Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Bazinga!
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
cikk pl: StoreDot’s Bio-Organic Battery Tech Can Charge From Flat To Full In 30 Seconds
Regards,
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
Szivesen latnam egy nexus teloban, de nem jelenik meg idore egy ideihez...
Regards,
Na a lényeg:
A világ legtöbbet eladott konzoljai: 1. PS2, 2. GameBoy, 3. Nintendo DS.
Utóbbi kettõ handheld platform, csupán casual játékokkal. És bizony sosem voltak negatív hatással az asztali konzolokra. Mint ahogy Skinnyman is említi két külön kategóriáról van szó. Sõt a Wii (2006-ról beszélünk ugyebár) legsikeresebb játéka a belsõs fejlesztésû Wii Sports. Nyilván ezt adták a konzolok mellé is, de ettõl függetlenül nagyon sikeres volt, az all-time bestseller listákán második (konkrétan a Tetris után). És az még talán egyszerûbb is volt mint a jelenlegi mobiljátékok többsége, és mégsem befolyásolták az X360/PS3 generáció hardcore játékait.
Arányaiban több casual játék jelenik meg mobilra, mint nagy címek konzolokra. Igen. Ez egyértelmû és így van. De ez nem azt jelenti, hogy a nagy címekbõl kevesebb volna mint mondjuk ~5 éve.
Az új konzolokra valóban úgy tûnik mintha kevesebb lauch title jönne mint 2005-2006-ban, de ezért nem a felhasználókat teheted felelõssé. Õk még mindig vennék a prémium, hardcore címeket. A launchcímek hiányáért inkább a fejlesztõket, a Sony-t és a MS-t tedd felelõssé. A nagykonzolok igen is jól fogynak. Nem kell aggódni.
Csak kb az utobbi kb 1 evben amilyen jatekok kijottek/amikkel jatszottam ps3-ra, pc-re, ennel sokkal jobb felhozatal ilyen rovid idon belul sztem nem nagyon volt soha, semmire. (pl. last of us: generacio legjobb jateka, beyond, gow, gt6, multiplatformok: gta5, bioshock infinite) Ezt tenyleg jol mutatja a gta5 is, ami minden idok legdrgabb jateka (265 millio dollar), es minden eladasi rekordod is megdontott. Szoval a nagy nevu, igenyes jatekoknak mindig lesz piaca, es ezek a jatekok mobilon kb nem leteznek. (most tekintsunk el a regi klasszikus jo jatekok portolasatol, ilyenek leteznek mobilra is, de ezek egyszer mar megjelentek nagygepen/konzolon, nem engedhetnek meg amugy hogy mobilra ilyen kaliberu jatekokat irjanak)
A mobilos gamingben a fo problema sztem nem is a nehany dollaros jatekokkal van (bar teny, hogy emiatt igenyes ES sok tartalombol allo jatekot kozel lehetetlen osszehozni).
Sokkal inkabb az ingyenes, IAP-os/pay to win/reklamokkal telenyomott cuccokkal, az ilyenektol tenyleg hanyingerem van, es a tomegeknek sajnos pont ez kell. Ez az egeszben a tragedia inkabb.
Regards,
Egyébként magamra cáfolok a ps4 eladással is, mert elvileg nagyon jól fogy. Csak épp játék nincs rá...
Viszont az is tény, hogy néha baromi jó leülni a klasszikus kontroller elé és belemerülni igazán egy játékba. Mert ez a konzolos gamervilág szinten bohóckodás.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Bár nem egészen értem mirõl is van szó, annak ellenére, hogy én már teljesen elidegenedtem a videojátékoktól és pont mobilon játszok már csupán egy-két logikai játékkal. Tavaly is óriási konzol-címek jelentek meg nagy stúdióktól és nem kevesebb, mint az okostelefonbumm elõtt.
Regards,
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Leginkább az a probléma, hogy ha egy játékot erre a kontrollerre fejlesztenek az nem lesz játszható telefon/tableten ergo innen nézve ugyanaz mint ps/xbox max. olcsóbbak lesznek a játékok viszont 4 mag ide-oda grafikailag is gyengébbek lesznek.
Regards,
samu meg megint selfiekkel nyomul:
link
Regards,
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Mindez ugye ingyé.
Egy probléma van az pedig a tablet iszonyat igénybevétele amit nem igazán értek, mert azért nem egy riptide gp ahol mondjuk a 3D mellett még van víz animáció is. 2 óra játék alatt megeszi az aksit, lehet tölteni, pedig nexuson játszom.
Regards,
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Win xp-nek is van ennyi reszesede sztem (vagy tobb), aztan jopar eve sok progi nem tamogatja mar.
Regards,
http://goo.gl/gd6Zi5
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
a yotaphone hw -ben sokkal gyengébb mint a G2 amúgy
a yotaphone 2 már korrektebb, de arra nem tudni mennyit kell várni
én megfontolnám a helyedben a Nexus 5 -öt, a HTC One -t és a Note 3 -at is
Bazinga!
KitKat 5.3% (tobb mint megduplazodott elozo honaprol)
4.0+: 81%, lassan el lehet felejteni a GB-t.
Regards,