Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Next PC upgrade: 2022
Ha sima G, akkor vasban kozel teljesen megegyezik a Nexus 4-el, talan kameraja jobb egy kicsit, kb ennyi. Ellenben nem Nexus es joval dragabb, szoval a Nexus sokkal jobb vetel.
Regards,
Nexus 4-rõl illetve Lg G-rõl mi a vélemény?
Ismerõs ezeket nézte ki, a G jobban tetszik neki ( szerinte jobb is, mint a nexus, nem tudom )
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Vagy ha mást nem, akkor más fájlformátumot?
Alap BDRip leállt Mx Playerrel, másnál meg nem is volt hang, valami meg se nyitotta. Mkv-ra konvertáltam, az mindegyiken megy de egyiken se tudok beletekerni
És de, bejárnak ide a "másik" topicból is, de csak olvasni szoktam, meg nagy ritkán kérdezek.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
vagy Nexus 7
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Szerintetek megéri-e ez a 48eFt-ot?
Tablet
quad-core, cpu gpu <1.2 vagy 1.3Ghz>1.2 vagy 1.3Ghz>
1GB DDR3
8,1" IPS panel, HD felbontás
Ultra felbontású videók lejátszása
Természetesen zsír új.
Android 4.1
Über karaj ház, szoftver gyors mint a villám. Ismerõsöm hozná be, viszonylag elég "olcsó". SMit mondotok?
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
remélem azért valaki hallott ilyen problémáról
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
apám nemrég vett magának új telefont egy samsung galaxy s4 mini-t és az vele a baj hogy amikor kimegy vele németországba akkor ott gyakran lefagy a telefon aztán ki kell venni az akksit aztán vissza... vagy elmegy a térerõ és addig vissza sem jön amíg újra nem indítja... viszont ahogy hazajön vele magyarországra nem jönnek elõ ezek a problémák soha.... elõzõ telefonjával is ez volt a baj mert ugyanezt csinálta csak akkor azt hittük hogy a teló szar de így hogy ez is ugyanezt csinálja már nem lehet az hogy szar a teló... nem tudja valaki mitõl lehet ez vagy hogy lehet megoldani? legfrissebb android van rajta..
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
"...A Blackberry nemrég bejelentette, elfogadták a cégben eddig 10 százalékos kisebbségi tulajdonosként szereplõ kanadai befektetõ csoport, a Fairfax 4,7 milliárd dolláros felvásárlási ajánlatát."
<#wow2>#wow2>
Saor Alba
Saor Alba
Amúgy Dolphin Emulatort próbálta már valaki? Elvileg nemrég jött ki a 4-es verziója aminek van Androidos verziója is.
xda-n meg milyen cuccok vannak:
Grafbeallitasokkal kicsit szorakoztam h 60 fps-el fusson, low-ra leveve nativ felbontason is folyekonynak tunik, maximalis latomezovel, nem gyenge 😊
Regards,
Kipróbáltam már talán a létezõ összeset, de most rábukkantam arra ami (eddig) hibátlan számomra. Próbáljátok ki szerintem megéri.
Puffin browser a becses neve.
Viszont nyilván a szürkeimport visszaszorításáról szól az egész, hogy ne rendelgessen boldog boldogtalan amerikából, meg kínából olcsóbban.
Ezt azert mar megse kene <#wow3>#wow3>
Regards,