36194
-
#23992 4.3 már egy ideje kint van a Nexusokon (is?), nincs benne egetverően látványos változás. -
#23991 És ennek lesz valami külön neve? Esetleg valami látható különbség? -
#23990 4.4 lesz a Kitkat -
#23989 A 4.3 már a Kitkat lesz? -
#23988 Nem mai a kép...azóta csak boat browser-t használok -
#23987 Használj Chromeot :) -
#23986 Hát az első galaxy s óta egész szépen fejlődtek a kékség kitakarításával (gondolom a note3 mégjobb)
Saját kép: s4, xperia s, s1
-
#23985 -
#23984 Hát anyagminőségben/build qualityben jelenleg nincs sok ellenfele a z1nek meg az ultranak, de megértem hogy az n3 jobban tetszik...ha az ultra nem működne egy sima pax tollal akkor most nekem is note lenne a kezemben
-
Borg #23983 N3-on semmi baj nem volt tegnap a fehér színnel. Sőt ha dinamikusra raktam, majd kibaszta a szememet is. -
#23982 Nagyon szar a betekintési szög Akármilyen képnél- Sajna semmi sem vetekedhet az Samoleddel(a fehér színt kivéve) -
Borg #23981 TV-kben is egy parasztvakítás a triluminos. A képminőség ha 5%-kal jobb, cserébe az ár meg 50%-kal túl van lőve... -
Borg #23980 Sonyt nem veszek az biztos. Bár csábító a por és cseppállóság - ebből is inkább csak az, hogy nem megy kosz a hangszóróba stb, akkor is túl van árazva, és a szervizháttere egy fos MO-n. Ezenkívül most inkább visszatérnék amoled frontra. Az N3 kijelzője nagyon durván szép... Simán veri a Super IPS+t is ami a Padfone2-mben van, pedig az eddigiekkel nem ez volt a helyzet. Külsőleg is az N3 tetszik jobban. -
Borg #23979 Szerintem novemberben. Még az első áresést megvárom, mert egyelőre nem sürgős a vétel. Elvagyok a PF2-vel :) -
#23978 Az Ultrában már Triluminos kijelző van, azt lehet fém tárgyakkal is használni. A Z-ben meg még TFT.
Nézz már meg nekem valamit légyszíves, ha beraksz egy feketés hátteret, vagy megnyitsz egy ilyesmi képet, a betekintési szög milyen? Mennyire vált át a fekete szürkévé? Csak mert elvileg mióta kijött a telefon, azóta a Sony sokat javított a kijelzőn különböző frissítésekkel, bár szoftveresen nem igazán értem, hogy lehet ezt javítani. :) -
#23977 Elírtam. Nem Úr, hanem Űr! :D -
#23976 Nem jó azzal se- Lehet valami szériahibás[jk:)] (gondolom ezért volt tollal reklámozva az Ultra mert csak azt lehet bármivel b_szogatni)
- BTW: A kijelzője nem valami szép az árához képest..
De eléggé smooth rajta minden szóval jó. -
#23975 Jó kis játék.
Viszont az utolsó pályarész, (Úr) valami irgalmatlan nehéz... 3 almát nem tudtam szerezni egyiken se. -
Chris Lowe #23974 Amazon appstore csak ma:
Granny smiths az ingyen game. -
#23973 Megnézem én is, de elég kicsi az esélye annak, hogy dobjam a Boat browsert -
#23972 Frissítettem a Chrome-ot playben, és ez a 3-as verzoó valóban gyorsult, és ami a lényeg, hogy 15 perc netezés után, nem indult újra a gyári launcher, kilépés után. Eddig is jó volt, most még jobb. -
#23971 Z Ultra hivatalos Sony tok extra 3000mAh akksival és stylusal
Csak hogy végképp ne férjen el a nadrágzsebedben
-
#23970 Egy Z ultra-t is tapizz meg mielőtt olyasmit veszel amit nem tudsz bevinni a jacuzziba -
#23969 Én is végre megtapiztam. Hát komoly telefon. De nekem ez már tényleg nagy. 5 col a határ részemről.
Mikor lesz a vétel?:) -
Borg #23968 Tegnap megtapiztam, kipróbáltam az allée-ben... sajnos nem tudtak lebeszélni róla, hogy ilyen legyen a következő telefonom :D -
#23967 Kapacitív tollal próbálkozol? -
KaBuTo666 #23966 ágrágrágrágárgrágágrá
Na majd kitalálok valamit, de biztos nem így péntek este. -
#23965 SD Maid Pro, de ehhez is kell root. -
#23964 Ez a fostos Xperia Z miért nem érzékel mást(tollat pl) a kezemen kívül? -
KaBuTo666 #23963 A büdös picsába bele! -
#23962 Note 8.0 is már rég -
#23961 Az zsír. Látszik, hogy Asus-nál van support. -
#23960 Asus memopad HD 7 megkapta a 4.2.2-t... -
#23959 Omm nem, a gyokerben levo /cache-re gondoltam, amihez csak root-tal fersz hozza. De ez csak egy talalgatas, valszeg nagyobb esellyel talalod meg hogy hol a gond ha ragooglizol a telo tipusara es a konkret (angol) hibauzenetre. -
#23958 Addig is ott az enkór :D -
KaBuTo666 #23957 Fájlkezelőbe belementem és rákerestem a cache szóra, sok mappát kidobott de biztonságos törölni őket? A böngészőkből kipucoltam mindent, a takarító program meg nem talált már semmit de még így is ugyan ez a baja. :D -
#23956 Igen, ingyen lenne.
Ea-t kerdezd... Asszem mas jatekuknal is csinaltak ilyet, alapbol csak par orszagban volt elerheto, aztan nehany nap mulva mar itt is. -
Chris Lowe #23955 PvZ 2 véégre!
Az egy még mindig fut a gépemen és játszom is vele.
És ugyan nálunk miért nem elérhető? Gondolom ingyenes lesz itt is, mint ios-en, szal ez a régiókód így elég értelmetlen.
Na mindegy legalább már fut az android verzsön. -
#23954 Tobb particio is van a beso tarhelyen, valszeg nem arra mondja hogy betelt amelyiken meg 447 mb van, inkabb pl a /cache lehet tele pl. -
KaBuTo666 #23953 Érdekes dolog van nálam.
Van 447 MB helyem még a belső memóriában, de jelez a telefon hogy "kevés a hely". Az alkalmazásokat se akarja letölteni mint pl a gmailt meg az új google playt. De hát könyörgöm, 447 MB hely van...a sd kártyán még annál is több...Lefuttattam a clean master karbantartó programot de az se segített ezen. Mit egyek, mesterek?