Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
N4-en hogy tudok csengõhangot beállítani? A gyáriak oké, amiket én raktam a telora számok, azok közül hogy lehet? Nem tudtam eddig sehogy. A csengõhang beállításnál csak a gyáriakat hozza fel, a zenénél meg nem találtam olyan funkciót.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Keresek olyan Asphalt 8 játékost, akivel felvehetnénk egymást barátnak, ugyanis célkitûzésem, hogy minden elérhetõ teljesítményt feloldok a játékban. Ezekbõl 4 db teljesítmény viszont barátot kíván.
Követelmény lenne, hogy elõször G+-on vesszük fel egymást ismerõsnek (nekem nem gond), ugyanis másképp nem lehetséges sajnos.
Köszönöm! 😊
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Amugy FB-nek eleg annyi.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Az UMTS, HSPA, LTE pedig megabitekkel játszik (2-20+)
80 kilobit/s sebesség az a régi betárcsázós-ISDN tempó, 1 megabyte adat olyan 2-3 perc, 3G-n 10 másodperc.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Mi még csak teszt verziót tolhatunk fel odinnal (knox és gari vesztés nélkül), de a lengyeleknél már hivatalosan is megjelent OTA-n.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Ha nincs, akkor jó egy korrekt angol nyelvû fórum, FAQ, akármi is ...
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
A JB-n nem csodálkozok, hisz minden új telefonon már az van.
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
Vannak gyártók akik nem prémium kategóriára jellemzõ haszonkulccsal árulnak készülékeket. Az Alcatel ilyen.
Most még nézegettem és érdekes dolgot találtam,Alcatel One Touch Idol X+,8 magos processzor,PowerVR SGX GPU,13 megapixel,5 col és GSM Arena -n azt írják hogy about 220 eur ami nagyon kevés,8 magos telefonért,vajon miért lehet ilyen olcsó?
LINK
Regards,

Regards,