36194
-
nIsTv4n #22664 És mivel a legtöbb vezető vállalat Windows rendszereket használ, Exchange-el, sok esetben Azure-al, Lync szerverrel, ha ezekre agresszív módon ráépítene a Microsoft, akkor elég nagy űrt tölthetne be. Mert az Android-ra is van Exchange kliens, (azért lenne hova fejlődni egy Outlook-hoz képest), vállalati Lync szerver támogatásban már nem vagyok biztos, hogy egyáltalán létezik-e Droidra.
Ott a kezükben a lehetőség, hogy szinte összeolvasszák a két platformot szolgáltatás szinten (na nem design terén, mint ahogy azt manapság próbálják), és így a cégtől megkapott WinPho telefonon egy LDAP bejelentkezést követően ott lenne minden céges kontakt, levelezés, neadj' isten alapszintű távoli gépvezérlés. Mindezt hozzácsapni a jelenlegi Enterprise csomagokhoz, és kész is a iOS nagy ellenfele. -
#22663 Tudják biztosítani a BB fizetős biztonsági szolgáltatásaival megegyező dolgokat (BES, levelezéssel és mindennel)? Használtatok ti ilyesmit? -
#22662 A mi cégünk kompletten át fog állni Microsoft termékekre jövőre, aláírtunk egy nagy keretszerződést velük. Microsoftnak ebben van még mindig erőssége: a vállalati szektorban. És mára már egy nagyon is jó keretrendszert tudnak kínálni, ami jól működik. BlackBerryről is át fogunk állni WP-re, valszeg Nokiak lesznek a céges telefonok.
Szerintem WP hamarosan le fogja teljesen nyomni a BlackBerry-t, mert amúgy is mindenki Windows-t és Officet használ, és ha ezek mellé még szerződsz WindowsPhonera is az sokkal költséghatékonyabb.
Szóval valamilyen szinten szerintem tuti meg fognak kapaszkodni, a céges eladások biztos bázist fognak jelenteni számukra. Consumer piacon viszont eléggé esélytelen hogy behozzák a lemaradásukat. -
#22661 Ubuntu telefonok jövőre (2014) fognak megjelenni tömegesével. Több szolgáltató és gyártó is támogatni fogja. -
#22660 No igen, a Firefox OS kb. a kezdeti Android szinten van még, "pár" évvel le vannak maradva...
Ubuntu videók alapján nem lesz (lenne) rossz, de hogy azzal most mi van azt nem tudom.
-
#22659 Egy sok százmilliós piacon egy 10-20 (vagy akár 10000) elemű mintából nem igazán lehet általános következtetést levonni :) Nem a kör rossz, a minta kicsi.
Én örülnék neki, ha megkapaszkodna a WP, és lenne értelmes jelenlét az Android és az iOS mellett, de egyelőre se nekik, se másnak nem akar összejönni - ott van a Firefox Mobile is, az is csak egy pár évet késett, a többi linuxos móka (Tizen, Ubuntu, stb.) pedig még említésre se nagyon méltó. -
#22658 Értem, pontos adatoknak nem néztem utána, csak azt látom, hogy az ismerőseim közül egyre többen váltanak droidról wp-re. De akkor csak én mozgok rossz körökben. -
#22657 "nagyon el fog terjedni rövid időn belül" lassan egy éve piacon van a WP8, ez alatt háromról öt százalékra ugrott az elterjedtsége - a Nokia továbbra is csak szédeleg eladásokat tekintve, a többi cég pedig gyakorlatilag kihátrált a gyártásból (van két Huawei (Ascend W1 és W2) és két HTC (8S és 8X), egy Samsung (ATIV S) és kb. 10 Nokia)
Az 5% elterjedtség pedig édeskevés a túléléshez, egy olyan nagy presztízsű rendszer, mint a Blackberry is döglődik ezen a szinten (mostanában merült fel az egész cég eladása), a Bada 3% körül volt "fénykorában", és azt is leállította a Samsung. -
#22656 A Nokiának köszönhetően nagyon el fog terjedni rövid időn belül, nagyon átgondolt és gyors az egész rendszer (árban meg kb. fele mint az iOS).
Havernak van, 2 perc alatt már minden funkcióját tudtam, sajnos nekem elég egyhangú, de hát ez az egyik hátránya. -
#22655 Amerikábol töltenéd itt Magyarországon kicsit lassan töltene de csak egy pár másodperccel szerintem. -
#22654 kocsiba 180cm-es kábelt használok, köszöni, jól van, tölt rendesen róla a cucc, amikor meg behozom, akkor meg a géppel is megy rendesen.
Meg hosszabbító kábellel is használtam már adatkábelt, ami ugye még rosszabb :) -
#22653 LOL -
#22652 Augusztus elején elérték az eddigi csúcsot, hála a Nokiának. De az is csak 4%... -
#22651 Rákerestem a comic készítő oldalán, ezt talátam :DDD
-
#22650 Ja, oda nem kell semmilyen karaktert rajzolni. :D -
#22649 WP usereket sehogy, mert azok nem is léteznek. :D
Kb 2% az arányuk. -
#22648 Windows Phone hiányzik róla :D Pedig elvileg már több fogy belőle mint BlekkBöriből.
Hogyan látják az Android userek a WP usereket? :)
-
#22647 bezony, nem akartam humiariba meeeeert gyanitom, hogy ott "OS-Flame" -et okozott volna -
#22646 haha ez jó :D -
#22645 -
#22644 Sok ilyen van.
pl Android Lost -
#22643 melyik az az app amiről a híradóban beszéltek hogy lefényképezi a tolvajt és e-mailt küld a gazdájának? -
#22642 Ez nem windows, minden szemét megy a kukába uninstallkor.
Egyedül az SD kártyán maradhat cucc, de egyrészt nem sok vizet zavar, másrészt kézzel is ki tudod takarítani szerintem. -
#22641 Mindegy, mert Androidra egyiket sem tudod. Egyébként a Primo az újabb. -
KaBuTo666 #22640 Gondolj bele, mikor a rendőr üríti ki a zsebeket és pálinkás poharakat talál. :D -
#22639 Úgy értem- nem muszáj együtt a kettőt zsebre rakni. De ez meg gatya függő amit mondasz, meg oda nem árt egy öv hogy ne húzza le a gatyádat. -
KaBuTo666 #22638 Attól még zsebre rakhatja. :) Raktam már zsebre nem egy pálinkás poharat, és igen, elfért! -
#22637 Ez egy microUSB-s kiegészítő ezt nem kell hogy zsebre rakjad. -
#22636 ezt rakd zsebre ... -
-
#22634 Primo
*My Way -
Bal0924 #22633 Valamit lefelejtettem.
Egyes programok maradványait hogyan lehet leszedni a telefonról?
Tudom hogy vannak, de fogalmam sincs hogy hol tárolja/telepítette. A ccleaner program nem tünteti el.
ui.: Mióta a google térképét eltüntettem e telefonomról (letiltottam), 3szorosára nőtt az akku élettartalma. Akár 2,5napot is kibír 1 töltéssel. :D
Bár még nem találtam meg a tökéletes navigációs programot. -
#22632 Gyorsan lőttem pár képet vakító napsütésben is a Cubot GT99 teloval:Itt megnézhetőek -
Bal0924 #22631 Sziasztok!
Tanácsot kérnék.
Be szeretném szerezni az Igo-t (eredetiben), de nem tudom melyiket érdemes.
Igo Primo vagy Igo May Way ? -
#22630 Köszi a helpet! :D Már megrendeltem! :D -
#22629 2009 ha minden igaz :D -
#22628 Ezek szerint van. :D -
#22627 Semmilyen. USB-n (USB-OTG kábellel pontosabban) csak slave módban üzemelő eszközök mennek, egy TV-tunerhez pedig kell driver. Kétlem, hogy lenne olyan USB-tuner amihez írtak volna Androidos drivert. -
#22626 [URL=http://www.edigital.hu/Kiemelt_tartozekok/LogiLink_DVB-T_vevo_Android_keszulekekhez_(mobil/tablet)-p354209.html]kedved szerinti keresőben "dvb-t" és "android" kulcsszavak első találata[/URL] -
#22625 Sziasztok! Androidos tábla géphez, milyen tv tuneres stick kell, hogy tudjak digitális adást fogni tábla pc-n? Most vittem vissza egy Orion hordozható DVD lejátszót (OPDTV-750D). Nem fogta a digitális, szabadon fogható adásokat! :(