Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A bechmark pontszámok meg nem annyira relevánsak, hiszen még akkor sem kapsz kétszer ugyanolyan antutu pontszámot, ha 10 percen belül ugyanazon a telón futtatod... Nagy átlagban viszont gyorsabb a Z Ultránál is, ez az endgadget tesztjébõl is kiderül.
Az MA TV-re meg kár több szót fecsérelni. Én elhiszem, hogy felkészült volt, de ez a mûsoron nem látszott meg. Majd talán a szöveges bemutatóban, ami úgyis 1-2 napon belül jönni szokott a TV után.
Ám HW-ben, csak a RAM miatt ver mindent, de ettõl független sem ver mindent. Antutu tesztben sem produkált valami jól, nyilván a sok szemét miatt. Xperia Z Ultra, és a Honami is több pontot kapott pár K-val.
Hátlapról neked mi a véleményed?
Ott van lentebb az endgadget review, na az már valami. Szépen el is jutottak a végén a konklúzióra, hogy szép, elegáns, a legjobb note eddig, és hardverben is ver minden mást a piacon jelenleg. Fényképezõben (ha a 41mp-es lumiát is ide számítjuk) akkor csak átlagos, amúgy teljesen jó, illetve nyilván a mérete nem mindenkinek jön be, de ezzel vége is a hátrányoknak.
Hát nem tudom. A desktop gmailen meg tudták úgy oldani hogy ne zavarjon, de azért kicsit óckodok az ötlettõl.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
4,7" vagy 5", szerintem olymindegy, annál nagyobb meg amúgy sem kéne, mert az meg nem fér már el a zsebemben. 😄
http://goo.gl/gd6Zi5
2 barátom is leejtette az elmúlt 1 hónapban az iphoneját tok nélkül, betört a kijelzõ mivel a sarkára esett.
Akkor Te is azt érzed, amit én mikor netezek rajta.. valahogy jobban tetszik 10 centin olvasni 😄
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
- Android 4.3 Jelly Bean MR2 compatibility
- support for USB OTG (On-The-Go)for example: Nexus media importer, USB OTG Helper,
Mondjuk ettõl még lehet valami az app-al mert Dolby liszensz problémák miatt kodekeket is kivettek nemrég és sokan panaszkodnak, hogy nincs hang, én viszont letöltöttem egy moddolt verziót amiben benne vannak azok a kodekek is.
Majd megnézem a hivatalos fórumon is.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Nagyon tetszik, kaptam rá gratisba tokot meg plusz foliakat a kesobbiekre. 😊
A radio dolgot meg szerintem majd megoldom a korabban linkelt cuccal😊
Amugy sztem eleg valoszinutlen, hogy a 4.3 okozna ilyesmit, de fene tudja...
Regards,
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Regards,
Ha tudsz a rádió nélkül élni, akkor szerintem csak a Nexus a support miatt.
Csak annyit, hogy G-t vett, és meg van vele elégedve, S3 után.
G vs. N4 közül én is az utóbbit választanám, de ez szóba se jött.
De én a one S, és G kérdésre reagáltam.
De ahogy nézem, csíptethetõ ruhára, de a mérete sem vészes, ing, nadrág zsebben simán elfér. ( Na meg a G nem tetszik annyira, mint az N4, bár az sem tetszett eleinte.. 😊 A legszebb meg az, hogy HTC-rõl indultam, amit már lemondtam )
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Link.
Regards,
Ám G-t vett egy ismerõsöm, és nagyon meg van vele elégedve. Elõtte S3-a volt, és az õ véleménye az, hogy jobb.
Nem tudom mi legyen😊
Akkor átgondolom, hogy egy "jobb" telefon megér-e annyit, hogy ne tudjak ingyen rádiózni😊 mert azért meg még egy valamit hordani magamnál túlzás..
"the difference is supposedly due to the fact that the Xperia Z1 has a Vertical Alignment (VA) type of LCD, which has poorer viewing angles compared to the In Plane Switching (IPS) LCD on the Xperia Z Ultra."
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Hmm én megrendeltem a one s-t, de lehet vissza mondom és... 😄DD
egyedül az, hogy ebben nincs fm rádió?😮OOO appal sem orvosolható emg sehogy? mert akkor nem variálok, az nekem létszükség😊)
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Ám simán megszokod majd a méretet, és hidd el, majd te sem akarsz a jövõben kisebbet. Sokkal jobban lehet használni a programokat, kényelmesebb a netet is használni.
Én is régen mondtam, hogy nem kell 4 col, 3,5 bõven elég, erre most ott vagyok, hogy a 4,6 már kicsi...
Mondjuk ha nem akar szopni a frissítésekkel, meg nem akar telegányolt, fos rendszert, akkor egyértelmûen Nexus. 😊
A G mivel jobb? Ugyanaz, csak nem Google szoftverrel.
Már csak a tablet a kérdés
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Más: Miért van az hogy egyik pillanatról a másikra meghalt a Viber Desktop. Nincsenek elõzmények,se kontaktok. Azóta deaktiváltam.Újraindítottam. A telefonon is megcsináltam ugyanezt és most nem akarja küldeni az aktiváló kódot. Próbáltam mobilnettel és wifivel is. Semmi.
Van valakinek tapasztalata a Prestigio MultiPad 8.0 HD-al? Esetleg ebben az árkategóriában van ennél jobb 3G-s tablet?
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás