36194
-
#23109 Én egy szóval nem mondtam, hogy nem lesz eladható. Minden baromság eladható :) -
#23108 Ettől még piaca van, tehát eladható. Az "okosóra" is eladható lesz, ha a marketingmotor rádöbbenti a tömegeket, hogy nekik erre van szükségük :D -
#23107 Igen, azok is pont ugyanilyen röhejesek :D -
#23106 Mostani led órák is ilyenek. (mondjuk attól még tényleg gáz :D) -
#23105 komoly divatja van ám a retró stílusú LED-es óráknak (meg a tokyo flash-eknek), azokat is nyomkodni kell :) -
#23104 Nekem egy sima Casiom van, eszem ágában sincs lecserélni egy okostelefontól függő, műanyagszíjas borzalomra. -
#23103 Kikapcsolt óra szintén vicckategória. Nyomkodni kell, hogy megnézzem az időt :D -
#23102 Egy rendes mechanikus órát is pár naponta fel kell húzni - bár ég és föld a kettő között a különbség :) -
Chris Lowe #23101 Jah [HUN]Fatal is írta, ráadásul még egy akkus vacak amire figyelni kell, mert naponta lemerül. Púp a hátamra. -
Chris Lowe #23100 De most őszintén, mit vársz? Mit kéne, hogy tudjon?
Szerintem meg egyszerűen fölösleges.
Óra van a telefonon, megnézem az időt azon, ha valaki meg sznob vagy ékszerként használja az órát az meg vesz valami svájcit/divatosat. Ezek biztos okosak, de a telefonomnál biztos nem okosabb akkor meg minek. -
#23099 Szép óra.
Majdnem ugyan ilyen van nekem is. -
#23098 Az. 10 évesen még minden vágyam volt egy 20 gombos Casio "okosóra" :D Ma már vicckategóriának tartom.
Jelenleg ilyen órám van, és ha azt akarják a gyártók (Google, Samsung, Apple, stb) hogy bármire leváltsam akkor többet kell letenniük annál az asztalra, hogy egy 1,5-2" kocka kijelzőt behánynak egy fekete dobozba, és felcsatolhatod a karodra.
Ha az Apple-nek sem fog többre telni, és valamit olyasmit hoznak ki mint az iPod nano azon is csak nevetni fogok. -
#23097 *képernyőidő, az ideje nagy részét az is kikapcsolva tölti majd, tehát jó esetben 2 naponta kell este odatenni a wireless töltő közelébe a telefon mellé. -
#23096 GranTurismo -
#23095 Demozni szoktak mar jopar eve, de kesz termekbe meg nem tudok rola hogy bedobtak volna
-
#23094 A 10 óra üzemidő egy órának meg egy vicc :D -
#23093 Hullagagyi borzalom.
Mint az összes "okosóra" kb. :D -
#23092 Samsung miért nem tudja ezt alkalmazni? Vagy csak én nem láttam sehol még? by the way -
#23091 Azaz, jah. Plusz hajlekonysag. -
#23090 Amúgy gondolom ezekben az okos orákban csak OLED-eket fognak alkalmazni mivel azthiszem csak azon panelban lehet pixelenknét bekapcsolni a kijelzőt(energia takaréskosság)
Vagy melyik az a panel? Ha tévednék. -
#23089 Most bárki adhatja a - pontokat, de ha én egy ilyet látok bárki kezén azt körberöhögöm... lehet maradi vagyok de én maradok inkább a C, vagy a T márkajelű órámnál. Bár én óramániás vagyok. -
#23088 legalább egy évtizede vannak ilyen órák, amíg egy nagyobb cég nem karolja fel, addig senki nem fogja látni a létjogosultságot :)
utána viszont mindenkinek* kelleni fog
*: kivétel persze a jelenlevők -
#23087 Ha épp futod a maratont, és emailezniakarsz, vagy Túr de Francon helyzet jelentés. -
Chris Lowe #23086 Valaki írja már le ezeknek a smart óráknak a létjogosultságát...
Egyszerűen nem vágom mi az a helyzet amikor a telefont bonyolult előkapni és a karóra az egyetlen megoldás. -
#23085 De meg hajlekony kijelzo nelkul is egesz ertelmeset lehet csinalni:
(ez mondjuk igy valszeg nem nagyon lenne kivitelezheto, pl a kijelzonek semmi kerete nincs se oldalt, se alul) -
#23084 Kar lenne erte, sztem siman tudnanak csinalni egy szep kis futurisztikus orat, kezre simulo hajlekony oled kijelzovel. -
#23083 6 col lol, most azonnal zúzzák be az összeset! -
#23082 Parsztvakítás csúcsa. 4K felbontás ilyen optikával kb annyit ér mint Ferrari motor Trabantban :D -
#23081 Acer announces 6-inch Liquid S2, 'first 4K-recording smartphone'
-
#23080 Ettől függetlenül botrány csúnya.
A Samsung és a többi gyártó addig bénázik amíg az Apple elő nem rukkol egy gyönyörű,ívelt órával és le nem kaszálja az összes hasznot. -
#23079 Nem fake, de több mint valószínű hogy prototípus. -
#23078 Is this Samsung's Galaxy Gear smartwatch?
Ez remélem valami fake. Ezt nem gondolhatják komolyan :D ki venné ezt fel 10 éveseken kívül? -
#23077 Nexus 4-en gondolom nem laggol, mas telo oszinten szolva nem is ertem hogy jon szoba toluk :) -
#23076 A gomb átvált szerintem, de megfagy a kép és csak a hang szól 4.2.2es cyanogen modos android, szóval szerintem az a gond. -
#23075 L7 II is jónak tűnik :D Ezért jók a játék tesztek, mert kiderül hogy jó-e a teló hardveresen! -
#23074 Ugyanúgy ahogy az eredeti flasht. Ha azt nem lehet, akkor sehogy. -
#23073 és hogy teszem ki teljes képernyőre? vagy azt nem lehet? -
#23072 vagy DE. -
#23071 Gyári böngésző lejátssza a flasht, de ha nem nyúlsz hozzá (streamet nézel pl) akkor elsötétedik a kép, Firefox alatt megy rendesen. -
#23070 Megpróbálhatod telepíteni a flasht 4.1-re, talán a gyári böngésző még támogatja a flasht.