Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak bírom, hogy akik DB-t használnak, ennyire buták és tájékozatlanok?
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Regards,
Amúgy DropBoxon nem osztott meg még senki velem bármit is 😊
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Hogyan lehetne mégis felhekkelni a telóra root nélkül?
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Regards,
olyan esetek érdekelnek, ha mondjuk teszem azt az asztalra van ragasztva ez a NFC tag, és ráteszem a telót, rajta hagyom, akkor mi történik? ki-be kapcsolgat, vagy csak egyszer átbillen (wifi on) ? illetve ha ezek után elveszem mondjuk 3 perc múlva, akkor visszabillen-e a dolog (wifi off), vagy marad bekapcsolva a dolog, és csak akkor billen át off-ra, ha újra elhúzom a tag felett a telefont?
meg olvastam, hogy a fémek bezavarhatnak neki.. kérdés mennyire érzékeny rá? mik a tapasztalatok?
vagy ha pl egy gyengébb mágnes van pár centire tõle, az totál behalasztja, vagy gond nélkül fog mûködni?
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Amúgy mobilba se rossz dolog, sok helyrõl hallani, hogy muszáj melóba vinni mobilt pl, mert lemerül.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Dungeon Hunter 4
Allitolagos S4 Mini szivargasok: ezek alapjan nem tunik egy csucs cuccnak ez sem
Frissult az ES File Explorer Eddig is az egyik legjobb filekezelo volt, most meg jobb lett.
Jo kis kickstarter cucc: Olcso, kicsi MicroUSB-n (OTG) csatlakoztathato microSD olvaso, tamogatja a microSDXC-t is (64 gigatol kezdodo kartyak)
Jon az Amazon Appstore Magyarorszagra is
Erkezoben lehet a Google egysegesitett jatek szolgalatatasa. Google Glass app-bol szivargott infok.
Ficsorok:
real time/turn based multiplayer, in game chat, achievements, leaderboards, invitations, lobbies (effektive: kb minden ami kell)
Ehhez meg hozzavesszuk az egysegesitett uzenetkuldojuket (Babel)... nem kis dolgokkal keszulnek, meg 1 honap es remelhetoleg minden kiderul 😊
Regards,
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Regards,
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
Egyebkent elozo telomnak (S1) voodoo-val jobb hangminosege volt, mint a win7-es laptopomnak.
Regards,
#19271: Úgy ahogy pl hangminõséggel jelenleg is gond van bármeik linux rendszeren. Hiába van felrakva minden driver, ha meghalgatod ugyanazt a hangot win-en és linuxon ugyanazon a gépen észrevehetõ a különbség.
Regards,
Na vegre valamit helyesen allapitottak meg. <#hehe>#hehe>
Saor Alba
Más, bocsi az OFF-ért, ismerõs eladó S2-je:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Eladóvá vált a fent említett telefon. 1,5 éves, kezdetektõl fóliás kijelzõ, nagyon szép állapotban. Jelenleg 4.2.2 CyanogenMod ROM fut rajta.
Minden tartozéka, doboza megvan, garancia már nincs. Van még hozzá egy gumis tok, illetve egy Mesh mintás (lyukacsos) tok.
https://www.dropbox.com/sh/21m8wgvakzgl9l4/AUR_EIZtaN
Átvétel személyesen Budapesten
Ár: 60.000 HUF
Facebook home-ot nem próbáltam még, de az alacsony értékelés érdekes. Viszont azt sem szabad elfelejteni, hogy az ilyen netes értékelések, fõleg egy ilyen megosztó szolgáltatásnál mint a facebook, nem mindig releváns.
Mint pl az ea lett a világ leggonoszabb cége...
Regards,
Az Android operációs rendszert eredetileg fényképezõgépekhez tervezték <#alien>#alien>
Nem túl sikeres a Facebook Home (haha)
Másfél millió Android aktiválás naponta
Saor Alba
TDU2 nick: szaboaron98HUN !Audi FOREVER!
http://goo.gl/gd6Zi5
Tudni kell róla, hogy:
-Így gyorsabb a megjelenítés a software-es megjelenítéshez képest, DE
-A legtöbb alkalmazás már alapból hardware-es 2D megjelenítést használ
-Régebbi software megjelenítés alapú alkalmazásoknál vizuális hibákat idézhet elõ a kényszerítés bekapcsolása
Én úgy vagyok vele: bekapcsoltam, azt majd ha valami szarul fut így egyszer akkor kikapcsolom 😊
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
TDU2 nick: szaboaron98HUN !Audi FOREVER!
Én azt hallottam csak egyet de JBvel már kettõt fog és több ramot is.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
És nem csinálok semmit és folyamatosan valami eszi az energiát, 5-7% kevesebb mint 1 óra alatt, és csak áll..
Hülye LG!!
És nem lehet valamit csinálni a memória zabálásával?
Van par eleg utos koztuk.
Regards,
Egyszeruen ez a trend es kesz. Szamomra a kb olyan 4,3" alatti kijelzomeretek teljesen ertelmetlenek, mert semmi plusz kenyelmet nem adnak egy kezes hasznalatkor sem.
Amugy a Motorola eselyes h ev vege fele jon nehany utos kompakt meretu cuccal, elvileg ezt mondtak:
"the new design philosophy is "better is better" rather than "bigger is better.""
Regards,