Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
apk-t feltettem dropboxra ha kéne valakinek ! (com.android.vending-1-DL.apk)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ha jól sejtem 2.3 van rajta, töltsd le a 3g-watchdogot, az mérni fogja. 4.0 óta van gyári is.
http://goo.gl/gd6Zi5
Napközben felcsapta a hátizsákra és feltöltötte a napsütés, este meg feltöltötte a telóját vele.
Az a baj nem tudom konkrétan hogyan hívják ezeket, mert amúgy nekem nagyon jó lenne egy.
Munkahelyi utazások alatt buszon táskából kilógatva tölteném vele a telót és nem kellene legkisebb fényerõn üzemeltetnem, szaros 2G-s mobilnet sebesség mellett, hogy nap végére épp hogy kibírja az akksi.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Regards,
Samsungnak,Htcnek,Motorolának teljesen jo 4,3-as kijelzõs telefonjai voltak tavaly.
Rá van erõltetve a felhasználókra ez a méret (már ha valaki csúcskategóriás készüléket szeretne).
Másrészt a nagyobb képernyõ alatt valószínûleg jobban elfér több cucc is.
Ezt jol mutatja a legujabb szifon is, amivel sajat magukat arconkopve a korabbi tokeletes es szent kiejlzomeretet akkorara noveltek (4"), amekkorat anno 3 eve amikor a tobbi gyarto ott tartott kb tepsinek akartak beallitani. Ami mellesleg manapsag mar szinten nevetsegesen kicsinek szamit, szoval ez kb csak a minimum reakcio volt abba az iranyba, amelyikbe a piac regota elment.
Ami inkabb tetszik a First-ben, hogy a FB Home alatt nagyjabol erintetlen vanilla Android fut, es egy gombnyomasra kiirthato belole minden gyarto altal elronditott customizacio, ezt igazan csinalhatna a tobbi gyarto is (khm. TouchWiz... khm), illetve talan az lenne a legjobb ha a Google ezt is egyszeruen kotelezove tenne a Play eleresehez.
Regards,
Saor Alba
Saor Alba

Saor Alba
Saor Alba
Csak a feszbuk 4.3-as hasznalhato vegre egy kezzel, az S2 nem hasznalhato egy kezzel mert negyed mm-el vastagabb.
Saor Alba
Miért az eddigi 4,3-as kijelzõsök miért is nem voltak kényelmesen használhatók?
ha nem a buszon kapaszkodva vagy vezetés közben akar valaki "bûvészkedni" akkor úgy is szabad mind a két keze... miért ne használná? böngészni, videót nézni, sms -t írni...stb.stb. sokkal jobb fektetett módban, és sokkal kényelmesebb két kézzel gépelni mint egy kézzel
tényleg nem értem ezt az egy kezes mizériát... nem tudom felfogni, hogy valakinek ez tényleg ennyire deal-breaker legyen 😊 ráadásul a gyártók (vagy legalább is a Samsung) odafigyel az ilyenre, és a noteban pl tonnányi olyan feature van ami megkönnyíti az egykezes használatot (pl kihúzza teljesen szélre a klaviatúrát és ilyesmi)
Bazinga!
A Verge-esek is úgy beszélnek róla, hogy végre egy normális Androidos telefon, amit kényelmesen lehet egy kézzel használni. Remélhetõleg beindul ez a trend és a többi gyártó is rájön hogy nem csak a tepsi szegmensben kéne jó kijelzõt és minõséget kínálni.
Az OTG-t lehet engedélyezni? Vagyis én tudnám aktiválni?
Sony Xperia Tablet S-re keresek ebook-ot, konkrétan ezt a sorozatot: http://www.ntk.hu/cikk/ntkshop/13198_1
Van valami ötlet, hogy honnan? Van itt fent egy használhatatlan flash-es flipbook, de arról inkább ne is beszéljünk.. :-/ PDF szuper lenne.
köszi
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Nézd meg egy usb-s egérrel, vagy billentyûzettel, hogy mûködik-e. Ha igen, akkor kb. ez van. Ha nem, akkor valamiért nem megy az OTG.
Regards,
tototto: sztem nagyjabol edesmindegy hogy 16 vagy 32 ohmos a fules, ha nem max hangeron hallgatod (amire ketlem h szukseg lenne plane agybadugos fuleseknel), valszeg nem nagyon lesz kulonbseg. Es nem nagyon tudod vele az audiot lejatszo eszkozt bantani sztem, max forditva a fulest ha valami extrem nagy erovel hajtod de az sem fog megtortenni valami speci allat erosito nelkul.
En Sennheiser CX fuleseket szoktam venni, 8k alatt ki szoktak altalaban jonni csak jo helyen kell keresgelni, bar egy ideje nem nezelodtem ilyesmik utan.
Regards,
Honnan tudom mit támogat hol tudom megnézni?
A frissítés
Mikor a telefonon ellenõriztem, nem talált frissebb verziót, de mikor a gépre rádugtam és az LGMobile Támogatás Eszköz programmal meg felfrissítette, mert ott talált frissebb verziót.
Vagy azért, mert nem támogatja a telefon (vagy a gyári rom) az OTG-t.
"Lehet hogy azért nem ismeri fel, mert már a telefonban van 1 micro SD kártya?"
Biztos, hogy nem.
"És mi az hogy a telefon nem talál frissítést, de ha rádugom a gépre a telefont akkor talál frissítést?"
OTA-n nem volt elérhetõ a frissítés.
Lehet hogy azért nem ismeri fel, mert már a telefonban van 1 micro SD kártya?
És mi az hogy a telefon nem talál frissítést, de ha rádugom a gépre a telefont akkor talál frissítést? (amúgy 57:28-ba telt felfrissíteni.😊 )
Frissítés óta a szövegek és minden más nagyobb, hogyan lehet a betûket vissza kicsinyíteni?
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
itt van pl az impedancia, utána olvasva arra jutottam hogy van ugye a 16 és a 32 ohmos, és ezek közül nagyobb hangerõt tudnak a 16osok, ellenben azt is írják hogy ha az eszköz kimenete ennél nagyobb, akkor elronthatja a készüléket a fülhallgató, nem tudom nexus7hez mehetne e 16os (nem találok errõl infót)
tudna valaki mondani 4-5000 alatti fülest ami agydugós, aránylag jó hangereje van és van egy kis basszusa is, persze tudom 10-15ért vannak sennheiserek, de arra most nincs keretem, de egy jó ár/érték arányú fülest csak lehet kapni ennyiért amiben azért van egy kis szufla 😊