Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

skinnyman
Chrome 27
fullscreen mode, ideje volt 😊

Regards,

Blasta
Default androidos bongeszonel meg en sem talaltam jobbat.
Lehet van gyorsabb, de ezt lehet a leggyorsabban/egyszerubben kezelni egy kezzel, a quick controls-nak koszonhetoen.
Tisztara nem ertem, hogy mi a raknak nem teszik az appok/browserek fontos kezelogombjait/cimsort ALULRA?
Ha mar ilyen kurvanagy kijelzokkel kell szenvedni, legalabb konnyitsek meg az eletem azzal, hogy nem felulre teszik a fontos cuccokat.
O/A-ban jo, hogy alul van az ablakok kezelosavja, de a quick controls a gyari browserben azt is veri.
Amugy GNex-en meg a 4.2.2-vel sem cserelodott le Chrome-ra szerencsere.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Shiwo
böngészõbõl elég sz@r a fész chat, szerintem tedd fel a facebook messenger app-ot

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

repvez
Köszi eddig egész jól müködik .Márcsak arra kéne rájönnöm, hogy a facebook oldalnál az online ismerösök a chaten ablak hogyan maradna meg állandoan láthatóan mint a PC-n. Mert most az a kis téglalap csak ugy lebeg az oldalon rendszertelen helyeken és ha rákattintok megnyitja a csaten lévõ személyek listályát,de nem marad az oldalhoz rögzitve és olyan mintha csak elötte lebegne az olalnak.

ÉS a másik hogy lehet javascriptet telepiteni hozzá?
[HUN]FaTaL
Gyári böngészõ gyors, de nem tördel. Esetleg próbáld ki te is a Maxthont.

http://goo.gl/gd6Zi5

gyari bongeszo siman jo

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

repvez
Hamár keresöknél tartunk, ki mit ajánlana defyre 2.3.7-es romhoz? Mert az opera iszinyat lassú a firefox lefagy és ujrainditja a telót. cromot meg ha jól tudom csak 4es droidtól felfele lehet telepiteni.

A legfurcsább az számomra hogy N-es wi-fi-n 10mb-os neten is fél percig tart mire betölt egy oldalt.
Jó lenne ha tudna valaki egy használható appot vagy tanácsot, hogy hogy tudnám folyamatos használatra birni a telot .
[HUN]FaTaL
Pl. a letöltéskezelõje egy borzalom, nem tud a tempbe tölteni megnyitásra. Nincs oldalsáv, a kiegészítõk nem mûködnek a belsõ lapokon, a könyvjelzõkezelõje sem az igazi és becacheli a fél internetet a c-re.

skinnyman
A gyakorlatban azokon a cuccokra van a Chrome gyarikent elotelepitve, amik 4.1-el vagy frissebbel jottek mar ki. GN pl 4.0-val jott ki, igy 4.2-n is ugyanugy ott van a gyari bongeszo alapbol, Chrome-ot pedig kulon lehet leszedni. A gyari bongeszo mondjuk valszeg szep lassan ki fog kopni mindenhonnan es Chrome jon a helyere.

fatal: nem tudom mihez kepest seggbuta, de semmi nem jut eszembe amit hianyolnek belole. Kiegeszitok kozott nagyjabol mindent megtalaltam ra amit kerestem (ez kb az ADB-ben ki is merul). Gyorsasagban, szabvanyossagban egyertelmuen a legjobbak kozott van, minden lenyeges technologiat tamogat (WebGL, stb, jon majd a Dart), cloud szinkronizacio fasza, stb. Sztem egyertelmuen a legjobb asztali bongeszo evek ota.

LocalPatriot: Nexus 4-et javaslom, az arkategoriajaban kozel-tavol nem talasz semmi mast ami egyaltalan megkozelitene.

Regards,

[HUN]FaTaL
Próbáltam, nem tetszett, PC-n Operát használok. 😊

SzirmosSzisza
Amiket leírtál az mind szoftveres gond, szóval biztos ugyanezeket fogja 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

erdemes elgondolkodni miert olcsobb lg

LocalPatriot
Igen, egy kicsit én is tartok az LG-tõl. Samsung nincs ilyen kategóriában, vagyis van, csak jóval drágább. HTC-bõl van a One X asszem, csak az megint baromi drága...:S
Vadnokedli
LG-t én nem vennék. Sony vagy Samsung, vagy HTC? Nincs valami HTC?

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

LocalPatriot
Üdv!

Köv hónapi fizuból új telót vennék. Tudom nem teljesen az a topik, de itt hozzáértõ emberek vannak, így kiv vagyok a véleményetekre. Eddig a Sony Xperia SL telefont néztem ki, kb 90k HUF, S3 túl drága, viszont az imént rátaláltam az LG 4x HD-ra. Ami furcsa, hogy kb 85k HUF, viszont 4 magos tegra 3, HD kijelzõ. Tehát olcsóbb és elvileg jobb mint az SL, mégis olcsóbb. Szerintetek melyik érné meg jobban? Esetleg melyik telefont lenne érdemes megnézni max 90k-ért?

Köszönöm elõre is!
JaSoN HuNTeR
külsõ sd kártyáról miért nem lehet S advanceról alkalmazások futtatni/telepíteni?
Mindig belsõre telepít.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Narxis
Én akartam PC-n használni de már ott elbukott, hogy nem vehetek fel adblockba saját szûrõket. Meg egyik jelszókezelõ program se támogatja ami pedig beépítve van a Maxthon-ba az kezdetleges számomra. Akinek ezek nem számítanak annak tényleg érdemes kipróbálni mert én is meglepõdtem, hogy mennyit tud és milyen jó.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Ha az androidon Maxthont használsz, érdemes a pc-n is kipróbálni, tökéletesen tudja azt amit a Chrome csak ígér: accounthoz kötött könyvjelzõkezelés, password tárolás, felhõkezelés, még a másik eszközön aktuálisan megnyitottt oldalakat is be tudod hozni. Én most egy asztali pc-n, egy notebook-on, egy androidos mobilon és egy ipad-en használom, mindenütt tökéletes.
Prody
Attól félek, hogy az S4 is ugyanezeket fogja produkálni...

[HUN]FaTaL
+1, evvel viszont az lesz/lehet a baj, hogy 1-2 éven belül az ICS böngészõ elavul a szabványok támogatásának hiánya miatt, mert már nem fejlesztik.

[HUN]FaTaL
Az 4.0, 4.0.2, 4.0.3 és 4.0.4.

[HUN]FaTaL
2500ft + áfa.

theone91
Sok gyártõ ettõl függetlenül beleteszi szokásos ICS-böngészõt is 4.1-es készülékekbe is. A tabletemen gyári 4.2 van, de megtaláltató benne az alap ICS-es böngölõ is. Gyári 4.1-es telefonomon ugyan ez a helyzet. Ha nem Nexusod, vagy high-end készüléked van akkor a Chrome egyszerûen szar böngészõ (optimalizálatlannak tûnik, hajlamos FC-zni, ellenben az ICS-böngészõvel).

Barnabyka
Blobby volleyball, 2player reaction

Firerock
7 gigás csomag!? Az egy kész vagyon lehet havonta...😄

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Vadnokedli
De 4.0 felett az 4.0 felett nem 4.0-án. <#idiota> Ha nem vesszük bele 4.0.4 stb. Persze igazad van, nem azért írom ezt.

[HUN]FaTaL
Nem, 4.1-tõl Chrome.

[HUN]FaTaL
A PC-s Chrome seggbuta, még addonokkal is, az FF meg egy lassú trágya (még az IE is gyorsabb már), Operát használok (aztán majd ha ott is lecserélik webkitre meglátjuk).

A gyári droid böngészõvel a tördelés hiánya a bajom, a Chromemal szintén (ezutóbbi még hatalmas is). Eddig Opera Mobilet használtam, de a webkites verzió egy trágya, megnéztem a Maxthont és egész jó. Mobilnetre nem tartok külön böngészõt, 7 gigás csomagba belefér 😄

Vadnokedli
De. elvileg.

SzirmosSzisza
4.0 felett nem a Chrome a gyári ?

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

skinnyman
PC-n szerintem egyertelmuen a Chrome a legjobb, FF utobbi evekben elegge lassu lett hozza kepest, egy ideje nem is probaltam mar. Mobilon nem ilyen egyertelmu, ott a gyari Android bongeszo 4.0 felett mar eleg gyors, az FF is egesz gyors (bar nemileg a kompatibilitas karara ahogy neztem), de hosszutavon ott is Chrome lesz a befuto szerintem, egyre gyorsabb, egyre jobban hasznalhatobb. Mobilnetre meg persze Opera Mini.

Regards,

SzirmosSzisza
Miért lenne szar? Arra amire kell tökéletes.

Más ötletem nincs, aminek online, nincs grafikája és sokan tolnak realtime. (max Run in crowd de az se realtime)

??

..ami igaz az igaz..

.. valami online multiplayeres (nem uubergrafikas /nem RPG) erdekelne amit sokan tolnak..

Narxis
naaaa

az egy szar..

SzirmosSzisza
Amõba, meg nálunk most a szó kirakós a menõ 😄

(bemész bármilyen elõadásra és szinte biztos, hogy pár ember épp játszik vele)

Vadnokedli
Hát egy ilyen érdekelne engem is. <#banplz>

[HUN]FaTaL
Nem használtam Chromeot sosem (PC-n sem szeretem, sok a hiányossága), volt benne tördelés? Én azt sem értem, hogy lehet mobilra úgy böngészõt kiadni, hogy nem tördel. Mindenki 20"-ra kivetítve böngészik rajta?

Mai napig nem ertem, miert lett kiveve a chromebol a tordeles.

Raadasul ugy vettem eszre a forumokon, hogy csak nekem hianyzik..

precision
nálam ez a leggyorsabb

Bazinga!

Narxis
Mi olyan jó abban? 😄

precision
én a dolphinnál még nem találtam jobb böngészõt

Bazinga!

[HUN]FaTaL
A Chromenál többet tud (tördelés), de egy rakás trágya lett az egész, ráadásul kurva lassú, fagyasztja a telefonom. Váltottam Maxthonra, az egy fokkal jobb. Remélhetõleg egyszer rendbeteszik.

gabi89
Totálisan elcseszték. Gyakorlatilag egy Chrome lett belõle turbóval. 😞
Nincs rendes Opera link tehát nem tudom szinkronizálni a dolgaimat. A szöveg tördelése annyira jó volt eddig most az is buta lett. Mert ugyan megmaradt, hogy automatikusan betördeli kétujjas nagyítás után és nem kell még plusszba duplán koppintani, (mint chrome-ban meg legtöbb böngészõben) de rohadt lassú és addig homályos is a szöveg ameddig nem végez a rendereléssel.

Ja és nincs opera:config 😞

Ami viszont tetszik, hogy a gyorshívóról egy mozdulattal elérem az elõzményeket. 😊

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Vadnokedli
Valaki? Fasza multiplayer(nem MMORPG jellegût) játékot nem ismer? Akár fizetõset.

Prody
kurvázok és angolt tanítok jobb pénzért mint otthon 😄

Narxis
lol 😄

skinnyman

Regards,

SzirmosSzisza
#20103 alapján kurvázik 😄