36194
-
#29568 Megéri ezekkel a fajta játékokkal játszani? Láttam Clash of Clans vagy miesmi ami ezekből a fajtákból híres most. -
#29567 jé, már van droidra is Star Wars Commander -
#29566 Ez azert harmatgyenge probalkozas meg toled is :)
Nem mintha nagy elvarasai lennenek az embernek barminek az igazsagtartalmaval kapcsolatban ami az apple haza tajarol jon, de ha mar valaki veszi a faradsagot, hogy csinaljon egy ilyen kepet, igazan megtehetne, hogy legalabb a dolgok felenek legyen mar valami igazsagtartalma, amit rair, mert ennek igy tenyleg semmi ertelme... -
#29565 ilyen nagy fájlokat általában USB-n keresztül, de ugye az sem tud olyan gyorsan másolni. Nem kábeles adatátvitelre airdroidot használok. -
#29564 hogy témánál is legyünk.. milyen megoldást ajánlanátok fájlátvitelre gépről tabletre (film)
az aidrdoid kényelmes, s bár nem túl gyors, de azért nem vészesen lassú, viszont 2 gigás fájlt nem hajlandó átküldeni, azt mondja, hogy megtelt a lemez...
a superbeam átküldi, de az meg elég lassan :\
USB2 kábelen se jobb a helyzet, azzal is csigán másolt...
meg hát jó lenne, ha nem kellene kártyaolvasózni, kábelezni, hanem vezeték nélkül gyorsan át lehetne küldeni a filmet ...
ti hogy oldjátok meg a nagyobb fájlok másolását ? -
#29563 Lopom a témát iphone topikból: az én telefonom android L porttal (nem is official) egyáltalán nem lassabb, alkalmazáselőzményekben ha akár 20 alkalmazás is van, röccenésmentesen tudom lapozni, fluid, smooth, awesome, hypersuper csilivili gyors, még két év után is.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
pedig "csak" 80k-s telefon
[spoiler]
bocs
[spoiler]
muszáj volt.
[/spoiler]
[/spoiler] -
#29562 Természetes ismerem a googlet, nővérem googleről írt szakdolgozatot, azalatt elég sok érdekességet tudtam meg míg írta. A black mirrort meg köszönöm, megnézem :) -
#29561 Persze, csak az egyik platform vezetője nem jelentett ki dolgokat amiket 2 év múlva a saját cége megszegett.
#29558: Google ebből, minél több helyre eljut az internet, annál nagyobb jobb neki :p -
#29560 Erről nem is beszélve:
Larry Page wants a Google 2.0 that will build cities and airports, report says -
#29559 Az én kissé ellentmondó véleményemet ez tükrözi legjobban a Google kapcsán.
"...Having said that, Google is better than Bing"
Ha érdekel a téma, ajánlom Charlie Brooker zseniális minisorozatát a Black Mirrort. Nem összeesküvések szintjén, hanem szimplán szociológiai szinten közelíti meg a tech-para és a modern társadalom jelenségét. Kötelező darab. -
#29558 én most mint felhasználükra gondolta :p gugli is biztosan saras valamiben, mert keresőcég, de csinál vezető nélküli kocsit, mindenhova internetelérést tervez, műholdakkal figyeli az erdőket, stb stb. Valami nagyon gonosz dolog majd felszínre tör és akkor ezekkel próbálják ellensúlyozni!
/lehet szabadkőművesek vannak a háttérben
//igen, egyetértek. -
#29557 Távol áll tőlem, hogy ilyet állítsak, olyan nincs, hogy egy cég ne lenne saras valami miatt. -
#29556 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sose feledd! mi vagyunk a jó fiúk! -
#29555 De... :D -
#29554 Most vitázzunk azon, hogy ez amúgy sem a)-tól vagy b)-től függött. :D -
#29553 Azt hiszem kijelenthetjük: ios és android felhasználók között ITT és MOST egy életre szóló béke köttetett.
-
#29552 akkor minek rakod be? :D
mellesleg a felsorolt lófasz fícsörök közül csak 1 2008-as, a többi újabb, azért az eredeti ilyen összehasonlításon jóval erősebb dolgok voltak felsorakoztatva...
de szerintem sincs értelme ezeknek -
#29551 Ez teljesen oké és fair play amit mondasz és totál egyetértek ezzel, mindaddig amíg egy nagy szereplő a piacon el nem kezd pereskedni és dollármilliárdokat facsarni ezekből a huszadrangú picsányi fícsörökből. -
#29550 Szerintem egyik képnek sincs értelme. Mindkét platform (és készülékei) sikeresek és teljesen átformálták a mobilpiacot 7 év alatt. Annyira de annyira huszadrangú hogy picsányi fícsöröket ki nyúlt kitől, meg ki rakta be először. -
#29549 Ebből 1-et se használtam még, kivéve az elsőt, de az évek óta benne van (vagy az L-ben változtatnak rajta). De kiváló bait :D -
#29548 adaptive brightness nem ugyanaz mint ami mindig is volt androidon? L verzió más?
rotation quick access évek óta ki lehet tenni widgetbe, stb. párban igaza van de a kisbetűsben nincs, mivel tudjuk hogy samu tól lopták a koncepciót :D (az a kis teló fehér kék ikonokkal tudjátok :c) -
[ELFUT] -
#29546 En spec napi 2 orat tomegkozlekedem oda vissza melobol. Elengedhetetlen. -
Borg #29545 Jahm... én ilyesmiben már nem gondolkodok, mióta otthon van rendes rendszerem.
Nemhogy telefonról, fülhallgatón útközben, de még kocsiban sem vagyok hajlandó többé :D -
#29544 Mert pl zenet akar vele hallgatni. Ahogy en is. -
Borg #29543 Hanghíváshoz minek sztereó? -
#29542 de az sima egyfüles, csak hívásra alkalmas headset nem ? én A2DP-s sztereó füleseket szoktam hasznáni -
Borg #29541 A Jabra a töltöttséget is mindig bemondja, minden bekapcsoláskor, meg asszem valami gombnyomásra is.
Nekem Extreme2 volt, akksival is igen sokáig bírta. -
#29540 noh, olyanom még nem volt.. először Nokia BH-501 volt, az kussolt... utána Backbeat 903, az hívó félt, időt nem mondott be, csak azt, hogy hány órát lehet még kábé használni..
most egy Artic P311-em van, ami szintén nem túl beszédes, ahogy a Nokia füles sem volt az, pedig nem lenne rossz, ha közölné, hogy hány óra maradt a közel 20 óra használati időből, mert azt nem egyszerű lekövetni...
-
Borg #29539 Jabra BT fülest kell venni, az alapból tudja a hívó fél bemondását :) -
#29538 hát, a jó hír, hogy a HandWallet nevű progiban van ilyen sms-s opció, egy ingyenes kieggel, viszont roppant szerencsétlenül működik. Ha valaki rájön, hogy hogy működik, jelezhetné, mert a progi azt várja el, hogy minden létező vásárlási opciót (tesco, netpincér, ruha bolt, stb...) jelöljek be, különben azzal az sms-sel nem törődik -
#29537 nekem speciel a következők vannak vele megoldva:
- Ha otthoni WiFi-n vagyok, vagy a telóm csatlakozva van a bluetooth fülesemre (ergo a kezem ügyében van), akkor nem kér kódot a képernyő feloldásakor, minden más esetben igen
- adott időszakokban (mikor menni szoktam a vonatra) ha csatlakoztatva van a bluetooth fülesem, akkor 3 percenként bemondja az időt (így nem kell télen előbányásznom a több rétegnyi ruha alól, ha az időre vagyok kíváncsi)
- ugyanígy a fülesre kapcsolva közli, hogy egy beérkezett sms-nek ki a feladója (hívás esetén a hívó fél bemondásával problémák akadtak, mindenáron a nagy hangszórón közölte, így azt végül kihagytam.. bár azt meg a fülesen egy gombnyomással felveszem..)
én az éjszakai némítást és a wifi / mobilnet ki-be kapcsolását a llama nevű programmal oldottam meg (kényelmesebb a profilok kezelése és képes betanulni a cellainformációkat (pl otthon 7 különböző cellát is érzékel ( használ ?) csak a lakáson belül)
annyi a hátrány, hogy a kettő együtt már elég jól eszi az aksit :\
Utoljára szerkesztette: Shiwo, 2014.09.17. 19:32:29 -
#29536 Hát elég debilnek kell lenni ahhoz, hogy ne tudd mit indítottál el. -
#29535 A Taskerrel mindenféle eseményekhez rendelhetsz hozzá cselekvéssorokat. Pl. beállíthatod, hogy ha "hazaérsz" (felkapcsolódik az eszköz az otthoni wifire), akkor állítsa át a profilt otthonira, indítsa el a zenelejátszót és mondjuk a Skype-ot.
Vagy minden este 10kor kapcsolja repülő módba a telefont, és reggel 7-kor vissza.
Ezerféle feladatkört lehet kitalálni és összekapcsolni vele. -
#29534 minő véletlen, az pont megvan :D
de nem igazán értem (még), hogy hogy működik ez a tasker progi. Egyáltalán mire jó? -
#29533 én használok Taskert, bár inkább csak "ismerkedem" vele..
nem tudom, hogy más appoknak tud-e átadni infót
én lehet kimenteném vele file-ba az sms-t, automatikusan átküldeném gépre, és gépen írnék rá excel-be valami makrót..
persze ehhez némi programozási ismeret nem árt..
viszont ráguglizva ezt találtam:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bank.sms&hl=en
valami HandWallet Expense Manager nevű progi kell először hozzá, ez annak a pluginja
elvileg ez az:
https://play.google.com/store/apps/details?id=mediavision.handwallet&hl=en
ahogy elnézem, az is valami költség-követő..
-
RYO21 #29532 Nem szarkazmus. Tényleg tök bénán néz ki, hogy nincs ott az ikon. -
#29531 Szarkazmus? -
#29530 szín? -
#29529 Hat nemtom, mondjuk logikus h abban vagy amire rakattintasz, meg oda is van irva :)
De nyilvan nem minden szempontbol elonyosek a valtoztatasok, mint altalaban...