36194
-
#31496 nvidia mantle.
7 és 8 órás program neve jól hangzik :D -
'5 Years In The Making'
Na ez vajon mi lesz? -
#31494 Skyphone, Speedshop. Eddig csak Skyphone-től rendeltem. -
#31493 Factory image restore -
#31492 Akkumulátort honnan érdemes rendelni? Konkrétan samsung galaxy note 2-höz kellene gyári! -
#31491 Nem mèg, elèggè belaktam, ès nem volt mèg időm a munka miatt. Viszont hogyan lehet normálisam újra telepiteni? A volt telefonjaimat (ace, s2) flasheltem, de szeretnem a legjobb módon újratakni. -
#31490 Újratelepítést (flashelés) próbáltad? -
#31489 Eldobálja a hálózatot, hiába van wifin, nem tölt be semmit. Lefagyogat meg ilyenek.. -
#31488 pfff mé? -
#31487 Èn meg inkább visszatennèm a 4.4-et... -
#31486 Én frissítenék a helyedben, tök jó érzés ha az ember a legfrissebb rendszereket használhatja. -
#31485 -
#31484 Köszi! -
#31483 KitKathoz képest leginkább a teljesen megújult UI lesz észrevehető elsőre, meg az alap runtime változik, amitől akár gyorsabbnak is érezheted a telódat. Szerintem nézz meg egy youtube videót lollipopról hogy milyen, esetleg a te készülékeden hogyan szuperál annak függvényében döntsd. Egyébként ha már kint van a gyári lollipop akkor szerintem frissíts nyugodtan. -
#31482 Sziasztok!
Egy ideje a telefonom frissíteni akarja a firmware-t. Kit-Kat van rajta, ez azt jelenti hogy a Lollipop-ra szeretné frissíteni? Ha igen, akkor megéri? Nekem eddig semmi gondom nincs a KK-al. Előre is köszi a választ. -
#31481 Szerintem inkább meglepő, hogy ilyen kevés :) -
#31480 Hulyeseg, mert nem jon ki az osszes telefonra a frissites, mint a masik platformnal igen.Ezerfele gyarto van es mindegyik mashoz optimalizalja a keszuleket, de meg az UI-k is rengeteg esetben elteroek. Felesleges igy osszehasonlitani aq dolgokat, hogy mi hogyan all. -
#31479 Ez akkor lenne releváns, ha a Nexusszal hasonlítanád össze ezt a számot. -
#31478 Nem varhatod el, csak ha a gyartoja azt igeri, es a szava jelent is valamit, ezt ennyi ido alatt meg lehetett tanulni. Es tipikusan nem kategoria, hanem brand/gyarto fuggo, peldaul minden nexus, es minden motorola kb azonnal megkap minden uj verziot evekig, a 100 dollaros moto e is, es az az alatti android one keszulekek is. -
#31477 Egy szlovák (SK) Telecomos N7100 es Február 1.-jén aktiválva lett a fiókomon; valahogy távolról tudom törölni a fiókomat? Küldtem már "Zárolás és törlés bekapcsolását" . Ötlet? (Passz hogy lehetett ilyet.) -
#31476 nem gáz a régebbi verzió, csak ugye az új mindig a legjobb, és ha veszek egy telefont elvárom hogy a legfrisebb verziót kapja meg a telefonom, namost ezt androidon pl. a középkategóriában nem (mindig) igy van. -
#31475 A legutobbi adatok szerint a ketto egyutt 13.8%-on van, froyo-val egyutt 14.2%-on. Ami azt jelenti, hogy a keszulekek 85.8%-an legalabb jb fut. Es egyebkent mi van azzal ha valaki regebbit hasznal? Mindenkinek joga van hozza, ha nem zavarja h pl egy uj program mar nem lesz vele kompatibilis. Egyebkent a mai pc-k kb 20%-an windows xp fut.
ios8-at pedig valszeg rosszul olvastad, mert elvileg 72%-on van, az apple pedig biztosan nem mond kevesebet, mint amennyi tenyleg :) Es ebben azok is millioszamra benne vannak, akik tennek vissza a regebbit, mert szokasahoz hiven csak lassabb lett az uj verzio, csak almafoldon olyan dolog, hogy visszaterni egy elozo verziora, nem letezik. Hasznalhatatlan lassu lett a telefonod a frissitestol? Sebaj, maradsz, ha uj ficsort nem is kapsz a regi telefonodra, legalabb a statisztikankat erosited :D
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2015.02.05. 17:04:55 -
#31474 A GB és az ICS összesen 20%-a azért ijesztő... nem akarok flémet de ma olvastam hogy az iOS8 80% körül van. -
#31473 Nagyon kevés készülékre jött ki, és nem sokkal többre jelentették be.
2014 novemberében, mikor megjelent, akkor volt 30 százalékon a KitKat:
Ezeknek egy elég kis része kapta meg egyáltalán az új rendszert, és még a nexusokon is csuklásokkal indult a dolog - gondolom ennek örömére egy csomó cég úgy van vele, hogy majd ha túlesnek a hibajavításokon, akkor elkezdenek foglalkozni vele. -
#31472 1,6 százalékon áll a Lollipop, csak szerintem kevés ez? -
#31471 Hihetetlen, hogy megint itt tartunk.
De ha mar itt tartunk, es muszaj: bebizonyitottad, "hogy 160ert is van" - ezt teljesen komolyan gondolod?
A havidijam beszelgetestul-sms-estul-mobilnetestul altalaban nincs ezer forint sem, es nem azert mert sporolok, hanem mert kb ennyire hasznalom a telefonomat, mint klasszikus ertelemben telefont (semennyire), lenyegeben csak mobilnetre hasznalom, es abbol is boven eleg egy kisebb csomag, mert 95+%-ban wifi kozelben vagyok.
Szoval az en ket eves mobilszamlam 24 * 1000 = 24 ezer forint. A tied 24 * 8000 = 192 ezer forint. Hiaba adnal nekem 8 ezer forint havidijas csomagot, akkor sem beszelnek tobbet, nem kuldenek tobb sms-t, mert mi a reteknek, es nem mobilneteznek tobbet amikor ott a wifi, ami sokkal gyorsabb is, es kevesebbet is fogyaszt.
Szoval szamomra ebben a konstrukcioban 160 + 7*24 ezer forint rafizetessel jonne ki a dolog, ami 328 ezer forint. (es akkor itt meg megertoen szamoltam, lenyelve a kulonbozetet az olyan honapokra amikor epp nem lenne meg az 1000-es havidij sem, mert az is elofordul)
De akkor mar miert nem azt bizonyitottad be, hogy "62750 forintert is van", csak epp 20k/ho 2 even at?
Akkor bizonyotod be, amikor en adnek neked annyi penzt, es te idehoznad azt a telefont eredeti formajaban (igazabol fuggetlenul), ugy, hogy semmi kotelezettsegem nincs. Addig semmit nem bizonyitottal be, legfeljebb magadnak, de az is reszben inkabb onmeggyozesnek tunik.
Havi 8 ezer forint az egyaltalan nem keves penz, egy nagyobb csalad igenyeire szabott otthoni telefon (korlatlan) + tv (sok ados, hd) + net (korlatlan >100 mbps) is ilyen nagysagrendbol kijon, amibol adott esetben 4-5-6 ember elvan.
Egyebkent 160k-t se fizetnek azert a telefont, mert szerintem a felet sem eri. Ha mondjuk tenyleg 62750 forint lenne, ugy valszeg vennek, de csak azert, hogy valami hulyenek meregdragan eladjam, es vegyek belole 2-3 telefon kicsit kevesebb alma, es mondjuk kicsit tobb nexus logoval.
A keszulek arat (ami 220 ezerrol indul) nagyjabol mindenkepp kifizeted, barhogy veszed meg. Iszonyat naiv hulyenek kell lenni, hogy ezt ne lasd. Hogyha ugyanaz a csomag keszulek nelkul is ugyanannyiba kerul (ami RelakS szerint nem igaz), az vagy azt jelenti, hogy alapbol tularazott annyira a csomag hogy meg igy is megeri nekik (ilyen modon elegge hulyenek nezve azokat a vasarloikat akik csak ugy onmagabban hasznalnak a csomagot) es/vagy azt, hogy ugysem hasznalod ki azt a csomagot, es torekedebe kerulsz nekik, mint amennyit fizetsz ra, ebbol a kettobol valszeg mindketto nagyjabol igaz.
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2015.02.04. 20:24:43 -
#31470 Szerintem meg én nyertem:
iPhone 6 16GB 62750 forint.
Előfizetés: Next XL 19990Ft/hó 2évre.
Érdekes, hogy a Next XL készülék nélkül is egy huszas...
A GregSB által említett készülékek Next S díjcsomaggal lehetnek, ami viszont 6490 készülék nélkül, szóval készülékkel 24*1500=36000 forint többletköltséget okoz.
Valahogy pumpolás szagot érzek, föleg a NetXL-nél :) -
#31469 Néztem most függetlent 249 a kicsi, ez hol 160? -
#31468 Nincs köze hozzá? 1800 a havidíjam, teljesen lebeszélhető.. 12 bruttó bárhova. Most akkor nekem mennyibe kerülne ez? -
#31467 + ne háríts Nexus 5-el.
Azt állítottad hogy a Szifon az 300K. Aztán utana 220K lett hirtelen a legolcsóbb. Most hogy bebizonyítottam hogy 160ert is van (5s meg még olcsóbban), nyugodtan csendben maradhatsz, mert nem volt igazad.
Nem kell semmit reagálnod erre. -
#31466 Szerintem ne erőltesd, mert nem megy ez neked. A 24* 8000-t ne számold bele a telefon árába. Az a szolgáltatás díja. Ez akkor is ennyi, ha csak simán kéred ezt az előfizetést, es veszel mellé egy kártya független telefont. Ebben a 8ezerben benne van x perc lebeszeletoseg, y sms, és 500MB net.
Semmi köze a telefon árához. A telefon ára annyi amennyi le ban írva.
-
#31465 Azt gondold ujra, a 100 dollar alatti (es itt tenyleg annyi) one keszulekekrol szivargott ki minden amit eddig tudni lehet 5.1-rol, valoszinuleg azokra is jon eloszor, azokon mar most fut, hamarosan valszeg orakon is fut. Biztos kecire le fog farasztani mindent. :)
Jim: rajtad kivul szerintem senki nem mondott itt ilyet, hogy "szar az iphone", de ez akar lehetne az egesz temara a vegszo is :)
-
#31464 Ja, jön az 5.1 android, az lefárasztja az új generációs masinákat. Aztán 2017-ben jönnek az új procik, amik... -
#31463 Elnézve az új procikat amiket jövőre kapnak meg a telók, én szerintem jövőre fogok beruházni egy új mobilra. Remélem ki is lesz használva nem pedig csak jobbat építenek be. -
#31462 komolyan nehogy megint "szar az iphone" legyen a topikból. Nővérem most kapott 5s-t, olyan gyors hogy nem hiszem hogy az azonos kategóriájú és akkor olcsóbb felsőkategóriás telefonokkal ne vennél fel a versenyt ha egyszer minden tök reszponzív, stb.
ez az iphone egy szar már unalmas és már nem igazán jellemző... -
#31461 Hogy egy kis ertelmes is legyen: 5.1 incoming
Google Is Preparing To Launch Android One In Indonesia And Seems Mighty Sure It Will Come With Android 5.1 Lollipop
The Next Android Revision Is Indeed 'Android 5.1 Lollipop', Shipping On Android One Phones, Coming To Nexus Devices
Lollipop Upgrades Coming To Android One Phones In India 'In The Next Few Weeks,' According To Google
Android 5.1 Feature Spotlight: Change Wi-Fi Or Bluetooth Connections From The Quick Settings Menu -
#31460 Pont most mondtam el, hogy senkit nem erdekelnek a szolgaltatoi arak, de azert koszi, hogy igy leirtad, senkit nem erdekel. Le lehetne irni meg 100 orszagban ezer szolgaltato 100 ezer konstrukciojanak arait, a kutyat nem erdekli.
De ha mar itt van. Akkor lassuk a legkedvezobb ajalnlatot: "16GB - 158.750 Ft" (abba most ne is menjunk bele, hogy ez alapjaraton 2 darab nexus 5, ami alapjaraton egy ketszer jobb telefon amihez hasonlot az apple jo esetben 2 ev mulva fog piacra dobni) + 24 * 8000 = 350000 forint. Most hol vagyunk elorebb? Hogy a legolcsobb konstrukciot is 400k-ra kellett volna kerrekiteni? Ja bocs, ezt tenyleg beneztem...
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2015.02.04. 16:00:46 -
#31459 Ezt a céget találtam, akik az iOS plugint készítették (ebben a cikkben írnak róla - és 2 éve a "not yet" szerintem eléggé jelzésértékű) -
Borg #31458 Az a durva, hogy a rendes adobe reader sem olvassa be androidon. Pedig PC-n az tudja. -
#31457 Javaslom pl a Trémobil webshopjának árainak áttekintését, mert hülyeségeket beszélsz.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha nem zavar, hogy szolgáltató függő telefont veszel, és 2 évig köt a szerződés, akkor egy havi 8 ezer Ft-os csomaggal (nem 20 ezer) az alábbiakba kerül a 6-os szifon (nincs semmi más rejtett összeg, ezt vagy egybe kicsengeted az elején vagy részletekben fizeted):
iPhone 6
16GB - 158.750 Ft
64GB - 185.750 Ft
128GB - 209.750 Ft
https://webshop.t-mobile.hu//site/pages/mainProduct.jsp?productId=prod3580024&krypto=7xDXFZuJa24%3D
És halkan megjegyzem, nem csak az iPhone 6 és 6 Plus létezik. Még forgalomban van az 5s és 5c is, amik még olcsóbbak.
Utoljára szerkesztette: GregSB, 2015.02.04. 14:38:07