36194
-
#31216 Hihető úgyse tudnak mindenkit figyelni. -
#31215 Az Originnél is van visszavásárlási garancia, ha nem vagy megelégedve. Eljátszod egyszer, kétszer, a harmadiknál felfüggesztik a vásárlási jogodat, mert ők se olyan hülyék, mint te gondolod. -
#31214 Az már szemétség lenne szerintem, mert a magyarok úgyis azt csinálnák amit mondasz. -
#31213 Egy uniós szabályozás szerint be kell majd vezetni a Google/Applenek, hogy a storeból vásárolt termékeket a nem elégedett vásárlók 2 hétig (!) vissza tudják vonni, és a pénzt is visszakapják. Nem lenne rossz, vennék egy játékot végigjátszanám és visszakérném a pénzem :D
-
Borg #31212 Hogy érted hogy helyette? Az A5-nek nagyobb a kijelzője, és a hardvere csak középkategóriás. Maximum külsőleg hasonlít rá... -
#31211 Egyszerű ingyenes játék magyar hobbi fejlesztőtől a hideg napokra :) (Bocsi az OFFért)
Snow Jewels Saga
-
#31210 Ha prémium telefonokat fémelemekkel folytatják, akkor legyen. -
#31209 Az A5 marad helyette. Ha nem lett volna piaca azt is kivezetik... -
Borg #31208 Csak piaca nem volt... tetszik nem tetszik, a premium szegmenshez kicsi volt a kijelzője. Senki nem fog visszalépni, akinek már volt nagyobb, márpedig S4-S5-ről a kutya nem váltott rá. -
ldavid #31207 pedig az még nézett is ki valahogy -
#31206 Ez nem te tartott sokáig :o
@verge: Samsung is set to discontinue the Galaxy Alpha in favor of cheaper phones -
#31205 Have you ever wished to interrupt the news with the legendary words of Fred: "F*ck her right in the p*ssy"? Now it's your chance!
dafuq -
#31204 Üdv! pár hete vettem egy Lenovo A3500-FL tabot 4.4.2-es rendszer van rajta és elég érdekes tulajdonságai vannak meg nagyon erőszakos is ilyet még nem tapasztaltam egy androidos eszköznél se ez lehet gyártói ártalom? Érdekességek pl
1. Tartsa bekapcsolva a WLANt alvó üzemmódban. kiválasztott opció MINDIG.
erre folyamatosan kikapcsolja a wifit ha kikapcsolom a kijelzőt
2. to prevent possible hearing damage,do not listen at high volume levels for long periods . would you like to continue
ennek az üzenetnek 2 verziója van van az angol (ezt mindig fel hozza ha magasra fel tolom a hangerőt akár mi is legyen ) meg a magyar ezt nagyon ritkán hozza fel pedig magyar nyelven használom.
3. Nekem fel van rakva egy program estére ami egy fajta filtert húzz a képre és így sötétebb lesz a kép és így este nem szedi szét a szemen ezt is folyamatosan csak úgy kikapcsolgatja ha úgy tartja a kedve. program neve : Eye protector
Valaki tud mondani erre valami ? vagy vírus lehet ? Köszönöm előre is a válaszokat!
-
#31203 Jó kérdés. Sehogy. -
#31202 És ez hogy a fenébe jön ide? -
Stockbauer33 #31201
-
#31200 2 GB-os van már csak mindenütt.
Én bízok benne, hogy lesz majd hozzá valami megoldás.
De ha nem lesz az se baj. Netezni, fórumozni jobb vele, mint telóval. Azért vettem.
Youtube sem olyan gáz.
Egyiket haverom fizette magának.
A másikat magamnak vettem.
A harmadikat meg anyám akarta, hogy tudjon ágyból is olvasgatni.
Aztán vett egyet nővérem meg barátnőm is délután. :D
Szóval nálunk kb mindenkinek van már egy. :D Olyan mint a Fila táska. :P -
#31199 És a reklám szerinti 8 gigás, vagy a 2 gigás változatokat kaptad? Ez utóbbi mókás, mert a rendszerfrissítés alig fér rá a particionálás miatt... -
#31198 és mit csinálsz hárommal? :D -
#31197 Samsung Galaxy Mini 2-t lehet valahogy frissíteni? Mert még a 2.x.x van rajta, de nekem a minimum 4.x.x-vagy a fölötti kellene. -
#31196 lol -
#31195 notbad -
#31194 Tescoban 15 ezer Ft az Op3n Dott tablet mától.
Én vettem hármat. Annyit megér. -
#31193 -
#31192 Természetesen ez is egy verzió amit írsz ,de magyarból vagyunk így ingyen a szar is jó nekünk. -
Chris Lowe #31191 Akkor félreértettem a hsz-ed, de azt így sem értem, hogy ki mondta, hogy mindent meg kell venni...ennek pont az a lényege, hogy válogathat a user a sok fizetős app közül. Te a 150 appodból egyet sem használsz, én viszont 16-ot a telefonon. Képszerkesztő, zenekereső, naptár, időjárás, rádió, játék, file explorer, dokumentumkezelő. Nekem nincs is 150 pedig már vagy 2 éve leszedtem az amazon appstore-t. 62 van és persze van, hogy félrenyúl az ember, szal ebből 15-20-ra nincs szükségem és van pár ami már nem kell, mert jött jobb vagy meguntam. De ez normális. -
#31190 Én csak terraria miatt szántam rá hogy feltegyem az appstoret. Annyit megért. -
#31189 "de azt irni, hogy minek adják" Ilyet soha nem is írtam.
Csak mivel ingyen van olcsón vagy egyből veszi az user holott soha az életbe fel sem telepíti és l sem indítja őket.
Tudom hatalmas erő az INGYEN fogalom, meg mindenki le is csap rá mint légy a szarra - és sokan csak azért mert ez is ingyen van meg az is.
Mint írtam én is már jócskán 150 amazon ingyen cucc felett vagyok már az amazon appban ,de ezek közül csupán 2 játékot vittem végig és egy 3.-al állandóan játszom ,mert ahogy kinéz sosem lesz vége ebben az életemben. Programokat amiket ott "vettem" el sem indítottam.
De nem újkeletű a dolog steam-en is ugyanez van. Azta bundle ba van 1-2 $-ért azta ez már 1000ft alatt van azta ez csak ennyi. Aztán 750 játk felett döbben rá az ember hogy életbe el nem inditja majd őket, de nyugtatjuk magunkat, hogy HÁDE OLCSÓ volt -
Chris Lowe #31188 Itt nem az a lényeg, hogy te pc-n kijátszottad vagy, hogy a worms3 milyen(azt én le se szedtem, de jó sok ember gerjed rá), sőt az, hogy a tune in használható offline felvett műsorokkal is lényegtelen... Az a lényeg, hogy most ingyenes és nem nyúlnak a zsebedbe mint a play store-on.
Nem az a lényeg, hogy sok időm van vagy kevés, hanem az, hogy van lehetőséged a vacak kütyüdet tuningolni, szinte minden témakörben. Merthogy egy okosmobil szart se ér appok nélkül. Annyira tipikus fikázni mindent itthon, ebben például azt, hogy ingyen adják... -
Chris Lowe #31187 Igen. -
#31186 Mondjuk a Worms3-nak alapból ingyenesnek kellene lennie mert tengernyi IAP van benne. A Farming Simulator már PC-n is uncsi volt el nem tudom képzelni, hogy mobilon mi újat tud mutatni. A Tunein radio pro meg csak annyival tud többet az ingyenesnél, hogy fel tudja venni a zenéket vagy amit rögzíteni akarsz vele. Akkor már inkább előfizetek google music-ra mint hogy ilyenekkel szenvedjek. -
#31185 Nem mindenkinek van végtelen ideje mobilon játszani :) -
#31184 ehhez amazon app kell? vagy mi? -
Chris Lowe #31183 ? Akkor minek neked az amazon appstore?
Amúgy a mostani ingyenes hullámban azért van egy tune in radio pro, worms3,farming simulator14, plex, endomondo, picshop stb. Ja tök szarok. Igaz ezek voltak már régebben is ingyen, de azt irni, hogy minek adják....ne töltsd le ilyen egyszerű. Múlt hónapban a monument valley-t játszottam végig, unalmas perceimben a Threes fut, futás/bringa közben runtastic pro, bbc koncertek tune in-ben felvett műsor kocsiban. Ja és ezek a tieid, nem úgy mint az appoftheday ahol addig kapod amíg fut az eszközön. -
#31182 jaja -
#31181 Amazon ingyen app/game már van 150+ de életbe el nem indítom egyiket se kb.Ez olyan mint a steam olcsó game vesszük de minek. -
Chris Lowe #31180 Akinek van amazonja:
Egyrészt még ma ingyenes 55 ezer forint értékben app, jópár hasznos cucc vétek kihagyni.
Másrészt a mai ingyenes a Prince of Persia the shadow and the flame.
Idén amit összepakolt az amazon az ultrabrutál! Akinek nincs accja magára vessen. -
#31179 Ok, nem tudok helyesen begépelni egy default szót. Am minden ok :D -
#31178 Sony Neo-m van, ha nincs bekapcsolva a barangolás, akkor nincs net se. Az meg hogy belföld vagy nemzetközi annyit tesz, hogy külföldi szolgáltatóval nem tudok csak nemzetközi barangolással netezni, belföldivel nem. -
#31177 Magát a mobilnetet bekapcsoltad?:) amúgy ha belföldre kell akkor én ki is kapcsolnám a barangolást, nehogy később baj legyen belőle...