Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vadnokedli
brickelni jóóóó

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

skinnyman
Megtanulni jo, megtapasztalni nem 😊

Regards,

kifli
brick-et nemjó megtanulni 😊
SzirmosSzisza
'ma megtanultam a "root-olás", "fõzött rom" és "brick" szavak jelentését' 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

TopGun
Bocsi, igazad van! Kiprobaltam a Tilt-et is, hat tenyleg eleg fura, mukodik, de valahogy ... nem is tudom, elkezd magatol irni mindenfelet, neha azt is bele veszi, amit mar egyszer beleirtam a teloba valahol, nehez irni vele, a Flow az nekem jobban bejon. Kar, hogy a minuum keyboard nincs free-ben, kiprobaltam volna azt is.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Guren
micsoda formaterv. a tervezõk odatették magukat megint!

Vadnokedli
A Flow más meg a Tilt is, én a Tiltrõl beszéltem. Ápr1-i videó <#gonosz1>

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Milyen okai lehetnek annak, hogy az egyik ismerõsõm Gtalk ikonja sokszor órákra zöldre vált, azon kívül hogy illetõ ez idõ alatt végig aktívan használja a telefonját?
[HUN]FaTaL
Bizony, a swiftkey swypeja valami rohadt jó.

http://goo.gl/gd6Zi5

TopGun
Bakker! Ez a Flow TENYLEG! kib**tt gyors! es nem csak! elore "beragasztott" szavakkal. En nem vagyok egy nagy gepelo, de par mondatot beirtam es mukodik vele, iszonyat gyorsan, szinte "kitalalja" a gondolatodat, es magyarul! nem hiszem, hogy magyarul is bele "ragasztottak" volna szavakat, kicsit sok lenne szerintem, mind a 60 tamogatott nyelvbe "beragasztani" barmit is. Most toltottem le, 30 napig ingyenesen kiprobalhato.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

skinnyman
Galaxy Mega 6.3" es 5.8" meretben.
Ami fura hogy vasban nem tunik topnak a cucc szemben az S es Note szeriaval.

Regards,

[HUN]FaTaL
Nem.

ICS-n bekapcs + hang le.

http://goo.gl/gd6Zi5

RelakS
már amin van home gomb 😊

Xperian pl bekapcs+hang le

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

közben kisakkoztam, home + kikapcs
Promi
Menü+Bekapcsoló gomb kb. 2 sec.
nem jó
fery02
Próbáld ki, hogy megnyomod a "hangerõ le" és a bekapcs gombot egyszerre néhány pillanatra!

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

mi a print screen androidos verziója? 😄 képernyõmentést szeretnék csinálni egy játékon belül. (fm13)
Szabi
kb. 3órára volt ingyenes

"Nulla tenaci invia est via"

Köszönöm szépen! A kép nevébõl gondolhattam volna,én balga <#rolleyes><#nevetes1>

Jim Morrison
Minuum (www.minuum.com)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Ez melyik app? Valahol neten olvastam már,de most sehol nem találom <#rolleyes>

Jim Morrison
Tegnap néztem, de látom kilencedikei a poszt 😞 francba

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

SzirmosSzisza
Már nálam se, mikor linkelte akkor még az volt.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Jim Morrison
Most komolyan csak nálam nem ingyenes ? 😄 225Ft ot ír.

kifli
én draw me something miatt ültem sokszor sokat. De ott azért is mert kivártam, a választ 😄
Narxis
😄DDDD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

SzirmosSzisza
Meh, emiatt 3-szor annyit ülök a WC-n 😄

Szabi
a Sherlock és Watson elsõ részében is volt ilyen 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Versace26
Nagyon hálás vagyok, így már mûködik<#love12>

"Senkinek sincs mindig igaza, egyesek viszont mindig tévednek"

skinnyman
silverlight buko dolog minden nem-windows cuccon (es a legtobb windows-oson sincs fent, nem veletlenul). Kulon appal meg tudod oldani sztem.

Regards,

aate
Volt folytatása (eredmény is ) csak az oldalköltözés miatt még nem lett áthozva.

na ezt majd egyszer kipróbálom 😊
asysoft
Nem tudom, munkahelyen mikor szóba kerülnek az okostelefonok (többen is gondolkozunk váltáson), mindig elõkerül, hogy a mai eszközök hatalmasak, és ennek egyikünk sem örül. (Csak én vagyok iOS user, mielõtt még jönne a vád...!😊) Én személy szerint egy olyan eszközt szeretnék, amelynek elég teljesítménye van ahhoz, hogy a felhasználói felület folyamatos legyen, kijelzõjének képpontsûrûsége 300 DPI felett legyen, illetve a kamera is használhatóbb darab legyen. Ilyen meg nem sok van (talán most, hogy 4.7+ eszközöknél elterjed a fullHD, kijelzõvel kapcsolatos kitétel teljesülhet nem Apple eszközöknél is).
Alul felmerült az, hogy mi értelme az egykezes használatnak: õszintén, nem tudom, mit csináltok, hogy nektek nem alapfeltétel ez😊 De hogy példát is mondjak: tömegközlekedési eszköz használata/vásárlás/egyszerûen cipekedés közben kell szöveget bevinni, velem napi szinten elõfordul.

/*WTF?!*/

Versace26
Sziasztok, nekem egy olyan kérdésem lenne, hoy most vettem egy galaxy tab 2-t, és az rtlmost.hu oldalon nem tudok nézni semmilyen videót, mert silverlightot kéne telepitenem, de azt hol lehet letölteni? Köszi elõre is a segitségeket!!

"Senkinek sincs mindig igaza, egyesek viszont mindig tévednek"

fery02
Köszi szépen!

kifli
hogy ere hogy nem gondoltam... 😊
SzirmosSzisza
Vízzel kimosod <#idiota>

kifli
Szervizekben is így csinálják, mert magába szívja a vizet. Rakhatod sóba is, csak az kitakarítani belõle kellemetlen 😄
SzirmosSzisza

kifli
rizs? 😄
SzirmosSzisza
Ez már nem fog életre kelni. Ha valami vízbe esik, akkor hagyni kell száradni (meg rizsbe tenni vagy mi a fene 😄) és utána megpróbálni bekapcsolni.

aate
Valószínû a kijelzõ elektronikája sérült, szerintem kijelzõ csere , nem éri meg foglalkozni vele. De ha nemrég történt a dolog akkor talán még kiszárad és életre kell ...de erre szerintem nem sok esély van.

Sziasztok. Nem tudom hogy hol tegyem fel,így felteszem itt.
Van egy LG P350-esem. Alap 1.6-os szoftver van rajta. Vízbe esett a telefon,s így kaptam ingyen.
Bekapcsol a telefon,hangot is ad,minden okés,pöpec...érintésre reagál,de kép nincs...felvillan a kijelzõ de kép nincs. Mi lehet a gond? Ha frissiteném az androidot esetleg akkor változna valamit a helyzet?

fery02
Genius HP-02 Live

Sokan mondják, hogy egyik legjobb ár/érték arányú füles. 2-3000 Ft-ért találsz webshop-okban.
Én is rendeltem egyet öcsémnek és tényleg nagyon jó a tizen ezres Sennheiser fülesemhez képest. Mély hangja is nagyon jó.

SirAlo
Team Viewer , meg iranyitni is tudod

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

fery02
Nekem még az se lenne baj, ha nem napelemes lenne, csak valahogy szerezzek egyet, mert most is buszon tûzõ napsütés és nem merem auto fényerõre kapcsolni, mert aztán este hazafele úton lehet még zenét se tudok már majd hallgatni róla. 😊

Haverodat, ha tudod esetleg megkérdezheted, hogy tud-e pontos márkát mondani vagy hogy egyáltalán hogy nevezik ezeket.
Megköszönném. 😊

Létezik oylan program PC-re hogy ha összedugom a telefont a géppel akkor annak a képernyõjét mutatja? Egyfajta emulátorra gondolok, vagy hogy is hívják ezt.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak