Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

theone91
Eddig az LG-vel volt megelégedve leginkább a Google, legalábbis nagyon ezt kommunikálta az LG a MWC idején. Gondolom azért meg õk hozták ki a legjobb minõséget leginkább költséghatékony keretek közt jelenleg, ami a Nexus program egyik legfontosabb tényezõje volt a Google számára.

Én egy utolsó Nexus táblagép megjelenését sokkal inkább tartom biztosnak, mint egy telefon megjelenését. Lassan itt az i/o ott még eldurranthatnak egy szilveszterrõl visszamaradt petárdát, ott viszont nem esedékes az új telefon bejelentése ha követik a sémát. És már annyi sziklaszilárd szivárgást hallottunk a Silverrõl, hogy valószínûleg a projektet már a mostani i/o-n fogják bejelenteni (ez nyilván nem azt jelenti, hogy egybõl el is startol, de annál inkább kerül perifériára az esetleges következõ Nexus telefon).

OnePlus, Motorola/Lenovo, Asus (Zenfone lineup), Huawei (P7-tel pl.) és a nyugatabbra még nem ismert prémium márkák is kezdik észrevenni, hogy mivel nem centrális játékosok az okostelefon piacon, így jobb eladásokat tudnak generálni, ha nem iPhone/Samsung árban adják a csúcskategóriás-telefonokat. Úgyhogy én még reménykedek a "reasonable flagship" fogalom éledben maradásában. Sõt lehet, hogy a Nexus hõsi halála méginkább megdoppingolja ezt a fogalmat. 😊

SötétBarom
Helloka..

HTC One nem hajlandó letölteni a rendszerfrissítést, annyit mond, hogy a letöltés sikertelen.. Valami ötlet valaki?

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

skinnyman
Sztem inkabb hivjuk csak "kovetkezo Nexus telonak", mert nyilvan nagyjabol kizart volt mindig is, hogy Nexus 6 neven barmi is jonne a belathato jovoben 😊 Szoval ami a kovetkezo Nexus telefont illeti: a legutobbi pletykak miatt en is bizonytalan vagyok, de azert remelem, hogy fognak meg kiadni.
A OnePlus (es/vagy remelhetoleg hasonlo jovobeli kezdemenyezesek) ami megnyugtat kicsit, aminek ha az ujabb generaciokban feljebb is nyomnak az arat egy 50 dollarral, meg ugy is nagyon jol megfizetheto lenne, szoval ha ilyenek lennenek silver programban, az ugy meg nem lenne rossz.
Persze ami kerdeses igy is, az pl az unlockolhato bootloader, driverek, stb, mert nagyon nem mindegy az sem, remelem a silver-ben ezt sem felejtik el.

A Nexus program pedig egyaltalan nem jelent LG-t, pl a Samsung is ugyanannyi Nexus telot csinalt, es ok csinaltak melle tabletet is, Asus is csinalt ugyanannyi Nexus cuccot.

Regards,

theone91
Kronológiailag még beleférne egy Nexus 6. Elméletben novemberben kéne jönnie. Ami már majdnem jövõ év. Így biztosan koncentrálna a Google az N6-ra, amikor itt a nagyszabású Silver projekt? Én kétlem, de ne legyen igazam.

Ha valaki a legközelebb akar lenni a Nexusokhoz azmi a Silvert illetti az valószínûleg továbbra is az LG készülékei mellet dönt majd. Saját márkán belül mindig megvolt a Nexusok alternatívája, teljesen azonos hardverrel/chipsettel (N4 - Optimus G, N5 - G2)... De a pénztárcabarát árnak így is vége lesz. Süllyedõhajókürthang.

skinnyman
En linkeltem ide, tisztaban vagyok vele, hogy mit irtak 😊
Ahogy a kommentekben az oldal egyik szerkesztoje is irta:
"We're talking specifically about the term Nexus 6 not happening here. And Silver replacing Nexus next year. There could still be a Nexus 5 and 7-8-9-10 refreshes this year."

Azota amugy volt megegy leak:
"LG handset, running a Qualcomm MSM8994, to be among first Silver devices. Successor to the Nexus 6 initiative, expected on Sprint in the US."
Az az MSM8994 eleg komolynak nez ki, de csak jovo ev elso feleben jelenik meg elvileg, ami kb egybevag a silver program beindulasarol szolo pletykakkal.

Regards,

theone91
A források sokak szerint betonbiztosak, így én is arra hajlok, hogy a Nexus programnak lõttek, ami a telefonokat illeti. Táblagépekbõl még rebesgettek egy 8 incses, HTC által gyártott Nexust.

Vadnokedli
Nem lesz, azt írták.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

skinnyman
Errol meg semmit nem lehet biztosan tudni.
Szerintem lesz meg Nexus.

Regards,

[HUN]FaTaL
Nem lesz következõ Nexus.

http://goo.gl/gd6Zi5

Galaxy S5
szucsy89
Ha jelszóval vagy pattern lockkal védted le a telefont, akkor addig nem szokta látni a számítógép, még fel nem oldottad azt rádugás után.

Milyen telefon amúgy?
Hûha... Jó kérdés, de nem tudom pontosan mit is takar a feloldás 😞
SzirmosSzisza
Fel van oldva a telefon?

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Újabb gondjaim vannak 😊

Rádugom a telefont az otthoni gépemre. Látja a nevét, de semmi mappa, sehol egy fájl.
Képek és videók importálása sem müködik, pedig van rajta az is, de azt írja nem található.
szucsy89
http://i-cdn.phonearena.com/images/articles/120691-image/LG-G3-press-renders-appear.jpg
szucsy89

Hát, ez durván a világ legszebb telója lesz, még a Sony dizájnt is lenyomja nálam, pedig az nagy szó 😄

Ha a következõ Nexust is az LG gyártja, akkor a Nexus 6 is szép lesz, kérdés, hogy lesz-e egyáltalán.
Igazából elégedett voltam, teljesen.
De a most a váltás után látom, mekkora szabadságot és sok más extrát ad az Android 😊
De jó mindkét oldalt tesztelni, az tény.
skinnyman
Ez azert valami brutalis hiba, megis miota letezik? Ugy latom legalabb evekre visszamenoleg, talan amiota csak letezik imessage? Vegulis csak nem lehet sms-t kuldeni a telefonokkal evek ota, nem nagy dolog. Es akkor ezeket hivja valaki megbizhato telefonnak, egyszeruen nevetseges. "The engineering team is working on it but is apparently clueless as to how to fix it."
Kivalo peldaja annak a brutalis "szakertelemnek", amit az apple folyamatosan produkal, ha barmi szerver kozeli dolgot akar csinalni.

#27850: nem igazan tudom mit kene magyarazni rajta, foleg ebben a topicban. Kvazi az egyetlen elonye a szmusz szkrollozas volt, amit mara nagyjabol teljesen elvesztett. Nagyjabol barmi masban pedig egyertelmuen rosszabb, a legtobb dologban nagysagrendekkel.
Szamomra egyedul jailbreak-kel hasznalhatok barmennyire is azok a cuccok, most hogy az ipad frissult nalam, nagyjabol semmi masnak nem jo, mint egy vagodeszkanak, de igazabol arra is ellegge szar, mert majdnem egy kilos. ios 7-el pedig amugy csunyabb, es lassabb, mint valaha, barmelyik nap amit a wc-n lehuzok, szebben nez ki, mint azok az ikonok.

Regards,

SzirmosSzisza
"there's a silver lining to this cloud..." pls no

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

szucsy89
Csak kíváncsiságból: miért hálistennek, mi volt a baj vele?
GregSB
Csak azoknál fordul elõ ez a bug akik elõtte iPhonet használtak, és a telszámuk iMessage kontóként volt regisztrálva.

Ahogy mondod ez nem direkt van, hanem egy bug amirõl tudnak és elvileg már dolgoznak a javításán.

theone91
Egy kaliforniai nõ beperelte az Apple-t, mert az sokszor akarva/akaratlanul visszatartja az Androidos (és egyéb platformos) készülékekre küldött üzenetek célba érését. (LINK)

Nyilván nem azt mondom, hogy ez az érdeküket szolgálja, de fontos leszögezni, hogy az Apple tud a problémáról.

theone91
Gyors gugli után ezt dobta. Nem tudom mennyire okoz gondot ha angol a leírás.

Sziasztok!

iOS után váltottam Android (hála égnek)
Hogyan tudnám a lehetõ leggyorsabban áthozni az új telóra a telefonszámokat az iPhone-ról?

Elõre is köszi!
Narxis
<#wow1> ez tök jó

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Jim Morrison
Frissül(t) a play store

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Shiwo
tisztában voltam a dologgal, hogy csak direkt kötexel (:

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Vadnokedli
Evidens de nem a hivatalos" nevén írtad: "Xperia™ Z2 Tablet" <#duhos2> csak hülyültem persze <#alien>

Shiwo
említettem, hogy tabletet veszek, utána, hogy Xperia Z2 típust, gondoltam evidens, hogy Xperia Z2 Tablet lesz a dolog és nem kell külön odaírnom <#idiota>

Vadnokedli
Hát de ez Xperia Z2 "Tablet" <#ejnye1>

Shiwo

Vadnokedli
De az nem is tablet <#gonosz1>

Shiwo
nagyobb beruházás lesz, Xperia Z2 (:

köszi a választ

Vadnokedli
Értelemszerûen- igen. Csak ne ilyen csöves Concorde vagy valami ilyesmi tablet legyen, a saját érdekedben. <#alien>

Shiwo
egy nagyon láma kérdés.. most fogok androidos tabletet venni, ha abban ugyanazt a gugli accountot adom meg, mint ami a telefonomra van, akkor az általam megvett fizetõs programokat letudom rá tölteni, és nem kell újra kifizetni, ügye ? (persze ha épp a kompatibilitás engedi)

LocalPatriot
Ezt a játékot próbáljátok ki. 1050 HUF, de semmi IAP nincs benne, ahogy lennie is kéne minden játéknak. Szenzációs! Monument Valley
skinnyman
TV-knel ami igazan szamit, az a panel, az meg elvileg LG lesz benne. Valszeg nem lesz olyan jo, mint a $10ezer dollaros tv-k, de nem hiszem h nagyon szar lesz azt sem. Lassan egy (nem dragabb) telefonban is 4k kijelzo lesz (najo, meg "csak" qhd), nem latom az okat amiert tv-knel ilyen magas ara kene, hogy legyen, mint amin a legtobb gyarto nyomja.

Mas: Word Lens-t megvette a google, ingyenes lett az app es a nyelvcsomagok limitalt ideig, valszeg beepitik a technologiat a translate-be.

Regards,

Mert aztán a képminõség abból áll, hogy 4K, oszt már vesszük is, mi...
Jim Morrison
Alap Camera miért foglal sok helyet?
Total 54MB
APP 33MB
Data 21MB ????

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Solten
😮

Saor Alba

Prody
Ez az LG L70 android 4.4.2-vel egesz jo valasztas volt ~42000 Ft-ert (atszamitva).

Tobbi Samu vagy mas telok dragabbak voltak regi androiddal.

theone91
A Xiaominak is kéne már egy fasza globális disztribúció. Jók a termékeik, simán lenne rájuk igény nyugaton is.

Máté94
Alig várom, hogy PH!-n ebbõl is legyen csoportos rendelés.<#idiota>
skinnyman
gabi89
Csak a hátlap ne legyen olyan csúszós "bilimûanyag" mert egyébként tényleg ígéretes és jól néz ki 😊

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Falkon
Kéne szerezni valakit aki a play-rõl megtudná venni 😄
A mostani S2-öm is csak 3G van, de az ilyen része igazából soha nem érdekelt. Köszi a segítséget! 😊

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

skinnyman
Play-rol fixen netto $350/400 a 16/32 gigas ara, egyeb boltokban neha meg lehet venni kicsit olcsobban.
Nem art tudni, hogy az amerikai varians (D820) viszont mas LTE savokat tamogat, ezert itthon csak 2g/3g-d lenne vele. Europaban sem sokkal dragabb amugy kornyezo orszagokban. Nemreg pl brutto 288 EUR-ert el lehetett hozni egy osztrak boltbol (ditech) - azt mondjuk hamar el is kapkodtak.

Regards,

theone91
Végre egy LG-dizájn, aminek minden eleme harmonizál egymással. Szép, de könyörgöm: Az elõlapi logó... Miért nem jönnek már rá a gyártók, hogy elég hátulra is logó, elöl pedig kurva otromba. Pláne a prémium kategóriában.