36194
-
#22024 N7 Hands on @verge -
Chris Lowe #22023 Chromecast reklám -
#22022 Pl mert az egesz Play Games-nek az egyik fo lenyege a kozosseg, a kozosseg a google-nel egyenlo a g+-al? Vagy csak sajat magadnak akarod mutogatni az achievmenteket, meg magadat akarod jatekokba meghivni? Ugy mi ertelme az egesznek?
Egyebkent szerinted megis mi tortenik ha aktivalod a g+-t? Hirtelen mindenki tudni fog rolad mindent? Semmi nem tortenik, semmit nem kotelezo csinalnod, semmit nem kotelezo megadnod, semmit nem kotelezo megosztanod.
Dzsini, Chris: alapvetoen teljesen meg tudom erteni a dolgot, nekem is ki van a tokom a kozossegi mocsoktol. Csak manapsag tenyleg az a trend, hogy csak az nincs fent feszbukon, aki nem letezik, de akkor ezek szerint nem csak g+-ra pikkeltek. g+-on ugyanugy meg lehet adni egy nick nevet (vagy akar csinalhatsz egy ujat), mert bizonyos dolgokhoz ez is kikerulhetetlen. Ha pedig ennyire taszit minden kozossegi dolog, akkor valszeg a Play Games sem nektek van kitalalva :) -
#22021 Azért a legtöbb ember a gmailt használja elsődleges levelezésre, akkor pedig gyűlnek rendesen (illetve, ha már azt használja, akkor ugye a telefonra is azzal fog belépni) -
Chris Lowe #22020 Nem fog megszünni, mert az se a google-nek se az fb-nek nem nyerő. Átalakítják, finomítják és félő ha netezni akarsz akkor idővel kikerülhetetlen lesz.
Dzsini: na akkor hozzád képest én elkurvultam, mert okosteló és gmail listám is 100+.:-) -
#22019 ősember-e vagy? :D viccet félretéve, már jó ideje azon gondolkodom, mi lesz, ha ennek a nagy közösségi portálos őrületnek vége lesz, mert egyszer vége lesz. ugyanúgy, ahogy sok másnak is, "beleun" a világ ebbe a "írjunk ki mindent fb-ra és társaira" dologra, azt is el tudom képzelni, hogy tömegesen törlik majd magukat az emberek. -
#22018 Kontakt listám gmailben 4-5 névből áll akivel talkon szoktam beszélni (ezek közül 1 G+ regisztrált), a telefonom buta, fotóim nincsenek sehova feltöltve, csak a saját gépemre (nem használok Picasat se). -
#22017 Tizenévesen még hétvégente találkozik az ember 10 új arccal, ami pont elég fáccsére :)
#22016: csak az a baj, hogy ennek töredéke aktív felhasználó, szal nem igazán jött össze nekik. -
#22016 + azért az se mellékes, hogy minél nagyobb tábort akarnak a g+nak a fb ellenében, ennek pedig jó módja, ha szinte már mindenhez g+ reg szükséges -
Chris Lowe #22015 Itt a kérdés, hogy meddig bírjuk tartani magunkat és mikor lesz kötelező vagy olvasztják egybe a gmail-t a g+-al....
Sajnos minden erröl a közösségi vonalról szól, amiben egyébként az a vicc, hogy kispisták összegyüjtenek 1000+ ismerőst de abból 5 olyan van akit meg is hívnának egy sörre.... -
#22014 Kontakt listád úgyis megvan neki, fotók ugyanúgy. Egyedül a +1-ezni nem tudsz nélküle :) -
Chris Lowe #22013 Egyre jár az agyunk. Ugyanez én is. -
#22012 Sokkal több info gyűlik, ha ott vannak a kapcsolataid, +1-ezel dolgokat, ott élsz közösségi életet, felkerülnek a (geotagelt) fotóid, és így tovább. Ezekből az információkból él a Facebook is. -
Chris Lowe #22011 Facebook fiókom sincs, nem használom arra amire kitalálták. Van telefonom és felhívom akivel beszélni akarok. Élőben.
Vagyis hazudok, van nicknevem fb-n is, mert sajna kikerülhetetlen, az információáramlás egyik leggyorsabb módja.
Semmi kedvem ahhoz, hogy mindenki tudja/lássa merre járok mit csinálok(persze a gugli igyis-úgyis tudja, de hátha nem adja tovább.:-)
Ha meg nem jelölök vissza munkahelyi kollégát, szomszédot/akárkit akkor megsértődik és arra sincs szükségem. -
#22010 De ehhez miért kell G+? Anélkül is ugyanúgy tudják gyűjteni rólad az infókat. -
#22009 Valahol érthető, szeretnének több, részletesebb információt szerezni rólad, mert jobban tudják célozni a reklámokat - nagyobb bevételhez juthatnak. -
#22008 szép, csak kicsit borul az egyensúly, hogy nem középen van a front camera (: -
#22007 Én semmilyen közösségi izét nem használok, és a nicknevemhez / online jelenlétemhez sehol nem kapcsolódik a valódi nevem, vagy ahol valódi névvel vagyok regisztrálva (amazon, paypal), az külön privát emailcímhez kapcsolódik.
Így sajnos az ingyenes programok hiába kérik, és hiába adnék nekik szívesen 5 csillagot.
Egyelőre komoly problémám nem származott a dologból, pár nyereményjátékból maradtam ki, mert nem tudtam lájkolni :) -
#22006 Szó sincs itt facebookról, a G+ fóbia jogos. Miért nem lehet bejelentkezni sima Google ID-vel? Miért kényszerítenek rá hogy aktiváld a G+t? -
#22005 -
#22004 Nem hiszem h sok rejtett hiba/bug lesz, jo esellyel stabilabb mint a korabbiak. Nincs sok uj ficsor, egy eves foverzio tovabbcsiszolasa.
Meg egyebkent sem szokott sok bug lenni uj foverziokban sem.
A g+ fobiat meg nem nagyon ertem. Feszbukot meg mindenki boldogan hasznal, mikozben teljesen megbizhatatlan, altalaban tetu lassu, az appja is egy tragya, es joval megkerdojelezhetobb a ceg is aki mogotte all.
Mas:
AOSP-ba is nyomjak a 4.3-at, szoveg:
Google Airlines welcomes you on the ground in Android International Open Source Airport Project. The local time is exactly 4:30 pm. We will be taxiing for a few minutes to our gate JSS15J while ground support guides us to the public git server.
We hope that you had a pleasant flight and we welcome you to Jelly Bean, or that you have a conflict-free rebase while connecting to your final version.
Your source files will be delivered down the https://android.googlesource.com stairs, in hall jb-mr2-dev, on carousel android-4.3_r2.1. Oversize kernel source files will follow a few minutes later at the counter.
Customs forms are available at https://developers.google.com/android/nexus/drivers and need to be filled before starting a device build, even if this is not your first trip to Jelly Bean.
If you forgot to pack something in your luggage, pre-packed luggage is available at https://developers.google.com/android/nexus/images that contains everything you might need.
Should you have any questions, our agents are standing by at the android-building Google Group. Complaints and suggestions can be filed at http://b.android.com. Volunteers can head to the android-contrib Google Group, and job applicants to http://google.com/jobs
Even if you've visited Jelly Bean before, you will notice that our graphics public transportation is now smoother and more energy-efficient. The city is also safer for everyone, with an entire block dedicated to children. Location Hill was renovated, and the repaving of Bluetooth Avenue continued all the way to BTLE Street and AVRCP 1.3 Park. Our filesystem garbage collection service can now handle active households that generate a lot of trash.
On behalf of all of Google Airlines and of our Android ground crew, captain Conley and cabin chief JBQ wish you a pleasant experience with Android 4.3 and we hope to see you again soon.
--
Jean-Baptiste M. "JBQ" Queru
Technical Lead, Android Open Source Project, Google. -
#22003 Pontosan miért csúnya? Ha nem csinálsz semmit, akkor csak van az éterben. -
Chris Lowe #22002 Hehe, persze mivel azok lesznek a barátaid akik ott a köreidben vannak.
Ráadásul a g+ köcsög, mert nicknévvel nem futhatsz, vagyis ha azzal mész akkor az android telód is felveszi a nickneved az meg csúnya balhé.
Lassan totál kikerülhetetlen ez a közösségi vonal, én is hanyagolom, de pl. a play áruházba sem tudok véleményt írni, mert a nickneves regisztrációm nem fogadja el. Gusztustalan. -
Chris Lowe #22001 Bizony jó, ennyiért meg ajándék. Mondjuk mi kb. a felét tudjuk masjd használni, mert se netflix, se play movie se play music, de 10-ért smart tv lehet a 6 éves tv-m.:-) -
#22000 Köszönöm!
Play Gamest meg csókoltatom, ez is G+ regisztrációt kér, ment is az uninstallba :) -
Chris Lowe #21999 Azért én megvárom a tapasztalatokat mielött letöltöm. 1-2hetet még bőven kibírok nélküle, addig meg csak előjönnek a rejtett hibák/bugok. -
#21998 Nexus hivatalos oldal frissult -
#21997 Passz, gondolom a napokban/hetekben, de az altalaban mindig ilyen staged rolloutsban szokott menni, hosszu hullamokban.
Viszont megjelent a Play Games -
#21996 köszi ! holnap fel is teszem. -
#21995 autoupdate mikorra várható? -
Whats changed
Play statisztikak -
#21993 Elvileg ma jon a Play Games app is Play-re, ha valaki latja majd linkelheti -
#21992 Rendben, köszi :) -
#21991 Azt mondtak ebben a szinek is jobbak lesznek. Egyebkent meg 323-al elvileg a legnagyobb ppi-ju tablet a vilagon.
Amugy:
-
ZsirosKenyer #21990 jó cucc lesz, főleg hogy hamarosan egyre több app fogja használni, csak kár hogy még mindig elég nagy a time-gap, ezért pl játékokra nem lesz alkalmas -
ZsirosKenyer #21989 nekem egyedül a kijelző volt csalódás az N7-ben..mai napig nem tudom megszokni... mocskosul "washed out"
mondjuk felváltva használom a super amoleddel, lehet az a gond... -
#21988 nagyon gyors a kicsike... de (még) nem érzem azt, hogy megérné lecserélni az n7emet erre, külsőre is jobban bejövős a régi -
Chris Lowe #21987 Chromecast? 35 dolcsi. :-) -
Nexus-okra elerheto a 4.3: images -
#21985 Az is majdnem biztos, hogy US only, szóval tökmindegy.