Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Végleg beszart a telefonom kijelzõje. hogyan tudnék úgy factory resetet csinálni rajta anélkül, hogy a menüben lépkednék? Lévén azt nem lehet vele.
matyi0323
sikerült

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

matyi0323
Hali.
N4-en hogy tudok csengõhangot beállítani? A gyáriak oké, amiket én raktam a telora számok, azok közül hogy lehet? Nem tudtam eddig sehogy. A csengõhang beállításnál csak a gyáriakat hozza fel, a zenénél meg nem találtam olyan funkciót.

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Barnabyka
Nemrég volt valamilyen GPS-es zombikeresõs játékról itt szó.. melyik volt az?

fery02
Sziasztok!

Keresek olyan Asphalt 8 játékost, akivel felvehetnénk egymást barátnak, ugyanis célkitûzésem, hogy minden elérhetõ teljesítményt feloldok a játékban. Ezekbõl 4 db teljesítmény viszont barátot kíván.

Követelmény lenne, hogy elõször G+-on vesszük fel egymást ismerõsnek (nekem nem gond), ugyanis másképp nem lehetséges sajnos.

Köszönöm! 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Köszönöm! És hangminõségben érezni fogom a 2G-t? Most jut eszembe, suliban wifi jelszót kilestük.
SzirmosSzisza
Chrome is tud mar ilyet, azt irja 15%-os tomorites korul.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Dzsini
Opera mini + adattömörítés (erre találták ki), képek lekapcsolva, és akkor elég jól el lehet mûködni úgy is.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Fú hát akkor nagy a különbség. Bár gondolom nem fogok beleszakadni ha kicsit többet kell várnom mire betölti a wall of text-et.
Neten való olvasáshoz gondoltam. Érted. Suliban szeretek értelmes dolgokról is tanulni. 😄
SzirmosSzisza
Olvasashoz minek net?😄

Amugy FB-nek eleg annyi.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

LocalPatriot
Szóltam a kollégámnak, el se akarja hinni.
Le a kalappal a Samsung elõtt, ez gyors volt.
Dzsini
A GPRS 80 kilobit/s, az EDGE (ha van) 200 körül járhat (elméleti maximuma 384 kbit)
Az UMTS, HSPA, LTE pedig megabitekkel játszik (2-20+)

80 kilobit/s sebesség az a régi betárcsázós-ISDN tempó, 1 megabyte adat olyan 2-3 perc, 3G-n 10 másodperc.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

mármint 4.4.2
Kijött a 4.2.2 N3-ra

Mi még csak teszt verziót tolhatunk fel odinnal (knox és gari vesztés nélkül), de a lengyeleknél már hivatalosan is megjelent OTA-n.
Ha vennék telefont, viszont csak 2G-t érhetek el, GPS, facebook, telefonról való tanulásban/olvasásban mennyire venném észre, hogy nem érhetõ el a 3G, 4G? Amit kinéztem messzirõl jönne, 3G-t 900hertzen nem támogatja.
Nézheted a barátok épp mivel játszanak, nekik kik a barátai, trófeáidat nézheted, összehasonlíthatod, store is van, meg hírek, újdonságok de ezek csak átdobnak a ps honlapra. Ha van ps4-ed akkor szinkronizálhatod -nekem nincs ezt nem próbáltam- üzeneteid olvashatod stb. Kb ennyi, nem rossz de nélküle is meg lehet lenni. Egyébként bosszantó, hogyha elindítod majd kilépsz akkor is fut a háttérben, ki kell lõni a futó alkalmazásoknál. Nekem nexuson nem probléma de nem szeretem az ilyen minden ok nélkül ragaszkodó alkaslmazásokat.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Jim Morrison
jobbfajta nagyobb telefonokon, ezért is teszik a power gombot középre 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

GregSB
Neked baromság, nekem nem. Hangerõ gombokat + power gombot rohadtul nem érném el ezen az én kézméretemmel.

TopGun
Sziasztok! Nem tud valaki valami olyan programot, amivel a Note II-t ugy lehetne hasznalni mintha webkamera lenne? es ami jol mukodik is!

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

RelakS
nem mondhatni, az volt. Ahogy az S, az S3 és az S4 is a maga évében

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Dzsini
Az OTG képesség nem teljesen általános.

SzirmosSzisza
Az érdekes, én S3-at rákötöttem 12 éves XP-re internet nélkül és mûködött 😄

Mondjuk az én sima S-emnél már az is extra lenne, ha a nyomorult usb-n keresztül legalább egy pc-hez tudnám kötni, de nem megy. Régen mûködött egyébként, de már elmúlt.
Nem tud valaki olyan fórumot magyart, ahol a Bluestacks Add Player össze s nyûge, nyilai és trükkjei vannak? Annyira nem foglalkoznak sehol vele, mint ha nem is létezne ...
Ha nincs, akkor jó egy korrekt angol nyelvû fórum, FAQ, akármi is ...

Vadnokedli
alsóbb közép kategóriánál igen, de mivel anno az S2 high end volt mondhatni ezért nem.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Mert ez valamilyen más mobilnál extrának számít?
zoliii
Tábla gépemhez kaptam egy micro usb, usb rövid kábelt. Megnéztem, hogy belemegy a Samsung Galaxy S2-be. Simán olvassa a teló a külsõ pendrivomat 😄 Imádom ezt a mobilt 😄 Van hozzá LogiLink Tv antennám is 😄

LocalPatriot
Gingerbread még mindig 21%?? Nem semmi.
A JB-n nem csodálkozok, hisz minden új telefonon már az van.
Értem,és nagyjából mire van ? Illetve mik vannak rajta,valami szinkronizáció PSN-el vagy mi ?

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Nekem jól megy a ps app nexuson. Bár nagyon ritkán használom...

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Máté94
A Z1C esetében én pont az alja miatt "sírok", mert pont annyi hely van a kijelzõ alatt, amennyi a virtuális billentyûknek kellene, de ehelyett kihasználatlan marad egy csomó hely.
Köszönöm a választ
Értem,köszi a választ.

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Van, de kevésbé hivatalosak, szóval ilyesmit, hogy CM, MIUI, AOKP el lehet felejteni. Igaz azok is vannak, de csak ráerõszakolós verziók. És a gyenge teljesítmény miatt azok se szuperálnak.

Még én is beleszólnák kicsit,fõzött rom (nem hivatalos) sincs rá valami frissebb ?

Nincs rá újabb, és nem is lesz. Nekem mirom van és ugyanaz a 4.0.4 van rajta. De addig nemzavar, amíg futnak rajta a programok.

Aha értem,köszi. Valakinek akinek van innen PS3 -ja,az használta androidon a PlayStation App -ot ? Mert én elõbb telepítettem,2 percig használtam is majd töröltem, jóformán lassabb mint az explorer. 😄 Szóval másnál is ilyen lassú ? Ha rákattintok hogy Settings fél perc mire kidobja a menüt.

theone91
MTK platformos, olcsó chipset. Olcsóbb anyaghasználat, kijelzõ stb.

Vannak gyártók akik nem prémium kategóriára jellemzõ haszonkulccsal árulnak készülékeket. Az Alcatel ilyen.

Hali!

Most még nézegettem és érdekes dolgot találtam,Alcatel One Touch Idol X+,8 magos processzor,PowerVR SGX GPU,13 megapixel,5 col és GSM Arena -n azt írják hogy about 220 eur ami nagyon kevés,8 magos telefonért,vajon miért lehet ilyen olcsó?

LINK

Értem,köszi a választ,majd nyáron kiderül,mivel akkora tervezem csak a vételt.

skinnyman
Ez oke, de egy joideig kozel biztosra veheto, hogy nem lesz egyaltalan arcsokkentes. Amerikabol (foleg a kisebb afa miatt) olcsobban meg lehet uszni (ha a vam-on atjut), de nem erdemes onnan venni mert az a valtozat nem mukodik az europai 4G halozatokkal. Szoval szerintem gyujts meg kicsit. Vagy ha mindenkepp most akarsz mindenkeppen olcson, n4-et ha kifogsz jo aron, az is teljesen jo kis telo.

Regards,

Hali. Azt szeretném kérdezni, hogy Sony Xperia Tipo telefonra melyik a legújabb Android? Mert nekem most 4.0.4 van és szeretném frissíteni.
Már megint ez az egykezes baromság... tessék 5.7"-t is lehet egy kézzel:

Gondolkodtál már azon, hogy hogyan fogod meg a telefont, ha a széléig ér a kijelzõ? Folyton beleérnél valahol...
LocalPatriot
Én régebben használtam mini2-õn, nekem is bevált.
Értem köszi a választ,már 40 eurós ár csökkenés is elég lenne nekem mivel 300 euróig akarnák venni a telefont. (+- 10 euró)

skinnyman
n5 europai ara brutto 350/400 euro google play-bol, es nem valoszinu h csokken az ara joideig, legfeljebb ha jon az uj modell es ki akarjak szorni a keszletet, de ilyesmi valszeg olyan szemptemberig nem nagyon lesz, es utana se biztos.

Regards,

GregSB
Van olyan telefon is tucatszám. Ez a méret / kijelzõ kombó azoknak szól akiknek közepes / kissebb kezük van, és szeretik, fontos nekik hogy 1 kézzel tudják kezelni a telefont. Akinek ez nem fontos az már most is tud válogatni csomó nagyobb telefon közül, edge-to-edge kijelzõvel.