36194
-
#27396 Amíg nincs Amazon Prime és a többi kapcsolódó szolgáltatás, addig ez nálunk maximum mint "újabb érdekes adat" szerepel. -
#27395 This is Amazon’s smartphone
Project Ara Developers Conference:
-
#27394 Az apple megy mindenki utan, az android kb mindig is flat volt. -
#27393 Ezzel a színes flat dizájnnal mennek az appleután :(
PC-s ikonokat lecserélhetnék már igazán mert elég retronak hat a többi mellett. -
RYO21 #27392 Én elfogadom, hogy ilyen kisebb dolgokat megváltoztatnak, csak magán a rendszeren ne változtassanak túl nagyot. -
#27391 Értem a logikát mögötte, majdnem napi szinten használom is a plust, de kinézetre nekem az ikon akkor is elég furcsán néz ki. -
Chris Lowe #27390 Na ha ez bejön akkor asszem váltok valami launchert és ikoncsere! Nem tetszenek gmail, maps, youtube, play nekem csúnya. Egyedül a naptár elfogadható. Azt mondjuk nem értem miért nem lehet alapból ikont cserélni. Google csinál ikonokat én meg kiválasztom amelyik tetszik. Szerintem tök logikus. -
#27389 A Pluson a felhasználók képei karikában vannak mindenhol, gondolom azt próbálják előtérbe hozni ezzel is, hogy egyértelműen felismerhető, megkülönböztethető legyen. -
#27388 Tudom, hogy kéne működnie, de érthetetlen okokból néha "beragad".
Android icon redesign
szépek, mondjuk a maps, meg google+ kicsit fura nekem. -
#27387 Ha full screenre rakod, es nyugton hagyod, akkor tunik el a navbar sztem. Ha hozzaersz a kijelzohoz, akkor jelenik meg megint. Nem emlekszem, hogy valaha is "beragadt" volna nalam. -
#27386 Galaxy Fit review is lett
Jó hír hogy van vertikális UI.
Rossz hogy nem túl jó a ketyere. Lassú a menü, gyenge az akksija. -
#27385 Valaki tudja mikor tűnik el a navbar és érteítősáv yt videó lejátszása közben? Nekem úgy tűnik véletlenszerűen, néha "beragad" és nem látszódik a kép jobb oldala és teteje. Egy kicsit zavaró, néha magától eltűnik. -
#27384 Samsung Galaxy S5 review @theverge -
Chris Lowe #27383 Ez lenne a tuti ha bejönne május végéig a tréhez, még akár 60ezres áron is. Ez ugye a lenti példa alapján nekem megállna 35ezerben.
http://mobilarena.hu/hir/mwc_2014_kezunkben_az_alcatel_one_touch_idol_2.html
-
Chris Lowe #27382 Igen ez így mondjuk 50ezer
Az icon s itthon szintén 50ezer lejön 27% az 13500, így kapásból 36500 csak a telefon. Van 10 ezer forintos kuponom, így 26500,-
Igaz ezért minőségben karcsúbb a történet, de nem sokkal, asszem így érthető ha nem kintről rendelek telefont.
Csak azt nem tudom, hogy az xperia sp megéri-e a plusz 10 ezret, mert annyival lenne drágább az idő s-nél. Kamera jobb, meg gondolom stabilabb az android, de a kijelzője jobb az alcatelnek és mondjuk ez utóbbi nem elhanyagolható. -
Chris Lowe #27381 De én vállalkozóként cseszhetem az amazon amerikai számláját, viszont itthon veszek telefont akkor lejön áfa, levonom az éves adómból és így osszességében jobban jövök ki. Na nem a nexus, Motorola kategóriában. Ha a nexus 5 annyi lenne mint kint szerinted gondolkoznék? Nem annyi hanem simán kétszerannyi. És ez nem csak a 27%miatt,hanem a mesterséges árképzés +gyenge kereslet (ugye kevesen vagyunk, sztem örül a kereskedő ha napi kettőt elad)
Plusz kinti garancia kalap szart sem ér, és akkor nem beszéltem, hogy a t-nél kamatmentes részletre is vehetem. Tényleg utánajártam, nexust vennék én is, de mi itt korrekt áron csak kínai márkát kapunk. -
#27380 A meki pont rossz példa.
Először is amerikában a kaja olcsó, a lakhatás kurva drága. Másrészt a meki kb. annyiba kerül itthon, mint az USA-ban, azért jár oda minden csöves, mert a bérek egy "picit" magasabbak. -
#27379 Nem éri meg itthon élni. Én biztos nem gazdagítom a mocsok magyar kereskedőket. Amit csak lehet azt külföldről rendelem.
Röhögöm, hogy itthon a meki is milyen drága, amerikában pedig minden csöves odajár olyan olcsó. -
#27378 Pl: amazon, 120 gbp, mostani arfolyamon brutto 50k alatt a hazadhoz is kihozzak. Nem 45k, de remelhetoleg nem az az 5k miatt fogsz egy szar telefont venni helyette.
Vagy pl expansis-al 53k.
Vagy gsm boltokban is megtalalni hasonlo aron.
Meg hogy atvagom a nepet. En. lol. Mert nyilvan en tehetek rola, hogy csesznek itt hivatalosan forgalmazni, meg hogy 27% az afa, meg hogy az artisjus nevu piocak is raszamolnak a maguk reszet a semmire, meg hogy a kereskedok mennyit szamolnak fel ra. -
Chris Lowe #27377 Dehogynem! Csak az a szerencsés helyzetem van, hogy minden fontos ismerős visszahív mert céges telója van, netem van itthon és a munkahelyen is(ugye skype, viber), így a havi mobilszámlám 5000 alatt van. Tök fölösleges a 10ezres de még a +2000-es csomag is. Aláírok a drágább csomagra 2 évre akkor 24*2000 és mondjuk kapok 15-20 ezer kedvezményt a telefonra akkor is izmos, azért meg nem hivok fel valakit mert úgyis belefér, ingyen van szöveggel. Szal marad a business csomag háromezerpárszázért ami bármerre lebeszélhető. -
#27376 előfizetés vásárlásán még nem gondolkodtál el? úgy is hosszabb ideig használod majd a mobilod, azt a pártízezer forintot úgy is rászánod, tudsz venni akár egy jó középkategóriás telefont is
az előfizetést meg úgy is használod majd (gondolom beszélsz, smszel, mobilnetezel) -
Chris Lowe #27375 Persze nem is várom, jó nekem/neki/neked annyiért mint nyugaton csak valahogy az sosem annyi...
Valami miatt mindig bukik a dolog. Ha mondjuk nem a számlán (mert alkalmazott az illető) akkor a garancián vagy a meghibásodáskor az utánajárás stb.
És ilyenkor elgondolkozunk. Ki mit vállal be, skinnyman esetleg a számla miatt elesik a visszaigényelhető 10-20ezerről valaki meg bevállal egy kínait és akkor árban ott van ahol a moto g tulaj.
Én egyébként most pont ebben a helyzetben vagyok, galaxy ace-em már az idegeimre megy, váltanék, plusz május végéig van egy 10ezer Ft-os kuponom t-nél, ott meg 49900 a viselhető processzoros 4g-s alcatel onetouch idol s. Ez így 40 pénz és ugye még lejön az áfa stb. Plusz van hivatalos gari is. Nem találok jobb alternatívát, megvárom a májust hátha bejön pár ezerrel drágábban az idén bemutatott idol s2 vagy hátha újra árul zte-t a t-mobile. Esetleg lemegy az xperia sp ára egy tizessel, mert nyugathoz képest az is túlárazott. Moto vagy nexus nincs t-nél de ha lenne sem lenne 50 körül. -
#27374 Hatalmas igazság van abban amit mondasz, de azért könyörgöm: Egy 25 ezer forintos telefontól tényleg ne várjunk csodát, pláne ami a kamerát illeti. -
Chris Lowe #27373 Ja...
hozol nekem moto g-t 45 ezerért? Még az sem zavar ha nem független, lehet t, voda vagy telenor is.
Ami lényeg az a számla, hogy el tudjam számolni.
Szóval ez olyan jól hangzik, hogy 200 dollár de sajna itthon ilyen nincs, kaphatsz túlárazott samsung/lg-t(70-80 körülit megveszed, visszajön az áfa meg leírod az adódból és kb 45-ben kijön és ez tudja a moto g kategóriát) vagy vehetsz zte/alcatel féle kínait 45 körül ami adatok szerint kb tudja a moto g szintet, ebböl szintén visszajön valamennyi (mintha hoznád a számlás moto g-t) és akkor azt mondhatod, hogy csak minőségben meg sebességben szenvedsz hátrányt nyugat eu-s emberekhez képest.
Szal a lényeg, ne gyere ezzel a 200 dolcsival, mert ilyen nincs, Mo-n csúnyán átvágod a népet. Mond azt, hogy Mo-n 70 alatt nem ajánlanék origi telót senkinek. -
Szigner #27372 Rossz volt a fogalmazásom...bocsánat:D Maga a rendszer fasza...a kamerával van lényegében bajom...:D -
#27371 Elhiszem, de pont most panaszkodtal ra, szoval gondolom annyira azert megse jo :)
Oszinten szolva nem tudom, mert nem vagyok otthon ezekben a kategoriakban, reszemrol Moto G (amit 200 dollar alatt kapni) alatt senkinek nem ajanlanek semmit :) -
Szigner #27370 Ennyi pénzért igen jó ez a teló amúgy...Az Xperia U meg prociba kisebb, nagyjából ugyanez a kaliber...Vagy ennyit számít, hogy ez a proci van benne? Több cumót elvisz akadásmentesen ez, mint az U... -
#27369 Sok éve már nem gond, nem fogja észrevehetően csökkenteni az akkumulátor élettartamát. -
RYO21 #27368 Ha sokat van töltésen a telefon, akkor az árt az akksinak? Ilyen napi 6-8 óráról van szó. -
Chris Lowe #27367 Pár EA játék play store-on le van akciózva. Pl Most Wanted kétszáz pénz. -
#27366 Csak igy epphogy ranezve az "ennyi penzert mit vartal?" esete all fent sztem. Es ha ra is tudsz tenni mast, kutyabol nem lesz szalonna, ilyen gyenge hardveren nem lehet csodakat muvelni. -
Szigner #27365 Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy vettem egy Navon M400-ast...4.2.2-as Android van rajt, de nem valami szuper...kameráról nem is beszélve, hogy az 5megapixel nem nagyon érzékelhető, se minőségbe, se gyorsaságba... Letudom cserélni másik rendszerre valamilyen módon????
köszönettel: Szigner -
#27364 Samsung Galaxy S5 review: a solid improvement, but don't rush to upgrade -
#27363 https://www.humblebundle.com/, legtöbb van Androidra is. -
#27362 akkor meg csinálják meg úgy, hogy egy pixelben ne egy zöld és egy kék vagy piros legyen, hanem négy zöld, két kék, két piros. Tudom, feleekkora pixelek kellenek, de ugyanott vagyunk, és a pixel információ tartalma nem károsodik.
Abban amúgy biztos vagyok, hogy ha nem gúvasztjuk a szemünket, durvább csalás felett is elsiklunk, viszont lehet, hogy fárasztóbbnak érezzük így a képet. -
#27361 Ilyen ppi-n normal tavolsagbol biztosan nem veszed eszre, ellenben elvileg van par kifejezett elonye is a hagyomanyos RGB-hez kepest OLED kijelzokben (hosszabb elettartam pl) -
#27360 Csak ne erőltetnék a pentile-t akármilyen gyémánt alakban. Az S2-ben az RGB pixelek teljesen jók voltak szerintem. -
#27359 Picit gáz, de azért valami szemetet csak tesznek a helyére :D -
#27358 Nem tudja mindezt, ez annal fejlettebb. Nagy ugras sztem nincs, csak mindenben megint jobb kicsit, ami ezuttal osszessegeben a piac legjobb es legpontosabb kijelzojet eredmenyezi a teszt szerint.
Szep kis inkrementalis folyamat ez: Note 2 < S4 < Note 3 < S5, stb. -
#27357 Nem konkrétan erre az esetre írtam, úgy általában.