Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Regards,
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Utoljára szerkesztette: theone91, 2014.10.26. 22:55:27
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Ez a kamera app .DNG-be fotóz, RAW esetén, ami egy olyan (opensource) formátum amely tömörítettlen. Vagyis egy fotó (részletességtől függően) 15-40 megáig is elmehet. Ismerősöm kettintott egy RAW-t vele sötétben (kevesebb részlettel) és 17 megás képet lőtt. És ha utólag szerkeszteni akarod őket (ez a légyege), akkor kell hozzá egy RAW szerkesztő. Szerencsére már léteznek mobilos, tabletes appok is, így nem kötelező ezeket asztali szoftverekkel manipulálni.
(általánosságnak szentelt komment, nem feltételezem, hogy nem értesz hozzá, de azt sem hogy igen)
Utoljára szerkesztette: theone91, 2014.10.26. 21:44:20
Elküldtem egyik fotófreak haveromnak, kipróbálta N5-ön a PkmX kamera appját és eléggé lenyűgözte a dolog. Ezeket az opciókat mindenképp alkalmaznia kéne a Googlenek a kamera appba.
Eredeti JPG vs RAW (nemi manualis utomunkaval)
Regards,
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Sony XPERIA Z3 Burger on fire!
Miért nem tudok videót beszúrni?😞
Utoljára szerkesztette: LocalPatriot, 2014.10.25. 15:12:44
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Szóval márcsak tudnom kell unlockolni a bootloader-t, felrakni egy custom recovery-t és telepíteni az update.zip-et.
Köszi a helpet, már megérte itt kérdezni <#hawaii>#hawaii>
Bazinga!
(amugy minden bizonnyal armv7 lesz, a ai telok ~>95%-a olyan.)
Regards,
keresgélek már egy ideje semmit nem találtam
minding ezt dobja ki, ha rányomok, a wallet meg csak kártyát enged

Ez van az update.zip-ben, de melyik való az én mobilomoz? :/
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Segítséget kérek szépen, véletlenül OTA Update-eltem a ROOT-olt Alcatel One Touch Idol 2 Mini S-em, így elvesztettem a rootot. Hogyan tudnám rerootolni? SU azt írja nincs SU Binary installálva és kilép.
A BOOTLOADER még nyitva van szal max szerintem egy custom rom-ot feltudnék rá rakni, csak nem tudom hogy milyet, szal ha rerootolás nem lehetséges akkor ajánljatok legyetek szivesek egy custom rom-ot ami kompatibilis a mobilommal 😊)
Alcatel 6036y (Idol 2 Mini S)
Android ver.: 4.3 / 010 10G
Amúgy az Expansyst elég sokan ajánlották még az első gen. esetén.
infidel
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Miért lehet ez?
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szerk: battery savert kozvetlen kepkeszites elott kapcsoltam be.
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2014.10.24. 11:39:40
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Chainfire Explains His Root Method For The Latest Lollipop Developer Preview, Modified Kernels May Become A Requirement
A lenyeg: ugy nez ki, hogy modositott kernelek nelkul nem nagyon lesz megoldhato a root, igy ha valaki szokott rootolni es uj keszulekben gondolkodik, minden eddiginel fontosabb szempont, hogy unlockolhato bootloader-es cuccot vegyen.
Nexus 9's Keyboard Folio And Magic Cover Are Now Available For Pre-Order On Amazon
The Clock's Background Now Adjusts With The Time Of Day
Multi-User Support Arrives On Phones
The Quick Settings Menu Includes Battery Percentage And A Flashlight Toggle
WebView Is Now Unbundled From Android And Free To Auto-Update From Google Play
Android Now Defaults To Mobile Data When Wi-Fi Has No Internet Access, Signal Icon Adds A '!' For No Connection
Google Keyboard Comes With Various New, Redesigned Emoji
Smart Lock Brings 'Trusted Face' Mode That Makes Face Unlock So Amazing You Might Actually Use It
Chrome's Tabs Are Now Treated As Separate Recent Tasks In The App Switcher, But It's Optional
Android Beam Now Allows You To Share Any File With A Tap
The New Screen-Off Animation Actually Fades To Black And White
Material appok:
Gmail 5.0 Will Support Exchange, Obviate The Stock Email App In Android Lollipop
Check Out Gmail 5.0 For Android And Google's Plan To Handle All Your Email Accounts In One App
Google's Calendar Refresh Offers A Sparse Interface And Smart Imagery
A Quick Look At The Next Step Toward Material For Google Play Books On Android Lollipop
A Look At Google Drive's Material Design In Android 5.0 Lollipop
Google Throws Songza Contextual Playlists Into Play Music's Material Design Update
Google Earth Updated To v8.0 With New 3D Rendering Tech, Better Maps, And More
An Early Look At The Google Fit App On Android 5.0 Lollipop
A Quick Look At Google's New Messaging App - Messenger
Google Play Games Version 2.1.10 (Android TV) Shifts To Material Design And Adds A Few Other UI Tweaks
Google Play Movies & TV Shows 3.4.23 (Android TV) Adds Material Design UI, Live Actor Information Cards For Chromecast Users
"And then 34 zillion Material Design apps leaked online and everybody was like..."
Erdekes uj cucc: Inbox
A Quick Hands-On Look At Inbox By Gmail
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2014.10.24. 11:02:52
Regards,
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Bazinga!
Utoljára szerkesztette: szucsy89, 2014.10.23. 14:29:28
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Evek ota a kozeleben nem volt az apple semmilyen piacvezeteshez semmilyen orszagban.
Borg: Ha a lollipop, vagy egy desktop kategorias gpu loszart se jelent, akkor mi jelent barmit? Szerintem azt se tudod mirol beszelsz.
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2014.10.23. 13:12:20
Regards,
gondolkozom az S III mini-n vagy az Ace 3 vagy 4...
De minél jobban belemélyedek annál jobban elbizonytalanodok.
Az operációs rendszeren is túl...
Ezt csak légből kaptad, ugye?
Motorolákban is pontosan ugyan ilyen a kör a kamera körül. Nem az egész villan fel, csak el van dugva benne két vaku. Egy melegebb és egy hidegebb színhőmérsékletű, hogy jobban eltalálja a bőr hőmérsékletét és fehéregyensúlyát. Ekkora méretben lófaszt sem érne egy valódi ringflash, az egész csupán dizájn. Van akinek tetszik van akinek nem.