36194
-
#22504 Nekem a kedvencem a Hajrá újpest volt valamelyik appnál, de már nem emlékszem melyik volt :D Meg uTorrent alatt a sok warez comment. -
#22503 omg -
#22502 Oh lol, erre nem is gondoltam volna :D
Amúgy csodás amőba komment:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#22501 Az angol kommentek többnyire ugyanolyan szánalmasak, mint a magyarok, sokszor még rosszabbak.
"sajna a hülye app-ba meg nem lehet átállítani a nyelvet, gondolom a teló nyelvét kellene átállítanom hozzá"
Pontosan. :) -
#22500 De kattintható az, adblockot tiltsd le. :) Aztán oldalra kell görgetni.
De nem tudom mit akarsz velük. :D -
#22499 Mert több az 1 csillag az appon, mint az 5, az meg általában jelent valamit. Mondjuk a kedvencem eddig az volt, hogy "csal a gép", amőbában :DDD -
#22498 ennyibe jó a web, ott angolra állítom, angol a leírás, nem gugli transzlét által összehordott baromság és angol kommentek is vannak... sajna a hülye app-ba meg nem lehet átállítani a nyelvet, gondolom a teló nyelvét kellene átállítanom hozzá -
#22497 Ha jól rémlik az ASUS világgaranciás, tehát tökmindegy merre vagy... és van több olyan fórum (pl. prohardver) ahol vannak sokan, akik ingáznak az Államokba, és hoznak-visznek dolgokat.
Persze ki kell rá fizetned mindent, ami a jogszerű behozatalnál kell, de megoldható. -
#22496 Vagyis hogyan? E-bay? -
#22495 Honnan? Meg azon, hogy lesz garancia? -
#22494 Hozass be egyet, ha ennyire vágysz rá, van rá bőven lehetőség :) -
#22493 Franc. :/ -
#22492 Úgy tudom egyelőre US only, még Európába se keveredett be hivatalosan. -
#22491 :DDD
Nem tudjátok, hogy az új Nexus 7 kapható-e már nálunk? A 32GB-os wifi only. -
#22490 Minek akarod elolvasni? Legtöbb olyan hogy : "nem magyar, ezért csak 1 csillag", "nem értem hogy ez mit csinál (1csillag)" meg ilyenek. Én csak felhúzom magam ezeken :D -
#22489 Új Playen a webes felületen, hogy a pékben lehet elolvasni a véleményeket? Semmi sem kattintható :D -
#22488 Ja azt nem tudom így hirtelen, nagyon hasonlóan nézett ki az előző verió is, csak szeretem mindenből a legfrissebbet birtokolni. :)
Bár mintha főoldalon felül nem lettek volna Könyv, Programok, Játékok kategória gombok. -
#22487 Nincsmit. Én még nem telepítettem.
Mi változott? -
#22486 Köszi! Telepítettem is. -
#22485 Nekem nem ír ki semmit sem, csak megtévesztően eltűnik a villám szimbólum az akksi ábráról, mintha manuálisan csatlakoztattam volna le töltőről.
Az az érdekes, hogy végülis látszólag ilyenkor is tölti, csak bazi lassan. -
#22484 Ki is írja- nekem legalább is Note ki írt ilyet- S3 nem (nem is nagyon forrósodik) És igen az- Vagy szeretnéd hogy a kezedbe olvadna el a telefon?
-
#22483 Ezekben a melegekben tapasztalom, hogy ha egész délután csak telót nyomkodva döglök a szintén nem a legkellemesebb hőfokú szobámban, töltőre dugva olyan 20-30 percenként magától megáll a töltés hosszú percekre, majd folytatja.
Eléggé forró tud lenni a töltő feje ilyenkor, lehet ez valami auto védelmi mehanizmus féle vagy csak kezdi megadni magát? -
#22482 Küldhet, na és havi 3500 a max keret- Amiből mindig marad 3000 hó végére- -
#22481 ha esetleg valaki olcsobb tablet -et keresne, erdemes meglesni a review -ot
PipoS1ProQ
Review -
#22480 Én sem warezolok ,mégis leugattál :D
"Vagy ha netán mégis és esetleg össze is szednék bármiféle brutál szart; újra rakom. "
Azzal szarra se mész ha addigra kiküldött 3000 sms-t :D -
#22479 Én kérlek szépen nem szedek össze semmi féle szart- mivel nem warezolok telefonra(mivel olcsó minden kb)- Vagy ha netán mégis és esetleg össze is szednék bármiféle brutál szart; újra rakom. -
#22478 köszi:)
rom-okba nem megyek bele :D egyáltalán nem értek ezekhez,( rom váltás, frissítés stb) nem akarom elrontani :D -
#22477 Nem szemét, csak gyorsítótár.
link
Válogass :D
Egyébként meg custom rom + mounts2sd és nincs ilyen probléma :D -
#22476 köszi már jó.
viszont az a free cleaner érdekelne, amiből rahedli van, gondolom több szemetet leszedne, mint amit én letudok ilyenkor. párnak a nevét kérhetném? bár guglizhatok is :D -
#22475 Megjelenítés az alap, legalábbis nekem. -
#22474 vodánál is, ha alapértelmezett van beállítva, elrejti... -
#22473 T-mobilnál rejtés az alap valamiért :/ -
#22472 mikor felteszek egy CM-et vagy visszateszem a gyárit, én is mindig elfelejtem beállítani :) Mindig az első alkalom után mikor hívok valakit mondja hogy ismeretlen szám volt, akkor jut eszembe, hogy át kéne állítani :) Ugye hálózati alapértelmezetten szerepel a szám elrejtése, de nekem úgy rémlik, hogy alapból szám megjelenítés van.
skinnyman: megnéznéd, hogy neked a Google keresési beállításoknál a Google termékek nyelve mire van állítva? (link) -
#22471 Tárcsázó -> Menü gomb -> Beállítások -> További beállítások -> Hívóazonosító -
#22470 Köszi! Régebbi verziókban volt valami olyasmi, hogy Hívás a Beállításokban, de akkor átköltözött. -
#22469 tárcsázóban, vagy névjegyeknél emlékeim szerint a beállítások gombot megnyomva van valahol. -
#22468 Nekem több gigás fájlok voltak :)
Amúgy nem tudja valaki hol kell belőni, hogy látszódjon a számom? Ezzel mindig vergődök de sose találom meg. (4.1.2 alatt) -
#22467 Kereső? :D
Amúgy általában az android, vagy a data mappában van. De az obb fájlokat törli a rendszer uninstallkor. A pár kis fájl ami ottmarad meg szerintem nem zavar senkit. -
#22466 És van valami rendszer ami szerint könnyen meg lehet találni? Francnak sincs kedve X mappát végignézni, mire megtalálom a játék fájljait amit 3 hónapja letöröltem :) -
#22465 Legalább ne lennél rá büszke, ha lopsz. :)
Aztán meg ne nyavalyogj, ha összeszedsz valami szart. a telefonodra. :D