Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
Regards,
Aksikimelo alkalmazasok... lol.
Regards,
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
Mellesleg azon tul, hogy ez nem egy video az android l-rol, ha az is lenne, akkor is "so what?" kategoria? A preview junius ota fut a tabletemen... Ezen a mobilarenan is szinvonalasabb cikkek voltak regen..
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2014.10.13. 22:07:29
Regards,
Azt pedig gondolom, hogy az evek soran tettel mar te is be ide relevans hirt, de szerintem mindketten tudjuk, hogy elsosorban nem ezert jarsz ide.
Regards,
Mert neked van csak azért mert elolvasol 1-2 cikket. Mindenki zsebében görbül az iphone és az iphone 4 is folyamatosan eldobta a jelet 😉
Nem apple segget nyalni vagy androidot trollkodni járok ide. Tény hogy se ios-el se androiddal ellátott telefont nem vennék jelen pillanatban. De tisztában vagyok vele, hogy mindkét rendszernek vannak előnyei és hátrányai is (még a droidnak is).
Rakosgattam be énis android-al kapcsolatos híreket. Csak lehet nem olyan egyoldalúan mint te, néha negatív híreket is tettem be.
-A bendgate egy strukturalis tervezesi hiba, azaz jelen informaciok alapjan gyakorlatilag minden peldanyt erint, es mint tobb beszamolo ramutatott, teljesen hetkoznapi hasznalattal is sokszor megtortenik. Tenykent kezeled, hogy "kevesen jeleztek eddig az elgorbulest", mikozben a telefon megjelenesere ra par nappal mar tele volt a net publikus beszamolokkal valos tapasztalatokrol. Es akkor ennyit voltam hajlando beszelni a bendgate-rol. Az lenne kettosmerce, hogy szerintem ez kicsit nagyobb problema, mint mondjuk hogy 20 ember egy support forumban arrol szamolt be, hogy neha nehany par perc utan megszakad a hivas? Vagy annal, hogy egy frissites alma tajon tomegesen teljesen hasznalhatatlanna tett telefonokat, mint telefonok? Tudod mit? Ha ez szerinted kettos merce, akkor buszken vallalom. Csak mindketten pontosan tudjuk, hogy nem errol van szo, es ennek kapcsan at is terek a kovetkezo pontra:
-Erre a szintre nem fogok lemenni, tolem nevezhetsz fanboynak, nem fogok megsertodni, de nem is erdekel hogy mivel dobalozol. Megvan a velemenyem a dolgokrol, mint mindenkinek, es sosem szoktam titkolni se oket. DE (!) alapvetoen tajekozott vagyok, nem szoktam olyat allitani, ami nem igaz. Ha kiderul, hogy megis, azt el szoktam ismerni. (erre peldaul nem sok hajlandosagot mutatsz epp, pedig lenne ra okod, lasd: elozo pont)
-Tudtommal egy olyan topicban vagyunk, aminek az a neve, hogy Android. Ahova mellesleg a lenyegi hirek/tartalmak eleg nagy reszet en szoktam hozni, de ez most mellekes. (Engem erdekel a tema, es ha mar utanaolvasok, az erdekesebb dolgokat berakom ide is, hatha mast is erdekel.) Es ebben a topicban epp en vagyok kollektive (?) kikozositve amiert nem allok sorba az Apple segget kinyalni. Mert gyakorlatilag pontosan itt tartunk. Alljak neki balvanyozni a 300 ezres telefonjaikat, amiknek minden lenyegi ficsorje kb 3 eve volt mashol uj lenyegi ficsor? Mindezt, mikozben tagadjam le minden egyertelmuen kiderult, durva hibaikat, es kozben kopkodjem az Android-ot ahol tudom? Ezzel mar jol beleillenek a topic szellemisegebe? Lehet rola szo, csak akkor at kene nevezni a topicot, mert ez igy elegge megteveszto szerintem. Mellesleg olyan topicbol tudtommal mar van. Hat en kerek elnezest.
Ezeken lehet elgondolkozni, utana beszelhetunk.
Regards,
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
"Nem néhány elszigetelt esetről beszélhettünk ugyanis, hanem arról volt szó, hogy MINDEN iPhone 6 és iPhone 6 Plus, amire a tulajdonosuk iTunes használata nélkül telepítette a frissítést, produkálta a fenti hibákat. Vagyis mint telefon megszűntek létezni, és a Touch ID is használhatatlanná vált." link
Viccen kivul nem emlekszek, hogy az emberiseg torteneteben valaha lett volna ilyen szinten elcseszett szoftverfrissites.
Erre irsz bizonyito ereju ellenpeldanak egy meg sem erositett problemat, amit 10-20 ember jelentett osszesen honapok alatt (milliokbol), homalyos, altalaban percek utan megszakado hivasokrol. Hat ja, majdnem ugyanaz. Oh wait...
Ha tenyleg ennyire nem tudsz semmi ertelmeset hozzaszolni, legkozelebb lehet, hogy erdemesebb csendben maradni. Tudom, nehez, hiszen kizarolag kotozkodni es trollkodni jarsz ebbe a topicba, es minden aldasos tevekenyseged ebben ki is merul. (Arrol most ne beszeljunk, hogy a moderator - ha jar errefele - ezt miert hagyja, nem az en dolgom megitelni.) Es ekozben nyilvanvaloan az sem szokott zavarni, ha valojaban fogalmad sincs, hogy mirol van szo, mint epp most. De neha azert megprobalhatnad, hatha...
Reszemrol a tema lezarva. Nem csak most, hanem a jovoben is. A hasonszoru ignorans, kotozkodo kommentjeidre nem kivanok tobbet reagalni.
Regards,
btw nem kell túl dramatizálni a dolgot. Soha nem történt az emberiség történetében akkora katasztrófa még. Nevetséges.
Regards,
Megvettem a donation verziót is. Fent van az xposed, ott is engedélyezve van.
Beállításokban be van nyomva, hogy értesítések megtartása és GCM push engedélyezése.
Le van fagyasztva a facebook és a messenger mégsem kapok semmi értesítést.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
De nem minden terméknél.
Sokszor van, hogy 1 dolláros cuccot 240 Ft körül veszek de pl a The Room 2 játék 1 dollár áron 340 Ft-ot írt.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
A tulfujt lufival pedig megint ne jojjunk mar... Abban az ertelemben persze nyilvan tulfujt lufi, mint minden mas az apple korul, hogy megvakarjak a segguket, es minden hir errol szol, ezt a jelenseget en sem ertem.
Megis mikor adott ki barmelyik masik gyarto egy olyan "hotfix"-et (vagy barmilyen frissitest), amivel konkretan (tobbek kozott) tomegesen teljesen megszunt a terero es csak telefonalasra lett teljesen hasznalhatatlan egy telefon? Megint olyan sulyu es szintu hibarol beszelunk, amire meg a legkisebb gyartok torteneteben sem nagyon volt meg soha pelda. Ehhez kepest egyaltalan nem felfujt lufi, inkabb leeresztett/tudatosan elbagatelizalt lufi.
Vadnokedli: szerintem foleg azon mulik, hogy a fejleszto hol van (EU-n beluli-e), illetve talan a fejleszto felelossege (is?) beallitani az adot.
Regards,
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Nem vagyok egy grammar nazi, de ez a "faktuális" még nekem is fáj 😄
nekem cortana fícsörjei közt van pár amik eléggé tetszenek. Inkább egy erre kiterjedő tesztet néznék meg.
If you give a little love you can get a little love of your own
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Amúgy mostanában egyre többször használom (nyilván még csak angolul), ha apróbb érdekességekre vagyok kíváncsi, bár lényegében szinte minden ilyesmit a Wikipédiáról olvas fel.