36194
-
#24593 Nexus7 (2013) 4.4 - már elérhető "egyéb" utakról :) (akinek van kedve varázsolni vele, és van hozzá Nexusa :) ) -
#24592 "Jogosan, irtozatos baromsagokat zagyvaltak ossze :)"
Marmint ez a verge-hez szolt: #24575 -
#24591 Jogosan, irtozatos baromsagokat zagyvaltak ossze :)
Greg: az egy dolog nem tudod hogy miket tud, de ez nem jogosit fel arra hogy hulyesegeket beszelj rola :)
Nehany dolog amit jelenleg kb csak a Nexus 5 tud:
-"Ok Google"-el kereses barhonnan (Moto X ilyen meg)
-Low-power audio playback
-Step counting built-in (aksihatekony)
-Touchscreen improvements (gyorsabb, pontosabb)
Es mint kb minden Nexus eszkoznel:
-hivatalosan nyithato bootloader, Wireless charging, Miracast, Slimport
Es h legyen valami ertelmes is:
Nexus 5 and Android 4.4 KitKat video walkthrough
In pictures: The Nexus 5
Ingress - megy meghivo nelkul is -
#24590 Nekem is fura volt először. Nekem asszem pénteken frissült.
Viszont ma meg a G+ frissítése után lett egy új ikon a menübe, Fotók néven:) -
#24589 Most írtad le. Az ár/érték arány, és a kiemelkedő, több éves támogatottság. Van, akinek ez is legalább olyan fontos tulajdonság, mint a többi márkánál felsoroltak. -
#24588 Mert azért az összes konkurensek van valami erőssége. Sonyk nagyon jól "vasak", vízállóak, HTC-k kiemelkedően jó minőségű anyagokból készülnek(egy db-bol megmunkált fém / Alu), Samsungnak ott az S-pen és hozzá kapcsolódó szolgáltatások (meg a tucatnyi "fícsör" S4-ben amiből max 1-2t használ rendszeresen az emer, de legalább próbálkoznak :)
Mit nyújt az N5 azon kívül hogy olcsó és jön rá 2 évig új Android rendszer instant? Semmit. -
#24587 Konkrétan baszott nagy betűkkel írta is, hogy ha előfizetsz rá ingyenesen akkor utána fizetős lesz ha nem mondod le.
Pont ezért nem próbáltam ki. -
#24586 Mondj 1 valamit, amiben kienelkedően jó, előremutató a konkurenciához képest.
Hívhatjuk csúcstelefonnak, de ahogy Borg is írta lehetne n+1 is a neve :-) -
#24585 Délután folyamán lepett meg a Google egy e-mail formájában, miszerint megrövidített 1 650 Ft-al, előfizetve a Play Music-ra, amit közvetlen előtte ingyenes próbaidőszakban használtam csak.
Lehet fel volt tüntetve (talán egyből az üzembe helyezésnél), hogy ingyenes időszak után ez bizony szó nélkül le fogja szívni a következő hónap díját, én nagyon nem értesültem róla.
Legalább időközben felhozta volna a dolgot vagy max rákérdez pénz leszívás előtt, hogy biztos szeretném-e.
Ez most egy kicsi csalódás volt. :/
Mindenesetre Áruházban kapja is az áldást az alkalmazás a felhasználóktól. :D
Legalább nem én voltam az egyetlen csapdába eső.
Olyan hibát is felemlítenek, ami nálam is előfordult, miszerint, hogy hibát ír ki előfizetés lemondáskor.
Azzal a hibával viszont nem kell foglalkozni, úgy néz ki webes felületen csekkolva "Lemondva" állapotban van a szolgáltatás (nálam, + másoktól is olvastam). -
#24584 Nexus 5 nem csúcskészülék? Ne vicceljünk már... Ennyi erővel annak idején a HTC One nem volt csúcskészülék mert szar volt a kamerája, a Z-nek a kijelzője, az S4-nek műanyag hátlapja volt stb.
-
BenceYCE #24583 Bakker, köszi. Csak erről én lemaradtam, mert Németben élek és most keveredtek a telefonjaim net közelébe. :) -
#24582 Már egy ideje ilyen, baloldalt (rejtett) oldalsávban van a saját alkalmazásaid. -
#24581 Venni kell rá tokot, amúgy is megérdemli egy drágább készülék. -
BenceYCE #24580 Gyorskérdés!!!
2 Androidos telefonomon is észleltem a változást. Belépek a Playbe és a menü gombra nyomva nem a szokásos felállás fogad. Hiányzik a Saját alkalmazások menüpont meg még valami. Konkrétan csak a Beállítások a súgó és az impresszum marat. Ez valami újítás vagy mifene? -
#24579 Műanyag is lehet minőségi de nekem az egy darabból megmunkált fém sokkal jobb érzetet kelt mint bármi más.Az üvegtől nem vagyok elájulva.Csúszik és tele lesz idővel hajszálkarcokkal.
G2,Note3- jobb előlapi és hátlapi kamera,nagyobb aksi,több RAM.
Ha valamire azt mondjuk,hogy csúcskészülék akkor az legyen kimagasló. -
#24578 Mellesleg a Note3 es a G2 is muanyagbol keszul, semmi premium anyag nincs bennuk... -
#24577 "Nem lehet csúcskészülék mert nincs prémium anyaghasználat"
Hol van az lefektetve, hogy valamifele premium anyaghasznalatnak kell teljesulnie, hogy egy keszuleket igy hivjunk?
Vagy nezzuk mashonnan: az uveg premium anyagnak minosul? Amennyiben igen, a Nexus4-et hivhattuk-e a bejelenteskor csucskeszuleknek?
"több paraméterben is alulmarad akár a G2-től,Note 3-tól."
Peldaul? -
#24576 Nem lehet csúcskészülék mert nincs prémium anyaghasználat és több paraméterben is alulmarad akár a G2-től,Note 3-tól.
Amiben kimagasló az az,hogy mindig azonnal érkezik rá a legfrissebb android verzió.
Gyors,akadásmentes de nekem túl letisztult pl egy Sense felülethez képest. -
#24575 Tisztességesen osztja a nép a Verge-et a kommentekben. :D -
#24574 bár nem láttam még élőben, de ez így nagyon gáznak tűnik... szarrá karcolódik a lencse ha ez ennyire kitüremkedik
-
#24573 beállításokban be van kapcsolva hogy kikapcs gombbal letegyed? illetve középső gombbal felvegyed? -
#24572 Ha a Samsung készülékei csúcskészülékek, akkor a Nexus 5 is az. Csak nincs rajta extrém haszonkulcs. -
#24571 Miert nem lehet csucskeszuleknek nevezni azt a telefont amiben a megjelenesekor kvazi a legerosebb vas dolgozik es szoftveresen is up2date? -
#24570 Reméljük a bíróságon elküldik őket az anyjukba. -
#24569 Lehetséges, nem emlékszek már,de meglepődtem. Most jól működik többnyire a telefon, szóval elvagyok vele. -
#24568 Próbálgattam pár programot warezbe leszedni, meg egyszer rootoltam is, még amikor 2.x volt, aztán lett 4.x, szintén 1-2 dolgot kipróbáltam, de root nélkül. -
#24567 OFF: http://arstechnica.com/tech-policy/2013/10/patent-war-goes-nuclear-microsoft-apple-owned-rockstar-sues-google/ :( -
#24566 tarkólövés -
#24565 Tiny Call confirm app
Van olyan, hogy ingoing call-nál is legyen még egy csík amit el kell húzni a képernyőn. Próbáld ki.
Én azt használtam. -
#24564 Tudtok valami jó megoldást arra hogy ne vegye fel/vagy éppen ne tegye le a hívást a telefon amikor csörög és kiveszem a zsebemből? Nem túl pénztárcabarát hogy állandóan vissza kell hívnom azt aki hív,mert amikor húzom ki,kinyomja( Galaxy S4) -
#24563 Szerintem meg a Samsungok olyan semmilyenek, mégsem rinyálok itt, ha kijön egy.
Abszolút érdektelen, tucattelefonok. -
#24562 A Nexus nem csúcskészülék. A Nexus egy referencia, fejlesztői készülék, pont. Senki nem mondta, hogy csúcskészülék, az ára sem erre utal. -
#24561 RIP Galaxy Nexus. Mar nem tamogatott a 4.4-ben.
Majd a CM feltamassza :) -
Borg #24560 Egyik ilyen eventet se nézem meg, max azt látom ami a weboldalakon meg fórumokban megy :) -
#24559 Azért amilyen puccparáde eventeket rendezett a Samu New Yorkba meg színházakba... kicsit erős azt mondani hogy nem volt ekkora hype :D -
#24558 JSS15J (4.3_r2.1) to KRT16M (4.4_r1) AOSP changelog szep kis lista :)
KitKat Feature Spotlight: Wi-Fi TDLS Support Allows For Faster Direct Data Transfer On A Wi-Fi Network Without Slowing Other Devices
KitKat Feature Spotlight: SELinux Defaults To Enforcing Rather Than Permissive, Other New Security Features -
Borg #24557 Hát azért a Note-oknál sosem votl ekkora a hype. Mindig is túl nagy, rétegmodellnek számítottak.
Bár a 3-ból eladtak most már 5 milliót, amely szerint igen durván zakatol a biznisz vele nekik. Mondjuk jogos is, durván belepakoltak mindent Samsungék.
Ez a Nexus5 meg egy szürke semmi. Zéró ingerenciát vált ki az emberből kinézetre, meg tudásra is. Amolyan n+1 érzés. A 4.4 kitkat ok, de az meg jön majd más telefonra is úgyis... -
#24556 Nem. -
RYO21 #24555 Ennek az N5-nek cserélhető az akksija? -
#24554 Mint ahogy eddig is baromi sok erv volt ugye? "Szinte mindenhol azt írják hogy visszalépés az N4 üvege után" vs egy darab forrast nem sikerult linkelni, es minden reiview-ban amit lattam (amibol linkeltem is) pont az ellenkezojet mondtak. Nevermind. Es akkor velem nem lehet vitatkozni.