36194
  • Vadnokedli
    Erre van egy mondás-
  • [HUN]FaTaL
    És mi van, ha azt mondom, hogy nem warezolok? :)
  • Narxis
    ejnye
  • Vadnokedli
    Úgy tűnik még nem használtad- nem csak az SD-t takarítja.

De amúgy; Mi van ha azt mondom attól hogy még fizetős egy alkalmazás, nem muszáj fizetni érte.
  • [HUN]FaTaL
    Az csak SD-t takarít, amiért kár fizetni, kézzel is meg tudod csinálni. Cache cleaner meg van egy rahedli ingyen.
  • Vadnokedli
  • LocalPatriot
    Megjelent az új PlayStore:Latest Google Play Store 4.3.10
  • Jim Morrison
    Bírom, mikor akaratlanul is duplicálod a válaszokat :)
  • [HUN]FaTaL
    FB appnak töröld az adatait (vagy cachet, nem tudom melyik a nagy), mert becacheli az internetet a 400 megás belső tárhelyre...
  • gabi89
    Belső tárhely van 80-100MB alatt gondolom akkor szokott rinyálni. Amit tudsz programot rakd át SD-re. Meg ha van FB app fent annak nem árt törölni a cache-ét mert a fél internetet szereti lementeni.
  • Vadnokedli
    SD Maid Pro Ez leszed minden féle szart- csak fizetős-
  • kamionosjoe
    Nem szeret téged!
  • matyi0323
    Hali.
    Xperia mini prom van és néha-néha eszébe jut, hogy kiírja, hogy a telefon tárhelye megtelik.. igazából sosem értem mitől, 15 kép van rajta max, meg pár app..
    Szóval nincs valami olyan alkalmazás, ami a szemetet letörli? Vagy mivel tudom megoldani, hogy ne írja ezt ki havonta? Amit tudtam már átmásoltam sd-re.
  • LocalPatriot
    Próbáltam. Több reboot is volt, de valamiért nem találja.
    De most már mind1, leszedtem a zedge app-ot, ott újra letöltöttem, és ott be tudtam állítani ébresztőhangnak.
    Meg is nyugodtam... 2 éve minden reggel, 4:18-kor erre kelek :))
  • Vadnokedli
    "/alarms/ Ide jöhetnek az ébresztő hangok"

Ha ide bemásolod elvileg jónak kell lennie (ha nincs ott aztán mégse- restart?)

Nekem P-n sikerült 'anno'-
  • LocalPatriot
    Próbáltam, de csak csengőhangként tudom állítani:S

vgyuri - root-om nincs. :S

De sztem leszedem csak emiatt a zedge app-ot, onnan van a hang, majd ott újra letöltöm, és ott beállítom. Úgy csináltam a múltkor is.

Köszönöm azért Mindenkinek! És használjátok, erre jó ébredni:)
  • vgyuri
    Ha van root-od, akkor /system /media /alarms -ba is rakhatod, így usb-re csatlakozáskor vagy factory reset-kor is megmarad a fájl. Utána indítsd újra a telefont, ha nem látná az új fájlt.
  • SzirmosSzisza
    Nyisd meg zene lejátszóval, Menü / Set as.
  • LocalPatriot
    Ezek a mappák megvannak. Így ahogy írtad.
    Már azóta 3 oldalon is utánanéztem, és továbbra se jelenik meg a listában... agyam eldobom. Pedig másra nem akarok ébredni. :)

Fölraktam a dropboxomba: link
  • davidka003
    Amúgy ha jó akkor rakd fel valahova az ébresztőt nekem. :D
  • davidka003
    MP3 sms/ébresztő/jelző -hang beállítása:
    Ezeket a mappákat kell létrehozni a telefonon:
    media/audio/ és ezen belül a következőket:
    /alarms/ Ide jöhetnek az ébresztő hangok
    /notifications/ Ide jöhetnek a jelző/SMS hangok
    /ringtones/ Ide jöhetnek a csengőhangok
  • LocalPatriot
    Valaki help. Csináltam alarms mappat de nem jelenik meg a listaban a csengőhang.
  • skinnyman
    Moto X review: verge engadget
  • LocalPatriot
    Van egy jó ébresztőhangom. Milyen mappába kell bemásolnom, és hova hozzam létre, hogy be tudjam állítani ébresztőnek?
  • skinnyman

Samsung 'Unpacked Episode 2' scheduled for September 4th in Berlin
  • LocalPatriot
    Új játék!

Killer Snake

És aki szeret dominózni: (én eddig nem tudtam, de nagyon rákattantam)

GoDomino
  • Vadnokedli
    Szappan? A HTC egyáltalán nem szappan szerintem - De igaz erről tényleg nem érdemes vitatkozni.
  • LocalPatriot
    Szerintem az.
    Miért, neked jobban tetszik a szappan?:) Ám ne vitatkozzunk ezen.
  • theone91
    Kell is az olyan ruhanemű ehhez a telefonhoz amiben elfér egy teljes lapostévé.
  • Dzsini
    Ízlésről egyáltalán vitába kezdeni... kinek ez, kinek az tetszik.
  • Vadnokedli
    Ez a világ legszebb telefonja kicsit túlzás..
  • Dzsini
    Telefon az, amelyikben van SIM kártya és azt lehet beszédalapú hívásra használni és tablet az, amelyikben nincs/nem lehet. :)
  • LocalPatriot
    Én inkább úgy kérdezném, hogy melyik a phablet, és melyik a tablet?
    Ám a Sony Xperia Z után, a világ legszebb "telefonja". Csak kicsit nagy:)

• Versace26
    Egy kérdés,galaxy s4-re mikor jön a 4.3?
  • skinnyman
    Nem tudom mire gondolsz, de igazabol nem is nagyon erdekel hogy milyen szavakat tennel egymas melle es miket nem.

Mas: melyik a telefon, melyik a tablet?

Here’s how big the Xperia Z Ultra really is
  • GregSB
    Hahaha. Bocs, de hangosan felnevettem hogy a "Samsung" és "korrekt piaci verseny" szavakat te egymás mellé tudod tenni.

Az Apple mellé se tenném őket, a Samu mellé meg pláne nem.
  • skinnyman
    Nyilvan en is erre gondoltam. Ugyanakkor azon tul, hogy egyertelmu, kerdes hogy hosszutavon hogy veszi ki magat az eset akar a Samsung-nal, akar a tobbi kulfoldi cegnel akik pl esetleg usa-ban terveztek gyarakat nyitni, vagy egyeb nagy terveik voltak. Vadkapitalizamus, lehetosegek orszaga, aztan annyi szivas es inkorrekt biroi itelet utan amikor vegre egyszer elernek valamit, a kedves elnok azt is egy tollvonassal megvetozza, csak mert "csak", ennyit a szabad, korrekt piaci versenyrol.
  • GregSB
    Emellett Amazon szopatja Applet, (amcsi cég amcsi céget), azt elfogadták, Applet megbüntették.

Konklúzió: olyan cégek, akik a saját gazdaságunk részei, fő építőkövei, azok szabadon szopathatják egymást, győzzön a jobbik ügyvéd alapon. Külföldi cég próbálja szopatni gazdaságunk egyik legnagyobb játékosát hazai piacon, úgy hogy jogilag mindent ki tudtak hadználni? Ne olyan gyorsan, ezt inkább megvétózzuk!

Isten hozott a politika világában.
  • GregSB
    Most tényleg kimondjam az egyértelműt? Samsung Koreai cég, Apple amcsi. Koreai cég pattogni próbált, USA piacon próbált betiltani amcsi terméket kiskaput kihasználva. Előtte Apple ugyan ezt csinálta velük. Amcsi cég csinálta amcsi piacon -> elfogadták. Koreai cég próbálja visszaszopatni amcsi céget amcsi piacon-> amcsi elnök megvétózza.

Na vajon miért?
  • skinnyman
    "speculation render based on article"
    A legutobbi pletykak szerint a (par nap mulva bejelentesre kerulo, de mar kiszivargott) LG G2-n fog alapulni (ahogy az N4 a sima Optimus G-n alapult), ez igy nez ki:

video

Egyebkent valszeg nem Nexus 5 lesz a neve, hanem marad Nexus 4, mert nem sorszamot jelolnek az uj konvencio szerint, hanem kepernyomeretet. Mondjuk az 5"-hoz kozelebb van mint a 4"-hez mar generaciok ota, es az uj jo esellyel meg nagyobb lesz, szoval ilyen alapon akar elkepzelheto hogy tenyleg 5 lesz, de ennek semmi koze nincs elvileg a sorszamhoz mar (megha eppen egybe is esett a multkor, vagy talan most is majd).