Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Várunk. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

tegnap vettem egy samsung galaxy ace 2-t.

lehet lesz pár ökör kérdésem a közeljövõben, mert még kezdõ okostelefonos vagyok. 😄
Prody
ODIN-nal van romolva, mert függetlenítenem kellett. Elõtte meg simán volt frissitve és ezeket a dolgokat idõrõl idõre csinálja, ezelõtt nem volt ilyen nyögvenyelõs. Szerviz kilõve, mert nem otthon vagyok. És úgyis hamarosan lecserélem már 😊
Köszi.

Vadnokedli
Én is - rühelltem.. <#idiota>

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Vadnokedli
Meglepõen kiváló(tényleg) körülmények mellett dolgoznak. <#merges2>

zoliii

Hogy lehet frissíteni a telefont?
http://www.techma.hu/pages/cikkek/lg-optimus-4x-hd-l9-es-l7-android-4.1.2-frissites

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Hogy tudom úgy felfrissíteni a telefont (LG P880) hogy ne keljen "feltörni"?
És garanciás maradjon.

Mit próbáljak meg?
Én a Samsungot rühellem, Samsung nekem csak a monitor, más nem.

SzirmosSzisza
Tré elvileg tegnap adta ki Kiesen JB-t 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Solten
LG support - driver kombot probaltad mar? Mondjuk az LG szoftverek teren meg a Samsungnal is joval toketlenebb.

Saor Alba

Solten
ICS alatt hasonlo tunetek voltak nalam, a JB-re torteno frissites orvosolt minden gebaszt (elozo OTA volt, utobbit Odinnal tettem fel mert mar 100 eve volt ROM a szar KIES nem frissitette, se OTA, csak igergettek).

Saor Alba

Mitõl szar?
Nekem tetszik. Ez az elsõ Androidos telefonom.

[HUN]FaTaL
Jah oks 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

kifli
én a samsung-epül azonos kosztásra írtam, hogy ki gondolta volna, a többi már a füles kérdésre ment 😊
SzirmosSzisza
3G Watchdog.

De S2-re van már gyári ICS, abban meg alapból benne van ez a funkció.

Tudnátok mondani egy olyan programot amivel ki be lehet kapcsolni a mobil netet plusz méri az adatforgalmat?

[HUN]FaTaL
És ezt miért nekem válaszolod? 😄

kifli
ki gondolta volna <#hehe>

Kérdésre válaszolva pedig, 2 fajta kiosztás van. A tied nyilván nem olyan mint amilyen fülessel szeretnéd használni.

A bedugós füles pedig jó, csak be kell dugnod egészen odáig, mikor már az agyadban érzed (nyugi nem fog beszorulni, tolhatod kopppanásig 😛)
[HUN]FaTaL
Vegyél mikrofon és "távkapcsoló" nélküli, sima fülest, az biztosan mûködik.

[HUN]FaTaL
Más a lábkiosztása sajnos, a samsung fülesek ha jól tudom iPhone kiosztást használnak.

SirAlo
Hi, van egy ismeretlenebb markaju okostelefonom, miert van az hogy a sajat fulesevel rendesem mukodik a kis gomb is a fulesen es maga a fules is ( jack 3.5) csak ilyen fejbedugos amit egyaltalan nem szeretek ( nekem ki is esik a fulembol, nem ertem hogy lehet azt hasznalni😄) na szoval a sajat fulesevel rendesen mukodik de viszont ha beledugok egy samsung fulest azzal mar rossz a hang es a gomb se mukodik😞 mitol van ez ha mind a ketto jack? HA ezek a fulesek igy mukodnek akkor sok ertelme van a jack 3.5 szabvanynak ... Igy nem is merek fulest venni a telefonhoz mert nem lehet tudni mivel fog normalisan mukodni

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

RelakS
OTG-t nem kéne, hogy támogassa a hardver is?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Vadnokedli
Az LG szar. tömören(mókolt ROMot rakj fel, de totál felesleges) 😞 <#nemtudom><#hehe>

Most mit tudok csinálni hogy felismerje a pendrive-ot a telefon(LG)?
És hogy-hogy a HTC felismeri?
Ugyan az a verzió van rajta mindkettõn.

RelakS
Még az enyém is megvan (el kéne már adni), és én sem találkoztam benne ilyesmikkel.

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Másfél évig volt meg az S2-m, és maximálisan meg voltam elégedve.

A telód tünetei nekem egy szarul sikerült frissítésre emlékeztetnek. (Fõleg a KIES tud néha szarul frissíteni)
Szerintem ODIN-nal told rá a legfrissebb ROM-ot, vagy vidd be szervízbe, ahol megcsinálják neked.

Jim Morrison
majd elfelejtettem ! Köszi, nem mindig mûködik, meg jó lenne, ha a kör alakú, sima feloldó mûködni 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

[HUN]FaTaL
Nem 750mb foglalt. Ott van még a dalvik-cache amit nem mutat, az alkalmazásokhoz tartozó adatokat sem számolja bele (a facebook app pl. minden szart lesyncel, idõnként újra be kell állítani az adatai törlése után, mert egyszerûen az összes létezõ helyet felzabálja) stb.

N o N a m e
értem, ez eszembe sem jutott.. az elsõ 10 app már 100 mb-on felül van szóval itt a "hiba". 😊
Jim Morrison
jaa, észre sem vettem 😄 lehet gyorsítótárazott adatok, az én telómon 500MB. menj végig az appokon esetlek és nézd meg melyik emésztett fel nagy területet.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

N o N a m e
Total space: 2 gb, ebbõl 750 mb foglalt, hogyhogy csak 179 mb szabad?
skinnyman
S2-re lehet h nincsenek rendes driverek, olvastam h az utobbi idoben a Samsung nem eppen volt ROM barat es nem nagyon adta ki rendesen a drivereket, ami nelkul elegge veszett fejsze az egesz dolog. N7-en semmi ok nincs ra sztem h ne menjen jol, ugyanolyan jonak kene lennie mint a gyari ROM-nak, csak tele plusz ficsorokkel.
A CM amugy legnagyobb es valoszinuleg a legstabilabb, a Paranoid, AOKP pedig szinten nagyok es jok, de meg van egy rakat kisebb-nagyobb eleg jo cucc. De ha egyet ki kell emelni, mint a legstabilabbat, az a CM, barmelyik nem-Nexus gyari szoftveret megszegyeniti.

Regards,

Jim Morrison
sok alkalmazás van a telódon.

N o N a m e
Ezt valaki magyarázza el nekem plz, miért van ilyen kevés szabadhelyem?
SzirmosSzisza
Akinek van SGS2-je + Kies a gépén + T-Mobilos lesse már meg mutat-e frissítést, nekem nincs kedvem felrakni azt a szemetet 😄

kifli
már, hogy a paranoid jobb mint az aokp? Nálam nem ez volt a tapasztalat 😊
Egy ideig jó volt a hybrid felület, mikor rátaláltam a romra be is tettem ide, hogy mennyire állat, aztán kis használat után annyira már nem tetszett.
SzirmosSzisza
Haha, erre sokan azt hitték SG bug, Mi kellene SG topikban volt kb 1 oldalon róla szó, aztán kiderült, hogy Android 😄

Vadnokedli
Fordítva. Szerintem.

kifli
az se rossz, azt is nyúztam egy ideig. (aztán aki csinálta a telefonomra, annak elhalálozott a készüléke), most csinálják megint, viszont az annyira nem kiforrott rom szerintem. AOKP sokkal jobb.

Van Pa + Aokp + Cm rom pacman néven, az is megérhet egy próbát 😄

Most xylonev cm aokp romot tettem fel, mert sima aokp-ból nincs 4.2.2 a telefonomra. Kipróbálni nem volt még idõm, pihen az sd kártyán 😊
Prody
Fõleg amikor izzadás közepette az 50fokos tûzõ napon szeretnék vmit megnézni, mert szükségem van rá... Szivesebben élnék nélküli mig nincs keret valami újra

Vadnokedli
Paranoidandroid?

Prody
Ja, olyan is szokott lenni, hogy Chrome-on belül valahova tappolok, mert szeretnék irni valamit, erre nem jelenik meg a billentyûzet baz... Percekkel késõbb beadja, hogy "Samsung keyboard stopped working."
Ezzel telt be a pohár 😄

kifli
cm << aokp egyéni meglátásom szerint. Bár az én telefonomra mindkettõ csak port, mert nem készítik rá "natívan", így lehet hogy aki az aokp-t portolta az ügyesebb volt. Bár többen csinálnak cm romot, így szerintem az az enyémre kiforotabb mint az aokp, de még ígyis jobb...

Érdemes egy próbát tenni vele, nem csak stabilitásban és sebességben jobb, hanem fícsörökben is jobban tetszik. S2-re pedig van natív aokp nem portolt móka
SzirmosSzisza
Nekem 2 ismerõsömnek is CM fut az S2-jén + CM a Nexus 7-en, de az valami vicc volt, mikor néztem, gyári gyorsabb. (mondjuk anno Galaxy 3-on valami CM alapú ROM volt, az egész szépen muzsikált, bár lehet csak azért, mert azon valami õsrégi gyári volt)

skinnyman
Az fura, mert nem vicc volt. Valoszinuleg a legstabilabb custom ROM, illetve a legstabilabb ROM-ok egyike, valoszinuleg stabilabb, mint a legtobb gyarto fele "gyari ROM", legfeljebb talan egy Nexus gyari ROM-ja lehet megstabilabb, de abban se lennek biztos. S1-et effektive csak CM-el hasznaltam es evek alatt sem volt soha komolyabb hibaja, meg ugy sem hogy altalaban nightly-kal hasznaltam.
Persze a CM hiaba stabil ha az adott telora nincsenek kiadva jo driverek, S2 nem tudom hogy all ilyen kerdesekben, S1-el nem volt gond mert belul joreszt ugyanaz volt, mint a Nexus S.

Regards,

SzirmosSzisza
stabil CM, ezen jót nevettem 😄D

Prody
Rootolt teló, függetlenítenem kellett

skinnyman
Nem volt S2-m, de 90%-ig biztos vagyok benne hog
-egyreszt nagyjabol a felsorolt osszes hiba a konkret Samsung szoftver hibaira vezetheto vissza (es semmi koze magahoz az androidhoz)
-masreszt egy friss/stabil CyanogenMod vagy akar friss/stabil gyari ROM teljes reset utani feltevese utan nagyjabol minden felsorolt problema azonnal megoldodna
-a tunetek alapjan az aksi is siman lehet hogy fizikailag szar

bakkerman: a GS2 sem rossz kis cucc, de a helyedben hasonlo arkategoriaban raneznek a Galaxy Nexus-ra is (amivel szoftveres gondjaid mint pl a fenti kolleganak biztosan nem lesznek), ha pedig kicsit tobbet ra tudsz szanni/hosszabb tavra vennel, egy Nexus 4-et vagy esetleg GS3 is meggondolando lehet.

Regards,