36194
-
#24553 Nem állítottad be a backupot még valamikor? Ilyeneket elvileg ki tud menteni. -
#24552 Tetszik így első blikkre ez a telefon, sokkal jobban, mint amikor az első képek szivárogtak róla. Bővebb review-k gondolom 2-3 napon belül várhatóak. Kíváncsi vagyok egyébként majd az eladásokra, főleg a többi androidos flagshiphez képest, no meg az i5S-hez képest, bár ő kis lépéselőnyben van, mert már egy ideje kapható.
skinny: te lecseréled a Galaxy Nexusod? -
#24551 Samsung S3-4-nél meg a Note 2-3-nál is ilyen hype volt. Szerintem ez ma már természetes ha sikeres telefonokról beszélünk. Meg a Nexus 5-tel mutatkozott be az új android kitkat is. -
Borg #24550 Remélem most hogy bejelentették, lecseng a hype a nexus5 körül... idegesítő ez a felhajtás már egy ilyen totál érdektelen telefon körül... -
#24549 Lendület / érvem az lenne, veled nincs kedvem vitatkozni. Elfecsérelt idő. -
#24548 Vegyuk ugy, mert ugy tunik amikor nem a levegobe kell beszelni akkor mar kifogy a lendulet :)
Meg egy mini review:
Itt is azt mondjak h jobban szeretik az anyagat, mint az N4 uveg hatlapjat. Mint ahogy mashol is. -
#24547 Ne legyél már buta. Factory reset-nél hogy maradna már meg olyan ami nem gyári?
Vagy flashtool-al felrak az ember egy gyári ROM-ot és kész. -
#24546 Én is összehúztam a szemöldököm amikor elsőnek láttam de arra gondoltam,hogy ez a telefon jó mindenkinek és kész. -
#24545 Már megbántam hogy leírtam a véleményem. Vegyük úgy hogy itt sem voltam :) -
#24544 Nem tudom hogy nem tetszhet a keszulekhaz minoseg amikor eddig max kepeken lattad, es azt sem hogy ki az akinek olcsobb hatasu erzete van tole, de en pontosan a szoges ellentetet olvastam valahol.
Elvileg ugyanolyan anyagu mint az uj N7-nek, ami abszolut minoseginek hat es nagyon kenyelmes fogasu, valoszinuleg a legjobb anyag amit eddig barmilyen tablan/telon lattam eddig. Az uveget, femet is beleertve.
A kamera meg teljesen korrektnek tunik szinten.
350 dollarert pedig egeszen biztos hogy nem varnal tobbet amikor a cegnel amit ajnarozol ketszer ennyitol kezdodik a tortenet ugy hogy legalabb minden masodik dologban evekkel le van maradva. -
#24543 Juj! Ezt nem akartam volna látni. :D -
#24542 Mondja ezt az aki a ceg akit ajnaroz egy buzi a CEO-ja (Tim Cook :) )
De ha mar ratyik:
-
#24541 Viccet félre téve én nem dobtam hátast az N5-től. A forma és Android 4.4 tetszik, de a kamera és a készülékház (minőség) nem. Szinte mindenhol azt írják hogy visszalépés az N4 üvege után, olcsóbb műanyag érzete van, HTC One mellett gagyinak hat, stb.
Szó se róla, baromi jó ár/értékű telefon, de egy Nexus csúcs referencia modelltől többet várnék. -
#24540 APK Download: Hangouts 2.0 With Support For SMS, Animated GIFs, Location Sharing, Moods, And Statuses
-
Chris Lowe #24539 Jók a kitkat újítások, az alsó/felső kijelzősáv meg mehetne hangutasítással is, mint ahogy bejelentették az alvó telónál is használható hangkeresőt. A hosszú gombnyomás azért nem pálya, mert sok program használja másra és akkor vagy nem fog elterjedni a teljes képernyős alkalmazás, vagy össze-vissza fog működni. -
Chris Lowe #24538 Szerintem nem. Ha ügyes a fejlesztő, simán írhat olyan kódot ami "örökre" ott marad és küldi az adatokat. Olyan ez mint egy vírusprogi csak épp nem mutogatja magát és a károkozást is leredukálja a proci terhelésére.
Tele van a play store ilyenekkel.
Egyébként nem a zedge app volt a telódon? Egyik haveromnak szintúgy fent maradt valami olyan háttér ami nem gyári és ő a zedgén keresgélte a wallpapert. -
#24537 0:09 két hím egyed kézen fogva halad egy esküvőre.
Innentől kezedbe az Android és a Nexus 5 hivatalosan is a ratyik rendszere / telefonja.
[ELFUT] -
#24536 Nem kötelezi a Google a gyártókat semmire. -
#24535 Android 4.4 KitKaAndroid 4.4 KitKat hands-on walkthrought hands-on walkthrough
Google announces the Nexus 5 with Android 4.4, on sale today for $349 (hands-on video)
Android tops 81 percent of smartphone market share in Q3 -
[Update: No 4.4 For GNex Confirmed] Android 4.4 Will Come To Nexus 4, 7 (2012 And 2013), 10, And Google Play Edition GS4 / HTC One, No GNex Love
Nexus 4, 7, And 10 KitKat Factory Images And Proprietary Binaries Will Be Released 'In The Coming Weeks' Following Respective OTAs
Nexus 5 (Hammerhead) Factory Image And Drivers Now Live
KitKat Feature Spotlight: Translucent Navigation And Notification Bars Can Be Requested By Apps In 4.4
[Tap That] Android 4.4 Feature: NFC Payments No Longer Require Secure Element, Use Emulation Workaround
KitKat Feature Spotlight: Android 4.4 Includes Native Screen Recording With MP4 Output
KitKat Feature Spotlight: Audio Tunneling To DSP Dramatically Reduces Battery Consumption When Playing Audio
[URL=http://www.androidpolice.com/2013/10/31/kitkat-feature-spotlight-4-4-includes-moto-x-style-ok-google-voice-commands-but-only-on-the-nexus-5-for-now/]KitKat Feature Spotlight: 4.4 Includes Moto X-style "OK Google" Voice Commands, But Only On The Nexus 5 For Now[/URL]
Android 4.4 KitKat Is On Its Way, Here's What To Expect When It Hits Your Device
KitKat Feature Spotlight: Android Now Supports IR Blasters Natively, But Only Sending Behavior, Not Learning / Receiving
Android 4.4 Source Is Being Pushed To AOSP Right Now
KitKat Feature Spotlight: Apps Can Now Go Truly Full-Screen, Hide The Navigation Bar
KitKat Feature Spotlight: 'Project Svelte' Extends Android 4.4 Support To Devices With As Little As 512MB Of RAM
KitKat Feature Spotlight: Printing
KitKat Feature Spotlight: Android WebView Is Now Powered By Chromium, Will Make Crappy Web Wrapper Apps Less Crappy
KitKat Feature Spotlight: New Step Detector And Step Counter Low-Power Sensors, Other Battery-Saving Optimizations
KitKat Feature Spotlight: A Smarter Caller ID With Local Business Search
KitKat Feature Spotlight: Android Finally Supports Bluetooth MAP, Will Make Bluetooth Integration With Your Car Suck A Lot Less
KitKat Feature Spotlight: New Storage Access Framework Makes Opening Files A More Consistent And Attractive Experience
Google's On Top Of Its Game This Time – First Nexus 5 Orders Already Shipping
16GB Black Nexus 5 Sells Out In The US Play Store After Just 33 Minutes [Update: All Versions Now Showing Multiple Week Waits] -
#24533 Android for all and the new Nexus 5
Nexus 5. Made for what matters.
KitKat 4.4 Smart, simple, and truly yours
Android KitKat -
#24532 Qwerty billentyűzet sem lehet? Nem szoktam a telefonomat mutogatni, de ha valaki meglátja, hogy van rendes billentyűzet, akkor rögtön hagy nézze meg, meg milyen jó. -
#24531 Tiszta genya lesz egy idő után :c -
#24530 Ugyan már.. sehol nincs :)
11 gomb a D-pad körül -
#24529 A google kötelezi a gyártókat, hogy 4.1-től már ne legyenek hardveres gombok. -
#24528 Mint korábban említém :D
Bár ez talán már a ló másik oldala egy okostelefonnál -
#24527 A hívás felvevése meg lerakása lehetne gomb. Ezzel szívok, hogy nem kapcsol időben a képernyő, majd kb nyolcadik próbálkozásra veszi fel. -
#24526 Mondjuk én azzal kezdeném, hogy minek kellenek szoftveres gombok? A hardveres gombok szerintem jobbak, legyenek akár mind fizikaiak (pl Samu Spica), vagy csak a home fizikai, a többi érintős (pl Samu ... gyakorlatilag bármelyik telefonja 3 évvel ezelőttől :D ) -
#24525 " előfordul, hogy bejön a google kereső, mert megfogom a home "gombot", és a képernyő közepe felé húzom...'
PvZ2-ben mindennapos, a plant powert szerintem direkt pozicionálták oda... :( -
#24524 úgy emlékszem azt írták, hogy a képernyő szélét végigsimítod, és előjönnek a dolgok
Davidka003: nem azt mondom, hogy mindig eltüntetném, de pl egy játék alatt, vagy képnézegető használatakor szeretném, hogy elhúzzon minden sallang a rákba. Marha jó, hogy ha pl kipróbálok egy quake-et, akkor előfordul, hogy bejön a google kereső, mert megfogom a home "gombot", és a képernyő közepe felé húzom... -
#24523 Rootolt telóra már eddig is meglehett csinálni így egy app-al.
Szerintem amúgy nagyban akadályozza a használatot, hogy folyton elő kell hívni. -
#24522 Mindegy, most jó. De akkor ilyen erővel soha nem is fogom tudni rendesen megcsinálni? -
#24521 Micsoda? Úgy ahogy írtam? -
#24520 azt írja a google, bár én a power gomb megnyomásának jobban örülnék
Hosszan tartva ugye feljön egy menü, ott lehetne olyan gomb, hogy navigációs sáv előhozása, vagy eleve a navigációs gombok -
#24519 És hogy lehet előhozni őket? Alulrol vagy felülről "besimítok" a képernyőbe? -
#24518 "A kijelző tetején lévő állapotsáv és az alsó navigációs felület áttetsző, melyek el is tűnnek, ha teljes képernyős appokat használ az ember. " (mobilaréna)
Android 4.4
Akarom!
Most! -
#24517 Welcome to Android 4.4 KitKat!
-
Chris Lowe #24516 A gyári reset leszed minden normális programkódot, ami miatt meg lassú volt a telód az rajtamarad, ne hidd, hogy nem megoldható, hogy a szemét törlés esetén is fusson a háttérben. Szvsz visszateszed az appokat és ugyanúgy be fog lassulni. -
KaBuTo666 #24515 Te megfogod venni ezt az okostelefont. -
#24514 Nagyi,hogy ropja