36194
-
#22584 Mióta felszámolták a hivatalos Motorola szervizhálózatot és supportot hazánkban (pont akkoriban, amikor egy Motorola V360-at vásároltam), azóta híresen szar a Motorolák szervizeltetése. De azért az már az extrémebb eset.
Unokanővérem Defy+-án egy garanciális alaplapcsere lett volna esedékes, másfél hónapot ültek rajta, majd közölték (a jogyzerű garanciális feltételek keretein belül), hogy ingyen nem tudják vállalni. Röhej. -
#22583 Wow ez kurva jó ennyi pénzért. :D -
#22582 Bekapcsolhatatlanná kutam a táblámat kiküldtem és megcsinálták.Egy kurva szót nem szóltak nem kéne tökrekurni mert akkor no gari.
Tehát jó + proharveren kinai telcsis topikba is sok a jó visszajelzés.
Azért van 1-2 patkány cég nem kell őket félteni de "erővel" ott is visszakapja ember a pénzét vagy egy új gépet!
Szóval innentől kezdve én telefont is csak kintről veszek!
Tudom itt kb senkit nem érdekel,de majd berakom a kis szösszenetet ha nyomkodhatom a Cubot GT99-ről!
-
#22581 Miért milyen tapasztalatod volt eddig ? :) -
#22580 Nem szopás az szerintem!
Talán többet kell várni az oda vissza út miatt ,de semmi egyéb.
(Haverom vett ITTHON motorola telefont szervízbe 1 hónapot ültek rajta mindig csak majd-majd a jővőhéten ő ezt megunta és visszakérte a pénzt!)
Szóval ahogy nézem itthon se olyan hüde rózsás a helyzet.
Meg nekem is volt olyan hogy telefonommal kb 5 oda vissza meg kellett járnom Pestet mire végre képesek voltak megcsinálni a cuccot.
Kínába még szaladgálnom se kell max a postára hogy feladjam.
Rossz tapasztalatom eddig nem volt kintről. Ha ilyen fillérekért szórják a csodafonokat nem fogok itthonról venni agyonárazottakat.
-
#22579 35 ezerért a gariztatással szopás már nem olyan fajsúlyos ellentényező. Ha tönkre megy a telefon, akkor jó volt tanulópénznek, utána úgysem lesz már gusztusod ilyet venni. :D -
#22578 Nincs bajom ezekkel a kütyükkel. Remek ajánlatok vannak.
Mondjuk szoftvereztetés kérdése már nálam nincs annyira periférián. Azért jó, ha találsz a kütyüdhöz korrekt romokat, vagy legalább a gyártó biztosítson egy generációnyi frissítést, ehhez azért feltétel, hogy ismeretebb, közkedvelt telefonról legyen szó.
Körültekintőnek kell lenni és remek dealeket lehet kifogni az ilyen ázsiai kategóriából. Ismerősöm iPhone mellé, fesztiváltelefonnak vett ilyen hasonló kínai droidos telefont pl. -
#22577 Semmi gond nincs a Kínából rendeléssel amíg nem kell gariztatni valamit.
A telefont simán kipróbálnám én is. -
#22576 Majd ha tesom itthon lesz elkérem és szarrá nyomkodom mit tud akksilag meg minden más szempontból.
Csinálok majd több képet és videót is.
Én lassan már a kenyeret is kinából rendelem. Kurva olcsón vannak a cuccok és jók.
A táblagépeim is onnan vannak.A legutóbbi Pipo Max M8 Pro
Most azért nem fogok Magyarországon 1/4 éves várni hogy ugyanezt a táblagápet megvegyem wayteq néven 10-15 ezerrel drágábban + postaköltség.
A telefont meg se említem ,mert kb a soha a jó jelző arra amikor Magyarországon ilyen tudású 4 magos 1gb ramos telo lesz függetlenül vagy kártyásan (mindegy) 34.630ft-ért!
-
#22575 Tényleg ütős kamera ennyiért. Ha valóban 12 megapixel, akkor én mondjuk 8mp-re leméretezném, és a vonalélesség is korrektebb lesz.
Egy jó példa arra, hogy a jó mobilkamera nem csak a prémium árkategóriát jellemezheti, bár egy low-light tesztfotót is megnéznék, az zajosodás végett :) -
#22574 wow -
KaBuTo666 #22573 Én azon lepődtem meg, hogy még mindig működik. -
#22572 Bátyámnak megjött Kínából a telója!
Cubot GT99 34.630ft volt! És eddig teszi a dolgot rendesen!
Hamarosan rendelek kintről magamnak is.
Amin meglepődtem hogy telefonhoz képest szerintem egész jó képet csinál!
Tesztkép -
#22571 Ha rákötöd a hálózatra akkor ugyanúgy látja majd, mint a táblád. Nekünk 1-2 éves Samsung TV van és eleve, ha észlel valamit, akkor jobb alsó sarokban felugrik 1 ablak, illetve van egy Videók "app" is, amiben lehet böngészni a különböző források között (általában itt van a telefon + a gépen amit indítok "szerver", (Serviio-t használom, Linux alatt meg minidlna)). De pl van olyan is, hogy a telefon érzékeli, hogy be van kapcsolva ilyen TV és akkor a beépített videólejátszónál rányomsz valami ikonra és egyből a TV folytatja a lejátszást.
(pont minap szembesültünk vele, hogy S4 screen mirrorjához 2013-as Samsung TV kéne, régebbin csak valami Samsung dongle-vel megy, ami kb 15k ...) -
#22570 eddig nekem csak régi 55cmes képcsöves tvm volt, tehát nekem ezek most tök újnak hatnak, lehet nem pont android témába vág, bár azt se tudom ezekben a tvkben android rendszer fut e vagy sem (szerintem nem, de fingom sincs) ezért a többit spoilerbe teszem
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!itt eléggé vágjátok a dolgokat, szerintem ebben is tudtok segíteni, megvettem ezt a programot táblán jól is működik ha megosztok egy filmek könyvtárat PCn azt látja a tábla és tudom is nézni tekerni akármi, a kérdésem ehhez hasonló program létezik TVkre, mert gondolom ez nem lesz rá :), vagy ott hogy tudnám azt megoldani hogy ha bedugok neki a routerből jövő lant, vagy wifin kapcsolódik a hálózathoz lássa a megosztott filmek könyvtárat és játssza is le őket? Gondolom ha már Smart TV akkor valahogy tudja ezt a funkciót, és nem kell egy merevlemezt vagy pendrive-ot dugni rá hogy az ember megnézze a filmjeit. -
#22569 nem szoktam reagalni a hulyesegeire/megjegyzeseire szerintem Te is tudod, amugy is inkabb olvasgatni szoktam mint aktivan kommentelni. jo van par topic ahol postolgatok is de azt egy kezemen meg tudom szamolni :) -
#22568 Új S3 rom- Hungary I9300XXEMG4
900MB- HotFile.com -
#22567 Jó hagyd már dragonkát :D -
#22566 megszamolni sem tudom mennyiszer kozoltek vele hogy takarodjon a halal faxara. tobbek kozott az ilyen hozzaszolasok miatt. ez egy ilyen tipikus semmit nem veszek semmit nem probaltam de minden szar ami kaphato. fogyasztoi tarsadalom hulladek mellektermeke -
#22565 http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1073481175&no=86350 :D -
#22564 Nekem is jelenleg ez a dilemmám, a Z gyönyörű, a One viszont meg újabb - igaz szinte semmivel nem jobb. [ráadásul röhejesen drága..]
Az Z-nek rohamosan csökken az ára, hát még ha megjelenik az új nagyágyú..elsírnám magam, ha most megveszem 130-ért, 2 hónap múlva pedig már csak 90 lesz..Android, sajnos ez a hátránya..nem értéktartó. De amúgy Z-re voksolok, a One nem éri meg! -
#22563 És ki mondta, hogy szerverre bárki java-t telepít? -
Miguel125 #22562 HTC Desire X-en Mantano Ebook Reader force close-ol, ha egy könyvön hosszú érintést csinálok amivel a könyv adatait jeleníthetném meg. Vodafone Smart Mini-n ugyanez az app tökéletesen működik. Mindegy, hogy a Lite vagy a Pro verziót próbálom. Szerintetek lehet valamit kezdeni a HTC-vel? Újratelepítés, adatok, cache törlés meg minden egyéb ilyesmi megtörtént már... -
Konyigery #22561 Köszönöm. -
#22560 Nem. -
Konyigery #22559 Üdv egy olyan elméleti kérdésem lenne, hogy lehetséges e olyan, hogy egy okostelefon operációs rendszerét egy másikra cseréljük? Tegyük fel Androidot Win 8-ra,avagy fordítva? -
#22558 én samu telefon - samu tévé párosítással néztem, 1 bajom volt vele, filmfeliratot (srt, sub) nem küldi át -
#22557 Xperia Sp-n is van ilyen screen mirroring. -
#22556 S4, S3-ban van olyan funkció, hogy Screen mirroring, ami kirakja egy az egyben a képet, de ez csak 2013-as Samsung TV-kkel működik, régebbiekhez kell valami Samsung dongle. De, hogy más mobilok tudják-e az jó kérdés. Ha simán videót, képet akarsz nézni, akkor DLNA-n keresztül megy minden probléma nélkül, kb bármilyen telefonnal. -
#22555 Valakinek van tapasztalata telefon, táblagép képernyőjének tvre juttatásában? Lcd tvt tervezek venni samsung ue40f6400at néztem ki, ha van erről vélemény azt is szívesen veszem. Van rajta ez az allshare funkció ami a mobil képét adná le tvn, ha jól értelmeztem, kérdés ez csak samsung telefonokkal működik, vagy a sonymmal vagy a nexus 7 táblával is menne? Illetve van ez az imediashare progi ami ilyesmire való erről valakinek tapasztalata? -
#22554 Akik eddig agyon szidták a Sony TFT-t, azok nézzék meg a linket
Köv. Sony telefonok már Triluminos kijelzőkkel jelennek majd meg, és akkor végre nem sír mindenki, hogy jajj fakó a kijelző... -
#22553 HTC sem? PL one S-re se jön JB... vicc.
Azért a Sony sztem elég korrekt, ha nem a legkorrektebb frissítésekben. -
#22552 nem hogy kaptyák béééfele -.- -
#22551 Ha hivatalos frissítéseket akarsz, akkor Nexus, többi felejtős. -
#22550 HTC sem híres a frissítéseiről :(
Ettől függetlenül nekem az One jobban tetszik mondom ezt úgy, hogy az összes Sony -t imádom kinézetre.
Z -nél messze van még azaz 1 év, mert idén januárban jelent meg. -
#22549 Kinézetre nekem is jobban tetszik, bár a One is nagyon szép (ott a hátlap nem jön be annyira)... lehet hülye gondolat, de a Z-től azért tartok, mert lassan 1 éves telefon... ugye nemsokára jön a Sony új flagshipje, és a Z-t "elfelejtik" majd, magyarul a 4.3 után már nem jön rá több frissítés. Vagy a One-al is ez lesz?
Még valami, melegedéssel hogy állnak ezek a csúcstelefonok? -
#22548 Egyértelműen Z. 4.3 is tuti jön rá.
És persze ezerszer írtam már, de soha nem lesz szebb telefon. -
#22547 HTC One +1
Újraindítás témához: se a pcm se a telefont nem indítom újra szándékosan.
Pct is csak a nagy meleg miatt kapcsolom ki egyébként megy nonstop.
-
#22546 Mondjuk sok választása szerintem nem volt a Googlenek. Ha csak c/c++-ban lehetne fejleszteni, akkor fele ennyi app sem lenne. C# értelemszerűen nem, maradt a java, mint keretrendszer. -
#22545 Ha valaki egy komolyabb szerverre Javát vagy bármi hasonlót merne telepíteni, szerintem ott ütnék őt agyon, Androidon meg ugye ez elkerülhetetlen :D