36194
  • Vadnokedli
    Tenkju veri máccs- eddig nem idegesítettek egész életem alatt a privátszámosok, de mostmár elég sokszor hivogatnak..
  • LocalPatriot
    Biztos, hogy olyan jó?
    Link
  • szucsy89
    Köszönöm a kielégítő választ!

Más:

Egy kompakt méretű, megfelelő kijezőjű, vetélytársakhoz képest olcsó, de csúcshardverrel szerelt mobil, ez a ZR, nekem nagyon tetszik.
  • SzirmosSzisza
    Bemész a telefonáló cucchoz, menü, call settings, call rejection, auto reject list, unknown.
  • Vadnokedli
    Lehet- és tudom hogy nem ide illik a kérdés de nincs rá megoldás hogy blokkoljam a Privát számú hívókat? Akár egy program akár T-Mobile nál egy valami. tenk jó!
  • [HUN]FaTaL
    Nem ajánlom az utángyártott kábelt, nekem volt. Hol töltött, hol nem, kikapcsolt kijelzővel sosem, ki is dobtam. Ha rádugsz egy USB hosszabbítót a gyárira, avval jobban jársz.

Ha meg kell még egy kábel, akkor is vegyél inkább gyárit, én is így tettem.
  • theone91
    Őszintén nem csodálnám. Nem azért mert a Mobility a Google kezén van, inkább azért, mert a Moto X fogadtatása a techsajtóban elég jó.
  • LocalPatriot
    Motorola gyártja a köv nexus mobilt?
  • Dzsini
    Szerintem (olvastam én is sokfélét, de ez tűnik elég megbízhatóank) a modern akkumulátoroknál és gépeknél már bőven van olyan védőáramkör, ami ilyenkor csepegtetésre-szintentartásra áll át, nem lehet semmi gondja.

Az akkumulátornak pedig a csökkenés-növekedés összmennyisége számít, tehát nyugodtan lehet töltőre tenni félig feltöltve is (erre vannak az otthoni dokkolók, táblagépeknél az akkumulátorral telerakott billentyűzetek) - sőt, inkább a teljes lemerítés az, ami gondot okozhat. Ezért is még bőven a "teljes lemerülés" előtt lekapcsol, hogy hazáig kibírja, és ezért szokott nyűglődni az eszköz, ha lemerülés után még egy hétig nem kap szuflát - addigra a vésztartalék is kicsorog belőle, és egy fél napba telik, mire magához tér.
  • szucsy89
    És az a "mítosz" mennyiben igaz, hogy miután feltöltött az eszköz, amint lehet le kell húzni a töltőről, mert csak rongálja az akksit? Tehát most a te esetedben érdemesebb a hosszabb kábellel tölteni esténként, mert ugye kevesebb időt lesz "feltöltve" állapotban így. Vagy ez hülyeség? Több helyen is olvastam már neten.
  • SzirmosSzisza
    Van egy app amivel a többit lehet állítgatni, ilyen zöld ikonja van, benne egy G-vel, elvileg abban lehet.
  • fery02
    Ennek a Hangouts-nak mi lehet vajon a minimum Android követelménye?
    Mert próbáltam volna telepíteni 2 db különféle 2.3x-as készülékre is, de nem tudnak mit kezdeni a telepítővel, plusz Play-en sem találják meg.
    Ezekből gondolom, hogy nem kompatibilisek.

Nem hittem volna, hogy egyhamar lesz olyan csevegő alkalmazás, aminek már minimum Jégkrém szendvics kellhet. :)

Más...Ebben az eszközkezelőben hogyan tudnám pontosan beállítani telefonon, hogy működhessen a weblapon az "Eszköz törlése" lehetőség?

Nézelődtem volna telefonon, de nem találtam Eszközkezelős állítási lehetőséget.
  • Dzsini
    Több esetben már az is számított, hogy az alaplapon a hátsó vagy az előre kötött USB-re kapcsoltad az eszközt, az a plusz kb. 50 centi megborította a rendet :)
  • davidka003
    "Minél hosszabb egy kábel, annál nagyobb valami veszteség rajta, érezhetően csökken a töltési sebesség."

Akkor hagyom, mert az 1 méteressel is vagy egy 4 óra mire feltölt.

Meg most hogy mondod megnéztem a gyári 2 méteres Sony kábellel amit még 3 éve kaptam az X8-hoz. Azzal nem is tölt.
  • Dzsini
    Minél hosszabb egy kábel, annál nagyobb valami veszteség rajta, érezhetően csökken a töltési sebesség.

A Nexusom a hozzá adott rövidke (talán 50 centis) kábellel ugyanazzal a töltővel olyan 30-40%-al gyorsabban tölt, mint a Kindle majdnem 2 méteresével (így is úgy is feltölt egy éjszaka alatt, tehát számomra igazából mindegy).

Persze kábel és kábel között is van különbség (itt számít a csatlakozó minősége és az anyag), érdemes kipróbálni, hogy egyáltalán eléri-e a töltéshez szükséges szintet ezzel a hosszú kábellel. Az adatátvitellel nem lenne gond, az szinte biztos.
  • davidka003
    Ilyesmi kábelt merjek venni szerintetek?

Gyári Sony töltőbe dugnám bele, mert a jelenlegi 1 méteres és az semmire nem elég.
    Legalább egy 2 méteres kéne.
    Van ebay-en 500 Ft-ért meg van 300-ért is. Nem tudom mennyi különbség lehet egy usb kábelnél.
    LINK - ez drágább
  • [HUN]FaTaL
    Én még mindig 2.2-es uTorrentet használok, classic skinnel (szóval a tálcán az ikonja pont így néz ki) :D

MSN, Winamp mondjuk nincs (AIMP helyette) :)

Ez az FF1.5-2.x viszont nem kicsit retro :D
  • SzirmosSzisza
    Úha, MSN, régi uTorrent, Winamp, valami régi FF skin (nekem is ilyen volt!) ez se mai kép :D
  • Narxis
    neeeeeeeeeeeeee
  • PeeTeR
    "Failed to load page content"
    ez partner oldal volt arra emlekszem de arra hogy mi volt a wholesales oldal cime arra viszont mar nem
  • Narxis
    Akkor innen rendeljek én is? :D Kapok ajándékot?
  • PeeTeR
    tobbi kep igy hirtelen fogalmam sincs hogy hol van de ezt tudtam hogy anno hova raktam

http://imagerz.com/QE5ADUtvAwMCVVIZGQVR
  • Narxis
    Azért ez nem semmi. :O
  • PeeTeR
    igen ilyen nekem is volt anno elso rendelesemnel. annyi ajandekot pakoltak a keszulek melle, hogy hihetetlen. poen hogy minden hasznos es mukodo kepes. ilyen kis kocka hangszorot en is kaptam (mai napig meg van mert bazijo es meg jol is nez ki :D (4 eves kb)), tollat, extra akkut, muanyag illetve "bor" tokot, travel charger, headset - pedig csak a kutyut rendeltem minden extra nelkul. csomagolas hibatlan es preciz volt mint kulsoleg mint belsoleg - gondolok itt olyasmire mint habszivacsgolyok extra plasztikzsak levegovel meg a tokomtudja. szallitasi ido is 7-10 nap volt megadva boven belefert. poenkent jon meg az is, hogy anno msn -en tudtam tartani a kapcsolatot azzal a kinai emberkevel akitol ezt rendeltem es barmi kerdesem volt 1-2 oran bellul mindig kaptam keszsegesen valaszt. bar ez cege valogatja 1000%. de igy osszesegeben nagyon pozitiv csalodas volt. igaz mast nem vasaroltam csak ezt az egy ketyeret anno de akkor is...
  • grebber
    Nekem beváltak a kínai cuccok csak ajánlani tudom őket.
    Eddig nem volt gond velük igaz még szinte "szűz" vagyok mert csak 3 termékem van kintről. Egyszer volt gond amiért postáznom kellett de az az én **szságom miatt volt (Aki ph-re jár az talán ismeri is az esetet )

Mondhatni olcsó és finom termékek ezek.
    Legutóbb még ajándékot is kaptam (gondolom mert új reg első rendelése) hangszórós (és természetesen jackdugós) micro sd kártyás lejátszót adtak.
    Ilyenem még úgy sincs Meglepetésként ért minket ,mert sehol nem láttam hogy ez hogyan és mihez jár.
  • SzirmosSzisza
    Engem is megnyugtatna, ha nem Kínába kéne szervizelni küldeni, illetve nem kínai postán jönne, hanem elbattyognék a legközelebbi márkaboltba és megvenném.

Félreértés ne essék, ha nem kapnék ingyen telefont otthonról és kéne okos telefon 99%, hogy én is valami kínai "vacak"kal nyomulnék :D
  • grebber
    Bármilyen hihetetlen de nagyon sokakat megnyugtat hogy nem "nevesincs" hanem almás a márkája.

Én meg úgy vagyok vele (mint sokan mások),hogy leszarom. Ha az a márkája hogy csingcseng vagy ki se tudom mondani akkor sem érdekel,mert fele vagy 3-ad áron adja ugyanazt "szinte" mit a "híresebb" tabletek.

• Narxis
    Ennyi.
  • davidka003
    Jó kis tablet.

Bírom mikor mondják az emberek, hogy azért vettek Ipad-et, mert próbáltak Androidost és az használhatatlan volt. :D
    Adna a halál 150k-t egy tabletre. Ráadásul internetre/filmekre androidos is bőven jó.
  • [HUN]FaTaL
    Persze, a saját szarjaikat védik. De külföldi cégként próbálj perelni ott másolás miatt. Körberöhögnek, mint, ahogy az autógyárakat is.

" sem mindenhol teljesen inkompetens"

Ez gondolom kompetens akart lenni :)
  • theone91
    Láthattunk már azért arra példát, hogy majdnem árutiltásba torkollott egy-két per a Shanghai-i bíróságokon. Tavaly majdnem bant kapott az iPad, csak azért mert egy kis cég beperelte az Apple-t a korábban bejegyzett IPAD név miatt. Ez jó példa arra, hogy azért Kínában sem mindenhol teljesen inkompetens a jogrendszer ebben a kategóriában.
  • [HUN]FaTaL
    Nem ez az oka. Az az oka, hogy Kínában hiába perelsz, máshol pedig nem árulják, csak neten.
  • theone91
    Rohadt egyszerű oka van ennek. Csak olyat perelünk, próbálunk letaszítani, mérsékelni és ellehetetleníteni, aki piacilag akár a legkisebb versenyt is mutatja. Ezek a noname 1:1 koppintások semmilyen veszélyt nem jelentenek. Nagyon apró számban kelnek el a nagyokhoz képest, így nem fogják a gyártók törni magukat ezzel. A cégek nem önérzetük miatt perelnek, pénzügyi háttere van az egésznek.

Fura egy dolog.
  • SzirmosSzisza
    Kínaiakkal nem tudsz mit tenni sajnos (illetve Amerikában úgy néz ki Apple-el sem :D)
  • grebber
    Na ez az amit én sem értek soha. Hiszen a cikkekben is nagy siteokon ott van hogy iphone 5 klón meg xy klóne és mellette van szinte full ugyanaz semmi per. De ha a samsung ugyanugy kerekiti a széleket már perel az apple google mindenki.

Úgy néz ki a kínaiakra ezt ráhagyják jól van jótól lopni nem szégyen
  • szucsy89
    dzsízösz, mekkora One koppintás :DDDDD

csoda hogy a HTC nem perel :D
  • grebber
    Ezzel szemezek már régóta. Ennek van egy klónja Tronsmart TS7 (és 34k ez is) . 1-2 dologba eltér meg a tronsmart vékonyabb de a HW + kinézet full ugyanaz.
  • Narxis
    Tyűűű vazze, na most szétnézek ezek között a kínai csodák között. Viszlát Nexus 7, helló Kína. :D
  • Szabi #22586
    ez se rossz, bár ez már ~45000 Ft :D
  • Master91
    Helló!

Galaxy S2-es lefrissítette magát (jelly bean-re), és azóta a hátsó kamerának a képe mosódott fotókat csinál, viszont az első kamera képe meg szebbeket.

Beállítások át vannak nézve, valaki találkozott már ilyen problémával?