Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Regards,
Amúgy, ha kémkednek, hülyék lennének magába az os-be tenni a cuccot. Inkább valamelyik beépített programba. Ha bukta van, egy gyors update-el el tudják tüntetni a nyomokat. Nekem kell az egész rendszert frissíteni.
Egyébként mindegyik cég gyûjti az információkat. Egyik sem akar lemaradni a másiktól, és ez kell is ahhoz, hogy személyreszabott szolgáltatást tudjanak nyújtani. Google-nek annyira nem kell okoskodnia, hisz neki a felhasználók évek óta tálcán kínálják már a személyes adataikat. Már jóval az android kitalálása elõtt, több infójuk volt mint bárki másnak. Az android csak a kiterjesztése a reklámfelületnek.
Azt meg senki nem mondta h nem gyujtenek adatokat, de maga az OS qrvara nem gyujt semmit a tudtod nelkul, es ebben nagyon is eros szerepe van annak h open source. Egy tetszoleges zart os-ben (windows-ban, osx, ios) barmikor kemkedhetne maga az os is, es valszeg nem jonne ra senki. Es nem fogok osszeeskuves elmeleteket gyartani, de valszeg kemkednek is, volt mar nem egy botrany az ugyben.
Regards,
Azért mert egy gyártó elad belõlük egy decens mennyiséget, attól még nem jelenti azt hogy kollektív igény van rájuk. Aztán a többi gyártó is felveszi portfólióba, ha nem jön be, akkor nem csinálnak belõle következõ generációt.
Ez a "kémkedés" pedig szerintem túl van misztifikálva. Felhívnának az epültõl megmondom én nekik holvagyok 😄
A google is gyûjti szépen rólad az adatokat, ha open source az android, ha nem... (max nem közvetlen a rendszerbe ülteti bele, hanem az appjaiba, szolgáltatásaiba)
Valószínûleg még többet is mint más cégek. Keresési szokásaid, mailezési szokások, videózási szokások, érdeklõdési körök, merre vagy, életkor, nem stb stb. A többiek ezeknek nagyrészét nem is tudják gyûjteni.
Mindezt azért, hogy olyan reklámot toljanak az arcodba, amire valószínûleg rá is kattintasz 😊
http://goo.gl/gd6Zi5
HTC One MAX
A tobbi meg nem tudom h jon ide.
Regards,
HP Probook 450 G2 - Intel Core i7-4510U, Intel HD Graphics 4400, 8 GB DDR3 RAM, 1 TB HDD, Win 10 Pro ? Samsung Galaxy Note 4 (SM-N910F) 5.1.1
Azt ugye tudjuk, hogy a legtöbb személyes információval a facebook mellett a google rendelkezik.
Egyébként ami jelenleg zajlik, az nem kémkedés, sokkal inkább csak információ gyûjtés.
Nem 20 oldalas szerzodesben lesz benne, hanem gondolom vilagosan megkerdezi ket mondatban h mirol van szo es akarod-e hasznalni. Mint a wifi alapu gps-nel evek ota, amirol anno okosok szinten kikialtottak hogy kemkedes.
Regards,
Hogy érdemes legyalulni a telefont szoftverileg eladás elõtt? 😊
Gondolok itt névjegyek, böngészési elõzmények (amiket a rendszer ment) stb.
Köszönöm! 😊
13 éve itt. Szép idő.
Alapból a google szedi rólad az adatokat (gmailra érkezõ sikeres nyelv vizsga értesítõ után egy évig kaptam a nyelviskola reklámokat a yt vidik alá.
Facebook? Detto.
Arról már nem is beszélve, hogy talán pont ebben a topikban volt berakva vmi német srác aki elkérte a mobilszolgáltató rá vonatkozó adatait és a 3g antennák alapján évekre visszamenõleg látszott merre járt pá 10m-es pontossággal.
Nem az os nyíltságától függ, hogy kémkednek-e utánad vagy sem. (ios sem jobb)
Az egy dolog, hogy valami gombnyomásra kikapcsolható-e, meg figyelmeztet-e. Olvasta már el bárki is a szerzõdést elsõ bekapcsoláskor? A legtöbb funkció pedig vagy alapértelmezetten be van kapcsolva, vagy a felhasználók többsége azt sem tudja mi az.
Na meg mintha az Apple nem jelentené a GPS pozíciót ugye 😄D
http://goo.gl/gd6Zi5
Regards,
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Hálás köszönet!<#worship>#worship>
Regards,
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Egyébként csomó pályával bõvítve lett idõközben.
5 zlotyit megért.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Vagy gyári visszaállítás- hátha. De eddig jó volt? Amúgy.
De a routert megpróbálom frissíteni, elõbb.
Ha 5Ghz(a/n)- wifi-t használsz akkor arra rá kell látnod hogy jó jelet kapjál (akadálytalannak kell lennie a wifi-eszköz közötti térnek)
Segítséget kérek, vagy inkább tanács!
Telefonom állandóan szórakozik a wifi jellel..
Az itthoni wifi-vel állandóan azt csinálj hogy jel gyenge, pedig nem kéne annak lennie!
Hogy lehet rávenni hogy mikor gyengének látja tudjon csatlakozni? Mindig kikapcsolom és vissza a wifi-t de néha még így sem hajlandó csatlakozni, gyengének írja!
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Regards,