Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az hogy kurva jól néz ki, és jó a tapintása is 😊
A bechmark pontszámok meg nem annyira relevánsak, hiszen még akkor sem kapsz kétszer ugyanolyan antutu pontszámot, ha 10 percen belül ugyanazon a telón futtatod... Nagy átlagban viszont gyorsabb a Z Ultránál is, ez az endgadget tesztjébõl is kiderül.

Az MA TV-re meg kár több szót fecsérelni. Én elhiszem, hogy felkészült volt, de ez a mûsoron nem látszott meg. Majd talán a szöveges bemutatóban, ami úgyis 1-2 napon belül jönni szokott a TV után.
LocalPatriot
Való igaz, hogy ezek nem egy nagy tesztek, de az elvileg nem igaz, hogy felkészületlen volt az elõadó, mert állítása szerint több napja használta már.
Ám HW-ben, csak a RAM miatt ver mindent, de ettõl független sem ver mindent. Antutu tesztben sem produkált valami jól, nyilván a sok szemét miatt. Xperia Z Ultra, és a Honami is több pontot kapott pár K-val.
Hátlapról neked mi a véleményed?
A tegnapi mobilarénás note3 adás konkrétan egy sapka szart nem ért. Egyrészt nézhetetlen minõsége volt, felkészületlenül álltak neki, ráadásul a note3-ról alig beszéltek benne, csak arról a szar gearrõl.

Ott van lentebb az endgadget review, na az már valami. Szépen el is jutottak a végén a konklúzióra, hogy szép, elegáns, a legjobb note eddig, és hardverben is ver minden mást a piacon jelenleg. Fényképezõben (ha a 41mp-es lumiát is ide számítjuk) akkor csak átlagos, amúgy teljesen jó, illetve nyilván a mérete nem mindenkinek jön be, de ezzel vége is a hátrányoknak.
LocalPatriot
Nézte valaki a mobilarénás NOTE 3 tesztet? Nem lett olyan nagy cucc, mint ahogy beharangozták. A hátlap szvsz kifejezetten csúnya, és talán gyerekes is. Az "óráról" nem tudok mit mondani, a jó ízlés határain belül.
Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

GregSB
@reckless: This isnt cool. Latest version of Gmail for Android hints that ads are on the way http://t.co/ZYGMJqSfAH

Hát nem tudom. A desktop gmailen meg tudták úgy oldani hogy ne zavarjon, de azért kicsit óckodok az ötlettõl.

matyi0323
Nekem ez is alig alig, mozogni kegyetlen volt vele ma úgy, hogy zsebben volt. Meg kell szokni

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

[HUN]FaTaL
😄

4,7" vagy 5", szerintem olymindegy, annál nagyobb meg amúgy sem kéne, mert az meg nem fér már el a zsebemben. 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Akkor ujjhosszabbító mûtéteket javaslok. <#vigyor1><#vigyor1>
[HUN]FaTaL
5" már tényleg nagy lenne, ezt épphogy átérem, törpekezû vagyok. 😊

Hát hallod, elõször nekem is nagynak tûnt az 5 colos kijelzõ...de õszintén megmondom, hogy egy idõ után megszoktam, vettem rá átlátszó szilikon tokot és a zsebembõl is simán kiveszem. Problémám a mai napig nincs az s4-gyel, imádom. Szombaton sajnos leejtettem a mobilt 1,6 méter magasról, a szilikon tok több helyen betört de a mobilnak kutya baja!
2 barátom is leejtette az elmúlt 1 hónapban az iphoneját tok nélkül, betört a kijelzõ mivel a sarkára esett.
matyi0323
😄DDDDD

Akkor Te is azt érzed, amit én mikor netezek rajta.. valahogy jobban tetszik 10 centin olvasni 😄

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

[HUN]FaTaL
Üdv a Mini Proról Nexus 4-re váltók között 😄DD

Narxis
Main features:
- Android 4.3 Jelly Bean MR2 compatibility
- support for USB OTG (On-The-Go)for example: Nexus media importer, USB OTG Helper,

Mondjuk ettõl még lehet valami az app-al mert Dolby liszensz problémák miatt kodekeket is kivettek nemrég és sokan panaszkodnak, hogy nincs hang, én viszont letöltöttem egy moddolt verziót amiben benne vannak azok a kodekek is.

Majd megnézem a hivatalos fórumon is.

matyi0323
A Nexus lett. 😊)
Nagyon tetszik, kaptam rá gratisba tokot meg plusz foliakat a kesobbiekre. 😊
A radio dolgot meg szerintem majd megoldom a korabban linkelt cuccal😊

skinnyman
Nalam ilyen felallas van, viszont nem tudtam h ilyen ficsort tud a bsplayer android-on is, majd lehet ranezek. 😊
Amugy sztem eleg valoszinutlen, hogy a 4.3 okozna ilyesmit, de fene tudja...

Regards,

Narxis
BS player-t használ itt valaki 4.3-on? Nexus 7-rõl van szó konkrétan. 5-bõl 4 esetben nem talál feliratot a sorozathoz csak ha ilyen nagyon régi részrõl van szó. Az asztali verzió gond nélkül talál szinte mindig néha még aznap is mikor megjelent a sorozat adott epizódja. Kicsit zavaró, hogy böngészõt kell nyitnom, letölteni majd kicsomagolni a feliratot és MX player-rel nézni mert a BS player-rel nem lehet feliratot megnyitni, nem is értem, hogy ez utóbbit miért is nem rakták bele... látszik, hogy ritkán használtam telefonon, de arra gondoltam, hogy a 4.3-as rendszerrel van baja mert sok app-nál még csak most láttam a changelog-ban ilyen irányú javításokat. és némelyiknél tapasztaltam is problémákat a frissítésük elõtt. 😊

Értem köszönöm szépen. Hát reméljük hogy tényleg akksi hiba 😊
Teljesen mindegy, mivel az akksi hiba nem keletkezhetett a rootolás következményeként, így a garanciális cserét nem kerülhetik ki a jogszabályok szerint.
Hahó, olyan kérdésem lenne hogy van még érvényes garanciám a telómra Telenornál, csakhogy kicsit meglett hackelve, rootoltam, de csináltam egy gyári recoveryt szal most ugye elvileg nincs root hozzáférésem. Na a kérdésem az hogy ha én akksi hibával beviszem a telót akkor ezt kitudják szûrni? Vagy ez az elsõ lépés hogy lecsekkolják a szoftvert hogy nem csesztettem e? Vagy mi az ami lebuktat és elúszik a garancia? Elõre is köszi 😊
skinnyman
Ja, hat One S-nel mindenkeppen ujabb/erosebb az is, belul (es kivul is) N4 es a G kb ugyanolyan.

Regards,

[HUN]FaTaL
Ha nagyon kell a rádió, akkor vedd a G-t, One S-t én már biztos nem vennék.

Ha tudsz a rádió nélkül élni, akkor szerintem csak a Nexus a support miatt.

[HUN]FaTaL
Nincs, semelyik Nexusban nincs.

LocalPatriot
N4-e nem volt, de semmire se mondta, hogy szar.
Csak annyit, hogy G-t vett, és meg van vele elégedve, S3 után.
G vs. N4 közül én is az utóbbit választanám, de ez szóba se jött.
De én a one S, és G kérdésre reagáltam.
matyi0323
De.
De ahogy nézem, csíptethetõ ruhára, de a mérete sem vészes, ing, nadrág zsebben simán elfér. ( Na meg a G nem tetszik annyira, mint az N4, bár az sem tetszett eleinte.. 😊 A legszebb meg az, hogy HTC-rõl indultam, amit már lemondtam )

Dzsini
és ez nem meríti ki a "meg még egy valamit hordani magamnál" feltételt?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

matyi0323
Ezzel megoldható az fm rádió hiánya, persze plusz költség. Így akkor marad a Nexus, szerintem.
Link.

skinnyman
Es volt Nexus 4-e is az ismerosodnek amire azt mondta hogy szar? Ketlem. A kerdes pedig hogy G vagy N4, amik kozul az utobbi ezerszer jobb vetel.

Regards,

LocalPatriot
Bár nem ismersz, de, ha adsz egy kicsit is a véleményemre, akkor a G a nyerõ. One S-t nem venném, mert régi, és megszûnt a szoftvertámogatottsága. Ergó újabb Android verzió nem lesz rá. (meg persze itt mindenki tudja, hogy nem szeretem a HTC-t)
Ám G-t vett egy ismerõsöm, és nagyon meg van vele elégedve. Elõtte S3-a volt, és az õ véleménye az, hogy jobb.
matyi0323
A G-ben van fm rádió, hmm, de az mégse nexus 4.
Nem tudom mi legyen😊

matyi0323
Az úgy nem jó😊
Akkor átgondolom, hogy egy "jobb" telefon megér-e annyit, hogy ne tudjak ingyen rádiózni😊 mert azért meg még egy valamit hordani magamnál túlzás..

gazgoblin
Xperi Z1 vs Xperia Z Ultra Display Comparison

"the difference is supposedly due to the fact that the Xperia Z1 has a Vertical Alignment (VA) type of LCD, which has poorer viewing angles compared to the In Plane Switching (IPS) LCD on the Xperia Z Ultra."

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Dzsini
Hacsak nem akarsz adatforgalomért cserébe streamelni rádióadást (mondjuk TuneIn-el), akkor nem tudsz belevarázsolni FM vevõt egy készülékbe 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

matyi0323
Reggel megvette, tényleg jó telefon, elkértem fél percre nyomkodni.
Hmm én megrendeltem a one s-t, de lehet vissza mondom és... 😄DD

egyedül az, hogy ebben nincs fm rádió?😮OOO appal sem orvosolható emg sehogy? mert akkor nem variálok, az nekem létszükség😊)

Vadnokedli
Én speciel ha tehetném Note 1 re vissza váltanák méretben. <#vigyor>

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

LocalPatriot
GG a telefonhoz!

Ám simán megszokod majd a méretet, és hidd el, majd te sem akarsz a jövõben kisebbet. Sokkal jobban lehet használni a programokat, kényelmesebb a netet is használni.
Én is régen mondtam, hogy nem kell 4 col, 3,5 bõven elég, erre most ott vagyok, hogy a 4,6 már kicsi...
kifli
majd ha megszokod, nem akarsz kisebbet 😊
[HUN]FaTaL
Úgy, hogy nincs normális telefon kis kijelzõvel. Ha meg már tepsi, akkor Nexus, ezt még éppen elérem mindenhol.

kifli
hogyhogy, ekkora kijelzõvel vettél telefont?
[HUN]FaTaL
Illetve a tárhely több.

[HUN]FaTaL
2 napja van meg, egyelõre kurva jó.

Mondjuk ha nem akar szopni a frissítésekkel, meg nem akar telegányolt, fos rendszert, akkor egyértelmûen Nexus. 😊

A G mivel jobb? Ugyanaz, csak nem Google szoftverrel.

[HUN]FaTaL
MX Player.

Firerock
Megjavult. 😊
Már csak a tablet a kérdés

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Firerock
Mi a baj vele? Tudnál ajánlani valami mást helyette?

Más: Miért van az hogy egyik pillanatról a másikra meghalt a Viber Desktop. Nincsenek elõzmények,se kontaktok. Azóta deaktiváltam.Újraindítottam. A telefonon is megcsináltam ugyanezt és most nem akarja küldeni az aktiváló kódot. Próbáltam mobilnettel és wifivel is. Semmi.

Vadnokedli
Prestigio-t nem ajánlom

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Firerock
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata a Prestigio MultiPad 8.0 HD-al? Esetleg ebben az árkategóriában van ennél jobb 3G-s tablet?

grebber
Flash van a gépen mégse nyitja meg a videot!

Next PC upgrade: 2022

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás