Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Ilyen kéne nekem is, nem tudod a nevét? Én olyat még nem találtam ami nagy teljesítményû akku és napelemes is, csak külön-külön.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Jim Morrison
Igen, nem kell hozzá root. Megkérdezte biztosan akarom telepíteni e (felülírni a meglévõt), leokéztam és kész.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

SirAlo
nem rootolt telefonra is fel lehet rakni ? Nem kell az elozot torolni ?

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Jim Morrison
Szerintem szép lett.
apk-t feltettem dropboxra ha kéne valakinek ! (com.android.vending-1-DL.apk)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

köszi!
[HUN]FaTaL
Felül saját készülék megadása, beírod és akkor megjelenik.

Ha jól sejtem 2.3 van rajta, töltsd le a 3g-watchdogot, az mérni fogja. 4.0 óta van gyári is.

http://goo.gl/gd6Zi5

galaxy ace 2-m (oda lehetne varázsolni az én logófejlécemre is hogy ne kelljen mindig leírnom? köszönöm.) van és a telenornál vagyok, meg lehet nézni valahogy hogy mennyit használtam fel a mobilnetbõl?
kifli
haver egyszer mikor mentek táborozni vett egy olyat ebay-rõl, amiben van egy nagyobb kapacitású akku, meg van rajta egy napelem, ami ha nincs külsõ áramforrás feltölti ezt az aksit, állítólag jó volt...

Napközben felcsapta a hátizsákra és feltöltötte a napsütés, este meg feltöltötte a telóját vele.
fery02
Van itt, aki használ ilyen hordozható akku egységet teló töltéshez?

Az a baj nem tudom konkrétan hogyan hívják ezeket, mert amúgy nekem nagyon jó lenne egy.
Munkahelyi utazások alatt buszon táskából kilógatva tölteném vele a telót és nem kellene legkisebb fényerõn üzemeltetnem, szaros 2G-s mobilnet sebesség mellett, hogy nap végére épp hogy kibírja az akksi.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

kifli
az már ténylegesen kényelmetlenséget tud okozni használatban (zsebrerakás stb), másrészt az phablet, nem telefon 😊
Barnabyka
skinnyman
Ha csak a "nagyobb legyen a masikenal" lenne a cel, mindenki Note-ot venne, megis legalabb 5-szor annyi Galaxy S-t adnak el.

Regards,

desigo
Nyilván évrõl-évre fejlõdik a technika ezért a kijelzõ minõsége is.
Samsungnak,Htcnek,Motorolának teljesen jo 4,3-as kijelzõs telefonjai voltak tavaly.
kifli
nem piaci igény, hanem egyszerûen a másik tullicitálása. Nem azért veszi meg valaki mondjuk a one x-et vagy s3-at vagy akármelyik nagyképû csúcstelót, mert neki arra a képernyõ méretre szüksége van, hanem vagy azért, hogy nehogymá a ferié nagyobb legyen. Vagy azért mert igazából, ha csúcstelefont akar nincs választása.

Rá van erõltetve a felhasználókra ez a méret (már ha valaki csúcskategóriás készüléket szeretne).

Másrészt a nagyobb képernyõ alatt valószínûleg jobban elfér több cucc is.
skinnyman
En nem vagyok a valtozatossag ellen, akinek kisebb kijelzo kell, tolem vegye. De annak azert oka van, hogy manapsag a tipikus csucstelo kijelzoje nem kisebb 4,7"-nal. Es a First egyaltalan nem csucstelo, igy ez sem tori meg a "hagyomanyt". Csucstelokat tenyleg nem szoktak mar olyan meretben csinalni. Es mivel a gyartok minel tobbet akarnak beloluk eladni, szoval valszeg nem ekkora telokat csinalnanak, ha a piaci igenyek nem ezt diktalnak.
Ezt jol mutatja a legujabb szifon is, amivel sajat magukat arconkopve a korabbi tokeletes es szent kiejlzomeretet akkorara noveltek (4"), amekkorat anno 3 eve amikor a tobbi gyarto ott tartott kb tepsinek akartak beallitani. Ami mellesleg manapsag mar szinten nevetsegesen kicsinek szamit, szoval ez kb csak a minimum reakcio volt abba az iranyba, amelyikbe a piac regota elment.

Ami inkabb tetszik a First-ben, hogy a FB Home alatt nagyjabol erintetlen vanilla Android fut, es egy gombnyomasra kiirthato belole minden gyarto altal elronditott customizacio, ezt igazan csinalhatna a tobbi gyarto is (khm. TouchWiz... khm), illetve talan az lenne a legjobb ha a Google ezt is egyszeruen kotelezove tenne a Play eleresehez.

Regards,

GregSB
Sorold azokat a 2012-es, 2013-as 4-4,3" készülékeket, amelyeknek legalább olyan jó kijelzõje és nem sokkal gagyibb hardvere van mint a 4,7-5" tepsiknek. Én max 1-2t tudok mondani.

Solten
Ja azt hittem eloszor a kepen valami autos szett van 😄 A kihangositas utan kepzeljunk oda a vesszo helyett egy pontot.

Saor Alba

Jim Morrison
vezetés közben telefont kézben tartani? <#ejnye1>

Solten
Ez igy kb legalis, nav vagy kihangositas, vezetes kozben tartani a telefont vagy textelni... egyeb otlet johet meg a darwin dijra palyazoknak 😊

Saor Alba

Jim Morrison
ezzel meg nem is kell annyira nyújtóztatni az ujjakat

Solten
Point taken. Ha elfektetem munkatarsam note-jat, fele annyi ido alatt viszek be szoveget. Ezt az egy kezes mizeriat en se vagom, biztos kell egy szabad kez a slicc korul matatni, mittudomen.

Saor Alba

Narxis
Vagy nagy a kezed. 😄

Solten
Ezt egy kezzel potyogtem most be a telorol - ami lehetetlen, nem normalis, hiba a matrixban.

Saor Alba

Solten
Nem voltak, mert Jobs papa megmondta nekik hogy csak a 3.5 hasznalhato egy kezzel.

Csak a feszbuk 4.3-as hasznalhato vegre egy kezzel, az S2 nem hasznalhato egy kezzel mert negyed mm-el vastagabb.

Saor Alba

precision
mert nem lehet egy kézzel elérni a kijelzõ összes pixeljét, vagy ilyesmi? 😊

Bazinga!

desigo
Végre egy normális?
Miért az eddigi 4,3-as kijelzõsök miért is nem voltak kényelmesen használhatók?
precision
hívást fogadni, alap dolgokat elintézni simán lehet egy kézzel akár egy 5" -es kijelzõn is

ha nem a buszon kapaszkodva vagy vezetés közben akar valaki "bûvészkedni" akkor úgy is szabad mind a két keze... miért ne használná? böngészni, videót nézni, sms -t írni...stb.stb. sokkal jobb fektetett módban, és sokkal kényelmesebb két kézzel gépelni mint egy kézzel

tényleg nem értem ezt az egy kezes mizériát... nem tudom felfogni, hogy valakinek ez tényleg ennyire deal-breaker legyen 😊 ráadásul a gyártók (vagy legalább is a Samsung) odafigyel az ilyenre, és a noteban pl tonnányi olyan feature van ami megkönnyíti az egykezes használatot (pl kihúzza teljesen szélre a klaviatúrát és ilyesmi)

Bazinga!

GregSB
HTC first review

A Verge-esek is úgy beszélnek róla, hogy végre egy normális Androidos telefon, amit kényelmesen lehet egy kézzel használni. Remélhetõleg beindul ez a trend és a többi gyártó is rájön hogy nem csak a tepsi szegmensben kéne jó kijelzõt és minõséget kínálni.

Nem ismer fel semmit, mintha rá sem dugtam volna...
Az OTG-t lehet engedélyezni? Vagyis én tudnám aktiválni?

desigo
köszi
Sziasztok!

Sony Xperia Tablet S-re keresek ebook-ot, konkrétan ezt a sorozatot: http://www.ntk.hu/cikk/ntkshop/13198_1

Van valami ötlet, hogy honnan? Van itt fent egy használhatatlan flash-es flipbook, de arról inkább ne is beszéljünk.. :-/ PDF szuper lenne.

köszi

SzirmosSzisza
Ez a vizes cucc aranyos Temple Run 2-t úgyis untam már 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

[HUN]FaTaL
Valószínûleg nem, majd kiderül. 😊

gabi89
Akkor tiszta szerencse, hogy a My...Water-t (másikat még megvettem régebben) leszedtem. Vajon késõbb a frissítések megjönnek hozzá ?

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

desigo
Egy Viber 2.3.6 apkt tudnatok linkelni mert playen nem erem el epp...
benőmenő
Pendrive-ot nem minden készülék ismer fel.
Nézd meg egy usb-s egérrel, vagy billentyûzettel, hogy mûködik-e. Ha igen, akkor kb. ez van. Ha nem, akkor valamiért nem megy az OTG.
skinnyman
Amugy pont most adjak ki a Play Store 4-et, lehet h ehhez van valami koze az "incidenshez": Link

Regards,

skinnyman
Hm, ezt vajon hogy csinaltak? Ugy tudtam ha valami egyszer ingyenes lesz utana mar nem lehet megint fizetos, de ugy nez ki most hatarozottan pont ez tortent 😊 Vagy egy uj ficsor vagy tenyleg bug lehet 😊

tototto: sztem nagyjabol edesmindegy hogy 16 vagy 32 ohmos a fules, ha nem max hangeron hallgatod (amire ketlem h szukseg lenne plane agybadugos fuleseknel), valszeg nem nagyon lesz kulonbseg. Es nem nagyon tudod vele az audiot lejatszo eszkozt bantani sztem, max forditva a fulest ha valami extrem nagy erovel hajtod de az sem fog megtortenni valami speci allat erosito nelkul.
En Sennheiser CX fuleseket szoktam venni, 8k alatt ki szoktak altalaban jonni csak jo helyen kell keresgelni, bar egy ideje nem nezelodtem ilyesmik utan.

Regards,

[HUN]FaTaL
Akkor az valami bug lehetett a play storeon. Mivel a developer consoleon ha egy appot ingyenesre állítasz, akkor utána nem lehet fizetõssé tenni.

"Vagy azért, mert nem támogatja a telefon (vagy a gyári rom) az OTG-t."
Honnan tudom mit támogat hol tudom megnézni?

A frissítés
Mikor a telefonon ellenõriztem, nem talált frissebb verziót, de mikor a gépre rádugtam és az LGMobile Támogatás Eszköz programmal meg felfrissítette, mert ott talált frissebb verziót.

tototto
pedig ezt olvastam, persze gondolom itt inkább az erõsítõre való csatlakoztatás a necces, az tényleg durva lenne ha egy füles szétcseszné a mobilt/táblát, gyakorlatilag ezeket erre találták ki, de akkor a 16ohmos tényleg hangosabb, olyat vegyek?

tototto
már nem ingyenes, nem tartott sokáig 😊

Narxis
Csak ma? Nem?

[HUN]FaTaL
"De így sem ismeri fel a Pendrive-ot."
Vagy azért, mert nem támogatja a telefon (vagy a gyári rom) az OTG-t.

"Lehet hogy azért nem ismeri fel, mert már a telefonban van 1 micro SD kártya?"
Biztos, hogy nem.

"És mi az hogy a telefon nem talál frissítést, de ha rádugom a gépre a telefont akkor talál frissítést?"
OTA-n nem volt elérhetõ a frissítés.

Sikerült felfrissítenem a telefont 4.0.3ról 4.1.2-re. De így sem ismeri fel a Pendrive-ot.
Lehet hogy azért nem ismeri fel, mert már a telefonban van 1 micro SD kártya?
És mi az hogy a telefon nem talál frissítést, de ha rádugom a gépre a telefont akkor talál frissítést? (amúgy 57:28-ba telt felfrissíteni.😊 )

Frissítés óta a szövegek és minden más nagyobb, hogyan lehet a betûket vissza kicsinyíteni?

[HUN]FaTaL
Ezekszerint ingyenes lett. Hogy örülhet, aki teljes áron vette õket...

gabi89

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

SirAlo
szerintem egy fules nem tud elrontani egy telefont 😄

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

tototto
nem pont android, de kapcsolódik hozzá, a nexus 7esemhez szeretnék venni egy fülest de nem nagyon értek hozzá, ezért itt kérdezem hátha valaki tud valamit ajánlani
itt van pl az impedancia, utána olvasva arra jutottam hogy van ugye a 16 és a 32 ohmos, és ezek közül nagyobb hangerõt tudnak a 16osok, ellenben azt is írják hogy ha az eszköz kimenete ennél nagyobb, akkor elronthatja a készüléket a fülhallgató, nem tudom nexus7hez mehetne e 16os (nem találok errõl infót)
tudna valaki mondani 4-5000 alatti fülest ami agydugós, aránylag jó hangereje van és van egy kis basszusa is, persze tudom 10-15ért vannak sennheiserek, de arra most nincs keretem, de egy jó ár/érték arányú fülest csak lehet kapni ennyiért amiben azért van egy kis szufla 😊