36194
-
#23069 Az szép. I9000re ráerőszakoltam egy JB-t és még rosszabbul járok vele.
Puffin lejátssza szépen a videókat most, csak teljes képernyőre nem teszi ki... -
#23068 Nagyon nem márkafüggő, hogy mit tud egy telefon. :)
Az L7-ben elég gyenge a hardver. -
#23067 Adobe oldalán fent van a flash. De csak 4.0-ig működik rendesen, újabb rendszeren nem. -
#23066 Sziasztok! LG-nek van olyan telója, amin pl. egy GTA3, Carmageddon nem laggol? Nekem LG Optimus L7-em van Jelly Bean-nel, és elég sok gameloft játék el sem indul rajta :( Vagy inkább térjek át Samu-ra (Samsung)? Nekem az LG formára tetszik, de tudásban egy Samsung jobbnak tűnik! -
#23065 Valamilyen módon fel lehet varázsolni androidra a flash-t? Mert leszedtem a doplhin böngészőt, amiben elvileg van, de a flash videókat (foci streamek) nem játsza le, továbbra is oda van írva, hogy szerezzek flash playert...
Vagy ha van valami jó foci streames program, akkor esetleg valaki azt leírná? (veetle, sopcast nem az igazi...) -
#23064 Sehogy nem tudsz venni semmit- Épp próbáltam x napja. Csak ha amerikában élsz vagy uk-ban -
#23063 Passz pedig asszem valahogy lehet már nekünk is. Vagy csak a napi Free appokat lehet leszedni? Am. sztem pár nap múlva Play-en is fent lesz. -
#23062 erről az amazon-ról hogy lehet vásárolni ? állítsam be azt h UK-ba vagyok, vagy mi ?
-
#23061 PREHISTORIK
-
#23060 moderátori topik? -
#23059 az is, meg sok mas is :) -
#23057 -
#23052 Azta. Nem csak menekülnek az emberek a süllyedő hajóról, de közben szét is lopják:
HTC's top designers reportedly in custody after stealing trade secrets
http://www.theverge.com/2013/8/31/4679260/htc-top-designers-reportedly-in-custody-after-stealing-trade-secrets -
#23051 Good choice!! -
#23050 Koszonom szepen a segitseget szerintem maradok az Xperia Z mellett. -
#23049 lol eddig nem is néztem :D durva -
#23048 most miert, meg a banner alatt is vannak warez linkek, ergo... -
#23047 Samsung Galaxy S5
"a körülbelül 9 hónapos várakozás ellenére már most megindultak a híresztelések az új zászlóshajóról. A fém ház mellett egyes jól értesült források már azt is tudni vélik, hogy 16 megapixeles kamera kerül az S5-be, optikai képstabilizáló funkcióval. " -
#23046 ejnye -
#23045 http://apknew.in/ -
#23044 Ezért! a vagánykodás pocsolyán úsztathatnám sörbe márthatnám. Csak kicsi az akksija- a Z-nek az a gond (Ahoz a HW-hez[vagy pont elég]) -
Chris Lowe #23043 Ne azért vegyél z-t mert lehet vele vagánykodni, hanem, mert az esti fürdéskor játék közben lehet csónak a gumikacsádnak. :-D -
Chris Lowe #23042 Nekem tökéletesen mükszik. Próbálgasd, bár én ilyen hibával még nem találkoztam. -
#23041 Samsung Galaxy Note 3 reportedly landing on Three UK September 16th, Sony Xperia Z1 coming September 24th -
#23040 Ma volt a kezemben az Xperia Z.Szép telefon de nekem már túl nagy és nehéz.
HTC One is tetszett bár az se kicsi plusz a kamerája se fullos és rohadt drága.Nem éri meg az árát :/
Legjobban a Huawei Ascend P6 jött be.Gyönyörű az a telefon.
Brutál vékony,könnyű stb. -
#23039 Lehet bepróbálom ezt az Xperia Z-t..(bár nem szeretem a Sony telefonjait) végülis vízálló, lehet vele vagánykodni. #YOLO -
#23038 Itt egy összehasonlítás neki. -
#23037 Nincs tudásban különbség a két telefon között, pusztán kinézet alapján kell, hogy dönts. Ami különbség lehet, ugye a Nexus megkapja ugye a legújabb frissítéseket, a Z meg vízálló. -
#23036 Szintén, de a vissza nyíl se működik, lefagy az app. -
Miguel125 #23035 Amazon appstore-al mi van? Megkeresek egy appot, rábökök hogy free, utána get app, kiírja hogy purchase 1 másodpercre aztán megint free és itt megfagy a kép és nem történik semmi. Vissza nyíllal vissza tudok lépni de letölteni semmit. -
Chris Lowe #23034 És akkor ott a htc one is. Bőség zavara...
-
#23033 Nexus 4 el mellé nem foghatsz se a Z-vel se Galaxy S3 al én S3 ra cseréltem Note-rol speciel- vagy Akár S4 se szar választás- -
#23032 Sziasztok segitseget kernek hogy az LG Nexus 4-rol kinek milyen tapasztalata van le akarom cserelni a Galaxy Note telomat es vacillalok hogy Xperia Z vagy Nexus 4. -
#23031 -
#23030 Nem igazan ertem, pont ez a baj.
Viszont amit greg makog abbol tenyleg egy istenverte szot se ertek, szoval ahhoz kepest jo vagy! -
ZsirosKenyer #23029 Nekem nem lassult be.
Egyedul ha user-t valtok akkor 20 mp kicsitt lassabb, de utana jo.
Downgrade 4.2.2 miatt egyebkent is resetelned kellene ezert elobb provald ki hogy maradsz 4.3-on es nyomsz egy factor resetet -
#23028 Mi a fene, kivettem a telefont a zsebemből és tiszta zöld a képernyő ... :D
szerk.: lol, elaludt, vissza, most jó :D -
Chris Lowe #23027 Jaja múlthéten összeszedtek pár gyerekjáték appot(párat leszedtem gyerkőcnek, nagyon szereti) és adták ingyen, most meg ez a greatest apps free promóció...plusz a mai napi ingyenes app a cut the rope cheese box. Jó cuccok szoktak lenni, full tele vagyok már amazonos appokkal, mindenfélét adnak, persze leginkább játékok.
Nagy királyság, különösen, hogy a play áruházban mostanában nem divat se a 10 centes se semmilyen eksön. -
#23026 Nagy gondom van Galaxy s4 független készülékem van,két honapos kb,és két napja elkezdett lefagyni,egy idő után tér csak magához,oldalsó gombbal kibirom nyitni,azaz ilágit a képernyö,de nem reagál a kézmozdulatokra,é egy idő után meg bead egy ilyet:
A(z) com.goog.process.gaps folyamat leállt.
Ez mi? És most meg már ilyet is bead:
A(z) Telefon tevékenység nem válaszol.Leállitja?
A(z)System tevékenység nem válaszol.Leállitja?
Mit csináljak vele? Legfrissebb szoftver van rajta.. -
#23025 ...akkor azonnal átköltözök gmail-es címre, mert gmail powa!
A többit meg hagyom a fenébe.