36194
-
#31176 Sziasztok, megpróbáltam mobilnethez a hozzáférési pontot beállítani. Mikor először csináltam kb fél évvel ezelőtt, minden jól ment. Most ugyanúgy beállítottam a PDF alapján, de az istenért nem akar csatlakozni. Valakinek ötlet? Adatbarangolás be van kapcsolva és belföldre állítottam. Egyéb dolog bekapcsolása nem kell valahol, amiről megfeledkeztem? -
#31175 Rendben, koszonom! -
#31174 Köszi, én is azt találtam a neten :) -
#31173 Sms backup+ -t használtam régebben. -
#31172 Sziasztok, ha jól tudom telefon rootolásnál és új rendszer telepítésénél az üzeneteket csak valami programmal lehet lementeni. Tudtok ilyen programokat mondani nekem? Előre is köszi! -
#31171 Elvileg 5.0 óta ilyen instabil, de nem mindenkinél jön elő. Én még 4.4.4. alatt vagyok (és egy ideig még nem is tervezek frissíteni) itt sose csinálja. -
#31170 Független 32gigás 5.0.1-el Vodás hálózattal sose csinált még ilyet. -
#31169 Sziasztok. Nektek nem csinalja a nexus 5, hogy eldobja a halozatot? Megy minden faszan, egyszer ranezek a telora es nincs terero, se szolgaltato, es csak segelyhivas indithato. 2hete csereltettem ki a sim kartyamat vadi ujra. (Nexus 5 5.0.1 T-mobile) eleg surun csinalja. -
#31168 OFF elég erőteljesen ,de csak ez a telefonos topik l és pörög:
Valaki használt vagy használt vagy látott/ismer ilyesmi vízálló mobiltokot?
Ennyire robusztus nekem nem kell, mert nem tankkal akarok rajta áthajtani , nekem futáshoz kellene és a vízállóság (ömlő szakadó esőben) a legfontosabb és hogy a telefonra "rásimuljon"
Xiaomi Mi2 lenne benne 126*62*10.2 a telefon mérete.
-
#31167 köszi. Amelyikben van multiplayer, azt esetleg a leírásban feltüntetik? Vagy utána kell olvasni neten hogy mi igen, mi nem? -
#31166 és már van droidos KOTOR is :O -
#31165 Akad, peldaul: leo's fortune, shadowrun returns, star wars: kotor, castle of illusion, nba jam, riptide gp2, hitman go, machinarium, gta chinatown wars, reckless racing sorozat, repulze, rayman-ek -> ezek mind top kategorias cuccok
Aztan van meg peldaul anomaly sorozat ami allitolag jo, goat simulator amit pedig nem kell bemutatni :) -
#31164 Ezt valaki próbálta már? -
#31162 van közte jó játék is? mert pl a mobilos cod valami iszonyat fos... :D -
#31161 Mocskos sok jo jatek le van most arazva: link
szucsy: sztem ertelmes keretek kozott kb mindegy elettartam szempontjabol. A gyari tolto amit adnak hozza az nem fogja akkora sebesseggel tolteni, hogy rosszat tegyen neki, az meg h usb-rol epp lassabb, az az usb2 0.5A limitje miatt van :)
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2014.12.23. 18:20:59 -
#31160 Nem ezt kérdeztem :)
Konnektroból feltölt mondjuk 1 óra alatt 0-ről 100-ra, ha mondjuk a laptopról töltöm USB-n keresztül akkor kell neki 2 óra... melyik kíméli jobban az akku élettartamát? -
#31159 Meglepő módon az USB-ből is áram jön
Amúgy attól függ milyen töltőd van, ha több, mint 0.5A akkor igen, gyorsabban fog. -
#31158 Ugye ha áramról töltöm a telefont sokkal hamarabb feltölt mint USB-ről. Melyik használ neki jobban? A töltés gyorsasága nem csökkenti az akku élettartamát? Tudom first world problem, de kíváncsi vagyok rá. :) -
Chris Lowe #31157 Nektek a google fotók jól működik? Nekem magas a működési elve...egyszer minden frankó, fotózok a telefonon, 10 perc múlva ott a tableten a kép. Aztán van aminél úgy dönt, hogy nem rakja át... És ez oda-vissza igaz. Aztán szerkesztek képet az alkalmazásban és van amikor új képként menti el ergo van olyan, hogy egymás után 4 kép ugyanaz csak az egyiken alap aztán van egy kontrasztosabb aztán keretes stb amit éppen átalakítottam. Namost néha meg normálisan ugyanarra a képre menti. Felfoghatatlan mi alapján működik... -
#31156 tök jó -
#31155 Spotify átváltott karácsonyi hangulatba. Nemtom, ez lehet csak prémium ficsőr
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2014.12.22. 00:08:07 -
#31154 Meg mernék esküdni, hogy próbáltam, de nem reagált rá, aztán mindent össze-vissza nyomkodtam... Okozhatok kárt a készülékben, ha párszor megpróbálom még? -
#31153 Nyomd meg a power gombot majd mellé a volume up - ot kizárólag egyszer! Ekkor bejön a gyári recovery és ott tudsz nyomni egy FR-et is. -
#31152 Xperia L: két napja ha böngészőt (chrome) nyitok, az aktuális weboldal kb. 90%-ig töltődik, majd a telefon újraindul. PIN kódot nem kér, de a beúszó színes sávok vannak kb. 10-15 másodpercig, majd home képernyő.
Tapasztalta valaki más is? Ötlet/módszer van-e a megszüntetésre?
"Gyári" 4.2.2 oprendszer. Frissítések csak "tiszta forrásból".
Előre is köszönöm! -
#31151 Amikor hard resetelni akarom az asus memo pad 7 me176cx típusú tabletemet, akkor a bootképernyőn kiválasztott recovery után egy android logó fogad alatta meg, hogy nincs parancs és bármit teszek nem tűnik el. Mit csinálok rosszul? -
masoma #31150 sziasztok, ki tudom törölni telefonról úgy a készített képeket/videókat, hogy azok a Google Fotók webes tárhelyen megmaradnak? -
KaBuTo666 #31149 Ezt ajánlom. -
#31148 Köszi szépen,csak találok itt ilyet. -
#31147 Én anno itt vettem tokot, egész nagy választék van. -
#31146 Üdv!
LG G3-hoz kellene olyan tok ami ilyen kinyithatós. Ha jól tudom olyan is van belőle ami aktív tok, tehát nem kell kinyitni amikor hívják az embert hogy fogadja a hívást. Tudnátok linkelni ilyen tokot, ahol nem is olyan drága? Kitétel lenne hogy rózsaszín legyen :D
Köszi előre is! -
#31145 Komoly vagy 5.0.1re gondoltal? Mert nem latok rola semmit. Mi a build szam? :)
Szerk: kozben latom, image kint van. De alig nez ki ujabbnak, talan valami eszkozspecifikus javitas lehet sztem.
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2014.12.20. 08:14:42 -
#31144 N7 2012-re jött 5.0.2 :) -
#31143 vazze' -
#31142 Waze :(
-
#31141 Már működik, köszi. -
#31140 Ezt használtam eddig is, de nem jó. Az 1.7.32 kéri hogy telepítsek kodek-et. Ha azt telepítem akkor meg az appot kell frissíteni... -
ldavid #31139 *tudnék
egy kicsit régebbi verziója az mx playernek jó lesz erre link (1.7.32 kell neked)
Utoljára szerkesztette: ldavid, 2014.12.18. 18:06:21 -
#31138 Sziasztok. Tudnátok nekem ajánlani egy lejátszót, amivel filmeket tudnák nézni, és lejátssza az AC3 hangot. Szinte az összes filmem AC3, és amiket eddig próbáltam, egyikkel sem volt hang. Köszi előre is... -
#31137 Egy kis Wear-számlap összeállítás. Van közte néhány igen szexi is. És még mindig tartom magam ahhoz, hogy az LG G Watch R nem is nézne ki olyan rondán, ha nem lenne az a felfestés a kereten. -
#31136 szomorú vagyok, hogy az új Asus Memo Pad 7 tabletem játszhatatlanul futtatja csak :( remélem csinálnak vele valamit, mert simán megvan a követelmény hozzá.