36194
-
#24633 Iphone-ról nincs ilyen? -
#24632 Nexus 5 camera samples and first impressions -
#24631 Did Google just leak a Nexus 8 tablet?
itt
-
#24630 Persze, azzal az otromba nagy optikaval amitol a kamera reszen 14.5 mm vastag lett a telefon - kb ketszer vastagabb mint amit az ember egy telefontol varna. Az a telefon lenyegeben egy fenykepezogep (annak persze mar nem olyan jo), mast kb nem is tud felmutatni. Mint hardver, mint platform nagyjabol egy nulla, mindkettoben evekkel le van maradva. A Nexus 5 elsosorban egy okostelefon, mind hardverben mind szoftverben a ma elerheto legjobb, legeloremutatobb cuccokat vonultatja fel, a kamera ott van es egyaltalan nem is rossz mert kell, de egyaltalan nem elsodleges szempont.
Es nagyjabol abban is biztos vagyok hogy ha ra is tudnanak rakni egy ilyen kamerat (amitol tenyleg sokkal jobb kepeket csinalna de olyan otromba lenne tole), az emberek nagy resze nem kerne belole, telefont akar nem fenykepezot, pontosan tudja hogy ez egy telefon es nem azzal fogja a profi fotoit loni ugy sem. -
#24629 Azért, mert nem éri meg elszakadni.
Nekem is sokkal nagyobb pain in the ass lenne platformot váltani, mint maradni.
Ha veszek egy új iOS eszközt, első indításnál azt mondom neki restoreoljon az előző készülékem backupjából, 20 perc múlva egy olyan készülék lesz a kezemben ami új, de minden olyan rajta mint a régin. SMS-ek, a böngésző megnyitott lapjai, a játékok mentései, minden ugyan olyan mint a régi készüléken.
A kényelem nagy úr. Pláne ha felnőssz és az életed nagy részét munka, vagy egy gyerek nevelése teszi ki. Ha egy felnőtt ember "belak" egy platformot, onnantól kezdve valami áttörő dolgot kell felmutatnis egy másik platformnak / készüléknek hogy a váltás kecsegtető legyen. -
#24628 Egy jobb kamerát. Lumia 1020 szintűt.
Utóbbi időben nagy hangsúlyt fektettek a fotókra. Retusálás (snapseed), megosztás (Google+).
Ha emellé beletettek volna egy olyan kamerát a Nexusba, ami leiskolázza a konkurenciát, azzal elérhettek volna valami egyedülállót.
Egy csúcs kamerát, ami mellé komplett támogatás van fotózáshoz. (Én ha nincs nálam a DSLR-em, akkor telefonnal fotózok + snapseedel retusálok most is). -
#24627 -
#24626 Van valaki közületek, akinek a mobilján az új Google+ funkció (Auto Awesome Movies) működik?
Nálam, S4-en 4.3-as Android alatt a google+ beállításaiban engedélyezni lehet,de csak ennyi, amúgy a funkció nem érhető el sehol. -
#24625 Kétlem, hogy a közeljövőben elszakadna az Apple-től. -
#24624 A Google Nexus felnőtt
via Plastik Józsi -
#24623 Kihagyom. -
#24622 keress rá youtube-on -
#24621 Zseniális a humorod. -
#24620 ja meg mellbimbólenyomatolvasót -
#24619 tvájsz esz feszt procit -
#24618 Te mit tettél volna bele ezeken kívül? (Komolyan kérdezem, nem provokálok) -
#24617 Én is csak vitatkozom! -
#24616 Te nem tudom mit szívtál, ez nem egy focimeccs, és nem drukkerek vagyunk, nincsen senki senki ellen, emberek vagyunk akik kütyükről és cégekről beszélgetünk.
Ha te ezt nem így látod, akkor veled sincs értelme vitatkozni. -
#24615 Marmint sima bolt alatt arra gondolsz h play-en kivul? Lehet elvileg, kint sok masik bolt is arulja (meg szolgaltatok is). Magyarorszagon hivatalosan szerintem nem kaphato meg es nem tudom mikor lesz. -
#24614 Jo kerdes, biztos lesznek majd mas, komolyabb tesztek is.
Az eddigiek alapjan (es velemenyek alapjan) amugy egyertelmuen komoly elorelepes az N4 kamerajahoz kepest, es eleg kozel van a tobbi top telefon teljesitmenyehez. Szerintem a legtobben akik szidjak, valojaban semmit nem tudnak rola (amire ebben a topicban is lathattunk peldat:) ).
Mas:
50% felett a JB -
#24613 Jah.
Amúgy lehet kapni majd sima boltokban ugye? -
#24612 Azért ez elég fos kamera teszt. Ebből nem derül ki mit tud a N5 dinamikában vagy épp összetettebb elemek vonalélességében. Tényleg nehéz lett volna kivinni a mobilokat a szabadba?
Mondjuk azt sem értem, hogy miért kap ennyi savat a Nexus 5 kamerája. Ezen képek alapján valamint összehasonlításban nem rossz. Bár lehet, hogy nagy a shutter lag, mint a Nexus 4-nél és a 4.4-be elkélt volna már egy komolyabban frissített stock kamera app. Ehhez komplexebb összehasonlítás kéne. -
#24611 És semmi nem történik. Miután beírom a kettős keresztet, eltűnnek az eddig begépelt karakterek -
#24610 Hat, kepernyomeretben van egy laza 2-2.5-szeres kulonbseg :) -
#24609 A Factory resethez az is jó, ha beírod ezt a tárcsázóba:
*2767*3855# -
#24608 Sziasztok! Ne haragudjatok, hogy ide is leirom a problemamat, de nagy ketsegbe esesemben mar nemtudok mit csinalni.
Egy olyan problémám lenne, hogy nem tudom hard reset-elni a telefonomat. (Galaxy ACE :) ) Lenyomom a billentyűzet kombinaciot (ami elvileg a home gomb + bekapcsolo gomb), de semmi nem történik, ugyan úgy kapcsol be mintha csak a rendes bekapcsolo gombot nyomtam volna meg. Mar minden variaciot vegig probaltam amit a neten talaltam, de nem akarja az igazsagot. Ez mitől lehet? Vagy csak root-olt telefonokon műkődik? Nem értem. Mindenki irja hogy neki működik, de nekem nem. Biztos én vagyok a béna.. :D -
#24607 Már komolyan elgondolkodtam azon, hogy a 4 hónapos Note8.0-mat erre kéne lecserélnem :D -
#24606 Nem offolok, altalanossagban minden mas csucskeszulekrol beszeltem, ami ficsoroket felsoroltam azoknak a nagy reszet azok sem tudjak. Nincs bennuk "Low-power audio playback" igy nem tudnak 60 oraig zenet lejatszani egy feltoltesbol, mint az N5, stb. Egyaltalan nem elhanyagolhato ficsor egyik sem.
Nehany teszt:
Nexus 5 camera vs Nexus 4, HTC One, iPhone 5S, Lumia 1020, Galaxy S4, Note 3 and Xperia Z1
Need To Catch Up? Here Are 44 Android Police Stories On KitKat 4.4 And The Nexus 5 Launch -
#24605 Példának hoztam fel az Apple-t, és azért mert te meg mi ellenünk vagy jelenleg. Pedig a Nexus az Nexus, nem smartphone, nem telefon, nem mobil, nem játék, nem gadget, hanem Nexus. -
#24604 Te is.
Mi lenne ha elolvasnátok amit leírok, és nem reflexből ugornátok a nicknevemre? Szóba se került az Apple, ne legyetek már ennyire gyerekesek. -
#24603 Légyszi ne offolj. Ha visszaolvasol akkor látod hogy direkt nem hoztam szóba se az Apple-t, se a szifont. Samsungról, HTC-ről, Sonyról volt szó, azok csúcskészülékeiről és az N5-ről. -
#24602 Még mindig többet csinálnak, mint a "Tvájsz esz feszt" Apple, éveken át... Sőt, ott még kevesebb feature van és kopiznak állandóan. Sajnos ez az igazság! -
#24601 OIS azert teszi a dolgat:
-
#24600 Pontosan, urtechnologia. :) Foleg a lepesszamlalo amihez hasonlo az almas telefonban meg kulon nevet is kapott ugy vertek ra a nyalukat (m7 vagy valami hasonlo elcseszett neve volt).
Ezeknek a ficsoroknek amugy a tulnyomo tobbseget valszeg nem hogy evek mulva nem, hanem sosem fogod a ketszer ilyen draga almas telefonokon latni. Ahol eleg az elozo eves modellt ujracsomagolni egy undorito szines muanyaghazba (az persze gondolom minosegi anyag - lol), a neve utan egy c betut tenni es az n5 aranak duplajaert arulni mikozben negyed annyit se tud, es mennek sorbaallni erte. Az aztan az eloremutato.
Nyilvanvaloan halvany fogalmad nincs a telefonrol, sehol nem tudsz belekotni, ahol belekotsz azt semmi racionalis ervvel nem tudod alatamasztani, gyakorlatilag csak hulyesegeket beszelsz. Az erveidet jol jellemzi ahogy azt hogy olcso gyakorlatilag egy hatranykent akarod beallitani. Ne vicceljunk mar. -
#24599 Mert nem csúcskészüléknek szánják, hanem referenciakészüléknek. És mert harmadannyiba kerül, ezért nem várhatod el, csúcs anyagból készüljön és a lehető legjobb kamera legyen benne. Valahol faragni kell a költségen és inkább itt faragjanak, engem pl. semennyire nem érdekel a kamera. -
#24598 A google is ugyan azt csinálja mint az Amazon. Csak ők jelen esetben az LG-t kompenzálják a kieső profitokért. Az LG ugyanúgy beszed $5-600-at minden egyes készülékért. Csak a különbözet nem a vevőkön csapódik le, hanem a Google nyeli be, finanszírozza más üzleteiből.
Zseniális megoldás olyan cégnek, aki elsősorban a szolgáltatásaiból él, nagyon jó a vevőnek, mert sokkal olcsóbban jut minőségi termékhez.
Azonbank ez a trend azért nem fog elterjdni több készüléknél mert a klasszikus hardver gyártóknak rohadtul nem érné meg. -
#24597 Azta micsoda űrtechnológiát felvonultató fícsörlista! A lépésszámlálót a quantum-számítógépeikkel fejlesztették ki gondolom /s -
#24596 Download: New Google Apps From the Nexus 5 Dump (Search, Launcher, And More)
Google Play Services (v4.0.30)
Calendar (v201308021)
Clock (v3.0.0)
Email (v6.0-893803)
Gallery (v1.1.40304)
Gmail (v4.6.1)
Camera (v2.0.001)
Hangouts (v2.0.012)
Keep (v2.0.50)
Google Keyboard (v2.0.19003.893803a)
Google Search (3.0.17.886092)
Google Home (0.9.6.886092)
Wallpapers -
#24595 Az Amazon tudja megcsinálni, ők tabletfronton meg is teszik. Ők a kapcsolódó szolgáltatásokból visszahozzák az eszközök árát, de egy Samsung vagy HTC mit tehet? -
#24594 Ezek jó dolgok, de az én definíciómban egy csúcskészülék legyen előremutató, kiemelkedően jó valamiben.
Az hogy az ára mesterségesen le van szorítva $350-re az szerintem nem előremutató, mert a gyártók ezt nem fogják tudni követni. Nem azért mert gonosznak, hanem mert egy csúcskészüléket legyártani és egészséges profittal eladni $6-700ért lehet. A szoftveres támogatottságot mondanám egyedül előremutatónak. Ha a gyártók több vanília készüléket kínálnának ők is gyorsabban tudnának frissíteni.