Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzirmosSzisza
Twitch-nek van külön appja, YouTubenak is, amihez nincs próbáld meg simán böngészõbõl, ha nincs HTML5 változat akkor flash.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Narxis
Mé nem teszed fel a flash player-t? ICS-s verzió van fent nekem és mûködik Firefox-ban meg többi böngészõben. Chrome-ban meg az arra épülõ Operaban nem megy csak asszem.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

grebber
Androidra nincs valami olyan lejátszó amivel a live streameket lehet nézni?

Next PC upgrade: 2022

skinnyman
Sima G, nem G Pro vagy G2?
Ha sima G, akkor vasban kozel teljesen megegyezik a Nexus 4-el, talan kameraja jobb egy kicsit, kb ennyi. Ellenben nem Nexus es joval dragabb, szoval a Nexus sokkal jobb vetel.

Regards,

matyi0323
Hali
Nexus 4-rõl illetve Lg G-rõl mi a vélemény?
Ismerõs ezeket nézte ki, a G jobban tetszik neki ( szerinte jobb is, mint a nexus, nem tudom )

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

DarkSector
<#vigyor2>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

davidka003
Köszönöm jó uram meg is vettem. 😊

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Modern combat 4 eksön a play-en. 225ft.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Prody
Felnõtt ember létedre vitába szállsz velem.

tobias88
és persze kodeket is
tobias88
Tudtok mondani jó filmlejátszót? Mert BDripet akartam a telóval kitenni tv-re de vagy nem volt hang, vagy a kép akadt meg, vagy el se indult a film miközben a programok menüje akadás nélkül jött be, szóval nem a teló hibája volt.

Vagy ha mást nem, akkor más fájlformátumot?
Alap BDRip leállt Mx Playerrel, másnál meg nem is volt hang, valami meg se nyitotta. Mkv-ra konvertáltam, az mindegyiken megy de egyiken se tudok beletekerni
GregSB
Mi van? Golfosok másolják Toyotásokat? Elvesztettem a fonalat 😄 Látom nagyon a lelked mélyére hatoltam. Azért remélem este tudsz majd aludni, szegénykém 😄 OFFnak részemrõl vége.

Prody
Aha, csak a Golf-osok nem fikázzák a Toyotásokat és nem mondanak irtozatosan nagy baromságokat miközben mindent lemásolnak, kérlek.

GregSB
Off: alsó képek helyére nyugodtan be lehetne tenni VW Golfokat, vagy Porsche 911-eket is 😉

És de, bejárnak ide a "másik" topicból is, de csak olvasni szoktam, meg nagy ritkán kérdezek.

SzirmosSzisza
Semmi köze nincs Androidhoz amiatt, PC Humorba pl simán beférne.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

szucsy89
fasza kis topik kösz, nem tudtam róla 😊
[HUN]FaTaL
Ezeket inkább a PC Humor topicba.

http://goo.gl/gd6Zi5

szucsy89
mert? flame nem hiszem, hogy lesz belõle mert ide nem nagyon járnak be a másik topikból, poén.
SzirmosSzisza
Jim ezt törölheted szerintem.

szucsy89
desigo
inkább ASUS MeMO Pad HD 7 (2 év gari,SDvel bõvíthetõ stb...)
vagy Nexus 7
szucsy89
Én nem vagyok híve ezeknek az olcsó behozott noname cuccoknak (legyen az akármi), bár lehet nem lenne vele semmi baj, de ki tudja... inkább használtan vegyél 35-40ért egy N7 2012-t.
Dzsini
Ilyen áron vagy inkább olcsóbban van 2012-es Nexus 7 16GB, igaz az csak 7 colos, de a legfrissebb Androiddal, a CPU-nál meg nem csak a magok száma és a GHz számít, így az kérdéses.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Truck Driver001
Napot!

Szerintetek megéri-e ez a 48eFt-ot?
Tablet
quad-core, cpu gpu <1.2 vagy 1.3Ghz>
1GB DDR3
8,1" IPS panel, HD felbontás
Ultra felbontású videók lejátszása
Természetesen zsír új.
Android 4.1

Über karaj ház, szoftver gyors mint a villám. Ismerõsöm hozná be, viszonylag elég "olcsó". SMit mondotok?

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

új sim kártyát is kapott a telefonhoz, nemhiszem hogy azzal lenne a gond.
remélem azért valaki hallott ilyen problémáról

Vadnokedli
Wtf? Én ilyenrõl még nem hallottam, lehet a sim kártya 'bugos'. De elég érdekes dolog.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

hali!

apám nemrég vett magának új telefont egy samsung galaxy s4 mini-t és az vele a baj hogy amikor kimegy vele németországba akkor ott gyakran lefagy a telefon aztán ki kell venni az akksit aztán vissza... vagy elmegy a térerõ és addig vissza sem jön amíg újra nem indítja... viszont ahogy hazajön vele magyarországra nem jönnek elõ ezek a problémák soha.... elõzõ telefonjával is ez volt a baj mert ugyanezt csinálta csak akkor azt hittük hogy a teló szar de így hogy ez is ugyanezt csinálja már nem lehet az hogy szar a teló... nem tudja valaki mitõl lehet ez vagy hogy lehet megoldani? legfrissebb android van rajta..

Vadnokedli
Az csak már ilyen végsõ seggtörlésre volt jó. nem osztott.

szucsy89
Tényleg, visszatérve a Blackberryre, az új érintõs telefonjuk, a Q10 végül hogy szerepelt? Van valami eladási statisztikai oldal, ahol a különbözõ gyártók, különbözõ készülékeirõl vannak statisztikák? Eladások, ki milyen os-t használ, stb.?
gazgoblin
Ez is fenn van már pár napja....a készítõket remélem nem kell bemutatni (Double Fine)

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Narxis
Google music-ba feltöltött zenék eredetiségét mennyire figyelik és miért kell bankkártya a free verzióhoz is? Ha megadom akkor utána törölhetem?

Narxis
loooooooool

Vadnokedli
Azt tudtátok hogy a Motorola csõdbe ment? Ilyen okosságokkal okosítják a vásárlókat a T-Mobileban. <#fogmosas>

Vadnokedli
Ami gyakorlatilag lófax' érte

szucsy89
"Öt-hat éve a Blackberry százmilliárd dollárt ért a tõzsdén..."

"...A Blackberry nemrég bejelentette, elfogadták a cégben eddig 10 százalékos kisebbségi tulajdonosként szereplõ kanadai befektetõ csoport, a Fairfax 4,7 milliárd dolláros felvásárlási ajánlatát."

<#wow2>
Solten
Erdekes cikk a Blackberry bukasarol: link

Saor Alba

Solten
A 4 magos chipjuk is qrvajo, gyors, eros, alig fogyaszt, az ebben levo 6 magos meg meg jobb.

Saor Alba

SzirmosSzisza
Fú, elsõ résznél az utolsó pályán vagyok már csak mindig megfeledkezem róla 😄

Amúgy Dolphin Emulatort próbálta már valaki? Elvileg nemrég jött ki a 4-es verziója aminek van Androidos verziója is.

skinnyman
Errol sok jot hallottam, majd kiprobalom sztem (eloszor az "elso" reszet).

xda-n meg milyen cuccok vannak:
<2.0+> TrackMania Android Port (need feedback)
Grafbeallitasokkal kicsit szorakoztam h 60 fps-el fusson, low-ra leveve nativ felbontason is folyekonynak tunik, maximalis latomezovel, nem gyenge 😊

Regards,

gazgoblin
kijött végre ez is tegnap

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Narxis
😮 miért ilyen jó?

Barnabyka
Emberek végre megtaláltam az ideális böngészõt!
Kipróbáltam már talán a létezõ összeset, de most rábukkantam arra ami (eddig) hibátlan számomra. Próbáljátok ki szerintem megéri.
Puffin browser a becses neve.

Ja, de mondjuk annyira nem érint sok embert. Kevesen utazgatnak kontinensek között 😊 Majd kidobnak egy intl verziót is, felárért 😊
Viszont nyilván a szürkeimport visszaszorításáról szól az egész, hogy ne rendelgessen boldog boldogtalan amerikából, meg kínából olcsóbban.
[HUN]FaTaL
Ez vicc... Remélem nem kezdi el ezt játszani minden gyártó.

http://goo.gl/gd6Zi5

Narxis
Na neeeeee<#wow1>

Vadnokedli
Ez bullshit-

tobias88
Valaki tudna abban segíteni, hogy 4.2es androidon ha rákattintok a netrõl leszedett órára bejön az ébresztõ beállítása. Viszont a 2.3.6oson nem csinál az ég világon semmit pontosan ugyan az az óra. Valahogy el lehet érni hogy ott is behozza az ébresztõt?