36194
  • oneal1
    asus padfone 2 től van valakinek tapasztalata?
  • davidka003
    Ideális méret. Csak biztos nem 80k alatt lesz kártyásan.
  • skinnyman
    Tegra 5 (mobil Kepler):

Es ez a GPU elvileg 2-3 wattot fogyaszt, kevesebb mint harmadannyit, mint pl ami az iPad 4-ben van.
    Szinte tul szep, hogy igaz legyen, erre nagyon kivancsi leszek. Meg egy ev kb amig kijon elvileg.
    link
  • desigo
    Motorola DROID Mini

"4.3-inch 720p Super AMOLED
    Other specs include a dual-core 1.7GHz CPU with 2GB of RAM and 16GB of internal memory, a 10MP camera capable of 1080p video recording, alongside a 2MP front-facer also capable of fullHD recording. All of this will be powered by a 2130 mAh battery."

• LocalPatriot
    Köszi szépen!
  • theone91
    Dánke, már épp kérdezni akartam, hogy van-e stream oldal fellőve.
  • davidka003
    Prince of Persia Shadow&Flame
  • skinnyman
    live stream
  • KaBuTo666
    Na majd a 8-as jobb lesz!
  • Dzsini
    Tartom az említett problémákat, megfejelve azzal, hogy a dobozon szegény hetes is alig felismerhető :)
  • skinnyman

Tobbi
    Specifikaciok
    Bestbuy

A bejelentes este ezek utan mar csak formalitas lesz gondolom :)
    Nem is hiszem hogy nagy esemenyt szannak kore.

• LocalPatriot
    Mgejelent a PAC-MAN DASH! androidra:
    Link
  • skinnyman
    Moto X funkciok

• theone91
    Mindenképp gyárit vegyél, megéri a biztonságosabb akku a felárat szerintem. Én nem mernék után-gyártottat rakni bele, volt már szerencsém púposodó third-party akksihoz.
  • Falkon
    Rendben, köszi :)

Másik kérdés:

Galaxy Acehez milyen akkut vegyek? A gyárit a legcélszerűbb, vagy van valami jó? :)
  • LocalPatriot
    Hálás köszönet!
  • RYO21
    Xperia Codename: Honami
  • [HUN]FaTaL
    (2x szélesség) x magasság
  • ZsirosKenyer
    "a kijelző ment szét" - úgy értem dead lett, nem arról van szó hogy összetört.

Ebben az esetben nézik a szoftvert, mert pl. vannak olyan kernelek ahol voltage-t,refresh rate-t, stb-t lehet állítani amely közvetve hatással lehet a kijelző élettartamára.

true story!
  • LocalPatriot
    Azt megtudnátok mondani, hogy a telefonomra háttérnek mekkora képet kell letölteni, hogy ne közelítsen rá? 5 képernyőre.
  • davidka003
    Felraktam inkább a Minimalistic Text-et.
    Egyszerű. Időt, dátumot és időjárást is mutat.
  • kifli
    egy törött képernyőnél nem nagyon nézik a szoftvert. Hisz semmi köze ahhoz, hogy betört-e a képernyő. Én olyanról tudok, hogy tönkrement a telefon, rootolva volt bevitte, és le se szarták :)
  • ZsirosKenyer
    előbb próbáld ki amit írtam, mivel a root hivatalosan garanciavesztéssel jár.

Ha végképp nem tudod fagyasztani az appot, akkor inkább távolítsd el és használd böngészőből (ha olyan jellegű az alkalmazás)

Persze vissza lehet trükközni a dolgot(unroot) mielőtt szervízbe viszed, de volt aki úgy szívta meg, hogy pl a kijelző ment szét, ezért nem tudta már unrootolni és be is bukta a garanciát.
  • kifli
    vissza lehet csinálni tudtommal. Megérni pedig megéri, mert több dolgot tudsz magadnak állítani.
  • ZsirosKenyer
    az semmiképpen nem normális
    sok app létezik amivel ellenőrizni tudod, hogy mi szívja az akksit.
    Ha megvan a ludas, akkor az appon belül kapcsold ki az automatikus szinkront, vagy freeze-eld az alkalmazást (android beállítások -> alkalmazások) ha nem ajánlja fel az opciót, akkor gyárilag telepített alkalmazásról van szó és csak root-tal tudod freezelni

Egyébként én mindig flight mode-ba rakom a telót éjjel ,így csak pár %-ot merül éjjel
  • Bal0924
    Megéri megcsinálni? (és vissza tudom csinálni majd?)
  • ZsirosKenyer
    kikapcs gomb + home gomb egyszerre nyomva
  • [HUN]FaTaL
    A hotmailt passzolom, a másikra pedig: custom launcherekben (apex biztosan tudja) be tudod állítani a hátteret (van rá kapcsoló, hogy 1 oldalas legye).
  • kifli
    rendszergazdai jog tulajdon képpen.
  • Bal0924
    Mi az hogy root szükséges?
  • tomcsa4
    Chris Lowe és Dzsini! Mindkettőtöknek köszönöm.
  • Bal0924
    Gyári a telefon...
  • precision
    ha van root akkor ajánlom a Greenify -t (ingyenes a play store -ban)
    azzal le tudsz fagyasztani a programokat
  • Bal0924
    Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni!!
    1 este alatt 55%ról 24%-ra lement, miközben aludtam és takarékra volt állítva minden.
    Hogy tudom leállítani 1-1 programot? amit nem is használok, de folyamatosan ott van..
    Tényleg a google térképe szívja le ennyire az aksit, miközben nem is használom? Mi lesz ha használni fogom? akkor ki fog kapcsolni a telefon az útközben?
  • Chris Lowe
    Ez olyan
  • Dzsini
    fuzzy clock vagy word clock néven keresgélj, van sokféle.
  • tomcsa4
    Még egyet szeretnék kédezni. Egy óra appra lenne szükségem. Olyanra, ami angolul írja ki az időt, betűvel. Tehát 12:45 az twelve forty-five.

Van ilyen? Nagyon nagy szükségem lenne rá.

Köszi!
  • Shiwo
    ha jól rémlik, akkor a Beautiful Widget meg a HD Widget között akad pár olyan óra, amin elég mutatós időjárás kijelzés van, és letölthető hozzájuk átlátszó, minimál grafikás téma is, illetve eléggé jól testre szabhatóak, hogy mit hol mutasson
  • tomcsa4
    Sziasztok.

Két kérdésem lenne. Csináltam egy factory resetet a telefonomon és azóta nem tudom beállítani a hotmailes e-mail címemet. Azt írja ki, hogy "a kapcsolódás sikertelen, nincs befejezve a művelet". Vagy valami hasonlót. A gmailes címem megy, de kellene a hotmailes is. (Jó tudom, böngészőből tegyek ki egyet az asztalra, de a beépített email-funkciót szeretném használni.)

A másik. Nekem elég (már) egy képernyő. Viszont hátteret nem tudok úgy rátenni 1:1-ben (a kép mérete megegyezik a képernyő méretével). Külöm programmal még nem próbáltam.

Előre is köszönöm szépen a válaszokat!
  • kamionosjoe
    S4*