36194
-
RYO21 #29528 Rohadtul nemtetszik, hogy minden alkalmazás ikonja helyén 3 db csík áll. Honnan fogom én most tudni, hogy melyik alkalmazásban vagyok éppen benne? -
#29527 A Material Designhoz erősen kelleni fog az Android L, mert teljes szimbiózisban élnek az animációk és az UI. -
#29526 An Exclusive Early Look At The Google Play Store's 5.0 Update
The Information: Android Silver Is Maybe Probably Dead, Which Is Good News For Nexus Phones -
#29525 fúú, én ennek a használatát nem értem, hogy működik? -
#29524 köszönöm, majd megnézem -
#29523 Több ilyen app is van, de én amikor utoljára néztem őket akkor egyik se volt kompatibilis magyar bankokkal, kb csak amcsit / angolt / németet ismertek. Ennek már mondjuk jó 1,5 éve, azóta nem csekkoltam. Ha van ilyen az engem is érdekelne -
#29522 Szerintem Taskerrel meg ilyesmivel tudnál ilyesmit scriptelni smsből. -
#29521 Én sokat használtam a YT kliens "előtöltés" lehetőségét (megnézendő videókat itthon wifin át letöltötte, és munkahelyen/utazás közben meg tudtam nézni). Ezt tavasszal kivették azzal a felkiáltással, hogy új funkciók jönnek- na azóta sem. -
#29520 Hi, létezik olyan számlavezető program, amit valamilyen úton-módon összetudok kötni a bankkártyámmal? mármint ha pl kapok egy sms-t vagy érzékeli ha levonnak onnan, akkor azt automatikusan beírja. Vagy ez így túl összetett lenne? -
#29519 Mert a 0 centet is ki kell számláznia - az ingyenszoftvernél nem, de az ilyen termékeknél ez a módja - Amazonnál is így van, bár ők a napi ingyenes programról is küldik a 0,00 dolláros nyugtákat. -
#29518 mert paypal kártyához kötött -
kamionosjoe #29517 Miért kér bankkártyát a Play amikor egy ingyenes könyvet vagy zenét szeretnék letölteni? Hogy lehet kikerülni? -
#29516 Google Is Planning Offline YouTube Downloads In India 'In The Coming Weeks'
Photos Of The Nexus 9 Keyboard Case Surface As It Passes Through NCC Certification -
#29515 Qualcomm is ott a partnerlistán, ez feltehetően azt jelentheti, hogy az MediaTek-kel egy árban tudja beszállítani a chipsetjeit a One program tagjainak. -
#29514 Na, ezek szerint a nagyobb gyártók is beálltak a sorba. A HTC-n pl. kifejezetten meglepődtem, annak ellenére, hogy ők már jelentettek be MediaTek-es készüléket. Más kérdés, hogy szerintem a Google-nek központilag kéne szabályozni a készülékek árát, mielőtt a egész program túlságosan szétcsúszna. -
#29513 Itt magyarul és 3 teló:)
Ezt mondjuk itthon is ennyiért lehetne kapni azért felköthetné sok gyártó a gatyót:))) -
#29512 Sorry, ha nem szabad...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Eladó a telefonom! HTC One S 16GB Független, fekete. Többit privátban! -
#29511 For the next five billion: Android One
105 kemeny dollar :)
-
#29510 Na, ennyire nincs téma? Csináljak?
-
#29509 :) htc desire x -
#29508 Mar majdnem el is felejtettem, hogy vannak meg telok ahol nem egy szep nagy osszevont particio van alkalmazasokra es adatra. Milyen telo az? :) -
#29507 tárhely nyerés a cél, van még 6giga szabad hely a telón, de alkalmazáshely vagy mi meg már megtelt, egy appot nem lehet már frissíteni olyan kevés a hely... memkártyára meg nem megy át minden app. -
#29506 De érdekes módon nyugaton is egyre jobbak-és-jobbak az Android-eladások. -
#29505 Igen, gyari programokat kitorolni csak root-tal lehet, de letiltani alapbol le lehet barmelyiket, amihez kepest a kitorlessel max a programok altal lefoglalt tarhelyet nyered meg. -
#29504 Az előre telepített alkalmazásokat egy root segítségével ki lehet törölni igaz? csak ki kell törölni a system/app mappából (most csak mondtam valamit). (adobe reader, flashlight, friend stream, car, polaris office, rescue, tasks, transfer, és az útmutató appokat akarom leszedni...) -
#29503 Meg Budapesten -
#29502 Azzal is csak Magyarországon. Olyan országokban ahol 2-3000 USD körüli a havi keresetet rohadtul nem kell sokat gondolkodni azon hogy megér -e a Szifon $200-at + havi $30-40-et 2 éven át. Nem hiába tucat telefon USA-ban, NY-Európába és, Ausztráliában. -
#29501 Ezzel nem tudok egyetérteni, de mindenképp vannak jobb ajánlatok a piacon. Ez nem azt jelenti hogy szar lenne. Remek telefon. Az ár-érték aránnyal van baj. -
#29500 Ide ment :) -
#29499 Engedd el! Szifon am mindig is fos volt a kategóriájában, most se lesz más...
Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2014.09.11. 22:52:10 -
#29498 A kamera lehetne mérföldekkel jobb, ami még simán beleférne az ötszáz dolláros árba.. Akkor én is ezt állítanám. -
#29497 Verge: "The best Android smartphone ever made"
mi? :O
felkeltette ez a Moto X az érdeklődésemet :D -
#29496 Ez is meh. -
#29495 Asus is beoltotta Apple-t :D
-
#29494 Ha régebben volt, mint múlt hónapban, akkor elfelejtették. Az internet figyelmi köre kb. ilyen időtartamra terjed ki. -
#29493 Bár azt jó látni, hogy megy komment szekciókban az orális hasmenés olyanoktól, akik mintha elfelejtették volna a 66 részből álló Mac vs. PC kampányt. :D -
#29492 Egy pluszpont a gyorsaságért, de levonok ötöt a bénaságért. -
Playlist -
#29490 Motorola Moto X (2014) review -
#29489 Android Platform Distro Numbers For September Up - Gingerbread, ICS Shrink; KitKat Up To Nearly 25%
Hangouts 2.3 Update Brings Remaining Google Voice Integration And A Big Visual Overhaul [APK Download]
[Oops] NVIDIA Name Drops 'HTC Nexus 9' In Legal Docs - na ez kezd izgalmas lenni