Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Regards,
Kérdésem a következõ: mennyi árcsökkenés várható Május végére/Júniusra a Sony Z1 telefonra illetve még az LG Nexus 5-re ? Tudom hogy nem lehet ezt így megtudni de általában mennyit szokott csökkenni az ára az LG és a Sony telefonoknak fél év alatt ?
Illetve még annyi hogy GSM Arena -n néztem az LG Nexus 5 adatait és ott azt írta hogy "About 280 euro" viszont én még egyik szlovák oldalon se láttam 400 eurónál olcsóbbat,esetleg nem lehet valahogy majd külföldrõl behozatni vagy valami ilyesmi módszer ?
Elõre is köszi a választ.
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
Végre elkezdenek mások is csúcstelefnokat kihozni 4" körüli méreten, tetszik!
Sony heeds the call for a small superphone with Xperia Z1 Compact
Mostmár 2 Androidos telefon is van a piacon amire szívesen váltanék (ha platformot akarnék váltani 😊 Moto G és ez az új COmpact Z1.
Regards,
Másrészt viszont egy fasság az egész, mert hiába 2.3ghz a csúcs ezen is, azt nem tartja hosszú ideig. Szal nem tudsz erõsebb játékkal órákon át ökörködni, mert 1ghzig is visszaveszi a procit. (bár a gyakorlatban ez még sosem jelentett problémát)
de fogadjunk ezen is akadni fog a táccsvizz 😄
Cella készenlétben: tegnap 41%-ot mutatott, és gyorsan merült a mobil.
Nekem Samsung Galaxy S2-öm van és ma csak rádiót hallgattam rajta, délelõtt és 58%-ra merült le, mikor egész este töltõn volt, és reggel 100%-on volt az aksija. Apám felhívta ma a Samsung szakszervizt, és mondták, hogy még ilyet nem hallottak! 😄 Szakemberek XDDD 5let?
Szar lenne a szoftvere, vagy valami alkalmazás meríti? Pedig még a fényerõ is kb. 30%-on van, mind 2 telón.
kérdés az, ha unrootolom, vajon enged-e frissíteni, vagy akkor is azt mondja, hogy módosítva lett...
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Regards,
Cat, be van kapcsolva az NFC, annak a jele
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
http://goo.gl/gd6Zi5
Amugy valoszinu gyari visszaallitastol is elveszik a root. Viszont a modositott rendszer cuccok nem allnak vissza, tehat nem lesz "gyari allapot" ha beleturkaltal.
theone: jaja, foleg arra gondoltam en is, uj n7 es n5 soft touch anyaga pl sztem uber jo.
Regards,
Szerintem az igényes, jól összerakott, minõségi soft-touch mûanyag sokkal kellemesebb fogást ad, mint a hideg, steril fém.
Regards,
quetol: ahogy tudom samsung szerviz pl pont telibeszarja h a bootloader nyitva van-e, ellenben a root-ra "harapnak". Persze lehet h csak elvileg, hallottam mar olyan esetrol is ahol nyitott bootloader es root is volt es azzal se foglalkoztak.
Regards,
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
gugli kidobott pár találatot, de ahogy elnézem ilyen gugli play-es visszarootoló progik, és nem tudom, hogy melyik megbízható...
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Ok szerintem soha nem mondtak ilyet, max pletyka szintjen merult fel...
Amugy en szemely szerint egy telefonnal jobban preferalok egy igenyes muanyag hazat, mint egy fem hazat. Konnyebb, jobb fogas, nem blokkolja a jeleket, sokszor kevesbe is serulekeny, stb.
Regards,
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."