36194
  • Borg

Új micro USB 3.0 stekker... pl a Note3-on...

• Borg
    Szerinted itt melyikből hány embernek van tapasztalata? Nem biztos, hogy érdemi választ fogsz kapni.

Mindenesetre ha tabletot is akar, akkor az első mellett úgysem rúg labdába a többi. Hiszen a PF2-nél egy készülékben, egy előfizetéssel van meg mindkettő, míg a többinél külön kell venni a tabletot meg kártyát is bele, ráadásul szinkronizálhatja a cuccait folyton a kettő között.
  • kifli
    one
  • Firerock
    Sajnos így nem tudjunk eldönteni. Kép is kell róla!
  • Tatyla
    spirál göndör ,az tényleg szép...
  • Vadnokedli
    Akkor; Nexus 4 vagy Xperia Z
  • jetblack
    Barna de meg azt is megirom hogy gondor pontosabban olyan gondor amire minen no vagyik :D
  • KaBuTo666
    Milyen a hajszíne? Abból én megmondom neked hogy melyik mobil kell neki. :D
  • Vadnokedli
    Ha tud rá vigyázni akkor Padfone - Note 2 - Nexus 4 - HTC One. Ha nem akkor Xperia Z. Én talán a HTC-t választanám vagy a Nexus 4 et- (persze ezek nem bővíthetőek)
  • jetblack
    Ez a gond hogy nem tudja mi kene neki es mondta hogy forumon erdeklodjek hogy tapasztalataitok mik a telokkal
  • Vadnokedli
    Nehéz a döntés- nézze meg személyesen mindegyiket, fogdossa meg, próbálja ki.
  • jetblack
    Sziasztok megint segitseget kernek a baratnom szeretne egy uj telot es a kovetkezok kozott nezelodik

Asus Padfone 2
    Xperia Z
    Note 2
    Nexus 4
    HTC One
  • fery02
    Köszönöm! Annyira nem keresgéltem, hogy ezt megtaláljam.
    Akkor köv. hó elején feltétlen váltok erre, +500 Ft-ért dupla mennyiség megéri nekem.
    Akkoriban (februárban), ha jól emlékszem még 4000 Ft volt 1 GB.
  • PeeTeR

szoval 2490HUF
  • fery02
    A kedvezmény lejárta után viszont mennyit kéne fizetnem már érte vajon? Ez érdekes módon nincs feltüntetve.
    Mert akkor ezek szerint nem 990 Ft-ot havonta.
  • Borg
    Nem értem mi a kérdésed... hiszen oda van irva, hogy 30 nap... magyarul az első hónap annyi.
  • davidka003
    990 Ft a megrendelés hónapjában plusz 2 teljes hónapban.
    Szal érdemes mondjuk elsején megrendelni és akkor 3 hónapig kapod 990 Ft-ért.
  • fery02
    T-mobile honlapját böngészve találtam egy érdekesnek tűnő ajánlatot.

Most "Go!Net L" mobilcsomagom van, ami 500MB-ot ad havi 2000Ft-ért.
    Ezt még februárban kötöttem meg.

Most látom, hogy van olyan, hogy "Go!Net XL" csomag, ami 1 GB-ot ad, mellette "Akciós időszaki díj (30 nap): 990 Ft".

Mit jelent ez az "Akciós időszaki díj"? Csak valamennyi ideig kerül ennyibe?
    Csak ez az egy dolog nem tiszta, mert különben, ha alapból ennyit kell csak fizetnem a mostanihoz képest, azonnal váltok. :)
  • PeeTeR
    jo-jo bejovos, tetszos, gyorsabb, egyelore semmi hibat-hatranyt nem talaltam deee mondjuk nem is nagyon gorcsoltem vele. igazabol sense5 olyan feelinget ad mintha egy stock 4.2.2 lenne mondjuk egy nova launcher -rel.
  • LegendRUSH
  • PeeTeR
    4.2.2 - vegre
  • skinnyman
    Hogy jobban lasson :)
    (passz, majd kiderul)
  • desigo
    Miért olyan nagy a kamera átmérője?
    Nexus 4-é sokkal kisebb.
  • Chris Lowe
    Sprinkle pár napja volt amazonon ingyen. Amúgy fasza kis game.
  • skinnyman
    csak render:
  • Bucser
    Ugy csinalnak mintha feltalaltak volna a spanyolviaszt...

HA van egy normalis a2dp fulesed akkor ugyanezt megtudod csinalni... Az egyetlen ujdonsag, hogy a fuledhez is tudod emelni, tehat a podba integraltak egy mikit meg egy hangszorot...
  • theone91
    Tehát a Sony így erőltet egyfajta megoldást a túlméretezett telefonokra? Maga a készülék maradjon a táskában, ahol van neki hely, és használjunk helyette egy feltehetően túlárazott mini telefonkagylót?
  • gabesz012
    Hali!
    Nincs itthon wifi-m, ezért gépről szeretnék feltenni egy nagyobb méretű alkalmazást, aminek a data-ját szépen átmásolom (csak az apk telepítése után), de az alkalmazás indítás után mindig azt mondja, hogy töltsem le a fájlokat és törli a manuálisan bemásolt data mappa tartalmát... Valahol valamit kéne engedélyezni? Vagy rootolás nélküli telefonon ilyen módszerrel nem is lehet alkalmazást telepíteni?
  • Dzsini
    .... amíg máshova be nem regisztrálod újra.

Biztosan nem tiltja le véglegesen :)
  • SzirmosSzisza
    Törölni akarom a bankkártyát Google Walletből (faternak kellett venni valamit, de ajándékozni ugye nem lehet (mármint az app-on belül kellett venni valamait) és ezt írja:

"hitelkártya eltávolítása
    Biztosan eltávolítja ezt a kártyát a Wallet alkalmazásból? A kártyát többé nem használhatja online vagy az eszközén."

Ez azt jelenti, hogy soha többet máshol se?
  • SzirmosSzisza
    OFF: Samsung megvett egy koreai pro LoL csapatot, jó lenne, ha venne/támogatna egyet Apple is és összekerülnének :D
  • skinnyman
    Jaja, plusz Sprinkle Islands is.
  • Narxis
    vénember :D na jó nem
  • Dzsini
    Worms Armageddon és Alien Breed 1 tallérért a Play Storeban

Amigás idők, szép emlékek :)
  • gazgoblin
  • SzirmosSzisza
    De általában azért megy még :)
  • Vadnokedli
    4.0 felett már nem támogatott.
  • Mydgard
    Az androidom 4.1.2 viszont ma is beleutkoztem, hogy flash videot nem tudtam megnezni a bongeszobem, ilyenkor wtf?
  • skinnyman
    Egy darab flash player van, a hivatalos, ami ICS utani verziokon mar nem is tamogatott. link

Mas:

• Mydgard
    Csa tudnatok adni tanacsot, hogy melyik alkalmazas a legjobb netes flash videok lejatszasahoz, valami flash player kene.