36194
  • skinnyman
    October Android Distribution Numbers: More People Get Jelly Bean, Ice Cream Sandwich And Gingerbread Usage Dips
    Images Of An Early KitKat Build (Then KLP) Surface, Show Off A Few Upcoming Features Of Android 4.4
  • Dzsini
    Van több openTTD változat is, sose próbálgattam...
  • skinnyman
    Plants vs. Zombies™ 2 (ugy tunik Magyarorszagon meg nem elerheto..)
    Transport Tycoon
  • LocalPatriot
    Én is csak azért veszek majd, mert lejárt az előfizetésem a Vodánál. Ha aktív lenne, nem vennék, mert jó ez az SP.
  • skinnyman
    Samsung Galaxy Note 3 Review @anandtech

Az a 4k video amit csinal valami beszaras, ilyet telefontol meg nem lattam, 1080p-re lebutitva is brutal jol nez ki. Meg tud persze 60 fps 1080p videot es 120 fps 720p-t.
  • Narxis
    omg
  • Tatyla
    És én még azt hittem milyen pazarló vagyok hogy két évente cserélek telefont :D
  • skinnyman
    They're (Almost) All Dirty: The State of Cheating in Android Benchmarks
  • LocalPatriot
    Persze mindenképp megvárom, de mivel most másra kellett költenem, így lehet, hogy csak jövőre lesz lecserélve. Addig hátha jön még valami jó kis Sony:)))
  • szucsy89
    Én a helyedben még megvarnam az N5-öt, és utána döntenek.

G2 tényleg best buy lehet, ha 1-2 hónap múlva beall az ára 130 köré, a többi 200k feletti flagshippel szemben (Z1, 1020). Ráadásul jelenleg az S4 meg a One is drágább nála, és hardverben sokkal jobb tőlük. Nem hiába az LG feltorekvo még, muszáj olcsóbban adni a telefonjait picivel mint a konkurencia, de ha így folytatja nagyon meg fog nőni a népszerűsége.
  • LocalPatriot

Ám egész jó áron kezdett a G2. Függetlenül 150k... 1-2 hónap és 120-ért best buy lesz. Úgyis lassan 3 hónapos az SP is, megérett a cserére:D
  • skinnyman

• pzolika978
    Nem tudok letölteni marketről... tud valaki valamit??? folyamatosan azt írja, hogy nem sikerült csatlakozni a szerverhez. nézegetni tudom, meg kijöttek a program frissítések is.
  • skinnyman
    Elore is le lehet tolteni a cuccokat nem?
    Listen to music offline
  • Solten
    mehhehe
  • fery02
    Ez a Play Music Live tényleg nagyon megérné, ha nem pont ott lenne "használhatatlan", ahol kellene. :)
    Arra gondolok, hogy én zenét inkább a buszon szoktam hallgatni, ahol ugye nincsen sajnos korlátlan netem.
    Zene stream-elésre sajnálnám az értékes megáimat. :/
  • skinnyman
    Mobil teren sztem kb ennyi, tablet teren varhato uj N10 is.
  • Vadnokedli
    Valami kínai okosságra mindig lehet számítani biztosan.
  • szucsy89
    Mi lesz még idén az N5-ön kívül nagy durranás mobil téren? Csúcshardverűre gondolok. Ugye a Sony jött a Z1-el, LG-nek ott a G2 (meg majd az N5), Samsungnak meg a Note 3.
  • [HUN]FaTaL
    Tirexi
  • skinnyman
    Nexus 5 to be first smartphone with MEMS camera: fastest on a phone, Lytro like functionality
  • desigo
  • Solten
    Ja, grebber.
  • davidka003
    Nem férsz hozzá.
  • Firerock
    Ha a Play Music All Accesben hozzáadom a saját könyvtáramhoz a zenét. Akkor mi történik az előfizetés lejárta után?
  • Chris Lowe
    Ott a pont!
  • LocalPatriot
    Okok, már értem! Így már világos! :)
  • Chris Lowe
    Persze tojásfőzés túlzás, de azért télen kézmelegítőnek tökéletes.:-)
  • LocalPatriot
    Ja így már értem!
    Ha jobban optimalizálnák a Chrome-ot, nem kéne az összes Tegra mag, ergó nem melegedne annyira. Ok, így már értem.
  • Chris Lowe
    Nemtudom. Skinnyman-el dumálgattunk erről a tablet topikban, ő is tud erről, hogy chrome alatt, meg persze van pár játék is aminél melegszik. Ez utóbbi még érthető, de a böngésző fura.
    Mondjuk azt sem vágom, hogy pl. A Dots nevü játék miért izzasztja...
  • Dzsini
    Szerintem arra próbált utalni, hogy a Tegra3 elég melegedős típus, ha az összes mag dolgozik - igen, érezni, hogy hol van a tok alatt a processzor, de azért túlzásokba nem érdemes esni :)
  • LocalPatriot
    AZ nem HW függő? Mármint a melegedés. Mert nekem 1 óra után sem melegszik.
    Sztem nem Chrome hiba az.
  • Dzsini
    francba, én május óta használom, és egyszer se főztem vele tojást... pedig ha tudom :)
  • Chris Lowe
    Pedig tényleg optimalizálni kéne, nem normális, hogy a 2012-es nexus7 10 perc böngészés után tojásfőzésre alkalmas.
  • LocalPatriot
    Nyilván persze vannak ilyen emberek is, de én nem róluk beszélek. Azokról, akik mondjuk telefonvétel előtt állnak, és informálódnak. Ilyen esetekbe szerintem jó, hogy van Antutu eredmény. Ennyit akartam mondani.
  • Dzsini
    Persze, de ugyanígy ott van a 3DMark eredmény a videokártyák tesztjében is - van egy (elég szűk, a topicban felülreprezentált) réteg, akinek ez a hobbija, szereti látni a számokat, és számára ez a fontos.

És igen, vannak, akik lovagolnak rajta, romokat cserélgetnek, húzzák (felfele és lefele is) a processzort, hogy jobban menjen / tovább működjön.... pontosan ugyanaz a szubkultúra alakult ki, mint a nagygépeknél CPU/GPU/APU fronton, ott a nitrogénnel hűtött 3DMark / SuperPi huszárok vannak a csúcson, itt azok, akik 2 naponta új ROM-ot tolnak a gépre, mert azzal 17 ponttal többet hoz az Antutu (nem tudom egyáltalán milyen pontszámok vannak benne).
  • LocalPatriot
    Én sem a pontszámokon lovagolok, és nem ezen versenyezünk barátokkal, csak azt mondom, hogy valamit azért csak elárul a HW-ről. Ha egy tesztet olvasok, igen is kíváncsi vagyok, mennyi pontot kapott Antutuba. Véleményem szerint mások is nézik, hisz minden tesztben ott van. Senki nem versenyzik, senki nem lovagol azon mennyi pontot ér el, csak ez is egy + infó a telefonról.
  • Dzsini
    Telefonon is ugyanez lesz rövid távon - most még "jó" elfoglaltság kinek-van-nagyobbat játszani mobilon, de el fog múlni az újdonság varázsa. Normál használat mellett már most se érdekel senkit, hogy 8000 vagy 12000 pont jár mobilon a CsodaBenchmark 2014-ben, hétköznapi használhatóságban szinte semmit nem számít.
  • [HUN]FaTaL
    De nincs alap rendszer, mert a gyártók össze-vissza gányolják, pont emiatt nem mond a pont semmit.
  • LocalPatriot
    Szól még pár érv mellette, de én azt az esetet írtam le, amikor valaki csak az általam említettek miatt ajánlja a Nexus-t.

A teszteket meg alap rendszereken kell lefuttatni, és úgy biztos, hogy van értelme. De ezen kár vitatkozni, az én véleményem az, hogy teljesen jól megmutatja a pontszám a telefon tudását. nem egy elsődleges szempont, de igen is jelentős telefont vétele előtt.

PC-n kb 10 éve nem néztem ilyen teszteket.