36194
-
#31256 A Dell termékdizájnerei azért szépen belehúztak. Tegnap bemutattak egy gyönyörű Windowsos laptopot is. -
#31255 Android TV sets from Philips, Sharp and Sony are coming this spring
MHL's new adapter can handle 8K video and link your devices
-
#31254 Ha nálunk is lehetne kapni 30K alatt ilyen droid konzolt venném is egyből. -
ldavid #31253 "The Walkman NW-ZX2 will go on sale this spring."
...so all the 5 people interested in it could buy it. -
#31252 Sony Introduces The Brand New Walkman NW-ZX2 128GB Music Player For $1200, Powered By Android... 4.2
First Cyanogenmod 12 Nightlies, Built On Lollipop 5.0.2, Rolling Out To Select Devices
Razer's Forge TV Is The Gamer's Android TV Box, Complete With Mouse And Keyboard Support And SHIELD-Style PC Game Streaming
The Razer Serval Is An $80 Controller For Android And Android TV Games, And It Comes With A Detachable Phone Clip -
#31251 Meet the G Flex 2, LG's next attempt at making the perfect curved smartphone
The G Flex 2 is the first great curved smartphone
ASUS Rocks CES With The Low-Price, High-Spec ZenFone 2: 4GB RAM, Lollipop, And Flagship Looks Starting At $199
-
#31250 Barki tud csinalni? Akkor miert nem futott ez, vagy ehhez barmilyen szinten kozel allo a techdemo ez elott soha semelyik masik mobil/tablet keszuleken? Ami a jatekokat illeti: nemreg jatszottam egy shield tablet-en hl2-vel, full jol megy, olyan felbontason, ahogy a pc-men nem futott anno. ios-en (ipad 3) soha nem lattam negyed ugy kinezo jatekot sem, de a jobban kinezok kozott is amiket lattam, sokszor alacsony volt az fps, ugyanazok a jatekok altalaban folyamatosabban futnak az n7 2013-on, jobb grafikaval.
Amugy milyen pc portokrol beszelsz? deus ex, xcom, kotor? Mert ezek mind vannak android-ra, ahogy a nagyobb cimek tobbsege nem meglepo modon mindig kijon ra. Ellenben mutasd mar meg nekem ios-re ezeket: trine 2, hl2 (+ep1), portal, oddworld stranger's wrath, strike suit zero.
Pont ios-re lenne ertelme megcsinalni es kiadni a jatekokat, meg ott lenne oriasi fejlodes? Az elso ue3 jatekok ota abszolut semmi erdemlegeset nem lattam meg ott. Egyetlen, szuk piaci reszesedesu gyartohoz kotni magad, egy olyan platformon, ahol a kontroller tamogatas is egy eppen eledezni kezdo ujdonsag? Ne bohockodjunk mar. Egy igazi gamer tablet van a piacon, az pedig a shield tablet. -
#31249 Techdemo lol azt bárki tud csinálni mutogatni vs néz meg a csúcs androidos (LOL) játék grafikáját és akkor rájössz nincs miről beszélni. És meglehet nézni IOS-t oda milyen pc portok jönnek ,mert ott látnak értelmet fejlődést oda van értelme megcsinálni kiadni őket.
Mobil fronton kb most az zajlik az nvidiánál mint az AMDnél pc fronton hogy technológiailag aláz ,de mivel kb nincs mi kihasználja semmit nem ér.Biztos lesz majd jóféle nv tablet megint 1 db belőle azt cső. Már a Xiaomi MiPad 2 is inkább qualcommal és nem NV-vel mint az elődje!
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.01.05. 21:03:30 -
#31248 Dell's Mega-Thin Venue 8 Tablet Is Now Available For $399.99 From Best Buy
Nem olyan olcso, de eleg komolynak tunik azon tul, h elvileg a legvekonyabb tablet ami letezik. -
#31247 eszméletlenül ocsmány hátlap -
#31246 Crysis? Az x1 keynote-on a demo amit mutogattak (ue4-es elemental) sokkal fejlettebb annal, alig par eve demoztak azzal a csucs asztali gpu-kat.
Tovabba ez pont az a cucc, ami k1-hez hasonloan kb minden letezo desktop api-t is alapbol tamogat: dx12, opengl 4.4, cuda, opengl es 3.1, aep.
Mas:
Google Announces Cast For Audio, A Chromecast-Style Standard For Streaming Directly To Connected Speakers
[CES 2015] Hands-On With The LG G Flex 2 - Faster, Better, And... Smaller?
-
Borg #31245 Maximum te... én a Note3 hardverével se igen tudok mit kezdeni már. Nem játékszer. -
#31244 Biztos hogy nem nézd meg Apple-t metal API elég übber.Pár év azt ios-en Crysis-ozunk majd! -
#31243 Saját API-val csak tökön lőnék magukat :D -
#31242 Már ne haragudj, de csak a suttyó vak nem látja ,hogy nv semmire nem megy a hihetetlen jó mobil cuccával ,sajnos.
Már a Tegra K1 is sokszorta kinőtte a jelenlegi droid felhozatal piacot.
Erre itt egy sokkal jobb gyorsabb ,de hova mire kinek? Maguknak? Az ezen a piacon semmit nem jelent.
Hidd el mindenkinek ,de legfőbbképpen az NV-nek lenne jó ha végre csinálnának egy API-t.
Mondjuk egy Nintendo ba elég jó lenne a cucc az biztos ,de ők inkább amd- felé nyitnak majd tuti :D
-
Borg #31241 Mármint ez abu véleménye igen, aki már két évvel ezelőttre is világvégét jósolt a mantle miatt :D -
#31240 Sajnos ez sem kell majd a kutyának se szóval hiába alázza szanaszét az egész mobil mezőnyt mindenestül :(
Akkor lenne értelme ha lenne NV -nek saját API-ja ahol ezt az erőt ki tudja használni bármi is.
Így lesz rá egy Shield Tablet megint az cső bolt bezár.
Hihetetlen mennyire le van maradva a szoftveres dolog mindenhol.Remélem egyszer nv is ráébred és lépni fog egy api személyében! -
#31239 NVIDIA Kicks Off CES by Unveiling Tegra X1, NVIDIA DRIVE Auto Computers
X1
Parrot Announces The Lollipop-Powered RNB6 Head Unit With Support For Android Auto (And Carplay) -
#31238 Xiaomi Announces Redmi 2 Smartphone Packing LTE, A 64-Bit Snapdragon, And More
Snapdragon 410 1.2GHz, quad-core 64-bit SoC
4.7-inch 720p IPS LCD
1GB of RAM
2200mAh battery
8GB storage with microSD card
8MP camera
FDD-LTE and TDD-LTE
Dual SIM
$112
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2015.01.04. 23:47:31 -
#31237 apple is váltott :D -
#31236 az fém gondolom
ebből még valami szép is lehet, legalábbis nem hajaz az eddigi Samsung formavilágra -
#31235 Samu Galaxy S6 háza -
robi3 #31234 igen. most a GSam battery monitorral próbálkozok, 6 órája megy de semmit nem talált -
#31233 Nálam kb 1000 óra bekapcsolt állapot után volt ilyen, restartoltad már a telót? -
robi3 #31232 Az mitől lehet, hogy az akku fogyasztásom az eddigi napi 2-5%-ról 15-20-ra ugrott illetve bármit használok sokkal gyorsabban szívja, pár napja volt olyan is, hogy töltés után másfél óra alatt 7% ment le úgy hogy minden ki volt kapcsolva és hozzá sem nyúltam. Gondolkodtam hátha valami program, de azokból is sokat leszedtem és nem nagyon javult a helyzet, most azon gondolkodom hátha a lab 31 külső akksi b****tt szét valamit, mert kb 1 hónapja vettem és azóta általában azzal töltöm, de az avg azt mondja, hogy az akksim állapota jó, szal nem tudom mi tévő legyek, válaszokat előre is köszi, és bocs, hogy ide írom de nem ismerek hasonló fórumot és ez legalább aktív is. -
#31231 Nyilván igen,bár a google-nél semmi sem lehetetlen. Viszont lehet hogy ezt már 3 éve is beállíthattam valamelyik másik telefonomon,de erre nem emlékszem. Illetve amiben biztos vagyok hogy milyen biztonsági programokat használtam azokat már megnéztem. Azért írtam ide hátha találkozott valaki már ezzel a jelenséggel. -
#31230 Pedig nyilván te állítottad be a feleséged számát, hogy oda küldjön értesítést :)
Magától aligha találja ezt ki. -
#31229 Nincs ilyen,illetve lookout rajta van gyárilag de nem használom és nem is fut a háttérben. -
#31228 Szinte a legtöbb biztonsági software tud ilyet. Meg kell nézni, nincs-e a telefonodon Lookout, vagy Norton vagy bármilyen háttérben futó víruskereső, vagy hasonló program. -
#31227 Sziasztok, lenne egy kérdésem, hátha találkoztatok már ilyen problémával. Szóval kb két hete lecseréltem a sim kártyámat mert már ősrégi volt és pl nem érzékelte a 4g-t,de ez most mindegy is. A lényeg hogy kártya csere óta minden nap amikor bekapcsolom a telefonom egy sms jön asszonykám telefonjára ezzel a szöveggel : "Your <Alcatel >Sim card is changed". Igen, egy alcatelről van szó (idol mini 2s). Gyanítom hogy régebben állíthattam be valami biztonsági programot de nem tudom melyiket. Hogy lehetne kinyomozni hogy ezt mi küldi? Ja, és a küldő én vagyok. Google beállításaimat néztem de semmi. Köszi a segítséget, sziasztok! -
#31226 "de a BlackBerry esetében például nagyon bejött ez a húzás"
Biztos ez? -
#31225 Eléggé fincsi lenne....
Állítólag androidos appokat is futtat majd a Windows Phone -
argo001 #31224 Üdvözletem, először is BUÉK mindenkinek!
Az lenne a problémám, hogy van egy Galaxy Ace 4-em. A problémám az, hogy nem is tudom, mennyi helyem csak úgy eltűnt.
Az összes terület 8 GB, (+ beraktam egy egy gigás microSD kártyát) ebből a rendszermemória 3,03 gb, a foglalt hely 2,24 gb, a vegyes fájlok 600 megát elvesznek, és csak 2,13 gb a szabad terület. A foglalt helyen belül viszont az alkalmazások csak 875 megát emésztenek fel, a letöltések, kép és hangfájlok minimálisat. Hova tűnt az az 1,3 gb-nyi szabad helyem? -
#31223 besza-behu! -
#31222 A linkelt cikkben írtak ezt:
"Now, just a few brief months after its introduction, the Alpha is reportedly being supplanted by its successor Galaxy A5, which will take over as the leading Samsung handset for the mid-range market."
Nagy különbség nincs méretben a kettő között, az Alpha 4,7", az A5 5". -
#31221 Hello! Nekem Note II-m van es nem talalom a google playen ezt, lehetseges, hogy nem mukodik a jatek a telomon? -
#31220 Apple már be is vezette. -
#31219 Üdv!
Olyan problémám van, hogy az albumon belül minden kép duplán jelenik meg. A második kép minden esetben csak pár kbyte, így az valami gyengébb minőségű.
Lehet, hogy valahova szinkronizálva lettek a képek, és azért látok mindent duplán? Hogy lehetne azt beállítani,hogy csak a mem. kártyán lévő képeket lássam? -
#31218 A Google ne tudna mindenkit figyelni? Esélytelen! -
#31217 Mert egy automatika nem tudja számolni, hogy hányszor kértél mennyi időn belül refundot :)
Aztán ha jelez, arra lehet, hogy ránéz egy supportos, és megnézegeti, hogy milyen indokokkal kérted a visszavásárlást.