36194
  • [HUN]FaTaL
    Nekem a kedvencem a Hajrá újpest volt valamelyik appnál, de már nem emlékszem melyik volt :D Meg uTorrent alatt a sok warez comment.
  • Narxis
    omg
  • SzirmosSzisza
    Oh lol, erre nem is gondoltam volna :D

Amúgy csodás amőba komment:
  • [HUN]FaTaL
    Az angol kommentek többnyire ugyanolyan szánalmasak, mint a magyarok, sokszor még rosszabbak.

"sajna a hülye app-ba meg nem lehet átállítani a nyelvet, gondolom a teló nyelvét kellene átállítanom hozzá"
    Pontosan. :)
  • [HUN]FaTaL
    De kattintható az, adblockot tiltsd le. :) Aztán oldalra kell görgetni.

De nem tudom mit akarsz velük. :D
  • SzirmosSzisza
    Mert több az 1 csillag az appon, mint az 5, az meg általában jelent valamit. Mondjuk a kedvencem eddig az volt, hogy "csal a gép", amőbában :DDD
  • Shiwo
    ennyibe jó a web, ott angolra állítom, angol a leírás, nem gugli transzlét által összehordott baromság és angol kommentek is vannak... sajna a hülye app-ba meg nem lehet átállítani a nyelvet, gondolom a teló nyelvét kellene átállítanom hozzá
  • Dzsini
    Ha jól rémlik az ASUS világgaranciás, tehát tökmindegy merre vagy... és van több olyan fórum (pl. prohardver) ahol vannak sokan, akik ingáznak az Államokba, és hoznak-visznek dolgokat.
    Persze ki kell rá fizetned mindent, ami a jogszerű behozatalnál kell, de megoldható.
  • Narxis
    Vagyis hogyan? E-bay?
  • Narxis
    Honnan? Meg azon, hogy lesz garancia?
  • Dzsini
    Hozass be egyet, ha ennyire vágysz rá, van rá bőven lehetőség :)
  • Narxis
    Franc. :/
  • Dzsini
    Úgy tudom egyelőre US only, még Európába se keveredett be hivatalosan.
  • Narxis
    :DDD

Nem tudjátok, hogy az új Nexus 7 kapható-e már nálunk? A 32GB-os wifi only.
  • Jim Morrison
    Minek akarod elolvasni? Legtöbb olyan hogy : "nem magyar, ezért csak 1 csillag", "nem értem hogy ez mit csinál (1csillag)" meg ilyenek. Én csak felhúzom magam ezeken :D
  • SzirmosSzisza
    Új Playen a webes felületen, hogy a pékben lehet elolvasni a véleményeket? Semmi sem kattintható :D
  • fery02
    Ja azt nem tudom így hirtelen, nagyon hasonlóan nézett ki az előző verió is, csak szeretem mindenből a legfrissebbet birtokolni. :)

Bár mintha főoldalon felül nem lettek volna Könyv, Programok, Játékok kategória gombok.
  • LocalPatriot
    Nincsmit. Én még nem telepítettem.
    Mi változott?
  • fery02
    Köszi! Telepítettem is.
  • fery02
    Nekem nem ír ki semmit sem, csak megtévesztően eltűnik a villám szimbólum az akksi ábráról, mintha manuálisan csatlakoztattam volna le töltőről.
    Az az érdekes, hogy végülis látszólag ilyenkor is tölti, csak bazi lassan.
  • Vadnokedli
    Ki is írja- nekem legalább is Note ki írt ilyet- S3 nem (nem is nagyon forrósodik) És igen az- Vagy szeretnéd hogy a kezedbe olvadna el a telefon?
  • fery02
    Ezekben a melegekben tapasztalom, hogy ha egész délután csak telót nyomkodva döglök a szintén nem a legkellemesebb hőfokú szobámban, töltőre dugva olyan 20-30 percenként magától megáll a töltés hosszú percekre, majd folytatja.
    Eléggé forró tud lenni a töltő feje ilyenkor, lehet ez valami auto védelmi mehanizmus féle vagy csak kezdi megadni magát?
  • Vadnokedli
    Küldhet, na és havi 3500 a max keret- Amiből mindig marad 3000 hó végére-
  • PeeTeR
    ha esetleg valaki olcsobb tablet -et keresne, erdemes meglesni a review -ot

PipoS1ProQ

Review
  • [HUN]FaTaL
    Én sem warezolok ,mégis leugattál :D

"Vagy ha netán mégis és esetleg össze is szednék bármiféle brutál szart; újra rakom. "
    Azzal szarra se mész ha addigra kiküldött 3000 sms-t :D
  • Vadnokedli
    Én kérlek szépen nem szedek össze semmi féle szart- mivel nem warezolok telefonra(mivel olcsó minden kb)- Vagy ha netán mégis és esetleg össze is szednék bármiféle brutál szart; újra rakom.
  • matyi0323
    köszi:)
    rom-okba nem megyek bele :D egyáltalán nem értek ezekhez,( rom váltás, frissítés stb) nem akarom elrontani :D
  • [HUN]FaTaL
    Nem szemét, csak gyorsítótár.

link

Válogass :D

Egyébként meg custom rom + mounts2sd és nincs ilyen probléma :D
  • matyi0323
    köszi már jó.
    viszont az a free cleaner érdekelne, amiből rahedli van, gondolom több szemetet leszedne, mint amit én letudok ilyenkor. párnak a nevét kérhetném? bár guglizhatok is :D
  • [HUN]FaTaL
    Megjelenítés az alap, legalábbis nekem.
  • kifli
    vodánál is, ha alapértelmezett van beállítva, elrejti...
  • SzirmosSzisza
    T-mobilnál rejtés az alap valamiért :/
  • Jim Morrison
    mikor felteszek egy CM-et vagy visszateszem a gyárit, én is mindig elfelejtem beállítani :) Mindig az első alkalom után mikor hívok valakit mondja hogy ismeretlen szám volt, akkor jut eszembe, hogy át kéne állítani :) Ugye hálózati alapértelmezetten szerepel a szám elrejtése, de nekem úgy rémlik, hogy alapból szám megjelenítés van.

skinnyman: megnéznéd, hogy neked a Google keresési beállításoknál a Google termékek nyelve mire van állítva? (link)
  • [HUN]FaTaL
    Tárcsázó -> Menü gomb -> Beállítások -> További beállítások -> Hívóazonosító
  • SzirmosSzisza
    Köszi! Régebbi verziókban volt valami olyasmi, hogy Hívás a Beállításokban, de akkor átköltözött.
  • kifli
    tárcsázóban, vagy névjegyeknél emlékeim szerint a beállítások gombot megnyomva van valahol.
  • SzirmosSzisza
    Nekem több gigás fájlok voltak :)

Amúgy nem tudja valaki hol kell belőni, hogy látszódjon a számom? Ezzel mindig vergődök de sose találom meg. (4.1.2 alatt)
  • [HUN]FaTaL
    Kereső? :D

Amúgy általában az android, vagy a data mappában van. De az obb fájlokat törli a rendszer uninstallkor. A pár kis fájl ami ottmarad meg szerintem nem zavar senkit.
  • SzirmosSzisza
    És van valami rendszer ami szerint könnyen meg lehet találni? Francnak sincs kedve X mappát végignézni, mire megtalálom a játék fájljait amit 3 hónapja letöröltem :)
  • [HUN]FaTaL
    Legalább ne lennél rá büszke, ha lopsz. :)

Aztán meg ne nyavalyogj, ha összeszedsz valami szart. a telefonodra. :D