Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FZoleee
Vagy nem. Igaz, ehhez kellett pár promóció, meg hívtam is meg egy embert, de: "You currently have 6.35 GB of Dropbox space."
Prody
Például, meg több tárhelyet adnak... olcsóbb is, ha veszel, nem?
Csak bírom, hogy akik DB-t használnak, ennyire buták és tájékozatlanok?

Narxis
Hát jah, androidosoknak stílszerûen GDrive-ot kéne használni.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Prody
Miért használ mindenki DropBox-ot? GDrive 5GB-tot ad, míg DB csak 2-õt, nem?

skinnyman
Tag-em nincs, de Android Beam-nel pl ameddig a ket keszuleket egymashoz kozel tartod, folyamatosan erzekeli, es ha elveszed onnan, megszunik. Szoval erzekeli a kapcsolat kezdetet es veget is ha erre gondoltal.

Regards,

RelakS
Köszi, bár "A(z) Earth alkalmazás leállt." hibaüzenetet ad :/

Amúgy DropBoxon nem osztott meg még senki velem bármit is 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Jim Morrison
Mindegy, feltettem, próbáld meg simán telepíteni.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
Feltegyem dropboxra az apk t? (Veled már megosztottam az sg-s mappát?)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

RelakS
A Google Earth itthon nem elérhetõ.
Hogyan lehetne mégis felhekkelni a telóra root nélkül?

RelakS
csak egy paypass kártyám van, de úgy tûnik, kizárólag akkor reagál rá a telefon, ha az adó közelébe érek vele. Beolvassa, kész. Ha elveszem, tehát kikerül az adó körzetébõl, akkor nem történik semmi.

Vadnokedli
Pont Meshuggah koncertig elõrendelhetõ? De miért.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

skinnyman
Shiwo
szóval ha jól értettem az egyik videóban, akkor lehet "billenõ" kapcsolós megoldás benne, tehát egyszer elhúzom a telót a tag felett és bekapcsol mondjuk a wiki, ha még egyszer, akkor meg ki..

olyan esetek érdekelnek, ha mondjuk teszem azt az asztalra van ragasztva ez a NFC tag, és ráteszem a telót, rajta hagyom, akkor mi történik? ki-be kapcsolgat, vagy csak egyszer átbillen (wifi on) ? illetve ha ezek után elveszem mondjuk 3 perc múlva, akkor visszabillen-e a dolog (wifi off), vagy marad bekapcsolva a dolog, és csak akkor billen át off-ra, ha újra elhúzom a tag felett a telefont?

meg olvastam, hogy a fémek bezavarhatnak neki.. kérdés mennyire érzékeny rá? mik a tapasztalatok?
vagy ha pl egy gyengébb mágnes van pár centire tõle, az totál behalasztja, vagy gond nélkül fog mûködni?

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Jim Morrison
Tedd fel itt nyugodtan, hátha tud rá valaki válaszolni.

Shiwo
tudom, olvastam, sõt, neten is keresgéltem, de lenne 1-2 olyan kérdésem, amire egyáltalán nem találtam választ

Jim Morrison
Ha kicsit visszaolvasol találhatsz pár infót róla.

Shiwo
kérdés: van köztetek olyan, akinek van ilyen NFC tag-e ? lenne pár kérdésem (privátban) a mûködésével kapcsolatban

SzirmosSzisza
Ja látom, reggel van még 😊

Amúgy mobilba se rossz dolog, sok helyrõl hallani, hogy muszáj melóba vinni mobilt pl, mert lemerül.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SirAlo
Elektromos autokba:p

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

SzirmosSzisza
wat? Autós töltõ 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SirAlo
Szerintem ez inkabb az autokba lessz nagy elorelepes, telefonokba szerintem senkinek se okoz nagy gondot a toltes, nappal kibirja ejjel meg berakja tolteni, de az autonal ha messzebbre akarsz utazni nem allhatsz meg a toltokutnal es fel napig toltogetni😄

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

skinnyman
Cut the Rope: Time Travel
Dungeon Hunter 4

Allitolagos S4 Mini szivargasok: ezek alapjan nem tunik egy csucs cuccnak ez sem
Frissult az ES File Explorer Eddig is az egyik legjobb filekezelo volt, most meg jobb lett.

Jo kis kickstarter cucc: Olcso, kicsi MicroUSB-n (OTG) csatlakoztathato microSD olvaso, tamogatja a microSDXC-t is (64 gigatol kezdodo kartyak)

Jon az Amazon Appstore Magyarorszagra is
Erkezoben lehet a Google egysegesitett jatek szolgalatatasa. Google Glass app-bol szivargott infok.
Ficsorok:
real time/turn based multiplayer, in game chat, achievements, leaderboards, invitations, lobbies (effektive: kb minden ami kell)
Ehhez meg hozzavesszuk az egysegesitett uzenetkuldojuket (Babel)... nem kis dolgokkal keszulnek, meg 1 honap es remelhetoleg minden kiderul 😊

Regards,

Jim Morrison

cody1994
thx!

desigo
"esetleg 133 gramm mariskát" <#nyes>
gabi89

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

skinnyman
Marmint a voodoo-ra gondolsz? Erosen ketlem, de itt ki van listazva h mi kompatibilis vele. Egyreszt egy nagyon konkret audio chip kell hozza (ami eleg keves teloban van), masreszt egy valaki hegeszti akinek nincs eroforrasa ezer telefonra megcsinalni/letesztelni.

Regards,

Falabu
Parancsolj, play.

&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;&#8226;(-&#8226;Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!&#8226;-)&#8226;&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;

cody1994
Ez engem is érdekelne 😊

Van valami hasonló driver xperia telefonokhoz is?

SirAlo
Hi, ha szeretnem felrakni a legujabb PlayStoret ami nemreg jelent meg honnan tudnam letolteni az apk fajlot hozza? elegge el van rejtve, ( amugy hanyas a legujabb , rakerestem googlen es 3.10-nek irta a legujabbat, de nekem is az van fent, ami nem lehet a legujabb mert amikor a telefont vettem meg ki se jott)

skinnyman
Sztem ez csak a drivereken mulik.
Egyebkent elozo telomnak (S1) voodoo-val jobb hangminosege volt, mint a win7-es laptopomnak.

Regards,

kifli
olajcégek, bankok, stb melett, nem it cégek közt <#conf>

#19271: Úgy ahogy pl hangminõséggel jelenleg is gond van bármeik linux rendszeren. Hiába van felrakva minden driver, ha meghalgatod ugyanazt a hangot win-en és linuxon ugyanazon a gépen észrevehetõ a különbség.
skinnyman
Megis mi az hogy a linux gyengebb a kamera minosegben? Mi a jo eg koze van egy OS-nek a kamera minosegehez? <#fejvakaras>

Regards,

Azért az Activision is elmehet melegebb éghajlatra, hogy még mindig a csillagos égben van a Diablo III ára, illetve hogy "szaros" singleplayer módban sem lehet tolni a játékot amíg az ember összeszed rá egy vagyont hogy megvegye.
Solten
"Mint pl az ea lett a világ leggonoszabb cége..."

Na vegre valamit helyesen allapitottak meg. <#hehe>

Saor Alba

SzirmosSzisza
Afaik most valami katonai fényképezõ cuccba is Androidot raknak, szal lehet kiheverte már 😄

Más, bocsi az OFF-ért, ismerõs eladó S2-je:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Eladóvá vált a fent említett telefon. 1,5 éves, kezdetektõl fóliás kijelzõ, nagyon szép állapotban. Jelenleg 4.2.2 CyanogenMod ROM fut rajta.
Minden tartozéka, doboza megvan, garancia már nincs. Van még hozzá egy gumis tok, illetve egy Mesh mintás (lyukacsos) tok.

https://www.dropbox.com/sh/21m8wgvakzgl9l4/AUR_EIZtaN
Átvétel személyesen Budapesten
Ár: 60.000 HUF

kifli
pedig a linux (és ezzel az android) pont a kamera minõségben gyengébb. Mára a gyártók már megoldották a dolgot. De emlékszem megjelenés után a wm6.5-ös telefonok kamerája is sokkal szebb képet csinált, mint akármelyik androidos.

Facebook home-ot nem próbáltam még, de az alacsony értékelés érdekes. Viszont azt sem szabad elfelejteni, hogy az ilyen netes értékelések, fõleg egy ilyen megosztó szolgáltatásnál mint a facebook, nem mindig releváns.
Mint pl az ea lett a világ leggonoszabb cége...
skinnyman
Igy van. A problemak pedig (eddigi tapasztalataim szerint) force close-ok formajaban szoktak jelentkezni. Szoval nem veletlenul van a developer settings-ben, nem buzeralni. 😊 A magyar forditas mondjuk tenyleg no comment.

Regards,

aronka98
Köszi a válaszokat, gondoltam is hogy nem javítana sok mindent fõleg így hogy még problémákat is generálhat.

TDU2 nick: szaboaron98HUN !Audi FOREVER!

[HUN]FaTaL
Balf*sz fordítást sajnos. A GPU gyorsítás alapból aktív ott, ahol az alkalmazás támogatja. Az említett beállítás angolul "force gpu rendering", vagyis kényszerítés. Ennélfogva, ha bepipálod akkor mindenhol aktív lesz a gpu gyorsítás, viszont ez problémákat generálhat.

http://goo.gl/gd6Zi5

Kényszeríti minden alkalmazás számára a hardwaregyorsított 2D megjelenítést.
Tudni kell róla, hogy:
-Így gyorsabb a megjelenítés a software-es megjelenítéshez képest, DE
-A legtöbb alkalmazás már alapból hardware-es 2D megjelenítést használ
-Régebbi software megjelenítés alapú alkalmazásoknál vizuális hibákat idézhet elõ a kényszerítés bekapcsolása

Én úgy vagyok vele: bekapcsoltam, azt majd ha valami szarul fut így egyszer akkor kikapcsolom 😊
Vadnokedli
ezek a fejlesztõi beállítások nem?, hagyd úgy ahogy van szerintem

Ez komoly. 2D hárdvergyorsítás.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

aronka98
Sziasztok, lenne egy kérdésem: van nekem egy Xperia P-m és a beállításoknál (beállítások/fejlesztõi lehetõségek/GPU megjelenítés) találtam egy olyat hogy 2D hardvergyorsítás. És az érdekelne, hogy pontosan ez mit is jelent? Köszi elõre is

TDU2 nick: szaboaron98HUN !Audi FOREVER!

JaSoN HuNTeR
S advance hány magot használ GB alatt?
Én azt hallottam csak egyet de JBvel már kettõt fog és több ramot is.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

desigo
10 perc múlva mobilarénatvben lesz...
Legyalultam majdnem minden olyan programot ami nem kell. és így is folyamatosan nyitva annyi program hogy nincs rendesen memóriája a telefonnak!!!
És nem csinálok semmit és folyamatosan valami eszi az energiát, 5-7% kevesebb mint 1 óra alatt, és csak áll..

Hülye LG!!
És nem lehet valamit csinálni a memória zabálásával?

skinnyman
The 6 Most Underrated Games for Android
Van par eleg utos koztuk.

Regards,

skinnyman
nodekli: mivel a kijelzomerettel kb egyenes aranyban no a fogyasztas, az ilyen kijelzomeretu telefonok aksijanak haromnegye a kijelzore megy el, ha nem lenne bennuk ekkora kijelzo, nem kene ekkora aksi.

Egyszeruen ez a trend es kesz. Szamomra a kb olyan 4,3" alatti kijelzomeretek teljesen ertelmetlenek, mert semmi plusz kenyelmet nem adnak egy kezes hasznalatkor sem.
Amugy a Motorola eselyes h ev vege fele jon nehany utos kompakt meretu cuccal, elvileg ezt mondtak:
"the new design philosophy is "better is better" rather than "bigger is better.""

Regards,