bolti új telefont, tegnap voltam épp egy GSM-be haverommal eladni a telóját és zsír új(pár hetes) asszem független S3-at 90-ért árulták, karcmentes S2-t 70...

GregSB
"start a new chapter at Google"

Marad a Googlenál, valami új területen fog dolgozni. Nem részletezik hogy hol, de nem lepõdnék meg ha a Glassal foglalkozna, vagy valami új termékkel. Az okostelefonok még "menõk" lesznek pár évig, de hamarosan jönnek majd újabb dolgok, leginkább hordható kütyük - mint a glass - amik ki fogják váltani a szerepüket. Nem lepõdnkék meg ha valamelyik ilyen új kütyünek a szoftverjével, interfaceével foglalkozna majd Rubin mostanttól,

skinnyman
Sundar Pichai atveszi az Android vezeteset Andy Rubin-tol
Eleg erdekes, indoklast nem nagyon latok sehol.

Regards,

skinnyman
Bejelentetlen Motorola telo
Nem a legfelsobb kategorias (azert kozel van), de teljesen jo es egesz jol nez ki.

Regards,

LocalPatriot
Újat mindenképpen!