Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vadnokedli
Nope. <#dumcsi>

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

SzirmosSzisza
Teljesen fel van volt töltve éjfélkor és reggelre 30%? Nem igazán. Bár, ha öreg az akksi / valami fut a háttérben akkor elképzelhetõ.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

bardocz
Az normális, hogy estig töltöm a telefont, éjfél körül leveszem, majd reggel 5 környékére 30% körül van az aksi?
Bucser
Be van kapcsolva az App sync a google accounton? Vagy pedig az az opcio hogy csak wifi-n updateeljen vagy csekkoljon application update-et?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Es a samuban gyakori az a felfujodo akksi problema es a gyartasminoseg meg mindig problemas naluk az kozep es also kategoriaban.

HTC meg notoriusan elbassza az update-ekkel a telefonok bizonyos funkcioit (volt hogy a HOX-on a kameram homalyos volt a kamera software hulyesege miatt megjavitottak az update-el utana meg a wifi baszodott el rajta a 4.3-as update-el.. nem beszelve arrol, hogy a Sense 5.5 engem pl halalra idegesit es nem tudok visszavaltani a regebbire.)

Szoval felhasznalo prioritas fuggo.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

koszi mindenkinek.. majd irom melyiket vettem 😄

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

LocalPatriot
Annak mi lehet az oka, hogy a telefonom sose jelzi, ha van elérhetõ alkalmazás frissítés. Volt a gyári album ill. a walkman-hez is frissítés, de nekem nem jelzi... azt írja naprakész minden... csináljak egy gyári visszaállítást? Segíthet?
szucsy89
Vedd a HTC-t! Meg fogod bánni ha a Samsungot veszed, legalábbis nekem mindig ez volt. Ha félre van rakva rá a pénz, és anyagilag nem okoz olyan nagy gondot, akkor vedd azt amelyik kinézetre, kezelõfelületre jobban tetszik, mert másban nagy különbség nincs a 2 telefon között. Személyes tapasztalatom csak a 2 "nagytestvérükkel" van, a HTC ONE máig az egyik legsmoothabb telefon, tõle már csak az n4/n5 gördülékenyebb, míg az S4 meg-megakad néha. Valamint a ONE-nál a 2 front hangszóró nálam nagy elõny lenne.
Vadnokedli

gazgoblin
Ha tényleg ennyire hasonlít a két telefon, akkor én a praktikusabb jobb akksi és bõvíthetõ tárhely miatt a samsungot választanám

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

precision
javaslom vedd a HTC -t, úgy is az tetszik neked jobban, a kijelzõ felbontása is jobb, a kamera is elvileg jobb, az anyaghasználat pedig egyértelmûen sokkal jobb mint a Samsung esetében... (szerintem a Sense is jobb mint a Touchwiz)

én értem mit akarsz, de nem nagyon fogsz olyan embert találni aki mind a két telefont használta már... akinek meg csak vagy csak a HTC vagy csak a Samsung van értelemszerûen nem tudja összehasonlítani õket személyes tapasztalat alapján

Bazinga!

hozzatennem hogy a toutchwiz okadek a senze mellett szerintem 😄.. bár ez nem perdonto.. kesobb custom rom lesz szerintem rajra..

hehh .. oke oke..az van hogy Neked se mennt át amire gondoltam. meg nekem se amire Te.
tudom, hogy szinte egyforma.. epp ezert is irtam ide hatha valaki tud okossagokat.

pl.: " hat en hasznaltam mind2-t, es hiaba egyforma papiron a 2 keszulek.. megis ezert meg azert ez vagy az ezert meg azert jobban bejott.. stb.. oke hogy a teszt leirja a tapasztalataikat, .. de szemelyes velemnyekre voltam kivancsi. de koszonom, hogy segitettel.

precision
látom nem érted 😊 olyan minimális különbség van a két telefon között (van amiben a HTC jobb (de csak egy hangyafasznyival) van amiben a Samsung) hogy nem lehet egyértelmûen eldönteni, hogy melyik a jobb telefon, pláne úgy hogy nem ismerjük a felhasználási szokásaidat, nem tudjuk milyen funkciók élveznek elsõbbséget egy másiknál az esetedben

szóval még egyszer 😄 gyakorlatilag ugyanaz a két telefon... ha megveszed az egyiket nem lesz az hogy úristen ez 100x szarabb mint a másik... tehát vedd meg az egyiket 😄 ennyire egyszerû

de okés, nem írok többet... a te dolgod nyilván

Bazinga!

olvass 1-et vissza.. nem erre vagytam, de legalabb probalsz segiteni, ..szoval koszonom..

szal ha nem tudsz valaszolni a kerdesre, akkor nem kell, ..majd valaki mas aki tud valaszol.. de koszonom már magaert az erofeszitesert meg az idoert is amit ram aldoztal 😉

precision
http://www.phonearena.com/phones/compare/HTC-One-mini,Samsung-Galaxy-S4-mini/phones/7702,7788

a HTC -nek jobb a kijelzõje (felbontás ügyileg), a Samsungban egy picivel több ram van, a HTC ultrapixel kamerája elvileg jobb képeket készít (rosszabb fényviszonyok között biztosan), a Samsungban 100 mAh -val nagyobb az akksi és cserélhetõ, a HTC -ben több a belsõ tárhely a Samsung viszont bõvíthetõ

ne légy ennyire bizonytalan és vedd meg amelyik a pénztárcádnak és az igényeidnek és ízlésednek leginkább megfelel

Bazinga!

latom.. kár volt a "rizsa".. enm nem azt akarom hogy utannanezzetek googlen, .. azt megtettem en is, .. eleve nem irtam volna ide ha azt akarnam. .. arra gondoltam hogy esetleg jobban ertetek a dologhoz tolem, vannak esetleg sajat tapasztalataitok a 2 keszulekkel kapcsolatban, vagy a technikai reszeben nagyon otthon vagytok (pl van hogy valamikor 2 gb kevesebb mint masik keszulekben 1gb, mert jobban ki van hasznalva, stb).., de latom tul sok volt az elvarasom itt sg-n.. nem a kerdesre valaszoltok.., mert esetleg arra nem tudtok (csak google alapjan, ahogy en is), akkor inkabb ne valasozljatok, ha a kerdesre nem tudtok.. direkt kiemeltem a kerdesemet a 2. hsz emben .. de mind1..

amugy ne vegyetek magatokra.. ha nem ingetek.. nem ratok mondom..hanem ugy altalanossagban.. ha valamit kerdezek sg-n minenki okoskodik, csak eppen nem a kerdesre valaszol..

amugy havidij mellé 50 euro.. szoval csak 1et vehetek .. nem adhatok el másik 2-t 😄

precision
de hát te is írtad hogy szinte ugyanaz a két telefon... mi mi alapján döntsük el, hogy melyik a jobb? benchmarkokat is néztél már... mi miért nézzük meg neked ugyanazt még egszer?

50 eurórét nem kérdés hogy a samsungot venném, még akkor is ha a htc esetleg "_jobb_" ...
eléggé hihetetlen amúgy ez az 50 eurós ár... én vennék 3at kapásból, kettõt meg eladnék... 😄 😄

Bazinga!

nem .. velemenyt kerek.. en majd eldontom melyiket akarom.. mert lehet htc-t vettem volna meg ha egy arban lett volna, .. sot..biztosan.. de így már annyiar 50-50% hogy az fogja eldonteni hogy melyik "jobb"..nem hogy melyiket akarom.

egy szo mint 100..

szerintetek melyik keszulek, es miert?..
(gyorsasag, anyaghasznalat stb.. benchmarkok is akar.. lenyeg hogy kerlek ne hasra utesre bokjetek ra valamelyikre)

Dzsini
Külsõ megerõsítést vársz? Kinéztél magadnak egy telefont (állításod szerint rajongója vagy), tudod magadról, hogy azt szeretnéd, akkor miért bizonytalankodsz?

Örömmel használnád a Samsungot is úgy, hogy tudod, hogy a HTC-re vágytál?

És ez teljesen független attól, hogy melyik miben jobb vagy rosszabb.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Sziasztok. Nagy dillemaban vagyok.
Lehetosegem nyilt a szolgaltatomnal uj keszuleket vennem. 2 jelolt lehetseges (hozzatennem HTC fan volnek, es amiot kiadtak a mini-t..azota szemezek vele):

- HTC One Mini
- Samsung Galaxy S4 Mini

utanuk olvastam hogy specifikaciokban, stb .. miben kulonboznek.
szinte egy az egyben egyforma. a RAM tobb a samsungban azt olvastam,.. de a htc megis "gyorsabb"??... ezen meglepodtem picit..

vegulis dontottem is mert a htc 180 euro míg a samsung 160 euro ra jott ki, .. szinte egy ár.. szinte gyeforma teljesitmeny.. marad a kinezet.. ott a htc nyert nalam. mentem is volna megvenni,

..elhataroztam hogy akkor 180 eurot szanok akkor a telefonra.. es megveszem a htc-t.. mikor ugymond elkonyveltem hogy ez a penz a telefonra van.. kiderul hogy a samsungot beakcioztak..es most csak 50 euro..

de mivel mar dontottem a htc mellett..es az a penz a telefonra volt szanva.. nem fogtak meg a lehetoseggel, de elbizonytalanitottak, .. mert azert nem mind1 hogy 180 vagy 50.

most bujom a netet, .. kinek milyen tapasztalata van a 2 keszulekkel kapcsolatban.. de szinte mindenhol ugyan az.. mondom megkerdem..hatha valaki tud nekem donto tenyezokkel ervelni

egy szo mint 100..

szerintetek melyik keszulek, es miert?..
(gyorsasag, anyaghasznalat stb.. benchmarkok is akar.. lenyeg hogy kerlek ne hasra utesre bokjetek ra valamelyikre)

skinnyman
precision
hát ha nagyobb kijelzõre vágysz akkor mindenképpen le kell cserélned az iPhonet mert egy ideig nem lesz phablet méretû vagy a jelenleginél nagyobb méretû iphone... a közeljövõben biztos hogy nem

amúgy a HTC Oneból van Google Edition (szerintem a Sense felületesre is fel lehet rakni a stock androidot, de majd az okosabbak megmondják biztosan)

amúgy a Nexus 5 jó választás

Bazinga!

Truck Driver001
Õszintén szólva, i4S-em volt, abból lett HTC One - abból pedig i5.
A One egy Isten, de sajnos nem jött be a Sense felület, ezért is álltam vissza szifonra. A Nexus 5 mindenben tetszik, de fõleg az új Android miatt. Elég jól összehozták, így nyugodtan kijelentem hogy az Android beérte az iOS-t. az i5 pedig iOS 7 óta...no comment!
Amúgy a fõ oka az, hogy meguntam a kis kijelzõt..A One-ban is imádtam a tûéles hatalmas Full HD megjelenítõt. No meg a Nexusban a kamera is tetszik, hiába a sok negatív vélemény, szeirntem elég jóra sikeredett!
Ráadás pedig az, hogy smooth az egész - az pedig nálam elég fontos, az iOS is többek közt ezért ragadott magával. De ma már bizony a Google-ba több lehetõség rejlik ill. hozza a fluid érzést is!

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

RelakS
<#eljen>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Dzsini
A magnókazetta méretet mostanában terás mobilvinyónak hívják 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

RelakS
Én speciel nem is rajongok érte. Egy Conpact Flash méretû kényelmesebb a markomnak.
A kedves szórakoztató ipar meg használhatna mondjuk magnókazetta méretût.
Szépen be lehetne dobozolni.
Elférne rajta annyi kép/reklám, amit nem szégyellnek, és még látható lenne.
Elférne benne maga az adathordozó egy memóriakártya méretben is, ha kisebb eszközben kellene használni.

Mind1, van már így is épp elég formátum 😊

RelakS
Nekem ilyen volt itthon:

Jobb lett, mint amit a telefonos üzletben csináltak "lyukasztóval"

precision
azt döntsd el, hogy miért akarod lecserélni az iphonet, azaz mi az ami számodra hiányzik az iOSbõl és hogy ezt a hiányosságot az android tudja e pótolni
egyszóval oprendszer szintjén dönts, szerintem... ne pedig specifikációk vagy ilyesmik alapján

de persze ahogy érzed 😊 egy google topikban nyilván a nexust ajánlják majd egy iphone topikban meg nyilván azt 😊

Bazinga!

szucsy89
Miért akarod leváltani?
skinnyman
Egy csaladtagnak van, egyertelmuen a legjobb okostelefon amit eddig probaltam. Ha a kinti play-es ar korul meg tudod szerezni, egyertelmuen a legjobb vetel is amugy a piacon.

Regards,

Vadnokedli
Hát.. Én nem tudnék dönteni ha egy árban lenne a két telefon. (De mivel olcsóbb az N5 én arra mennék, ha úgy van)

Truck Driver001
Napot!

Van itt valakinek Nexus 5? Személyes tapasztalat esetleg? Sajnos itthon nincs rá mód, hogy valahol élõben személyesen is megnyomkodhassam, azért is kérdem. Tervezem az i5-öm leváltását N5-re, eléggé pofás az új Android 4.4 - a nexus pedig elképesztõ fluid!Jó döntés lenne szerintetek?

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

PetruZ
Telenor nekem is ingyen csinálta. Igaz, nekem egy igen-igen régi, még Pannon GSM-es SIM-em volt, még körbevágni sem lehetett (kiscsaj hüledezett is, hogy hát õ ilyen régi kártyát még nem látott 😊 ), mindenképpen új kellett, de ingyen adták.
aate
Normál simet egy eszközzel bármely telefonos szervizben 1 perc alatt kivágják mikróra ingyen ! A régi is megmarad adapternek használható csak vissza kell pattintani. Nekem is így van és mûködik.

Már csak azért is, mert pl LTE hálózat se megy egy bizonyos kornál régebbi SIM-mel.
szucsy89
Telenornal nekem is ingyen csereltek... Ugy tudok ha 2 evnel regebbi a kartya kotelesek ingyen cserelni.
skinnyman
Telenor-nal amugy teljesen ingyen kicsereltek az enyem microsim-re, barmifele indoklas nelkul (annyit mondtam h van egy uj telom amibe mar az kell), par perc volt az egesz.
Ez a korrekt hozzaallas szerintem, nem ertem hogy mas szolgaltatok mit szopatnak (dijakkal, meg feltetelekkel naluk kell venned a telot, lol?), az o erdekuk is hogy hasznalhasd a teloban a sim-edet, ugyanannyira mint a te erdeked.

Regards,

Dzsini
azért nem olyan nehéz megtalálni az információt, hogy melyik honnan jön, és melyik mivel kompatibilis.

GregSB
Sokkal kevesebb helyet foglal a micro és nano sim beolvasó elektornikája mint a nagyé. És lehet újat fogok mondani, de a mai telefonoknál mér minden négyzet mm számít, minél több helyet tudnak megspórolni annál nagyobb akksi fér be.

Bucser
Tudtommal a nano sim az apple agymenes... a miro az ossznepi volt.

Bucser
Nanonak is ugyanaz a felepitese, csak kisebb a chip a kartyan. ha nem igy lenne nem lenne visszafele kompatibilis egy egyszeru converter segitsegevel (be lehet tenni barmely masik sim helyere barmely telefonba csak kall egy kitolto muanyag a meretnek megfeleloen.)

Dzsini
A sima Full Format SIM és a most ismert MiniSIM is csak abból állt, hogy levágták a sarkait, mert az emberek megszokták, hogy körömnyi cuccokkal kell zsonglõrködni.

A nano már részben más felépítésû.

SzirmosSzisza
Én fogtam sniccert és levágtam a SIM kártya széleit. Annyi egyedül a baj, hogy kifele nem jön egyszerûen 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

davidka003
Az más. Az tudtommal nem abból állt, hogy levágták a sarkait a sima SD-nek. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

[HUN]FaTaL
Át bizony. Fõleg a fényképezõgépeknél... 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Dzsini
A microSD is átvette az uralmat a sima SD és a mini SD után, biztos csak poénból csinálták azt is...

davidka003
Az az oka ennek, hogy a csúcshardver mellett már nincs annyi hely a telefonban, hogy elférjen egy normál SIM kártya. (Ja DE)
Fuck logic.
Hülye gyártók.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

GregSB
Ezek ipari standard méretek, csak az iPhoneok voltak az elsõ készülékek amikben megjelentek. De ez nem csak az Apple agymenése, az összes gyártóval közösen hozták létre ezeket.