36194
-
#23872 Dead Trigger
Angry Birds Star Wars 2 free -
#23871 Filmek/TV, magazin, nexus, appok eladása. -
#23870 Tudtok valami jó, ha lehet ingyenes játékot? -
#23869 Az a 40 millió az egész Note szériára vonatkozik. -
#23868 -
#23867 Én általában böngészőben. -
#23866 Komoly, reggel erre keltem h lattam h mar van ilyen is :)
Ez ami jo, hogy az all access streaming is elerheto nalunk, 1650 forintos havidijjal annyi zenet nyomsz amennyit akarsz, aki sok zenet nyom elgondolkodtato lehet.
Mi hianyzik meg? Filmek/tv, magazinok, nexusok? :) -
#23865 Igaz, még nem tapiztam meg, de eddig nem nyerte el a tetszésemet.
De olvastam, hogy már több mint 40 milliót eladtak belőle... azért szép szám.
Ám most a Honami minit várom, már vannak fent képek, és specifikációk róla. -
#23864 Nem tudom hogy vagytok képesek nézni ezt a mobilarénát.. -
#23863 Nálam már tegnap elérhető volt. :)
Remélem hamarosan eszközök is lesznek. :) -
Borg #23862 Az hogy kurva jól néz ki, és jó a tapintása is :)
A bechmark pontszámok meg nem annyira relevánsak, hiszen még akkor sem kapsz kétszer ugyanolyan antutu pontszámot, ha 10 percen belül ugyanazon a telón futtatod... Nagy átlagban viszont gyorsabb a Z Ultránál is, ez az endgadget tesztjéből is kiderül.
Az MA TV-re meg kár több szót fecsérelni. Én elhiszem, hogy felkészült volt, de ez a műsoron nem látszott meg. Majd talán a szöveges bemutatóban, ami úgyis 1-2 napon belül jönni szokott a TV után. -
#23861 Való igaz, hogy ezek nem egy nagy tesztek, de az elvileg nem igaz, hogy felkészületlen volt az előadó, mert állítása szerint több napja használta már.
Ám HW-ben, csak a RAM miatt ver mindent, de ettől független sem ver mindent. Antutu tesztben sem produkált valami jól, nyilván a sok szemét miatt. Xperia Z Ultra, és a Honami is több pontot kapott pár K-val.
Hátlapról neked mi a véleményed? -
Borg #23860 A tegnapi mobilarénás note3 adás konkrétan egy sapka szart nem ért. Egyrészt nézhetetlen minősége volt, felkészületlenül álltak neki, ráadásul a note3-ról alig beszéltek benne, csak arról a szar gearről.
Ott van lentebb az endgadget review, na az már valami. Szépen el is jutottak a végén a konklúzióra, hogy szép, elegáns, a legjobb note eddig, és hardverben is ver minden mást a piacon jelenleg. Fényképezőben (ha a 41mp-es lumiát is ide számítjuk) akkor csak átlagos, amúgy teljesen jó, illetve nyilván a mérete nem mindenkinek jön be, de ezzel vége is a hátrányoknak. -
#23859 Nézte valaki a mobilarénás NOTE 3 tesztet? Nem lett olyan nagy cucc, mint ahogy beharangozták. A hátlap szvsz kifejezetten csúnya, és talán gyerekes is. Az "óráról" nem tudok mit mondani, a jó ízlés határain belül. -
#23858 -
#23857 @reckless: This isnt cool. Latest version of Gmail for Android hints that ads are on the way http://t.co/ZYGMJqSfAH
Hát nem tudom. A desktop gmailen meg tudták úgy oldani hogy ne zavarjon, de azért kicsit óckodok az ötlettől. -
#23856 Nekem ez is alig alig, mozogni kegyetlen volt vele ma úgy, hogy zsebben volt. Meg kell szokni -
#23855 lol: Samsung Reminds Apple That It Released Gold Smartphones First -
#23854 :D
4,7" vagy 5", szerintem olymindegy, annál nagyobb meg amúgy sem kéne, mert az meg nem fér már el a zsebemben. :D -
KaBuTo666 #23853 Akkor ujjhosszabbító műtéteket javaslok. -
#23852 5" már tényleg nagy lenne, ezt épphogy átérem, törpekezű vagyok. :) -
KaBuTo666 #23851 Hát hallod, először nekem is nagynak tűnt az 5 colos kijelző...de őszintén megmondom, hogy egy idő után megszoktam, vettem rá átlátszó szilikon tokot és a zsebemből is simán kiveszem. Problémám a mai napig nincs az s4-gyel, imádom. Szombaton sajnos leejtettem a mobilt 1,6 méter magasról, a szilikon tok több helyen betört de a mobilnak kutya baja!
2 barátom is leejtette az elmúlt 1 hónapban az iphoneját tok nélkül, betört a kijelző mivel a sarkára esett. -
#23850 :DDDDDD
Akkor Te is azt érzed, amit én mikor netezek rajta.. valahogy jobban tetszik 10 centin olvasni :D -
#23849 Üdv a Mini Proról Nexus 4-re váltók között :DDD -
Samsung Galaxy Note 3 review (global edition) @engadget
Xperia Z1 review: Sony's return to the megapixel wars @theverge -
#23847 Main features:
- Android 4.3 Jelly Bean MR2 compatibility
- support for USB OTG (On-The-Go)for example: Nexus media importer, USB OTG Helper,
Mondjuk ettől még lehet valami az app-al mert Dolby liszensz problémák miatt kodekeket is kivettek nemrég és sokan panaszkodnak, hogy nincs hang, én viszont letöltöttem egy moddolt verziót amiben benne vannak azok a kodekek is.
Majd megnézem a hivatalos fórumon is. -
#23846 A Nexus lett. :))
Nagyon tetszik, kaptam rá gratisba tokot meg plusz foliakat a kesobbiekre. :)
A radio dolgot meg szerintem majd megoldom a korabban linkelt cuccal:) -
#23845 Nalam ilyen felallas van, viszont nem tudtam h ilyen ficsort tud a bsplayer android-on is, majd lehet ranezek. :)
Amugy sztem eleg valoszinutlen, hogy a 4.3 okozna ilyesmit, de fene tudja... -
#23844 BS player-t használ itt valaki 4.3-on? Nexus 7-ről van szó konkrétan. 5-ből 4 esetben nem talál feliratot a sorozathoz csak ha ilyen nagyon régi részről van szó. Az asztali verzió gond nélkül talál szinte mindig néha még aznap is mikor megjelent a sorozat adott epizódja. Kicsit zavaró, hogy böngészőt kell nyitnom, letölteni majd kicsomagolni a feliratot és MX player-rel nézni mert a BS player-rel nem lehet feliratot megnyitni, nem is értem, hogy ez utóbbit miért is nem rakták bele... látszik, hogy ritkán használtam telefonon, de arra gondoltam, hogy a 4.3-as rendszerrel van baja mert sok app-nál még csak most láttam a changelog-ban ilyen irányú javításokat. és némelyiknél tapasztaltam is problémákat a frissítésük előtt. :) -
Konyigery #23843 Értem köszönöm szépen. Hát reméljük hogy tényleg akksi hiba :) -
Borg #23842 Teljesen mindegy, mivel az akksi hiba nem keletkezhetett a rootolás következményeként, így a garanciális cserét nem kerülhetik ki a jogszabályok szerint. -
Konyigery #23841 Hahó, olyan kérdésem lenne hogy van még érvényes garanciám a telómra Telenornál, csakhogy kicsit meglett hackelve, rootoltam, de csináltam egy gyári recoveryt szal most ugye elvileg nincs root hozzáférésem. Na a kérdésem az hogy ha én akksi hibával beviszem a telót akkor ezt kitudják szűrni? Vagy ez az első lépés hogy lecsekkolják a szoftvert hogy nem csesztettem e? Vagy mi az ami lebuktat és elúszik a garancia? Előre is köszi :) -
#23840 Ja, hat One S-nel mindenkeppen ujabb/erosebb az is, belul (es kivul is) N4 es a G kb ugyanolyan. -
#23839 Ha nagyon kell a rádió, akkor vedd a G-t, One S-t én már biztos nem vennék.
Ha tudsz a rádió nélkül élni, akkor szerintem csak a Nexus a support miatt. -
#23838 Nincs, semelyik Nexusban nincs. -
#23837 N4-e nem volt, de semmire se mondta, hogy szar.
Csak annyit, hogy G-t vett, és meg van vele elégedve, S3 után.
G vs. N4 közül én is az utóbbit választanám, de ez szóba se jött.
De én a one S, és G kérdésre reagáltam. -
#23836 De.
De ahogy nézem, csíptethető ruhára, de a mérete sem vészes, ing, nadrág zsebben simán elfér. ( Na meg a G nem tetszik annyira, mint az N4, bár az sem tetszett eleinte.. :) A legszebb meg az, hogy HTC-ről indultam, amit már lemondtam ) -
#23835 és ez nem meríti ki a "meg még egy valamit hordani magamnál" feltételt? -
#23834 Ezzel megoldható az fm rádió hiánya, persze plusz költség. Így akkor marad a Nexus, szerintem.
Link. -
#23833 Es volt Nexus 4-e is az ismerosodnek amire azt mondta hogy szar? Ketlem. A kerdes pedig hogy G vagy N4, amik kozul az utobbi ezerszer jobb vetel.