36194
  • GregSB
    Samsung karóra, amit csak egy tepsivel összepárosítva tudsz használni. Zseniális alternatíva :D

A lent említett telefonok meg biztos beférnek egy buggyos deszkás nadrág zsebébe, de ha egy normál / slim nadrág, farmer zsebében vannak akkor kényelmetlen leülni velük. Legalábbis én ezt tapasztaltam. Nyáron meg amikor minél vékonyabb / kevesebb anyagú ruhát próbál felvenni az ember a kánikulában egyenesen idegesítő egy len-vászon rövidnadrág kicsi zsebében ilyen nagy szarokat cipelni.

De ez csak az én egyéni szoc problémám :D
  • SzirmosSzisza
    Megszokás kérdése. Először én is azt hittem, hogy S3 nagy lesz, aztán észre se veszem már, zsebbe ugyanúgy befér mint a Sony Ericcson 200i, Galaxy 3, S2, S4 meg elvileg pont ekkora (kisebb igazából) és abban azért már csúcshardver (vagy legalábbis biztos közeli) van.

Alternatíva meg van, lásd Samsung karóra, kérdés, hogy hogy néz ki :D
  • gazgoblin
    -teszt kedvéért futott két menet a Real racing 3...na ott melegedett...normál használat közben nem veszek észre ilyesmit

-méretét azonnal megszoktam (régen 7colos galaxy tabbal rohangáltam, ahhoz képest ez egy S4 Mini :D (saját kép)

-mindenkinek tetszik (de természetesen sokuknak nem lenne ez praktikus és ezt tökéletesen érthető)

aki nexus 7-et akar venni a telefon MELLÉ annak inkább ezt ajánlom a kettő HELYETT

Zsebrevágni felejtős, de táska mindig van nálam (az év nagy részében meg belsőzseb)
  • [HUN]FaTaL
    +1
  • Dzsini
    Tényleg, mikor volt utoljára Xperia mini méretű, normális képességű okostelefon?
  • szucsy89
    melegedik nagyon?

mennyi idő volt megszokni a méretét? környezeted nem csodálkozott rá? :D
  • GregSB
    "Ami tetszik:
    -Méret (egy telefon + egy 7 colos tablet helyett csak egy kütyüvel rohangálok/ egy kütyüt töltögetek)"

OFF: csodálatos. Minden vágyam hogy egy 6,4" diszkoszt cipeljek magammal a zsebemben mindig mindenhova, minden eseményre :-) előbb vennék butatelefont mint egy ekkora palacsintasütőt.

Én továbbra is azt mondom hogy otthonra / utazáshoz tablet, rohangáláshoz, sörözéshez, túrázáshoz meg minél kissebb telefon. Az a baj hogy a gyártók szarnak az olyan emberek igényeire mint ami nekem van, és nem képesek kis mértetű telefonba belepakolni csúcs hardvert, mert a tepsi a menő, azt kell ám venni mindenkinek!!4

(Sry, semmi baj nincs azzal hogy neked ez tetszik és megfelel, mások vagyunk más igényekkel, de kezdem nagyon unni hogy 1-2 gyártón kívül senki nem biztosít alternatívát az én igenyeimnek. És nem vagyok egyedül ezzel az igénnyel.)
  • gazgoblin
    Na akkor pár nap használat után itt egy gyors review tőlem:

Xperia Z Ultra

Ami NEM tetszik:
    -A hangszoró elhelyezése (alsó peremen lefelé)
    -Csak egy hangszoró van
    -Alap launcherben nem lehet elrejteni a felesleges app ikonokat
    -Felőlem a felső és alsó perem nyugodtan lehetne olyan keskeny mint a szélén, mert így elég vicces "táblacsoki méret"
    -Nem minden tollal müxik (bóvli műanyag szarokkal nem működött, viszont egy normális Pax toll pl vagy egy fémházas toll simán jó volt)
    -Gyárilag ráraktak valami védőfóliát ami karcolódhat (fog is)...az első nagyobb csunya karc után letépem róla az tuti)
    -Valszeg nem lesz hozzá elég nagy tok választék mint a népszerűbb telefonokhoz (s3-4, szifon)...azért remélem beválik majd valamelyik azok közül amiket berendeltem
    -Akksi lehetne jobb (mint mindig), de ez sem vészes 12óra után 15%-on állt (50%-ot a képernyő vitt el)
    -Nincs vaku és a kamera is csak 8MP

Ami tetszik:
    -Méret (egy telefon + egy 7 colos tablet helyett csak egy kütyüvel rohangálok/ egy kütyüt töltögetek)
    -Egyszerű és letisztult launcher tágas 6x6 ikonos asztalokkal
    -A mágnesen töltés (habár a dokk még nem érkezett meg, d emár mopst látom hogy kényelmes lesz mint egy wireless töltés)
    -Mini appok: pl. két gombnyomásra ott a floating calculator, és nem a faxkodás megy mint a note 3nál: pen-t vidd a képernyő közelébe (de ne érintsd) nyomd meg a penen a gombot, a megjelenő félkör menüből válaszd ki a box menüt, rajzolj egy boxot, a rajzolt boxban megjelenő menüből válaszd ki a calculatort....ejjj
    -Tabletként kezelik az appok (pl PS touch for tablets, Sketchbook for tablets)
    -Sketchbook lekezeli azt hogy csak a tollal rajzolsz, ujjakkal csak a menüt tudod állítgatni (ala galaxy note)
    -Vízálló (értsd: kád és felborÍtott kávé/kóla kompatibilis)
    -A füles jack bemenet nincs ablakocska alá rejtve
    -Egy kézzel nem kezelhető (meglepő módon) viszont simán át lehet fogni és simán lehet scrollozni weboldalt vagy lapozgatni könyvet/mangát
    -A visszajelző led színe változik attól függően hogy mi a helyzet: töltéskor piros, fullon már zöld (pl. S4 végig piros marad) Új facebook: kék villogás, új hangouts, fehér, skype: zöld stb)
    -Kapcsoló gomb jó helyen van (mind bal/mind jobb kézben könnyen elérhető)
    -gyors mint állat, nincs röcögés (mondjuk galaxy 4-en se volt már ilyen gond)

Hirtelen ennyi jut eszembe, de kérdezzetek nyugodtan
  • qetuol
    és nálunk is van ez az androidos akció? mert én még nem láttam eddig androidos kitkatot
  • LocalPatriot
    Hoppá... Ezt benéztem

Ám olyan segítséget szeretnék kérni, hogy rászántam magam a GTC VC megvásárlására, de rá kellett jönnöm, hogy nem könnyű telefonon játszani vele. Esetleg van valakinek mentése hozzá, hogy lehessen az összes szigeten autókázni?
  • [HUN]FaTaL
    A KatKat nem csodálom, hogy nem ízlett. :D
  • Chris Lowe
    :-)
    A Katkat valami kínai utángyártott?:-D
  • szucsy89
    Nem is értem miért ültetnek oda egy Samu fant, ott fikázta a telefont ahol tudta... na majd ha a külföldi nevesebb oldalak tesztjei kijönnek okosabbak leszünk.
  • LocalPatriot
    Na, ma végre vettem egy KatKat-et, 245 HUF-ért, és rájöttem, hogy nem ízlik...(nem is tudom, hogy ettem-e valaha...)
  • LocalPatriot
    Z1 vs. IP5, HTC One, LG G2, S4 kameratesztek
  • LocalPatriot
    Szerintem kevered, mert az adásba is azt mondták, hogy a Z ultrának szebb a képe.

Ja, meg még annak nagyon örültek, hogy a jack dugó már szigetelt, és nincs lefedve kis fedéllel...
    Fura egy adás volt, de lehet csak azért volt az mert ott volt az a jobb oldali gyerek. Asszem Bocha.
    Legendd sokkal szimpatikusabb, és szerintem ő nem húzta volna le ennyire, persze ha egyedül vezeti. De lényegtelen.
  • [HUN]FaTaL
    De lehet, hogy keverem a Z Ultrával, annak is triluminos kijelzője van.
  • [HUN]FaTaL
    Érdekes, mert a kijelzőt minden külföldi tesztben dícsérték (nem láttam a ma tv-t).

A kamerát nem tudom, azt én leszarom :D
  • matyi0323
    Üdv. Adott egy xperia P, ami telenoros, viszont nekem vodásan kell.
    Telenornál kb mennyiért függetlenítik? ( mert valami gsm-es csávóka azt mondja, hogy ők nem biztos, hogy tudják, bár nem értem, egyik helyen tudják..másik helyen nem?! ) a cég neveket nem reklámnak szántam :)
  • xotyi
    Estét.
    Sony Xperia V- nél kell valami extrára figyelni? Érzékeny valamire a telefon appok,karcolások, könnyen letörő fülek,makacskodó software vagy hardware?

Egy kezdő okos android/xperia user
  • LocalPatriot
    Igen:)
    A lényeg, hogy összességében nem alkottak túl jó véleményt.

Na, de majd a Note 3. Arra nagyon kíváncsi vagyok.
  • desigo
    A külsejét és a menü gyorsaságát is megdicsérték.
  • LocalPatriot
    Jó kis játék. Ma jelent meg! Ajánlom Mindenkinek!

Reaper
  • LocalPatriot
    Elég rendesen lehúzták.
    Pozitívum talán az volt, hogy szép a fényképező animációja...
  • Falkon
    Elnézést kívánok! :D
  • kifli
    Gagyi :D:D
  • Falkon
    Ezen nem, sima kék volt. Apámnak anno volt narancssárgája.
  • PeeTeR
    elfer ofc ;>
  • PeeTeR
    nemtom en anno 64GB -os verziot valasztottam eddig a max talan 35GB ami hasznalatban volt. de akkor mar szarasig - jatek, zene, videoklip meg mittomenmiszarnem :D
  • Versace26
    Bocs,nem ide akartam
  • Versace26
    Új képek!!
  • kifli
    Ericcson r600-nak váltható volt a háttér világítása. Sőt hívószámhoz is lehetett rendelni háttérszínt!
  • desigo
    Eddig sok jót nem mondtak róla.
    Se a kijelző se a kamera nem nyerte el a tetszésüket.
    Külseje viszont eléggé bejövős.
  • Falkon
    Nekem kék! :)
  • skinnyman
    Az szep, mintha lattam is volna valahol olyat ahol neztem h ez nem igy kene h vilagitson :)

Mas:
    Samsung's 38 million Galaxy Note sales show that large phones are here to stay
    LG G2 review
  • Dzsini
    Nem volt túl nagy munka kicserélni a LED-eket a képernyő körül másik színre, a legmenőbb a fehér világítású Nokiák voltak :D
    (meg a Siemens M30 a tulipiros képernyővel...)
  • skinnyman
    Annak narancs volt :)
  • Falkon
    Nekem is volt, kék háttérvilágítással! Nagy jampi voltam :DD
  • szucsy89
    Ma mobilarena tvben Z1 teszt!
  • desigo
    Biatorbágyot szánja a kapunak Európára a Huawei. Új logisztikai központot építenek, 1500 új munkahely létesül.