36194
-
#23912 Dehogynem, csak leszarjuk. :)
PC-n van még aki nézi a benchmark eredményeket a tesztekben? -
Borg #23911 Dehogynem... -
#23910 "Szerintem az a vocc, hogy sokan azért vesznek, vagy ajánlanak a Nexus-t, mert tuti megkapja a legfrissebb Androidot, és persze legelőször..."
És még rá van optimalizálva a rendszer, és nem akad meg sosem. Plusz azt csinálsz vele, amit akarsz és még olcsóbb is, mint a hasonló kategóriájú eszközök. :)
Ezeknek a teszteknek semmi értelme nincsen, a pontszám pedig semmit nem mond arról, hogy használat közben milyen a rendszer. Pl. az előző telefonomon a pontok nagyjából azonosak voltak minden romon, használat közbeni sebességben pedig nem kevés esetben ég és föld volt a különbség. -
#23909 Szerintem az a vocc, hogy sokan azért vesznek, vagy ajánlanak a Nexus-t, mert tuti megkapja a legfrissebb Androidot, és persze legelőször...
Ezekből az esetekből meg kiderül, hogy igen is van értelme ezeknek a teszteknek, hisz a gyáróriás, a Samsung manipulálva akar magas pontot elérni.
És szerintem is, igen is baromi sokat elmond a telefon HW-jéről az Antutu pontszáma. Nem ebből kiindulva veszek telefont, de komoly érv szól mellette számomra. És egész jól is mér, mert egy telefonon lefuttatod, majdnem mindig ugyan annyi pontot kapsz... SZVSZ -
#23908 Amúgy sem értettem sose mi értelme ezeknek, főleg annak, hogy valaki ilyen tesztek alapján dönti el, milyen telefont vegyen... vicc. -
#23907 Minden 3DMark eredmény sok éve optimalizált driverekkel fut, mégis összemérik egymáshoz, pedig egyiknek sincs köze ahhoz, hogy mi a "valódi" teljesítménye az eszköznek.
Maximum egy-két év és ugyanúgy nem lesz hír belőle mobilon sem, mert mindenki ezt csinálja (csak van, ahol feltűnik és van, ahol nem). -
#23906 De mobilon nem fogadjuk el és nem nyugszunk bele. -
#23905 Ez a móka egyidős a benchmarkokkal, anno a 3dmark programot figyelte az nVidia drivere, később a quake3.exe-t az ATI driver, és külön optimalizálta a dolgokat számára...
Az a különbség, hogy ez ma már asztali gépeken elfogadottá vált (a nagyobb programokra és benchmarkokra külön-külön optimalizálás ül a driverekben), mobilon meg még hír van belőle. -
Borg #23904 Azért az a "nem győzte a riválisokat" nem teljesen igaz.
A G2-t még a turbo nélkül is lenyomta...
-
#23903 Amazon Kindle Fire HDX review (7-inch) verge
Amazon Kindle Fire HDX review (7-inch) engadget -
#23902 Na, ez már vicc. És ez már a második eset. Nem lehet ezt is megmagyarázni.
És ráadásul, még így se győzte le a riválisokat. Ez de szánalmas.
De kiv. vagyok mit nyilatkoznak majd... -
#23901 Trükközik a Samsung a Note 3 teszteredményeivel -
#23900 "Nagyon nemkell utána olvasnom bemegyek a városba és elég benéznem a telefon javitós kollégához hárommillió androidos teló mindenfele szétszedve, annyi van belőle mint a szemét mind döglött...Nokiából vagy apple meg negyed annyi hibás sincs nála."
Igen mondjuk ehhez nem kell Nobel-díj, hogy ha egy platform a piac 70%-át uralja, egy pedig a 3%-át, akkor nagy valószínűséggel az előzőből több lesz a szervizekben. -
#23899 Ez ilyen. Én is jártam már így pendrive-al.
Először krix-krax jelek jelentek meg aztán teljesen meghalt. -
#23898 Na, ez remek hír. Én csak Chrome-ot használok telefonon és semmi bajom nincs vele. Ezek az újítások meg várósak!
Ám olyan kérdésem lenne, hogy vettem EDigitalba egy hónapja egy Kingston CM10-es, 8 gigás MicroSD-t, és egyik napról a másikra a telefon nem látja. Ki lett próbálva más telefonba is. Lehet, hogy egyszer csak elromlik? Persze a blokk, doboz már nincs meg... 4k volt, nem egy nagy összeg, de a tartalma hiányzik...:S -
#23897 Nexusokon és top-notch vason igen. -
#23896 Azt csinaljak folyamatosan, a 30as mar eleg sebesnek tunik -
#23895 Gesture-ök helyett optimalizálják inkább. -
#23894 Chrome frissites jon a napokban -
#23893 Samsung fanboy vagy, egyértelmű. Amúgy szerintem is oké az a Gear- -
#23892 Csak én vagyok itt egyedül akinek bejön ez a Gear ?
Simán el tudom képzelni,hogy használnám. -
#23891 verge:
Samsung Galaxy Note 3 review
Samsung Galaxy Note 10.1 review (2014 Edition)
Samsung Galaxy Gear review
engadget:
Samsung Galaxy Gear review
Samsung Galaxy Note 10.1 review (2014 edition) -
#23890 WTF :DDDD -
#23889 ez... olyan. hogy... ilyen... kiráz a hideg- olyan szar. -
#23888 looool -
#23887 jatekotok:
Popsicle Showdown (*FREE*) -
#23886 Egyébként ez a töltés dolog is csalóka, nekem mondjuk 5%-ról villámgyorsan felmegy 20-25-re, viszont 95-ről 100-ra alig akar felkúszni. -
#23885 Nálam ugyanúgy jönnek HD-ban a múvik, a minőségük sem romlott. Viszont végre van full screen-ben is navigation bar, tudsz tekergetni, meg satöbbi. Nem értem amúgy, ezek nélkül hogy volt pofájuk kiadni az előző verziót... -
#23884 Legalább 10 éve minden évben volt legalább egy hír egy revolutionary új csodagyorsan tölthető, csodaerős csodaakkumulátorról, ami nemsokára piacra kerül.
Továbbra is a Lítium-ionos eszközök a legfejlettebbek, legstrapabíróbbak, legveszélytelenebbek. És rengeteget fejlődtek az elmúlt 10-15 évben. -
#23883 day long battery life from 10 minute charge
Kamu szaga van -
#23882 Én is. -
#23881 új telo jon a Fujitsutol... 10 perc toltessel 1 napot is elmegy normál használat mellett, fullra töltve pedig akár 3 napot is... én kételkedem benne. -
#23880 Spotify meg Pandora ingyenes, csak kicsit barkácsolni kell, hogy menjenek :) -
#23879 A Deezer. -
Chris Lowe #23878 Új youtube frissítést valaki leszedte már?
Mert azt olvastam, hogy rosszabb minőségben jön a kép. -
Chris Lowe #23877 Play music.
Baszki telepítettem ezt a music manager progit, hogy feltöltsek pár dalt. Mp3 fájl, mappát kijelölöm, látja, hogy 6 dal van a mappában(érdekes, mert amikor belépek a mappába egyet sem talál...), rányomok, hogy feltöltés és semmi...6-ból 0-át töltött fel fél óra alatt....mi lehet a problem, egész program egyszerű mint a fapapucs mégse tudom mi a gond....mondjuk hibát sem jelez, max, hogy nem látja az mp3 trackeket
Win7 az oprendszer. -
#23876 Deezer már van egy ideje. Én azt használom, az havi 2000 Ft kb. -
Borg #23875 Ha jól csinál(nák), akkor ebből egy új S2 lehetne, sikerét tekintve.
De egyrészt ott lesz az ára, másrészt sajnos tudjuk, hogy a Sonyk mögött is melyik szerviz áll MO-n... -
#23874 hamarosan jön a Honami mini -
#23873 Egyebkent van nalunk egyaltalan mas ilyen korlatlan zenestream szolgaltatas, ilyen nagy konyvtarral ami nincs valami szolgaltatohoz/egyebhez kotve? Mert ez igy most ilyen aron elegge a legjobbnak tunik. A kinti legolcsobbak is 10 dollarrol indulnak, ami vagy masfelszer ennyi.
#23868: ez a kep meg honnan van, forras? :)