Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
HTC meg notoriusan elbassza az update-ekkel a telefonok bizonyos funkcioit (volt hogy a HOX-on a kameram homalyos volt a kamera software hulyesege miatt megjavitottak az update-el utana meg a wifi baszodott el rajta a 4.3-as update-el.. nem beszelve arrol, hogy a Sense 5.5 engem pl halalra idegesit es nem tudok visszavaltani a regebbire.)
Szoval felhasznalo prioritas fuggo.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
én értem mit akarsz, de nem nagyon fogsz olyan embert találni aki mind a két telefont használta már... akinek meg csak vagy csak a HTC vagy csak a Samsung van értelemszerûen nem tudja összehasonlítani õket személyes tapasztalat alapján
Bazinga!
tudom, hogy szinte egyforma.. epp ezert is irtam ide hatha valaki tud okossagokat.
pl.: " hat en hasznaltam mind2-t, es hiaba egyforma papiron a 2 keszulek.. megis ezert meg azert ez vagy az ezert meg azert jobban bejott.. stb.. oke hogy a teszt leirja a tapasztalataikat, .. de szemelyes velemnyekre voltam kivancsi. de koszonom, hogy segitettel.
szóval még egyszer 😄 gyakorlatilag ugyanaz a két telefon... ha megveszed az egyiket nem lesz az hogy úristen ez 100x szarabb mint a másik... tehát vedd meg az egyiket 😄 ennyire egyszerû
de okés, nem írok többet... a te dolgod nyilván
Bazinga!
szal ha nem tudsz valaszolni a kerdesre, akkor nem kell, ..majd valaki mas aki tud valaszol.. de koszonom már magaert az erofeszitesert meg az idoert is amit ram aldoztal 😉
a HTC -nek jobb a kijelzõje (felbontás ügyileg), a Samsungban egy picivel több ram van, a HTC ultrapixel kamerája elvileg jobb képeket készít (rosszabb fényviszonyok között biztosan), a Samsungban 100 mAh -val nagyobb az akksi és cserélhetõ, a HTC -ben több a belsõ tárhely a Samsung viszont bõvíthetõ
ne légy ennyire bizonytalan és vedd meg amelyik a pénztárcádnak és az igényeidnek és ízlésednek leginkább megfelel
Bazinga!
amugy ne vegyetek magatokra.. ha nem ingetek.. nem ratok mondom..hanem ugy altalanossagban.. ha valamit kerdezek sg-n minenki okoskodik, csak eppen nem a kerdesre valaszol..
amugy havidij mellé 50 euro.. szoval csak 1et vehetek .. nem adhatok el másik 2-t 😄
50 eurórét nem kérdés hogy a samsungot venném, még akkor is ha a htc esetleg "_jobb_" ...
eléggé hihetetlen amúgy ez az 50 eurós ár... én vennék 3at kapásból, kettõt meg eladnék... 😄 😄
Bazinga!
egy szo mint 100..
szerintetek melyik keszulek, es miert?..
(gyorsasag, anyaghasznalat stb.. benchmarkok is akar.. lenyeg hogy kerlek ne hasra utesre bokjetek ra valamelyikre)
Örömmel használnád a Samsungot is úgy, hogy tudod, hogy a HTC-re vágytál?
És ez teljesen független attól, hogy melyik miben jobb vagy rosszabb.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Lehetosegem nyilt a szolgaltatomnal uj keszuleket vennem. 2 jelolt lehetseges (hozzatennem HTC fan volnek, es amiot kiadtak a mini-t..azota szemezek vele):
- HTC One Mini
- Samsung Galaxy S4 Mini
utanuk olvastam hogy specifikaciokban, stb .. miben kulonboznek.
szinte egy az egyben egyforma. a RAM tobb a samsungban azt olvastam,.. de a htc megis "gyorsabb"??... ezen meglepodtem picit..
vegulis dontottem is mert a htc 180 euro míg a samsung 160 euro ra jott ki, .. szinte egy ár.. szinte gyeforma teljesitmeny.. marad a kinezet.. ott a htc nyert nalam. mentem is volna megvenni,
..elhataroztam hogy akkor 180 eurot szanok akkor a telefonra.. es megveszem a htc-t.. mikor ugymond elkonyveltem hogy ez a penz a telefonra van.. kiderul hogy a samsungot beakcioztak..es most csak 50 euro..
de mivel mar dontottem a htc mellett..es az a penz a telefonra volt szanva.. nem fogtak meg a lehetoseggel, de elbizonytalanitottak, .. mert azert nem mind1 hogy 180 vagy 50.
most bujom a netet, .. kinek milyen tapasztalata van a 2 keszulekkel kapcsolatban.. de szinte mindenhol ugyan az.. mondom megkerdem..hatha valaki tud nekem donto tenyezokkel ervelni
egy szo mint 100..
szerintetek melyik keszulek, es miert?..
(gyorsasag, anyaghasznalat stb.. benchmarkok is akar.. lenyeg hogy kerlek ne hasra utesre bokjetek ra valamelyikre)
Regards,
amúgy a HTC Oneból van Google Edition (szerintem a Sense felületesre is fel lehet rakni a stock androidot, de majd az okosabbak megmondják biztosan)
amúgy a Nexus 5 jó választás
Bazinga!
A One egy Isten, de sajnos nem jött be a Sense felület, ezért is álltam vissza szifonra. A Nexus 5 mindenben tetszik, de fõleg az új Android miatt. Elég jól összehozták, így nyugodtan kijelentem hogy az Android beérte az iOS-t.
Amúgy a fõ oka az, hogy meguntam a kis kijelzõt..A One-ban is imádtam a tûéles
Ráadás pedig az, hogy smooth az egész - az pedig nálam elég fontos, az iOS is többek közt ezért ragadott magával. De ma már bizony a Google-ba több lehetõség rejlik ill. hozza a fluid érzést is!
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A kedves szórakoztató ipar meg használhatna mondjuk magnókazetta méretût.
Szépen be lehetne dobozolni.
Elférne rajta annyi kép/reklám, amit nem szégyellnek, és még látható lenne.
Elférne benne maga az adathordozó egy memóriakártya méretben is, ha kisebb eszközben kellene használni.
Mind1, van már így is épp elég formátum 😊
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Jobb lett, mint amit a telefonos üzletben csináltak "lyukasztóval"
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
egyszóval oprendszer szintjén dönts, szerintem... ne pedig specifikációk vagy ilyesmik alapján
de persze ahogy érzed 😊 egy google topikban nyilván a nexust ajánlják majd egy iphone topikban meg nyilván azt 😊
Bazinga!
Regards,
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Van itt valakinek Nexus 5? Személyes tapasztalat esetleg? Sajnos itthon nincs rá mód, hogy valahol élõben személyesen is megnyomkodhassam, azért is kérdem. Tervezem az i5-öm leváltását N5-re, eléggé pofás az új Android 4.4 - a nexus pedig elképesztõ fluid!Jó döntés lenne szerintetek?
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
Ez a korrekt hozzaallas szerintem, nem ertem hogy mas szolgaltatok mit szopatnak (dijakkal, meg feltetelekkel naluk kell venned a telot, lol?), az o erdekuk is hogy hasznalhasd a teloban a sim-edet, ugyanannyira mint a te erdeked.
Regards,
A nano már részben más felépítésû.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Fuck logic.
Hülye gyártók.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑